Bizarno! Britanka toži agencijo za zmenkarije, ker ji niso našli ljubezni njenega življenja, kot so obljubljali

Tereza Burki (Foto: Fb)

Britanka Tereza Burki toži elitno podjetje za zmenkarije, ker ji niso vrnili več kot 14 tisoč evrov članarine, saj so bili neuspešni pri iskanju njene nove ljubezni. 

Britanska sodna praksa bo deležna novega pravnega primera, v katerem nezadovoljna stranka toži agencijo za iskanje partnerjev, ker ji niso našli uspešnega in bogatega moškega, kot so ji obljubljali za plačilo več kot 14 tisoč evrov.

Tereza Burki se je nanje obrnila, ko je videla oglas, v katerem so obljubljali, da svojim strankam najdejo bogate in samske moške, od leta 2014, ko je postala članica, pa ji niso našli iskanega moškega – sanjskega moža in očeta njenih otrok.

Niso ji našli niti enega primernega moškega
Njen odvetnik trdi, da klientka zahteva odškodnino zaradi frustracij in razočaranja nad agencijo, ki ji ni pomagala uresničiti sanj. The Sun poroča, da Burkijevi niso uspeli najti niti enega moškega, po njeno pa ljudem v 40-ih letih ne bi smeli obljubljati “ljubezni življenja”, saj sta za to življenjsko obdobje značilna posebna občutljivost in krhkost. Agencija Seventy Thirty se je na tožbo pritožila in trdi, da ji je nezadovoljna stranka storila velikansko škodo, saj jih je v medijih razglasila za prevarante. Kako bo potekalo sojenje, bomo spremljali še naprej.

Foto: iStock

C. Š.

 • xtc

  Hja.
  Najprej je treba videti,kakšna so njena pričakovanja in zahteve in nenazadnje agencija bi verjetno morala obljublati malo manj.
  Je pa cmiselno ,da bi bil ta poslovni odnos časovno zamejen,saj na nek način lahko res gre za izčrpavanje naivne stranke na drugi strani pa je treba preveriti tudi ali nemara zahteve niso bile pre nerealne.

 • Waltter

  Dasiravno se sliši da gre za nov primer v sodni praksi pa vendar gre predvsem za guljufijo, če so obljubili da ji bodo najdli bi morali ta del pogodbe izpolniti. Verjetno ji niso uredili niti enega samega zmenka in gre za goljufijo enako kakor pri akviziterskih prodajah, prodajah zavarovalniških polic, ali pa za nakup kateregakoli izdelka ki ne ustreza zapisanemu.
  Po drugi strani pa moraš biti kar malo usekan da vložiš v to 14.000 funtov, verjetno je mislila na naložbo svojega življenja al kaj?
  Brez skrbi tožbo bo dobila pa še malo odškodnino vendar pa ljubezni svojega življenja nikoli več. Sedaj se bo pač morala sprijazniti s tem kar ji bodo ponujale njene kolegice in sosedje al pa da napade katerega moža od svoje kolegice.
  Res je lepo če skočiš iz povprečja na veliko nogo :-)

 • Soave

  O. M. G. ?? Mi je prav žal, no !! S tremi otroki ni prav nič sanjska. Taka je kruta realnost.
  Ostalo je pa Waltter zelo dobro napisal !!

 • Nšo-či

  Ha..ha. Torej se idealnega sedaj lahko kupi? Zanimivo.

  • Rožle

   Nobody’s perfect …

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!