[VIDEO] Odhod Luke Žvižeja v PSG prvoaprilska šala

Datum:

Včeraj smo poročali, da Luka Žvižej po koncu sezone zapušča aktualne državne prvake. Rekorder po številu nastopov za slovensko reprezentanco se je po zadnjem evropskem prvenstvu odločil, da se posveti zgolj klubski karieri. Eden najboljših slovenskih rokometašev vseh časov ostaja v Celju.

Vse skupaj se je začelo zjutraj, ko je Miha Žvižej na Facebooku objavil novico o bratovem prestopu v PSG. Luka Žvižej je po svoji navadi ‘potegnil’ z bratom in svoj odhod v trenutno najbogatejši klub na svetu potrdil tudi sam. Kamor gre b’k, naj gre pa še štr’k’! – prvoaprilski šali bratov Žvižej smo se pridružili tudi mi in celjski rokometni klub.

Še en velikan za konec kariere
Včeraj smo z Luko posneli intervju, a smo seveda najprej vse pripravili za prvoaprilsko šalo.

Ste verjeli Luki Žvižeju, da odhaja v PSG?

Žvižejev odhod v PSG je ‘potrdil‘ tudi glavni trener celjskih rokometašev Branko Tamše, ki se za sodelovanje pri prvoaprilski šali ni pustil dvakrat prositi.

Izjava Branka Tamšeta ob slovesu Luke Žvižeja:

Če smo koga ‘potegnili’, smo veseli – no, vse skupaj je začel še en odličen slovenski rokometaš, in sicer Miha Žvižej. “Prvič bom lahko s svojim bratom igral v isti ligi. Zelo vesel in ponosen sem, da se mi bo pridružil v Franciji,” je na Facebooku zapisal nedavno pečeni očka Miha ter tako sprožil verigo ‘potrditev’ prestopa Luke Žvižeja v PSG. Še dobro, da je bila vse skupaj le šala – Luka Žvižej na srečo vseh (razen PSG-ja) še naprej ostaja v celjskem klubu.

.

 

 

Lukovega prihoda v PSG se je razveselil tudi njegov brat Miha. (foto: facebook).
Lukovega prihoda v PSG se je razveselil tudi njegov brat Miha. Foto: Facebook

Luka Žvižej o prvoaprilski šali: “Ko je Miha naredil eno sliko in objavil ta prestop, normalno, vemo, prvi april in čas za šale. Takoj smo ‘potegnili’ in iz tega naredili neko anekdoto. Upam, da se pri tem ni nihče užalil in vzel tega resno, ampak to sva pač midva. Več bi bilo takih šal, če bi bil večkrat prvi april, ampak včasih je potrebno malo paziti. Vse ni primerno za javnost. Je kar zanimivo, imamo dosti stvari v arhivu, vsekakor pa je tu še kakšna, ki čaka izpod mize. Zna se zgoditi, da pride kmalu na plano, tako da – pazite se.”

Rok Virag

Sorodno

Zadnji prispevki

Svet SDS: Država ukinja volišča in otežuje glasovanje

SDS je na seji sveta stranke, ki ga je...

Ruske službe so s pomočjo Poljaka hotele izvršiti atentat na Zelenskega

Poljak je bil aretiran zaradi suma zarote z rusko...

Evropski uniji zmanjkuje denarja za “zeleni prehod”

Evropska unija ima grandiozne plane, za katere še nima...

Kaj imajo skupnega palestinofili Golob, Sanchez, Store in Varadkar?

Slovenija se je pridružila zloglasni trojki, ki želi priznati...