[FOTO] Poglejte, kako prvak Formule 1 Hamilton uživa v družbi lepotic na luksuznih vrednih jahtah

Foto: Instagram

Lewis Hamilton razkriva, kako v resnici poteka Velika nagrada Monaka: To je velika zabava s prestižnimi jahtami, dekleti v kopalkah in vodnimi športi. Pokazal je način življenja prvaka Formule 1 za kamerami.

Britanec očitno nima oči le za svojo formulo. Na Instagramu je s svojimi oboževalci delil videoposnetek, ki prikazuje vrhunec dogajanja Velike nagrade Monaka, ki ga na naših malih zaslonih ne moremo videti. Svoje sledilce je popeljal v ozadje prizorišča in pokazal, kaj počne zunaj dirkališča. Vidimo lahko več milijonov funtov vredne jahte, ki se bohotijo na francoski obali. Opazimo lahko Hamiltona na čolnu, na katerem se je maja zabaval z lepo manekenko Bello Hadid. Videoposnetek nato prikazuje surfanje in zabavanje, neverjetno hrano, ob vsem tem pa tudi gospodične v kopalkah. Hamilton je po poročanju SundayTimesa vreden neverjetnih 131 milijonov funtov, na dirki v Monaku, ki je bila 28. maja, pa je končal na sedmem mestu.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Foto: Instagram

A. L.

 • lambizer

  Ne moreš verjeti…na jahtah so dekleta v kopalkah!

 • Merkava4

  Šokantno – mi smo pa skozi mislili da si v Monaku najemajo čolne na vesla….

 • Valter BraniSlav

  Predno sem se porocil sem tudi jaz imel dosti zenks…
  Potem se je situacija spremenila. Me pa ta mladenic spominja na enega od mojih sinov… pac mesanje Slovanske in Latino krvi.
  Zelim mu cimvecji narascaj.

  • test

   ti me malo spominjas na zival … saj ves razplod divjadi ista kri etc. In btw kaksna je slovanska kri? kdo sploh so slovani? to ste tisti, ki ste se preselili iz blatnih podrocij in smo vas sloveni civilizirali? ocitno je civiliziranje pri tebi tako kot pri tvojih prednikih krepko spodletelo :))

   • Valter BraniSlav

    Slovenci smo Slovani, spodaj je genetski dokaz pridobljen z mitohondrijsko DNA:
    http://www.khazaria.com/genetics/slovenians.html
    Je pa res da imajo Slovenci ki zivijo samo v Sloveniji zelo nizko samospostovanje in se sramujejo tega da so Slovani. Tako kot vsi ki znajo samo hlapcevati nekomu ki ga imajo za vecjega.
    Mene to ali sem ali nisem civiliziran ne zanima. Edino kar me zanima je to do cim vec zasluzim in da lahko pomagam svoji veliki druzini. Sluzim pa dobro zato ker mi je Titova Juga dala solidno izobrazbo iz Ekonomije. Za to sem seveda – tako kot vsi uspesni ljudje – hvalezen svoji domovini in starsem.
    Mi uspesni ljudje cenimo starse in dezelo v kateri smo zrasli. Ker to cenimo nam usoda da vec.
    Luzerji pa ne cenijo nikogar, zato jim usada ne da nic. Potem se luzerji se bolj smilijo sami sebi, so se manj uspesni in se bolj sovrazijo (Tita, Kardelja, zelo zelo zelo mocan gejevski lobi) in zacarani krog je sklenjen. Dokler luzer ne uvidi da za svojo usodo stoji izkljucno sam, luzer ostaja luzer.
    Skoda da se to dogaja v dezeli ki mi je toliko dala.

    • test

     kje je en samcat dokaz na teh genskih raziskavah, da smo Slovenci Slovani??
     Kako pa potem komentiras to:
     https://www.youtube.com/watch?v=rPXeftz2fKE

     Torej si ti bolj pameten od Dr. Hromnika?? Po tovojem pisanju bi prej rekel, da si intelektualno precej podhranjen!

     • Valter BraniSlav

      Dr Hromnik je obavil svoje teorije. Ko smo jaz in moja dva brata poslali slino na ancestnry.com smo dobili odgovor da imamo 89% genov iz Vzhodne Evrope in da ima v Sloveniji tako genetsko sestavo 86 % ljudi. V SLO ni 86% juznjakov ampak Slovencev.

      Sicer pa ali je sploh vazno kaksno DNA imas? Vazno je kar z dedno zasnovo naredis v zivljenju. To je tiso kar steje. Moji otroci imajo se manjsi % genov iz Vzhodne Evrope pa veliko vec iz Spanije in avtohtonega prebivalstva Juzne Amerike.

      Zakaj se s tem obremenjujes?

    • test

     Pa tule se en izsledek Genetski izvor Slovencev:
     https://www.youtube.com/watch?v=ld8rhM9ZlgM

     Slovenci ravno nismo tiste primitvne sorte kot hrvati in srbi, katerim smo mi slovenci napisali gramatiko, da je njihova latovscina sploh dobila rep in glavo …

 • karpelec

  Ni vse blišč, kar se sveti, važnejše je tisto, kar se ne vidi.

 • pipin

  kot pravi pimp nigga

 • pipin

  oz lahko bi rekli tudi punkass mtf,kot je bil OJ simpson sorte najbolj patetičen primer, ko še pri 40tih izigrava enga nažganega spimanega pubertetika, pol pa lewis neki pridiga vetlu kako je treba bit zgled za otroke

 • dr Janez Sveti

  Jaz se najboljše počutim ob ognju v gozdu, ko močno dežuje in imam ob sebi Indijanko, ter Ano, Naše debate in vzdušje,so vrhunec užitkov, ki jih na kupu pleha v umazanem morju ne moreš doživet.
  DR Janez Sveti genij

 • Valter BraniSlav

  Tale mesani fant (oce crnec, mama belka) sigurno ni rasist. IN KAR MI JE PRI NJEM (razen da je podoben enemu od dveh sinov) NAJBOLJ VSEC JE TO DA SI DA NA PRSA KRIZ… Konec koncev smo Evropejci Kristjani, pa ce hodimo v cerkev ali ne.

 • indijanka

  :) maš prav….veš. Kot običajno. Enostavno je. Vse ostalo je v poeziji.

 • indijanka

  Indijanka sem Ana. Ne odzivam se na svet. Pred očmi imam samo svojo pot, ki jo vidim in čutim tudi v srcu. Rada se hecam :) to itak veš.

  • Ana Job

   Seveda, saj se fajn smejimo včasih, da nas kar trebuh boli. To o svoji poti moram začeti tudi jaz prakticirati. Da udejanim tisto, kar si želim. :-)

 • Winston Wolf

  “…luksuznih vrednih(?) jahtah…”
  .
  Slovenština… …sedi 5.

 • Valter BraniSlav

  Mesanje krvi je dobro.
  Mesanje islama s krscanstvom ali sekularno Evropo je TRAGEDIJA…

 • dr Janez Sveti
 • Hun

  po garanju, zasluzen pocitek

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!