[VIDEO] Šokantni posnetki izurjenih in na prvenstvo poslanih ruskih huliganov

Datum:

V javnost iz dneva v dan prihajajo nove informacije in novi posnetki. Vse, kar se dogaja, je res neverjetno. Po podatkih naj bi velika skupina ruskih “navijačev” prišla v Francijo povzročat samo izgrede. Posnetkov o pretepih med ruskimi in angleškimi navijači je kar nekaj, tokrat pa objavljamo posnetke, ki nam nekoliko pobliže pokažejo vsaj nekaj dogodkov, na katerih se dobro vidi marsikaj.

To, da je v Francijo prišlo okoli 150 Rusov, ki so dobro izurjeni za borbo in pretepe, sedaj ni več skrivnost. Nekateri posnetki kažejo na to, kako so nekateri Angleži dobesedno padali pod udarci Rusov.

Na nek način kot vojska brez orožja
Težko bi tem ljudem – ki počnejo takšne ali drugačne stvari, ki ne sodijo v športni “fair-play” – rekli navijači. Ampak nekateri Rusi so vseeno pripotovali iz oddaljene domovine v Francijo, ne zato, da bi spodbujali svojo reprezentanco, ampak zato, da bi jo zagodli prebivalcem Anglije ozirom Velike Britanije. Zakaj ravno njim, ni potrebno posebej poudarjati, saj vemo, da državi zaradi vseh zgodovinskih dogodkov nista v ravno najboljših odnosih. Potem ko so varnostne službe preučile vse dogodke, je povsem jasno, da je šlo za organiziran napad Rusov, ki so delovali zelo usklajeno, se držali skupaj, pomagali drug drugemu oziroma bolje rečeno – delovali so kot dobro izurjena vojska brez orožja. Da so bili uspešni, priča tudi to, da je bilo ranjenih približno 35 ljudi in niti eden izmed njih ni bil človek iz te skupine organiziranih Rusov. Da se ti organizirani ljudje iz Rusije ne bojijo prav nikogar, govori tudi slika, ki se je pojavila na družabnih omrežjih. Kot je videti na sliki, gre za zelo močne ljudi, ki so izurjeni za boj. Oblasti v Franciji se bojijo, da se bodo podobni dogodki še ponovili, saj menijo, da Rusi niso prišli na samo en obračun z Angleži. Nova nevarnost za kaj podobnega bo že v četrtek, ko bo Anglija igrala proti Walesu v Lensu.

https://www.youtube.com/watch?v=vAPodNXjkBU&feature=youtu.be

Organizirano akcijo posnel s kamero in objavil
Zanimivo, da Rusov ni prav nič strah kakršnihkoli sankcij, saj so zelo samozavestni v svojih dejanjih. Večina bi pričakovala, da navijači svojega početja in pretepanja ne bi objavljali na spletu, ampak Rusi niso mogli iz svoje kože. Vsaj eden izmed njih je na sebi nosil “go-pro” kamero, na kateri je seveda zabeleženo vso nasilje nad Angleži iz prve roke. Dobro urejen posnetek s povzetki se je pojavil na spletu, po mnenju mnogih so ga Rusi objavili zato, da pokažejo svojo dominacijo nad Angleži in ostalimi. Dobro je videti, kako so Otočani nemočni in kako jih Rusi dobesedno pretepajo. Ukradli so jim celo njihovo zastavo, kar je za nasprotnika ponižujoče. Ena izmed uličnih varnostnih kamer Francije prav tako kaže, kako se je več Rusov uspelo spraviti na enega samega navijača Anglije in kaj se je dogajalo potem, ko je ta padel v nezavest.

https://www.youtube.com/watch?v=6XwiBeueBtI&feature=youtu.be

G. V.

Sorodno

Zadnji prispevki

Koalicijska blamaža: Za potrjevanje dnevnega reda rabili kar eno uro

"Nova blamaža Svobodnjakov. Za razpravo in odločanje o njihovih...

Francija: Judinja posiljena in ugrabljena zaradi “maščevanja Palestine”

V Franciji naj bi moški posilili in ugrabili Judinjo...