[FOTO IN VIDEO] Ogromne prsi in sprememba rase: Nekdanja belka verjame, da je s tem spremenila svoje poreklo. Zdaj se želi pridružiti črnski skupnosti

Foto: Youtube

Martino Big pozna cel svet. Je nekdanja stevardesa, nekdanja blondinka in celo nekdanja belka. Pravi, da je že od nekdaj čutila, da je njena koža afroameričanska. Najprej si je povečala prsi do te mere, da prsim sploh niso več podobne. Mož jo pri tem podpira in želi, da se ji uresniči želja, da postane prava temnopoltka. Ob tem se ne zaveda, da s svojim početjem žali temnopolte, prav tako se želi pridružiti črnskim skupnostim in potovati po Afriki.

Že več let se za Martino obračajo številni pogledi. Nekdaj simpatična belka in blondinka je svojo kožo popolnoma spremenila. Socialna omrežja so vznemirjena, njenih čudaških želja ne razume nihče. V prsih ima ogromne vsadke in pravi, da je zdaj pripravljena, da postane to, kar v resnici je: Afroameričanka. Zdaj je končno prestala vse posege in tretmaje ter se želi pokazati svetu.

Želi postati tudi manekenka, a ne kakršnakoli. Kot model sanja, da bo sodelovala na afroameričanskih modnih revijah z ostalimi temnopoltimi manekenkami. Pri tem niti za trenutek ne pomisli, da je ne bi zaposlili, saj po njenih besedah  popolnoma ustreza etničnim kriterijem. Za bližajoče se kastinge se je že začela kar sama fotografirati. Mediji komentirajo, da ji melanin očitno prehaja v možgane, saj so njene slike in objave vse bolj komične, ona pa se tega sploh ne zaveda.

Dejala je: “Da, res imam kožo afroameričanke. Ampak se ne pretvarjam, da sem črnka.” Očitno je res tako trdno prepričana, da ni belka in je tako samo izgledala celo življenje. “Spremenila se bom v unikatno in eksotično temnopolto barbiko z blond lasmi in gromozanskimi oblinami. To mi je zelo všeč.”

Martina kot belka, po desetih letih operacij. (Foto: Youtube)

Na glavi ima prave afroameričanske lase, zdaj se želi pridružiti še črnski skupnosti
Nazadnje si je pobarvala še lase. Pa ne le pobarvala, odšla je celo k afroameričanskemu frizerju, ki ga je, mimogrede, nasmejala do solz ter nato popolnoma prestrašila. Na koncu ji je kljub vsemu željo izpolnil in ji ponudil valovite lasne podaljške s pravimi afroameričanskimi lasmi. “To je tako čudovit občutek. Tako sem srečna.” Slike, ki jih objavlja na družbenih omrežjih, so skoraj tako absurdne kot njena obsesija. Popolnoma prepričana je, da se bo zdaj, ko je končno postala temne polti, lahko pridružila različnim črnskim skupnostim in društvom. Vsi pa vemo, da bodo slednji to dojeli kot absolutno žalitev. Martina pa meni, da jo bo sprememba kože neposredno vključila v družbo in bo postala ena izmed njih. Nestrpno pričakuje dan, ko se bo lahko družila s svojimi bodočimi črnskimi prijatelji.

S plastičnimi operacijami še ni končala, prav tako se želi vpisati v Guinnessovo knjigo rekordov, kot ženska z največjim oprsjem. Ne obžaluje nobene lepotne operacije in pravi: “Ko dežuje, se zaradi ogromnih prsi moji čevlji sploh ne zmočijo. Zadnji dve leti imam tako veliko oprsje, da sploh ne vidim svojih stopal.”

Martina v otroških letih. (Foto: Youtube)

Trdi, da je stara 28 let in nosi številko 34, njene prsi pa so v velikosti košarice 32S
Nedavno je Martino kot gostjo v svojo pogovorno oddajo povabil Maury Povich. Govorila sta o spremembi barve kože in njenih vsadkih, s katerimi si je prsi povečala kar do košarice v velikosti 32S! Zdaj se identificira kot črnka, v kožo pa si vbrizgava melanin. Ko je svojo zgodbo delila z občinstvom v oddaji, je bilo to povsem zgroženo. Med drugim tudi zatrjuje, da je stara 28 let in nosi oblačila številko 34. V prihodnosti si bo ponovno operirala nos, ker si želi bolj “afroameričanskega” videza.

Foto: YouTube

Martina res verjame, da je spremenila svojo raso in poreklo
Za vse svoje operacije je skupno plačala 56.663,64 evra. Zanima jo predvsem to, kako črna lahko sploh postane. Kot gostja v Maury Showu je dejala: »Sem temnopolta. To je moja rasa.« Ko jo je Povich v oddaji spraševal o tem, če res misli, da je zdaj spremenila raso in poreklo, je brez zadržkov dejala, da je, a se mora o svoji novi kulturi še veliko naučiti. V svoji koži se ni nikoli počutila udobno. Zdaj pravi, da je 80 odstotkov črnka. In kaj pravi na dejstvo, da so resnični temnopolti ljudje zaradi njenih dejanj užaljeni? “Ne želim jih napasti. Vem, da se nekateri počutijo napadeni, vendar to ni moja želja. Takšna tudi nisem zaradi medijske pozornosti. To čutim v sebi in to delam zase.”

“Biti črn je boljše. Občutek je preprosto boljši,” je dejala in dodala, da komaj čaka, da odpotuje v Afriko, ker obožuje “tamkajšnjo hrano”.

Foto: YouTube

Foto: YouTube

A. L.

 • Olga

  Kaj bo šele,ko pridejo Marsovci? Kaj bo želela postati takrat? Neumnistim levičarjev z LGBT in “pravicami” ni meja!

  • slaipowi

   Ti pokveka retardirana res ne moreš brez svojih parol? Ne bi raje drzala jezika za zobmi? Aja, nimaš zob…

 • Valter BraniSlav

  trapa neumna. Ce so ji crni vsec pa naj bi se porocila z crncem in imela mesane otroke. Normalne mesane otroke. Lepe in pametne mesane otroke.

  Jaz sem se spojil z karamelno latino. MOJA ZENA JE BILA MOJA NAJBOLJSA NALOZBA…
  Cisto lepo in prav je da se plodimo izven svoje rase, ce so nam tuje rase vsec. Ko sem jaz prisel v New York pred 40 leti sem kar ponorel od karamel in cokoladnih zensk… Pa sem kmalu srecal ta pravo in se umiril.

  UPAM PA DA VESTE DA ISLAM NIKAKOR NI ZDRUZLJIV Z NASO KULTURO. Muslmani cetudi beli kot sneg bodo do nas sovrazni ker jim tako narekuje religija.
  NE GRE ZA TO KAKSNA JE BARVA KOZE,PAC PA ZA TO V KAJ NEKATERI VERJAMEJO. In ce verjamejo da je treba pobiti vse Kristjane in Ateiste, potem taki ljudje ne sme v Evropo.
  Oni ki muslimane vabijo k nam so izdajalci in bodo koncali tako kot domobranci.

  • Zgornji

   Delno imaš prav, Ampak, Večinoma pa ne, kajti mešanje ras povzroči nastanke Novih Bolezni pri človeštvu !!! ! !!!

   • Valter BraniSlav

    ravno obratno drzi… to se posebno vidi pri zidih ki so se mnozili le med seboj, ogromno dednih bolzni pa se grdi so. Pojdi v Venezuelo kjer se je kri dobro mesala… ogromno lepih zensk, jaz imam zeno od tam. Nas profesor nevrokirurgije Dolenc ima tudi zeno od tam nekje in otroke z njo…

    • Zgornji

     Hja, če so lepe bejbe, ( razen Sila Redkih Izjem) , so tudi Zabite / Neumne kot noč, ( kar so Dobro Vedeli že StaroEgipčani) , in z tem še pokvarjene v svojo smer !!! ! !!! Tako da take zabitke zblojene še za ploditev Niso dobre / Sposobne, ker boš dobil same njej podobne Mrtve Duše , pa čeprav na zunaj še tako “lepe” , Na Znotraj pa Grde kot sami Hudiči !!! ! !!!
     Glede židov pa vemo , da so zabluzili ker so imeli Napačno ljubezen , in so tako zapadli stran od Pravih poti , in imajo “pravico” biti grdi kot so tudi Pokvarjeni . Saj , če bi Židje še posedovali Pravo Ljubezen , bi bili še danes lepi + pametni , … tako pa so se začeli pariti z Mohamedanci, pa so začeli tudi postajati nekakšne zmixane spake : znotraj kot tudi zunaj.
     Smo pa Aids in njemu podobne bolezni dobili Ravno Zaradi Mešanja Ras !!! ! !!! Saj ni toliko problem v rumenih in belih, temveč bolj v belih/črnih .
     Vsak ki pa si nezmore najti ženske iste rase, je pa zame Nesposoben, ali pa celo Zloben , ker vpeljuje nove bolezni na človeštvo , preko svojih otrok, katerim tudi ne privošči Pravega Zdravja : tako telesnega kot tudi duševnega !!! ! !!! Žal. Amennn.

     • Valter BraniSlav

      Bolniki clovestva so taki luzerji kot si ti.
      Vi luzerji ste si enaki, leni, neumni in jezni na ves svet ker niste dosegli nic.

     • Zgornji

      HA, HA, HA, … A KER GARAM PO 12 UR NA DAN, SEM LEN , HE, HE, HE, … SAJ SE MI JE ZDELO , DA IMAŠ NAPAČNA PREPRIČANJA !!! ! !!! :-D ŽAL PA SEM SI MISLIL, DA MORDA LE NISI ZAKO ZAVAJAN IN ZAVEDEN V NAPAČNE SMERI :-P SE MI JE PA OČITNO BOLJ PRAV ZDELO , ŽE TAKOJ N AZAČETKU, KO SI OMENIL DA IMAŠ ŽENSKO DRUGE RASE . NOW I KNOW 4 SURE !!! ! !!!

     • Valter BraniSlav

      Ni dovolj garati. Mi uspešni delamo 6 ur na dan. Za nas garajo taki kot si ti ki garajo in garajo pa nimajo pojma o ekonomiji. Važno je ne koliko ustvariš ampak kaj od tega ostane tebi oziroma kaj imaš za pokazat. Glede na tvoje bljuvanje sovraštva lahko samo zaključnim da nimaš nič. Samozavestni ljudje ne sovrazimo pac pa sprejemamo svet tak kot je in iz te realnosti zase potegnemo največ.
      TAKO JE VEDNO BILO IN VEDNO BO. V VSAKEM SISTEMU JE IN BO ISTO. KOMUNIZEM ALI KAPITALIZEM, NOBENE RAZLIKE.

     • Zgornji

      Hja, zdaj, če ti vidiš samo neko sovraštvo , je to zato, ker sam v sebi poseduješ še vse preveč sovraštva v sebi. Saj ne rečem da jaz vidim samo še Ljubezen vsepovsod, Ampak, ravno zato, ker vidim napake, in nanje tudi Opozarjam to tudi počnem za Odpravljanje napak , kar je Dobro. Če pa ti teh mojih načinov pomoči pri odpravi napak ne razumeš, me pa takoj zmotno obsodiš na sovražtvenika , … ej, ej, ej , Stanibrav … to se ti nebo izšlo , … Na srečo žal ne . In potem hočeš iz mene narediti še nekega sužnja ki bi delal zaradi tvojega pomanjkanja delovnih ur … No, lepa reč od nekega “nesovražtvenika” , heh, … eh, … brezveze :-P Lp + #

  • Cyclopean

   Aja mislis bivse komuniste, sedaj socialiste? In ne mesanje ras me pripomore k nicemer boljsemu, svoje seme si zapravil na slabsi kvaliteti, tak to je.

   • Valter BraniSlav

    In kaj si v tvoji “čistosti” ustvaril ti? Kaj imaš za pokazat? Koliko otrok in vnukov imaš? Te otroci spoštujejo ali so prav taki luzerji kot si ti in za svoje neuspehe krivijo Kučana, Tita, Kardelja, in teorijo spola?
    Tudi neuspešni ameriški črnci so včasih za svojo lenobo krivili rasiste. Ti danes delaš isto.

    • Cyclopean

     Ogromno komentarjev pustiš tukaj gor med nami ‘luzerji’ se zdi, zakaj ne greš na kakšen direktorski forum pa tam prodavaš pravljice? In kaj si ti toliko dosegel? Napiši pravo ime, če si tako uspešen bo google gotovo ponudil kaj o tvojih dosežkih.

 • Franjo Trojner

  Bizarno!

 • Tko lepa je bila in ona se iznekazi. Pa to je mogla enga dnarja zapravt za te operacije, inekcije,..Ni pameti.

 • Ana Job

  Noro! S takimi prsmi tudi ne more ležati na trebuhu. Revica je. Vsestranska revica, tudi v glavi.

  • Zgornji

   Amennn !!! ! !!! Mrtva duša . Žal :-(…

   • Ana Job

    Uničila se je. Ko se popravljajo z estetsko kirurgijo so ženske še slabše. :-(

    • Zgornji

     ToooOooočno Tkooo !!! ! !!! Amennn !!! ! !!! Dobro si povedala , bejby !!! ! !!! Ampak, ponavadi jim to ušteka šele ko so že z eno nogo v trugi, z drugo pa v žari , … žal prepozno … :-(
     Lep preostanek večera ti želim :-) :-* :-)

 • Dostmamrecesije

  Kako je bila lepa v otroških letih, ne pa za spaka, ki je zdaj. FUUUUUUUUUUUJJJJJJ!!!!

 • bednick

  Lahko, da gre za okvaro možgan, lahko pa da gre za marketinško potezo, ki naj bi se ji življensko obrestovala.

 • pater karel jošt

  ta je pa direkt za v sds. mal je podobna alenki jeraj.

  • Darth Vader

   racial biasing je značilnost globalne levice dumbo…..

  • Minovak

   Ti si pa kar precej podoben Shreku (saj se spomniš risanke), le, da je imel zelenko bistveno več pameti, pa čeprav narisane. Res si beden, ni kaj…!

 • tarantela

  Operacijo si lahko plača, pameti pa ne pridobi z nobenim posegom v telo. Prismoda.

  • Steiermark

   želi si pač biti podobna vam, brezmožganskim bitjem….

 • Razocarana

  Po transgenderjih prihajajo še transrasarji. Ženska je pač prva od mnogih. ;)

  • Megatron Arrows

   Ni prva, ampak najmanj druga. Michael Jackson pa se je spreminjal iz zamorca v belca.

 • Sašo

  hahahah..saj tega ne moreš prebrat do konca..no že dimenzija njenih dojk pove vse in še več o njej.

 • Peter

  Madona, ta pa porabi črnega globina, že sam za joške najmanj pol kile, no.

 • Steiermark

  Na zgornjih slikah izgleda, kot dda bi ji presadili zadnjico na mesto, kjer bi naj imela prsi……ha ha ha, kaj vse se kotali po svetu. Najprej gender filozofija, ki uči, da se človek ne rodi s spolom ampak si ga sam izbere, sedaj pa še ta spaka…..

 • Antonius

  Ni vredno, kaj si kdorkoli misli o *ženski*. Vprašanje se zastavlja o pameti, poštenju, poslanstvu zdravnika, kirurga, medicini, ki je fizično povsem zdravi ženski pomagala k zagotovljeni prezgodnji invalidnosti.
  Grozljivka izhaja iz spoznanja, da se je zaslužkarska medicina spustila na tako nizek nivo.
  Zdravnikovo poslanstvo je vendar zdravljenje bolnih ljudi, na pa, da zdrave ljudi spreminja v bolnike.

 • samotoje

  Kakšna gos!

 • ljubinica

  Zenska je ocitno bolna.
  Druzba, ki sluzi na njen racun (zdravniki, ki so jo iznakazili za denar in novinarji, ki sirijo po medijih njeno zgodbo – za denar in bralci, ki se nad njeno norostjo naslajajo …) je pa pokvarjena.

  • modrec

   Dober komentar.

 • ljubinica

  Zivimo v t.i. postmoderni druzbi. V postresnicnostnem casu, ko dejstva niso vec pomembna. Resnic je vec, vsak si lahko izbere svojo …
  Izbere si katerega od 66 spolov, lahko si po izbiri popravi svoje telo, lahko si izbere raso … To, kar cutis, to si …
  Ta zenska ni prva, ki se je “spremenila” iz belke v crnko. O vec takih primerih sem ze slisala.
  Zanimiv je primer Paris Jackson, 19 letne hcere Michaela Jacksona. Punca je lepa belka: svetlopolta, s pravilnimi belskimi potezami obraza, krasnimi modrimi ocmi, kostanjevimi lasmi .
  In trdi, da je crnka, da ja ponosna na svoj crnski rod, da ji je oce vedno govoril, da je crnka in mora biti ponosna na to …
  Lase si pa barva na blond …

 • Zgornji

  Heh, zdaj šele je Prav GRDA, in to DVOJNO !!! ! !!! Na Zunaj + še na Znotraj !!! ! !!! Res, Praaaaaaavi Skret od čarovnice !!! ! !!! ;-D ;-)) ;-P

 • FUCK COMMUNISM

  Taki primerki so zreli edino z elektrosoke!

  • Zgornji

   Heh, ja, ampak bolj za mile oblike … ;-)

 • Matt_von_Glanz

  oh, upam, da je nekje na pol poti srečala Michaela Jacksona. On je šel v nasprotno smer in tudi katastrofalno zgrešil. Me čudi, da glede na poplavo azijskega martial arta in še kakšnega drugega arta … ni ljudi, ki bi si delali postrani oči in blefirali zlatenico.

 • garfi

  za zmešane babe smo krivi moški in mački

  • Zgornji

   Amennn !!! ! !!! Predvsem dedci !!! ! !!!

  • soc

   Zakaj moški?

   • garfi

    ker smo predobri in preveč pohlevni

    • soc

     Zgolj sarkazem.

    • Valter BraniSlav

     Govoris o sebi?

 • Zgornji

  :-*
  Amennn !!! ! !!!
  :-)

 • T-Rex

  “stupid is and will be stupid”

 • koreninca

  Njen IQ je približno enak povprečni januarski temperaturi.
  Beda

 • Valter BraniSlav

  Martina verjame da je s pretiranim sončenjem postala prava crnka.
  Franci Danko pa prav tako pobožno verjame da bo s pretiranim zavračanjem homoseksualnosti postal hetero.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!