Bizarno: Američanka želi s plastičnimi operacijami postati Melania Trump

Foto: YouTube/epa

Teksačanka se je odločila, da bo v istem dnevu odšla na šest različnih plastičnih operacij, da bi bila videti tako kot prva dama Melania Trump. 42-letna Claudia Sierra se je tako pripravila na dvotedenske postopke, ki bode vključevale botoks, brazilski dvig zadnjice, liposukcijo, korekcijo trebuha, nosu, dvig vek in rekonstrukcijo dojk. 

Sierrova trdi, da bo na ta način videti kot ameriška prva dama slovenskega rodu Melania Trump, katere dvojnica naj bi bila. “Melania zame ponazarja moč in krepost in glede na to, da je naša prva dama, želim biti čim bolj podobna njej, z namenom, da postanem boljša različica sebe.”

Od videza Ivanke Trump k videzu Melanie
Plastične operacije bodo nastajale pod nožem kirurga dr. Franklina Rosa, ki je lani že spregovoril za Daily Mail in povedal, kako ženske vedno bolj prihajajo z željo, da bi bile čim bolj podobne hčerki Donalda Trumpa, Ivanki Trump. Odkar je Melania prevzela vlogo prve dame, pa je želja po podobnosti njej v vedno večjem obsegu. “Glede na to, da so ženske prej stremele k videzu Ivanke, ni prav nič čudno, da se zdaj bolj nagibajo k videzu Melanie,” je povedal.

Foto: epa

Znesek za posege ni znan
Za nekatere izmed operacij, ki jih bo Claudia opravila, bodo potrebni predhodni postopki. Ti vključujejo korekcijo nosu in prsi, slednje je bila v preteklosti deležna po tem, ko je uspešno prebolela raka. Bolj zapletene postopke bodo snemali in jih bodo ob koncu leta predvajali v tv-oddaji Inside Edition. Glede na to, da bodo posegi predvajani po televiziji, ni jasno, kdo plačuje operacije in koliko stanejo.

Foto: YouTube

Claudia je v vnemi, da bi bila čim prej podobna Melanii, v začetku tedna celo dovolila, da so poseg z injekcijo botoksa in polnil v obraz posneli in predvajali prek družbenega omrežja Facebook. Po prepričanju Rosa Claudia ni potrebovala plastičnih operacij, da se je spremenila v prečudovito lepotico. “To je bil moj tisoči primer zapored, v katerem sem lepo stranko preoblikoval v prečudovito.”

N. Ž.

 • Slovenec

  Be the first to comment.

  • Rožle

   Join the discussion…

 • resnicaboli

  Če pogledam te frise zgleda da jih kar serijsko delajo(operirajo).

 • Morala

  Ah, če pomislim, da 63% Američanov misli, da čokoladno mleko dobimo iz rjave krave, potem res adijo pamet! :)

 • Kosobrin

  Kaj pa potem,ko bo Melanija imela kakšno lepotno operacijo?

  • Airways

   Saj jo je že zagotovo imela… No, pa saj me ne briga. Je odrasla oseba in dovolj pametna.

 • bisabre

  Jaz pa si s finančnimi operacijami želim postati Donald Trump. ; )))

  • Get2 Business

   ne rabiš operacije, enostavno pojej 5 hamburgerjev dnevno. lol.

   resno, Trumpu bi priporočil bolj zdravo prehrano. drugače je pa Trump ok.

 • tramal

  V velk plus ji štejem da ni hotela postati milan kučan.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!