Johnny se spet ločuje

Foto: epa

Filmska zvezda Johnny Depp in njegova druga žena Amber Heard se ločujeta. Razlog so – nepremostljive razlike.

Par se je poročil pred 15 meseci in ni imel skupnih otrok. Johnny Depp in Amber Heard sta se spoznala med snemanjem filma Dnevnik ruma (The Rum Diary), iz ločitvenih dokumentov pa je razvidno, da je Depp sodišče zaprosil za “zavrnitev denarne podpore partnerki”. Do ločitve je prišlo le nekaj dni po smrti Deppove mame, poroča BBC.

Depp in Heardova sta se zaradi nelegalnega vnosa dveh psov v državo pred kratkim znašla v avstralskem sodnem postopku. Heardova je bila spoznana za krivo ponarejanja dokumentov za psa. Ko je bil postopek zaključen, je par v javnost lansiral video z opravičilom, obžalovanjem ter nasvetom, naj popotniki v Avstraliji spoštujejo njene zakone.

M. P.

 • Lord H.

  Menda je ona dva dneva po smrti njegove mame vložila vlogo za razvezo. Zato dodajam spodaj zakonitost, ki bi jo moral poznati vsak moški.
  https://www.reddit.com/r/TheRedPill/comments/1anu3q/briffaults_law/

  BRIFFAULT’S LAW:

  The female, not the male, determines all the conditions of the animal family. Where the female can derive no benefit from association with the male, no such association takes place.

  There are a few corollaries I would add:

  1. Past benefit provided by the male does not provide for continued or future association.

  2. Any agreement where the male provides a current benefit in return for a promise of future association is null and void as soon as the male has provided the benefit (see corollary 1)

  3. A promise of future benefit has limited influence on current/future association, with the influence inversely proportionate to the length of time until the benefit will be given and directly proportionate to the degree to which the female trusts the male (which is not bloody likely).

 • Anton

  nepremostljive ovire, le zakaj nisem presenečen?:) Res pa kaj so ti zvezdniki čisto brez domišljije, da si ne znajo najti kak drug razlog ups izgovor za ločitev?

 • Kapucinka

  Za alimente bo tožila? Ali naenkrat nima službe? Verjetno bo šel tisti dobiček od enega leta na polovico, več pa ne bo izvlekla.
  Se mi ne smili on, ki je zapustil dolgoletno partnerko in vzel 20 let mlajšo, še manj pa ona, ki se je prilepila na njegovo slavo in zahtevo za ločitev vložila dva dni po smrti njegove matere. Taki ljudje si zaslužijo drug drugega.

 • garfi

  se je že znucala

 • indijanka

  najlepši gusar…najzabavnejši moški

  • dr Janez Sveti

   Koliko gusarjev pa poznaš?
   Dr Janez Sveti harambaša

   • indijanka

    enega in tale je sanjski..meni naj v vseh pogledih

    • dr Janez Sveti

     Meni tudi. Gremo v troje?
     Dr Janez Sveti Enooki Jack

     • indijanka

      Ne morem se odločiti sama pri sebi ali imaš premalo ali preveč domišljije?

     • dr Janez Sveti

      Drugo!! Pa tudi veliko uresničene.
      Dr Janez Sveti vesoljc

     • indijanka

      Zanimivo. Torej iskalec? Kaj torej žene iskalca? Mogoče užitki..mogoče pa mu vesolje sporoča popolnoma nekaj drugega. Vesolje delujejo zelo preprosto z usmerjanjem energije.

     • dr Janez Sveti

      Kaj pa če je preprosto, samo življenje? Kaj so užitki? Premalo sproščeno uživamo svoje življenje. Vse preveč se omejujemo, zardi mnenja drugih. Tako radi ugajamo in pričakujemo zahvalo-pohvalo.
      Jaz ne kompliciram veliko. Življenje je zelo enostavno, samo razumevanje življenja je zakomplicirano.
      Poglej,kaj sem bral zdajle:
      http://dk.fdv.uni-lj.si/dela/Tomazin-Martin.PDF

      Dr Janez Sveti radovednež

     • indijanka

      Seveda je preprosto. To potrdi zgodbo iskanja in zgodbo miru.
      Težko ti pojasnim, ker je tvoja zgodba / naloga učenja popolnoma druga. Ne razumem je in ne poznam niti tvojih hrepenenj, še manj upora spremembam. Ki ga sicer iz meni neznanega razloga čutim :) in pripišem nekakšni ljubki trmi in me presenetljivo celo nasmeji. Hmmm..ja to bereš.

 • dr Janez Sveti

  Vidite, kako težko je nam bogatašem in lepotcem!!
  Dr Janez Sveti genij

  • indijanka

   Vau. Prej nisem opazila. Nasmejalo me je do solza.

  • Kapucinka

   Najbolj trapasto se mi zdi, da ravno lepe igralke nakladajo, da je najpomembnejša notranja lepota … Seveda, lepota ni vse, ampak vseeno zelo olajša življenje.

   • dr Janez Sveti

    Ni tako preprosto. Poskusi gledat na svet drugače in ne samo skozi zlaganost medijev. Nikoli ne bomo vedeli, kako svet vidi “tisti drugi”.
    Dr Janez Sveti genij

    • Kapucinka

     Lepi ljudje se poročajo z lepimi ljudmi, in pri ločencih je ženska skoraj praviloma 20 let mlajša. Igralci so zelo komolčarski in naučeni, da govorijo o etiki in izbiranju vlog za ljubezen in ne denar. Brosnan je eden redkih, ki je poročen z okroglo žensko.

     • dr Janez Sveti

      Preveč bereš in gledaš medijske laži.
      Dr Janez Sveti genij

     • Kapucinka

      Kako bi pa razložil to poroko? Ne boš rekel, da je vzel 20 let mlajšo, zato ker je lepa po duši in čisto naključno spada med 2% super lepih. Tista Kristen Stewart se je javnosti za kljunčkanje s poročenim opravičevala samo zato, ker je vedela, da bi drugače škodilo njeni karieri.

     • dr Janez Sveti

      2.Preveč bereš in gledaš medijske laži.
      Dr Janez Sveti genij

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!