Baraba ostane baraba: Najbolj seksi kriminalec na svetu zapustil ženo zaradi milijarderjeve hčerke

Foto: instagram, epa

Hčerka tajkuna Philipa Greena, ki ga v Veliki Britaniji preiskujejo zaradi izčrpavanja podjetij, sicer pa živi v Monaku, je bila zasačena, kako se je na prestižni jahti poljubljala z najlepšim kriminalcem na svetu vseh časov – Jeremyjem Meeksom. To pa ne bi dvignilo toliko prahu, kot ga je, če ne bi bil poročen.

33-letni Jeremy Meeks je očitno pozabil na trenutke, ko mu je njegova žena Melissa ves čas sojenja in tudi prestajanja zaporne kazni stala ob strani. Potem, ko ga je policija aretirala v Kaliforniji in na svoji spletni strani objavila njegovo fotografijo, pa so ga Američanke nemudoma razglasile za najbolj vročega zapornika oziroma kriminalca na svetu vseh časov. S tem so se mu, ko je prestal zaporno kazen, odprla vrata v visoki svet mode, njegova žena pa mu je, kot veli obljuba ob usodnem “da”, stala ob strani v dobrem in slabem. A ga je očitno val medijske prepoznavnosti zapeljal daleč stran od varnega pristana – tako so ga pred nekaj dnevi paparaci ujeli, kako se je strastno poljubljal s hčerko zloglasnega milijarderja Philipa Greena Chloe Green.

Chloe Green in njen bogati očka. Foto: epa

V družbi prijateljev sta si privoščila izlet po Sredozemskem morju vse do Turčije.

Foto: instagram

Foto: instagram

Meeks prihaja iz Kalifornije, obsojen pa je bil na dve leti zapora, ker je nezakonito posedoval polavtomatsko pištolo, bremenila so ga tudi kriminalna dejanja, ki jih je naredil kot član tolpe. Iz zapora je bil izpuščen leta 2016, a ga je na svobodi zaradi njegove seksi zaporniške fotografije že čakala uspešna kariera modela.

Ko so bili še srečna družinica. Foto: instagram

Jeremy in njegova žena Melissa. Foto: instagram

Bogati očka nad avanturo svoje hčerke ni navdušen
Chloe in Jeremy sta se spoznala na filmskem festivalu v Cannesu letošnjega maja, piše Daily Mail. Očitno gre za ljubezen na prvi pogled – vsaj z njene strani – , saj sta bila na prestižni jahti videti nadvse zatreskana. Milijarderjeva hčerka (njen oče obvladuje podjetje Arcadia Group, ki ima v lasti več odmevnih blagovnih znamk, med drugim tudi Topshop, Burton, Miss Selfridge in Dorothy Perkins) je okrog svojega kriminalca ves čas ovijala roke, predvsem okrog njegovega mišičastega pasu, in nasploh sta ves čas dajala vtis svežih zaljubljencev. Kar pa ne bi bilo nič spornega, če ne bi bil Jeremy poročen že osem let z ženo Melisso, z njo pa ima tudi dva otroka. Nad njuno zvezo pa ni navdušen niti milijarderski očka Philip Green, ki je do svoje hčerke po poročanju tujih medijev nadvse zaščitniški. Mediji z Otoka tako že pišejo, da očka Green doživlja nočno moro.

Jeremy in sinova, ki ju ima z Melisso. Ko je bil on v zaporu, je ona skrbela za vse, on pa ji je vrnil tako, da je odšel z milijarderjevo hčerko na romantično potovanje do Turčije. Ni treba posebej poudarjati, da je trenutno na družbenih omrežjih precej osovražen. Foto: instagram

Fotografija z letališča. Foto: instagram

M. S.

 • Morala

  Lepa dekleta ljubijo barabe :) Denar je najbolj pokvarljiva stvar, ki uničuje ljudi!!

  • Lustrator

   Ljudje so tisti, ki s(m)o pokvarljivi, denar je brezosebna entiteta, ki lahko koristi ali škodi.

 • karpelec

  Dostikrat pozabljamo, da mora biti lepota tudi v glavi, potem je lahko prepričljivejša.

 • dr Janez Sveti

  Joj kako je zanimivo in strašansko vredno vedet, kdo koga dol daje in koliko ima denarja!!
  DR Janez Sveti bogat, lep in genij

  • indijanka

   Tetovaže so zanimive.

   • dr Janez Sveti

    Te tetovaže so znak, da s tipom ni vse v redu psihično. Menim, da je manj inteligenten psihopat.
    DR janez Sveti genij

    • indijanka

     Kaj pa vem? Nekatere so zelo, zelo zanimive . Ti nisi tetoviran?

     • dr Janez Sveti

      Ne. Njegove tetovaže so tako imenovane Gang-zaporniške tetovaže. Imajo pomen v kriminalnem okolju. Običajno se piše,kaj so storili in komu pripadajo. Tudi v Rusiji imajo prav posebne tetovaže, kakor tudi Jakuzze na Japonskem. Obeležijo te za celo življenje. Nisem tetoviran, ker ne padam na modne trende in nisem v kopalnici več časa, kakor potrebujem za ustno higieno, tuširanje in britje celega telesa :) . So mi pa všeč diskretne tetovaže na ženskah.
      DR janez Sveti vesoljc

     • indijanka

      No, pol pa polcaji nimajo velik dela z njim, samo slikce preberejo. Nasmejal si me.

     • dr Janez Sveti

      Pa še res je. Imaš prav. dejansko majo policaji takoj na dlani podatke, saj si nekateri od takšnih “intelektualcev” tetovirajo svoja “junaštva” Recimo umore..
      DR Janez Sveti Tiha voda

     • indijanka

      Ja. Moderni gusarji pa zemljevid do zaklada. Tiha voda si…hmmm ja si. Po moje je tišina del tvoje kaznovalne politike.

     • dr Janez Sveti

      Čitaš me ko otvorenu knjigu!

      DR Janez Sveti The Secret

     • indijanka

      :) moja domišljija je brezmejna. Ampak…tišine ne znam prebirat :).

     • dr Janez Sveti

      No pa smo ponovno pri mučenju in privezovanju na totem. Sem malo shujšal, da bom lepše izgledal, ko pride ta trenutek. Domišljija je brezmejna.
      DR Janez Sveti De Sade

     • indijanka

      Zjutraj je na balkonu lepo..tiho. Slišim svoj utrip srca in svoje misli. Neskončno uživam. Zvečer je še lepše ob plesu zvezd. Moji trenutki. Pomagajo mi da prebrodim dan, obkrožena med ljudmi. Množica me izčrpa. Nekaterim predstavlja adreanalin in spodbudi tekmovalnost. Meni nikoli. Tekmovanja me ne zanimajo. Vedno se skrijem ali umaknem. Obožujem svobodo.

     • dr Janez Sveti

      Hmmm! Zelo sva si podobna. Jaz nikoli nisem hodil na tekme ali koncerte. Ne udeležujem se množičnih gibanj. Rad sem sam. Ne vedno, saj sem zelo družaben in družinski tip, vendar, kakor si napisala. Rad sem sam v naravi s svojimi mislimi. Tudi tekmovanje, mi je bilo vedno neumnost. Raje sodelujem, kakor tekmujem. Tako vedno zmagam :) Svoboda? Svoboda je samo moje dojemanje realnosti. Svoboden si lahko tudi v ječi! Svoboden si, ko se ne boriš za uresničitev svojih želja in te ničesar ni strah. No to pa še treniram! Lep dan, draga Indijanka!
      DR Janez Sveti Maslo na soncu :)

     • Cyclopean

      Tukaj glumiš neko poduhovljenost, a najbrš si vsa mokra ob sliki tega cigota, ki je roko na srce, izmeček. Haha in pravijo, nismo vse take, seveda, seveda.

     • indijanka

      Ne zanima me tvoje zaznavanje sveta, niti predvidevanja na podlagi ega. Komunikacije med vesoljem in zemljo pa itak ne boš nikoli razumel.

     • tzt

      Ma, ma tatoo :-)

     • indijanka

      Ha..ha. Na lanskoletnem koledarju gasilcev iz Unca sta dva luškana in zanimivo tetovirana. Mislim, da sta mesec September.

     • tzt

      :-) :-) Še mal prepotena?

     • indijanka

      Tega pa nisem opazila. Ljubko ..možata sta.

 • Rožle

  Tega ste pa iz Kurjega portala privlekli … :)

 • Gavnar

  Čudovit članek.
  Očitno so novinarsko Copy Paste dosežki naše Dildo-Marjance res že na vrhuncu.
  Kure, Hanzi in Murgle TV nam ne sežejo do kolen !

  https://govori.se/media/cache/upload/Photo/2011/05/23/nvroc22_scheich_i960x600.jpg

  Je ljubljeni vodja zelo ponosen.

 • milanček

  ne bom spraševal po IQ teh počepk

 • Olga

  “Elita” zlizana z mafijo! Tudi v Sloveniji! Človeku se obrača želodec!

 • tarantela

  Kaj vidijo ženske na tetoviranem descu? Grdo za gledat, najbrž je še trapast, pameten moški se ukvarja s čem drugim, ne s to bedasto tetovažo, enako velja za ženske. Nekatere so še bolj trapaste. Umetni joški, z botoxom natlačeno podkožje obraza, kolagenske žnablje, najbrž še onejčka na foršlus.

  • Cyclopean

   Danes je že vsaka tretja potetovirana, največkrat vidim po nogah in stopalih neke neumnosti, jao vse za pozornost, plehko in debilno.

   • Bozz

    Levitcus 19:28 Ye shall not make any cuttings in your flesh for the dead, nor print any marks upon you: I am the LORD.

    Levitik 19:28
    28 Ne boste si delali vrezov na telesu za mrtve, niti si natiskali katerihkoli znamenj na sebi; jaz sem GOSPOD.

    Ponovna poganizacija družbe, ki je pozabila oz. zavrnila Boga. Včasih so si pogani delali tetovaže na čast idolom, poganskim bogom, ki so jih častili, in ker se za temi idoli v resnici stojijo demoni, s tem prav tako odprejo vrata v svojo dušo za demone oz. nakazujejo, da so v njih demoni.

    Mimogrede, sedaj ko sem prebral tole zapoved, muslimani vsaj tisti na šiitski strani imajo vsako leto “praznik” na spomin nekega potomca Mohameda, ki so ga suniti dali ubiti in se vsako leto režejo do krvi v spomin nanj, verjamem da ste že videli te bizarne slike na internetu. Delajo točno to, kar je Bog prepovedal in razkrivajo poganske prakse znotraj svoje religije. Isto pa prav tako to velja za RKC, še posebej v temnem srednjem veku (in nekateri redi to počnejo še danes), ko se bičajo do krvi, in trpinčijo na razno razne načine za “duše v vicah” oz. mrtve, misleč, da se bodo s tem odkupili za njihove in svoje grehe. To je vse pogansko, demonsko.

    Tetovaže mimogrede oslabijo imunski sistem. Tisti, ki imajo tetovaže imajo ponavadi tudi težave s slabokrvnostjo, itd. Tetovaža oz. tisto črnilo je tujek v telesu, s katerim se telo bori celo življenje in tako oslabiš svoj imunski sistem. Bog je že vedel zakaj je to prepovedal tako z duhovnega kot fizičnega stališča.

    Pridigar 1
    9 Kar je bilo, bo spet, kar se je zgodilo, se bo spet zgodilo, nič ni novega pod soncem.
    10 Kaj je, o čemer bi se reklo: »Glej, to je novo? Bilo je že zdavnaj, v vekih, ki so bili pred nami.

    • RATATA

     Kaj pa ti tukaj smetiš s temi oslarijami padre???

    • Cyclopean

     Tako.

  • Bozz

   Vidijo zrcalno slika tega kar so same odznotraj, zato lepa dekleta ljubijo barabe.

 • tramal

  Je pač tako ko prideta skupaj dva ki nimata nič v glavi .Zastojn je bedakam lepota in denar.

  • karpelec

   Neizkorišćen ali vstran vržen kapital in ostane ti goli trenutni užitek.

 • Ana Job

  “So what???”

  • Bozz

   So what? Kako lahko ženske ali pa moški drugi ženski ali pa moškemu razdrete zakon oz. zvezo in nikoli ne pomislite, kako bi se vi počutili, če bi bili v koži njegove žene in bi nekdo to vam storil? Zadosti dolgo sem že na tej zemlji, da vem, da se take stvari vedno povrnejo tistemu, ki to počne. Poznam kar nekaj žensk, ki so zapustile svoje prve moške, ki niso bili barabe in so bili pošteni, skromni in šle z drugim, zaradi denarja, itd. samo da se je pozneje izkazalo, da so naletele na pijanca, ki jih je tepel, itd. Tako so dobile primerno plačilo svojemu izdajstvu. Isto velja za moške. Kar seješ to žanješ. Tudi ta model bo dobil svoje in se bo prijokal nazaj k svoji ženi.

   • Ana Job

    Življenje je kratko in nikjer ne piše, da moraš biti z enim človekom do konca življenja do bridke smrti in tudi svojega partnerja v to ne moreš prisiliti, ker to ni naravno in normalno. To je nenaravno in zakon cerkve, v resnici pa v cerkvah zlorabljajo otroke, ga lomijo z ženskami, grabijo denar itd.. Vsak človek se lahko zaljubi in to je zakon narave, ki ga ne moreš zatirati, sicer si lahko resnično nesrečen do konca svojih dni IN RES ŽANJEŠ NESREČO. Danes imajo ljudje več življenj. In če so ločitve sporazumne ne vidim v tem problema. Tudi ti ne bi bil vesel, da bi tvoja partnerka ljubila nekoga drugega s tabo pa vztrajala zaradi papirjev in prstana. Če bi prišlo do tega, bi ji poklonil svobodo, ker jo ljubiš.

    Pa ne ponavljaj oslarij: “kar ŽANJEŠ to seješ!”, ker potem bi se naši udbovci in klavci vsi cvrli na ražnju. Pravljica za lahko noč, nehaj ga srat, starokopitnež.

    • Cyclopean

     Tisočletja stare dogme niso stare tisočletja, ker bi bile zgrešene ali neumne. Samo danes folk misli da je pametnejši od vesolja, kar pa se tudi kaže v degeneriranosti družbe, ki jo bodo kmalu zamenjali ekstremno dogmatični muslimani.

     • Ana Job

      Ja, to si nekateri zelo želijo, da bi hodili po ženskah. To tuhtajo le slabiči, ki svojih žensk ne morejo psihično in fizično zadovoljiti.

     • indijanka

      :) ali pa tisti, ki ne premorejo ljubezni.

     • Ana Job

      Ti si ta prava intelektualka in nekateri bizgeci tukaj, bi te lahko malovečkrat brali. :-)))

     • indijanka

      Ko bi imel dar preroštva in ko bi poznal vse skrivnosti in imel vsa spoznanja in ko bi imel vso vero, da bi gore prestavljal, ljubezni pa bi ne imel, nisem nič. Vsi jo iščemo in nekaterim se je uspe dotakniti in občutiti . Vsak išče svojo pot do nje. Večna je, tudi če v očeh drugih traja samo trenutek. Božja je brezpogojna…kaznovalna politika v svetu brezpogojnosti ne obstaja. Ljubezen je vse Ana.

     • Ana Job

      Brezpogojna ljubezen. To je res ljubezen. Brez vsakega pogojevanja in ne takšna pogojena, kakršno propagirajo “ortodoksni zafrustrirani puritanci” kot je ene par Kekcev tle gor. Sigurna sem, da so v postelji popolnoma zanič in bi žensko najraje, kar pokrili.

     • indijanka

      :) tega ne veva. Prepuščanje, odpuščanje, verovanje zahteva iskrenost. Ko sem brala tvoja komentarje mi je prišla na misel pesem Reci mi tiho..tiho…. Ljubezen je svoboda.

     • Ana Job

      Ja meni gredo tudi pesmi po glavi, ampak danes same take nagajive, ker sem dobre volje in se prav zabavam. :-)

     • tzt

      Danes bo še vroče :-)

     • Ana Job

      Ja, med rjuhami pa sploh, hahaha, :-):-):-):-):-)))

     • Bozz

      Ja začne se z menjavanjem moških oz. žensk, toleriranje nečistovanja prešuštva, konča pa s sodomijo, pedifilijo, bestialnostjo, itd. itd.

      Poglej do kam nas je ta nerazumljena svoboda pripeljala danes:
      https://www.youtube.com/watch?v=xGjTIU-5B98

      Transvestiti berejo pravljice otrokom v vrtcih in se zvijajo na odru kot neke striptizete…

     • indijanka

      Začne se s tem, da ljudje ne najdejo ljubezni v sebi. Zato je ne oddajajo in postanejo celota, ki skozi življenje z roko v roki sodeluje z drugo celoto. Zato, ker si to želi in ne zato, ker mora zaradi strahu. Ogenj seješ in ne miru.

     • Bozz

      Eh, ta tvoj new age. Poglej si tale dokumentarec pa mi povej kdo seje ogenj:
      https://www.youtube.com/watch?v=AY-F5JoHoho

      Svoboda mora imeti svoje meje. Toleranca ločitev, prešuštva, itd. (seksualna revolucija) je bila pandorina skrinjica, danes pa smo tam kjer ni muh.

      Drugače se jaz strinjam delno s tem kar govoriš o ljubezni. Pa saj ne govorim proti ljubezni ljuba indijanka. Govorim proti tvojem prepričanju o svobodi. Svoboda, kakor tudi ljubezen, mora imeti svoje meje znotraj nekih moralnih okvirov. Pa, da ne bom rekel nekih, bom rekel kar Kristusovih.

      Sicer pa to kar ljudje danes imate za ljubezen, ko menjavate partnerje zaradi tega in onega razloga, niti ni ljubezen, ampak samo lust, meseno poželenje.

     • indijanka

      Hvala. Bom pogledala zjutraj, ko bom opazovala prebujanje jutra. Od majhnega ob večerih strmim v zvezde. Mogoče smo ljudje kot zvezde. Zažarimo le v temi, ker takrat najdemo mir. Lahko noč.

     • Cyclopean

      Dandanes je droljam omogočen seks takorekoč takoj (tudi s pomočjo tehnologije in vsesplošnega čaščenja žensk), žal za moške to ne velja. Torej logičen zaključek je da drolja (kar verjetno si tudi ti, po komentarjih sodeč), več kot jih izkusi, več zahteva in jo je težko zadovoljiti, ker jih imela v sebi tako veliko število. Na srečo pameten človek to ve in se izogne takšnih hodečim boleznim, še predno pride v intimen stik in njena privlačnost je obratnosorazmerna z številom partnerjev. Dober primer tega so pornozvede, ki po končanih karierah jokajo, da ne dobijo spoštovanja v družbi, kljub temu, se še vedno najde kak lolek bolek, ki oženi takšen ‘cum dumpster’.

     • Ana Job

      Hahaha, nisem imela velik fantov še na prste ene roke jih ne morem prešteti, ti bizgec zahojeni. Verjetno si težaven, gospodovalen osebek in v življenju tudi precej nezadovoljen in te ženske, kakršna sem jaz še pogledajo ne. Sočustvujem s teboj . Malo bolj vesel bodi, šali se malo, pa stvari na hec obrni, pa te bodo ljudje raje imeli, sploh pa punce. Naj ti ne bodo za vzgled zahojeni farji. Sprosti se malo, no.

     • Cyclopean

      Glupače in drolje vse na hec obrnejo. Nisem še videl drolje, ki nebi bila ‘odprtega duha’.

     • tzt

      A ti si ausfüker k’ punce oslavljaš z droljami? Slovensk se še nisi nauču. Čapcev tuki je hebe nihče. Bolš, da pobereš s kota svojo vrečkico in se spelš tja od kedr si se prsvalku.

     • Cyclopean

      Kaj si ti zaen lolek?

     • tzt

      Kretenček in omejenček znaš sestavit eno poved? Zgin tja od kedr si se prvleku.

     • Cyclopean

      Negre ti pravopis vidim, ajde mrš učit slovenščino.

     • tzt

      Ne gre ti. Nimaš intelekta. Gene imaš u riti. Podoben si škatli za pošvedrane čeule. Une šoferske.

     • Cyclopean

      No no, tilko debilko, sej ni potrebe da še dalje pišeš.

     • tzt

      Bifejski odgovori ti ne gredo. In bi se rad z mano pogovarjal? Tudi za predpražnik nisi dovolj dober.

     • Ana Job

      Po moje je kak buzi.

     • tzt

      Waljda :-)

     • Cyclopean

      Peje fa.f.at ku*ac, sej za drugo nisi :)

     • tzt

      Tvojo ubogo skrivljeno in smrdečo kumarco zihr nobena ne bo :-)

     • Ana Job

      Buzerant. Preveč si hodil v spovednico k farjem. Zato pa pravim, da otroke ni za pošiljat gor,ko je tolk zlorab. Grozno kake sovražnike punc imamo tle gor. Verjetno si bil tudi na paradi ponosa kaj?

     • Ana Job

      Vse kar človek počne, mora delat dobro ali pa naj tega ne dela. :-)) Ti nisi za nobeno rabo.

     • Ana Job

      Farji so ti orenk oprali možgane. Vem, da so te tepli, da si zdaj tako zadrt.
      https://youtu.be/uFhHwlWUo_s

     • Cyclopean

      Mislim, da si obsedena s temi farji. Sam nisem posebno religiozen, zate pa zgleda, da si histerična, zgleda da ti to vso to fukarjenje ni pomagalo do mirnih živcev. Pa tudi tvoja rit je verjetno fatass od tolkega sedenja pa pisanja neumnosti.

     • RATATA

      Hoditi po ženskah je čista neumnost!
      Jaz se rajši valjam hehe
      Kaj je moderno me sploh ne interesira ;-)

     • Ana Job

      Ja, valjat se je fajn, če je ta prav zraven . :-)))

     • RATATA

      Planinci se dobr valjajo ;-)

     • Ana Job

      Ja, tudi super deke se dobijo, za valjat v naravi.

     • tzt

      Ni nujno, da dobr. So pa učasih praul, da nad 2.000 ni greha :-) Sicer so pol spustl mejo na 1.000 da plučka niso trpela :-)

     • indijanka

      Hmm…poznavalec?

     • tzt

      Aja? Pravm kar so mi drugi rekl :-)

     • RATATA

      Zdaj že nad taužent ni greha,
      Pa še niža se hihi

     • indijanka

      Si poskusil pod vodo?

     • RATATA

      Ne v grehu.
      Planiram na niskozemsko ;-)

     • tzt

      A, ko bodo protipoplavne rampe odprl :-)

     • indijanka

      Si komot al brez domišljije?

     • Ana Job

      Po moje ima dobro domišljijo. ;-)

     • indijanka

      Hmm…ja :). Po komentarjih sodeč..bi znalo držati.

     • RATATA

      Sramežljiv

     • indijanka

      Nasmejal si me :)

     • Cyclopean

      To je tipičen ženski odziv, ampak naravni zakoni so pač božja resnica. Bog-moški-ženska-otroci, tudi v takšnem zaporedju, pa lahko fantaziras kolikor hoces.

     • Ana Job

      Te zakone je spisal moški, da bi si žensko podredil.

     • Bozz

      Ljudje smo moški in ženske in vsak igra svojo vlogo. To, da je moški glava družine, še ne pomeni, da moraš ti biti popolnoma tiho, itd., ampak spoštuješ moža (in obratno), mu svetuješ, pomagaš, itd. Krščanstvo ni Islam.

      Poglej recimo v primeru Abrahama in Sare. Sara je klicala svojega moža gospod, torej mu je izkazovala veliko spoštovanje, in verjemi, da ji je tudi on izkazoval to spoštovanje nazaj. In v enem primeru je recimo opisano, da je Bog rekel, da naj Abraham uboga Saro, ker je imela prav.

      Geneza 21
      12 Bog pa mu je rekel: »Ne bodi žalosten zaradi dečka in zaradi dekle. V vsemu kar ti je Sara rekla, jo ubogaj. Kajti po Izaku se ti bo imenovalo potomstvo.

      Potem imaš redke primere, recimo primer prerokinje Debore, ki je v enem momentu vodila in sodila Izrael, pa prerokinjo Huldo, h kateri je Izraelov kralj poslal povpraševati.

      Ali pa v zgodovini imaš v protestantski Angliji primer kraljice Elizabete I., ki je uspešno krmarila Anglijo v tistem turbulentnem času, ko so ji stregli po življenju, itd. in v njenem času je bila uničena Španska flota.

      Torej Bog je v nekaterih delih zgodovine postavil VRLE Boga boječe žene na oblast, zakaj je tako storil ne vem točno, bi moral spet malo obnoviti znanje, ker nimam vsega vedno v spominu.

      V glavnem ženska v Krščanstvu ni to kar ti misliš. Je pa res, da vsi igramo svojo vlogo in da ima vse svoj red, in Bog je rekel, da je moški glava družine oz. glava svoje žene. Tukaj se ne gre za nobeno podrejanje v negativnem smislu kot ga ti dojemaš ker imaš napačno predstavo, ampak za red.

      In če se ženske tega reda ne držijo, vidimo kam to pelje danes. Feminizem, itd. Veliko žensk na youtubu, ki sploh niso verne, obsoja feminizem, ker so uvidele, da feminizem uničuje njihove moške, njihove odnose in posledično tudi njihovo varnost in s tem tudi vso družbo oz. državo. Torej kljub temu, da niso verne, so začele spoznavati, da ima konzervativizem v marsičem prav. Feminizem sam po sebi je religija, ki izvira iz teozofije (satanizma). Torej zakoni, spisani, da si podredijo moške, jih poženščijo in posledično uničijo red, ki ga je ustvaril Bog.

      Feminists Are Useful Idiots, And Doomed. Must Watch.
      https://www.youtube.com/watch?v=vLqHv0xgOlc

     • Cyclopean

      Ana Job je gotovo v kategoriji ‘strong independent woman who need no man’, takšne bodo končale kot hrana svojim mačkam. Hah, pa kdo jim bo kriv…

     • Ana Job

      Take ženske imamo tudi močne moške za sabo. Zato smo pa dobre volje. Ne bodi siten no. ;-)

     • Ana Job

      Torej v nekih okvirih imaš prav. Strinjam se s teboj, da mora biti moški odločen. Tudi moj moški je odločen in če ne bi bil, ne bi bila njegova punca. Všeč mi je, da stvari vzame v svoje roke ker neodločnih mlahavih tipov ne maram. Tudi feminizma ne podpiram, ker posredno ustvarja poženščene tipe, ki niso koristni za družbo. Ne obsojam pa, ljudi, ki se ločijo. Zdijo se mi pogumni, da si upajo to iskrenost priznati na glas in zaživeti svoje življenje naprej. Nikogar nimamo pravice oklepati. Naše življenje se tekom let spreminja in včasih se obrne na glavo. Bozz, saj si kar fejst fant. Nisi neroden in tudi nisi žleht. Poznam Sveto pismo in staro in novo zavezo. Imam ga doma in tudi preštudirala sem ga pred leti. Ljubezen z vsem tem nima nič, poje Tina Turner… Jaz pa ljubim iz vsega srca in tistega, ki imam rada tudi tole bere zdaj. Lep večer Bozz in ne jezi se več name. ;-)))

     • Bozz

      Jaz kličem ljudi k kesanju, kot si že verjetno videla v naravi mojih postov tu gor, to je vse. Tudi sam imam svoje probleme drgač.

      Poglejta video, da bosta videla zakaj se sedaj dogaja vsa ta pederizacija, feminizem, itd.

     • Ana Job

      Jaz in moj ne marava buzerantov, imava se pa zelo rada in uživava drug ob drugem. Če bi se vsi tolk radi imeli bi bilo zelo fajn,pa tudi veseli bi bili. Bodi lepo in lep pozdrav. Nivo komunikacije imaš zelo normalen,mene pa včasih malo temperament zanese, ker imam prednike Italijane. ;-)))

     • Ana Job

      Ne sekiraj se preveč za probleme. A se spomniš tiste šaljive pesmi od skupine Zmelkow, “Problemi so, problemi bodo?” Itak so zato, da jih rešujemo.

     • Ana Job
     • Cyclopean

      no ne smeti s temi neumnimi linki

     • Ana Job

      No, če se pa farji res izživljajo nad otroci. A nič ne bereš? Ne bodi no tolk zamerljiv. Če ne bi bilo žensk, bi vam bilo dolgčas, nam pa še bolj, bi se pobile med sabo. ;-)

     • Bozz

      No to je pa tut en čudak, da ne rečem psiho. Jim je podarjal poseben “zakrament” ene okoli ušes al kaj? :)

     • Ana Job

      Res je. Mogoče je mislil, da so žleht. ;-)

    • Bozz

     Jaz nisem nikjer omenjal RKC, pa tudi Jehova priča nisem haha. Ampak o morali ljudi in Sveto pismo zna marsikomu nastaviti ogledalo in ti stopiti na žulj.

     Seveda je naravno biti z enim moškim zate kot ženska. Kako to vem? Vsi, ki varajo oz. menjavajo “partnerje”, imajo polno spolnih bolezni, od gonoreje do sifilisa do aidsa. Veš kaka epidemija je to že v svetu? Ogromna. Pred kratkim sem gledal video o tem kako so v ZDA že skoraj vsi zaraženi s to in ono spolno prenosljivo boleznijo in pri nas je isto. Torej je nenaravno biti z drugimi moškimi, ki so bili pred tabo z drugimi ženskami, ker ti to pove narava, ko fašeš spolno prenosljivo bolezen. Tudi ti boš kdaj kaj fasala, če ga boš preveč srala okoli.

     A misliš, da jaz nimam teh nagnenj v sebi? Vsi se borimo s to pokvarjenostjo v nas. Ampak ti povem, da je Sveto pismo resnica, pa ni važno kako starokopiten se ti zdim. Resnica ni omejena s časom, resnica je večna.

     • Ana Job

      Jaz ga ne serjem, zvesta sem moškemu s katerim sem, mi gre pa na živce, da blebetaš oslarije in sedaj preusmerjaš pogovor na razne spolne bolezni. Mene motijo te krščanske dogme “do smrti”, nisem pa pristaš, da se partnerje menjava. Dopuščam pa možnost, da se lahko zgodi, da se pač še enkrat zaljubiš ali pa dvakrat.

     • Bozz

      Nič ne preusmerjam. Lepo sem ti razložil kako to gre. Glede na to, da nisi verna, se mi ne zdi smisla nadaljevati, sem tako že povedal bistvo in tudi če nisi verna lahko logično razumeš. Bog je ustvaril naravo. Bog je ustvaril moškega in žensko. Bog je ustvaril sex. Sex je zdrav in nekaj lepega, če je znotraj zakona enega moža in žene, ki sta drug drugemu zvesta. V naravi vidiš dokaz za to. Če prekršiš Božja pravila, ti narava pove s tem, ko fašeš kakšno spolno bolezen ali pa se tvoj mir konča na kakšen drug način, ko se mož ali pa žena maščuje in se stvar sprevrže v nasilje. Zvestoba do groba ja. Če tvoj mož predčasno umre, si svobodna, da si poiščeš drugega moža, drugače pa ne. Edino v primeru, če te mož prevara.

      To so zakonitosti, ki jih je postavil Bog. Če jih kršiš, nastanejo posledice.

     • Ana Job

      Veš kaj, trojčki tudi meni niso všeč in vedno mi je bil dovolj eden moški in tudi zvesta sem bila vsem.

     • Bozz

      Pohvalno. Saj nisem nič namigoval. Samo na splošno sem govoril glede vsega kar se dogaja, kar ta novica recimo razkriva.

      Oz. sem prehitro prebral. Pohvalno bi bilo, če bi bila zvesta svojemu prvemu moškemu in on tebi.

     • Ana Job

      Potem ta zadnji ne bi tolk užival med rjuhami z mano, ker je bil ta prvi impotenten. Hahaha ;-)))

     • Cyclopean

      Mogoče si pa ti grdosija pa mu ni vstal zaradi tega.

     • tzt

      Omejenček mali, pa kaj ropotaš? Spotikaš se že kar nekaj časa. Padu boš!

     • Cyclopean

      Tilko še kar mi odpisuješ, to je javni forum, pišem lahko po želji.

     • tzt

      Všeč si mi. Že dolgo ni bilo takega predpražnika na voljo.

     • Ana Job

      Ni se ti treba bati tega, hahaha. Gej je bil in danes živi z enim kifeljcem v Hrastniku. Geji imajo radi pa urejene in brezhibne ženske, ker imajo merila.

     • Cyclopean

      Zate gotovo ni bil zainteresiran ker bi bila ‘urejena in brezhibna’, precej neumno mišljenje. Pa da tudi sama ne pogruntaš da je tip toplovodar se mi zdi zelo čudaško.

     • Ana Job

      Bog ima belo brado in je vseveden. Hvala bogu, da sem mu všeč, ker me je obdaril z vsem ta boljšim. Mora biti res fejst dec, ta bog. Na misel mi pride od Magnifica pesem, čeprav ga ne maram, ker opankarju poje. “gospod težko sem ponižen…. Vse mi gre dobro od rok….” najljubša mi je pa tista “ko Satana sem iz tebe gnal… Aleluja bejbi, bejbi, telo in dušo sem ti dal…” ja naši pevci tudi včasih kaj skup dobrega spacajo.

     • indijanka

      Zadnjič sem prebrala, da trikrat. Prvič idealiziraš, potem se prilagodiš okolici, v tretje pa odpreš srce in ponudiš priložnost.

     • Ana Job

      Točno. Italijani imajo celo eno pesem ki poje, “Živi se trikrat!” Živela ljubezen, Indijanka! :-)))

     • Zgornji

      ;-)

     • Ana Job

      Jaz nimam nobenih pokvarjenih nagnjenj v sebi, ko govoriš, da imamo vsi pokvarjenost v sebi. Ne vem, kakšne pokvarjene stvari hodijo tebi po glavi? In ljubezen zame ni pokvarjeno nagnjenje, če iz srca ljubim enega in edinega človeka.

     • Zgornji

      AAAMEEENNNNNNN !!! ! !!!

   • baldeagle

    Sam sem nasprotnik prešuštva, kar pomeni, da ne zagovarjam varanja moškega z drugo žensko, dokler zakonska zveza še traja, ali obratno.
    Razdiranje zakonske zveze s strani kogarkoli, je zelo hud greh tudi po prepričanju staroselskih plemen.
    Zagovarjam pa prekinitev zakonske zveze, če se ta izkaže za težavno in je partnerja nista več sposobna obnoviti zaradi raznih razlogov. Zagovarjam tudi menjavanje partnerjev, če sta oba samska. In to ni nikakršen greh. Greh je samo takrat, kadar nekdo razdre zakonsko zvezo dveh zakoncev s svojim takim ali drugačnim vmešavanjem v to zvezo, dokler le ta še traja.
    Če pa se dva človeka moški in ženska zaljubita, kljub temu, da je kdo izmed njiju ali oba v zakonski zvezi, je pa etično in moralno, da se o tem odkrito pogovorita s svojim partnerjem in zakonsko zvezo prekineta, da lahko na novo zaživita s partnerjem, v katerem vidita veliko skupnih točk in pa predvsem ljubezen.
    Vsekakor je pa hud greh, če eden izmed partnerjev vara drugega, na način, da ta o tem ne ve ničesar. Takrat pa mu bo sojeno po njegovih dejanjih. Kajti v Univerzumu velja zakon setve in žetve. Temu pa nihče izmed nas ne bo ubežal.
    Sam sem namreč trikrat ločen in četrtič poročen. Vendar nikoli v življenju nisem sexal s partnerico, ki bi bila tako ali drugače v kakršni koli zvezi z drugim moškim.

    • Cyclopean

     Trikrat ločen pa še kar se ženiš, stvarno si čuden.

    • indijanka

     Tudi sama verujem v Isto. V ljubezen, svobodo in odgovornost. V iskrenost. Nič me ne bi prizadeli bolj kot dotiki moškega, ki bi v glavi in srcu nosil drugo žensko.

    • Bozz

     Poglejte ljudje, sem Kristjan (ortodoksni zafrustrirani puritanec :) ) in moje vodilo niso moja mnenja, ampak nauk Jezusa Kristusa in Jezus Kristus se je jasno opredelil do teh stvari.

     • baldeagle

      Si prepričan, da razumeš Jezusov nauk na pravilen način? Religije so marsikaj priredile v svojo korist in tudi marsikaj namerno izpustile, ko interpretirajo nauke Jezusa Kristusa.

 • Bozz

  Kako že pravijo, lepa dekleta ljubijo barabe.

  Pregovori 31

  30 Naklonjenost je varljiva in lepota je prazna, žena, ki se boji GOSPODA, pa je vredna hvale. 31 Dajajte ji od sadov njenih rok, njena dela naj jo hvalijo pri mestnih vratih.

  (Pregovori 31

  Pohvala vrli ženi

  10 Vrlo ženo, kdo jo najde?
  Njena vrednost je daleč nad biseri.
  11 Srce njenega moža zaupa vanjo,
  povračila ne pogreša.
  12 Izkazuje mu dobroto in ne hudega
  vse dni svojega življenja.
  13 Skrbi za volno in lan
  in dela s pridnimi rokami.
  14 Je kakor trgovčeva ladja,
  od daleč prinaša svoj kruh.
  15 Vstaja, ko je še noč,
  in daje hrano svoji družini,
  obrok svojim deklam.
  16 Ogleda si njivo in jo kupi,
  z zaslužkom svojih rok zasadi vinograd.
  17 Opasuje z močjo svoje boke
  in utrjuje svoje lakte.
  18 Čuti, kdaj je kupčija zanjo ugodna,
  njena svetilka ponoči ne ugasne.
  19 Svoje roke izteguje k preslici,
  njene dlani prijemajo vreteno.
  20 Svojo dlan odpira potrebnemu,
  svojo roko podaja ubogemu.
  21 Za svojo družino se ne boji snega,
  kajti vsa njena družina ima dvojno obleko.
  22 Pripravlja si odeje,
  njena obleka sta tančica in škrlat.
  23 Njen mož je poznan pri mestnih vratih,
  ko sedi med starešinami dežele.
  24 Platno izdeluje in ga prodaja,
  pasove oddaja trgovcu.
  25 Moč in čast sta njeno oblačilo,
  smeji se prihodnjemu dnevu.
  26 Svoja usta odpira modro,
  dober pouk je na njenem jeziku.
  27 Pazi na poti svoje družine
  in ne jé lenuharskega kruha.
  28 Njeni sinovi vstajajo in jo blagrujejo,
  njen mož vstaja in jo hvali:
  29 »Veliko hčerá je vrlo ravnalo,
  ti prekašaš vse.«)

  • Ana Job

   Bla bla bla

   • Bozz

    Saj te nobeden ne sili v to. Živi kakor hočeš, samo vse ima svoje posledice in zato tudi Slovenija tone na vseh področjih. In kje si videla, da je zgoraj vrlo opisana žena predpražnik? Tekst govori o ZVESTOBI, PRIDNOSTI, MARLJIVOSTI vrlih žena,…

    • baldeagle

     Človek, ki ni šel skozi pekel svojih strasti, jih ni nikoli presegel.
     — C.G. JUNG

     • Bozz

      Ne poznam človeka, ki ni šel skozi pekel svojih strasti.
      – Bozz

      :)

     • baldeagle

      Problem je samo v tem, da religije Jezusovega nauka ne tomačijo na pravilen način. Tudi veliko religijoznih ljudi razume Biblijo dobesedno, ne pa tudi smiselno, nakar tudi nastane velik problem pri razumevanju Biblije.
      Edino prakristjani so na pravilen način doumeli Jezusovo sporočilo in njegove nauke tudi v praksi živeli. Preberi si kako gradivo o Katarih in zakaj so jih do zadnjega na krut način pobili.
      Svetujem ti tudi, da si prebereš apokrife in izvedel boš marsikaj, kar ni objavljeno v Bibliji.

     • Zgornji

      AMENNN !!! ! !!! NAVKLJUB TEMU, PA JE RAZUMEVANJE SVETEGA PISMA VSEENO ŽAL NAPAČNO, VSE DOKLER NE SPOZNAŠ NOVEGA RAZODETJA , PREKO PREROKA JAKOBA LORBERJA !!! ! !!! Mst.

    • Ana Job

     Tudi veliko moških je prascev. To si pozabil napisati. Delala sem v ženskem kolektivu več let in sem slišala, kako tudi ženske trpijo zaradi moških.

  • Zgornji

   Sem moral kar Ponovno prebrati … :-) sem spoznal eno tako … je iz Poljske … <3

 • tzt

  Tale štirioglati, že na pogled neintelegentni, je pa sexi ko pes Rexi.

  • Ana Job

   Točno! :-)))

   • tzt

    Spodnja slika s fonom v roki zmaga :-) Intelektualac :-)

  • indijanka

   :) veliko bolj kot članek me impresionirajo moški komentarji pod člankom. Kako na podlagi slikce lahko določiš inteligenčni kvocient?

   • tzt

    Indy, intuicija :-) Zgleda kaj drugače?

    Ah Nee Mah – Sun circle -> se vrti :-)

   • samotoje

    Neumno gleda, to je. Ravno tako kot Murko, zato vemo.

    • KIKI

     Murko je zanj bela exota!

     • samotoje

      Zame je murko enota za merjenje topoumnosti. Začne se z enim murkom. Pet murkov je že huda kriza. In seznam takih je kar dolg.

   • KIKI

    Naši geniji lahko! Naši bankirji naprimer, ki dajo kredit na lepe oči (pardon: za lepe provizije)

    • indijanka

     Drži.

   • Zgornji

    Zelooo Enostavno !!! Takoooj ko vidiš, da si zblojen dec gre filati duhovno onesnaženo tinto pod Auro, ti Mooora Biti jasno, da ti bo Slej ko prej poslal nož Vsaj med rebra , če že ne v Hrbet !!! ! !!! Žaaal, bejbi, Žaaal je to Kruta Realnost !!! ! !!!

   • freedomfighter

    ah pusti jih tukaj jih je tako ali tako pol prerokov vede vse o vsem

    • indijanka

     :)

 • RATATA

  Ne morem se odločit a je ćefur al ćapac?

  • tzt

   Čafočapac :-)

   • RATATA

    Šlem bi mu tud pristajal. Na glavi seveda hehe

    • tzt

     Ga ne rab. Ga ima že integriranega :-)

 • tzt

  Učasih je bil inn Latino look. Tale mi pa bl vleče na Mujo look :-)

 • tzt

  Pr nas u Lublan praujo kdor je bos je bosanc :-)

  • Ana Job

   Ja, Ljubljana postaja mala Bo*sn*a. Pa še opankar je župan.

   • tzt

    En Hasan stanuje 100 m proti centru. Pa ni slab dečko. Mujage ni nobenega niti za vzorec. Mamo pa Šerif-a tudi na 100 m :-) Zoprn, da je joj. Elvisi so se že pred časom odselili. No, Elka, stanujoča malo nižje se je pred časom poslovila tako, da Mirko nima obiskov za rešetkami.

    • Ana Job

     Slovence mešat z drugo nacijo ni dobro, sem vedno tuhtala. Noben križanc z jugom ni bil nikoli dober. Poglej kumrovškega šlosarja.

     • tzt

      Elka & Mirko Strojan :-)

     • Ana Job

      Ta stara je menda še Drnovšku šlogala, sta bila prijatelja. ;-)

     • tzt

      Tud Zoki in Kahlar sta bla zraven.

      http://shrani.si/f/28/11y/LlyM38l/elka.jpg

     • Ana Job

      Ooo kolk sta luštna!

 • Cyclopean

  Haha tukaj se vidi vsa omejenost zensk. Hlinijo neke vrednote in dostojanstvo, a takoj bi razprle noge temu debilnemu teličku. Ali kot bi rekli cez luzo. Go MGTOW guys and let them rot with their cats.

  • Ana Job

   Tukaj se vidi tudi, da ti žensk ne spoštuješ in jih imaš za manjvredna bitja od moškega.

   • Cyclopean

    Naravni zakon je da je moški močnejši, fizično in psihično (vsaj moral bi biti), logičen zaključek tega je da v tem področju superiornejši.

    • indijanka

     Če je mož ženina glava, je žena njegovo srce. Pol praviš, da je tisti, ki tega ravnovesja ne razume inteligenten. Mogoče..na sliki. Ne pa v življenju.

     • Zgornji

      … Moško Srce pa Mora Biti Bog , … in Ne bejbika … :-P
      Namreč, Samo Bog Je Ljubezen ki Je Življenje !!! ! !!! <3
      Vse ostalo je Kruta Hladna – Smrt !!! ! !!!
      Samo Ljubezen je Življenje !!! ! !!! Večnovečna :-)
      Zatorej : Ljubi , in Živela Boš !!! ! !!!
      Ljubi Ljubezen :-*

     • indijanka

      Oo srček pozdravljen..dolgo te že nisem srečala. Moško srce, ki ga ljubim je moje življenje. Pripadam mu. Indijanka sem …

     • Zgornji

      Ja, jaaa, to pa Jaaa. Ofcourse :-) <3 :-)
      Problem je le, da se možko nesme preveč navezati ne na ženino srce, in še manj na njeno vagino, ker potem uniči vse Troje. Žal. Drugače pa ja , se s3njam bejby . :-) Amennn :-*

    • KIKI

     Misliš tako superioren kot je on pri paru Senica-Kresal ali pa Cerar in Mojca Pokraculja?

     • Cyclopean

      Govorim o normalnih ljudeh

 • Nata

  Oprostite, no ?? Kdo pa je določil, da je tako seksi, da se zanj zanimajo, oz. da ga čaka kariera modela ??
  SVET JE NOR, PA ŽENSKE TUDI !

  • Zgornji

   AMENNNNNNN !!! ! !!!

  • Adolf Hitler

   sploh pa takim razvajenim kubetinam ki same nevedo kaj bi rade nasleden dan pa ležijo crknene kje v smdlivem grabnu!

 • šmentanamuha

  Ne vem no. ni glih…, ampak tatooji so pa seksi, to pa. Sicer pa tale še za vodjo krdela ne bi bil dober, zgleda ko en pusy, kot pravi : čafočapac, ravno prav za uno hčerko od miljarderja, Oba skupi verjetno prideta do poprečnega iq-ja.

 • KIKI

  Fant se trži ! Ni mu do tega, da bi garal v kakšni Slovenski Magni ali kopal za 2TIR, raje porabi svojo energijo za kaj bolj sladkega ! Delo pa le naj ostane bedakom, naprimer Slovencem!

  • Cyclopean

   Taki ponavadi propadejo da nimajo za sendvič.

 • Zgornji

  ŽE NA DAAAAAAALEČ GA VIDIM , DA JE ZABLUZIL … POKVARJENEC ZATETOVIRAN ( ZADROGIRAN) … :-P

 • Adolf Hitler

  kva pa je kaj lepga na tem znakazanem kazarskem lažnivem smdljivcu fujjjjjjjjjjjjjjjjjjj sssssssviiiiiiiinnjjjaaaaaaaaaaa!

 • Valter BraniSlav

  Samo da ni gej, kenede, da ne bo Primc pizdu….

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!