[Foto] To pa je modni spodrsljaj: Vojvodinja sussekška pozabila odstraniti listek s ceno!

Foto: Twitter

Vojvodinja sussekška s svojim slogom velja za pravo modno ikono britanske kraljeve družine. Ob prihodu v Tongo tudi tokrat z izbiro lahkotne rdeče obleke modnih kritikov ni pustila ravnodušnih, ko pa je bilo opaziti, da iz obleke visi listek s ceno, je prišlo do modnega spodrsljaja, ki ga sicer pri nekdanji ameriški igralki nismo vajeni.

Takoj ko je vojvodinja stopila na rdečo preprogo, je bilo možno dobro opaziti listek s ceno. Rdeča obleka v vrednosti 345 angleških funtov in v barvi zastave Tonga je sicer lepo poudarila nosečniški trebušček vojvodinje, a listek s ceno tudi pri princesi Tonga Angeliki Latufuipeka ni ostal neopažen.

Foto: Twitter

Foto: Twitter

Foto: Facebook

Pojavila se je v več opravah
Rdeča obleka pa ni edina oprava, ki jo je vojvodinja oblekla ob prihodu v Tongo. Namreč, po odhodu v zahodni del Fidžija, kjer so razkrili kip padlega pripadnika specialnih britanskih sil SAS Talaiasija Labalabaja, se je preoblekla v zeleno obleko kreatorja Jasona Wuja. Ko pa se je britanski par odpravil na uradni sprejem in večerjo h kralju Tupouju VI in kraljici Nanasipau, je Meghan zasijala v dolgi beli obleki znamke Theia Couture.

Foto: Twitter

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Vojvodinja se je povsem sprostila
Večerni sprejem in večerja sta vojvodinjo povsem sprostila, saj je bilo mogoče opaziti, kako se med pogovori z gosti gladi po nosečniškem trebuščku. Nič čudnega ni, da je vojvodinja v središču pozornosti, saj je Kensingtonska palača na pričetku avstralske turneje najavila, da Meghan in princ Harry spomladi naslednje leto pričakujeta prvorojenca. V luči tega sta vojvodinja in vojvoda dobila vrsto daril za otroka, čigar rojstva se veseli celotna britanska javnost, ki je že dalj časa namigovala na nosečnost Meghan. Obisku države v Oceaniji bo v petek sledila vrnitev v Avstralijo, z obiskom Nove Zelandije pa bo sklenjena 16-dnevna turneja po Avstraliji.

Takšen modni spodrsljaj bodo oboževalci vojvodinji nedvomno oprostili, saj se lahko pripeti vsakemu izmed nas. Vprašanje pa je, kako se bo na to odzvala kraljica Elizabeta II, ki slovi po svoji natančnosti.

N. Ž.

 • Van Der Waals

  Če bo kj pametn bo pustu to črnuhinjo!

 • Vera

  Šlampasta babnica, ki je komaj čakala , da pride na dvor kraljice .

 • Zgornji

  Aaaah, to je samo brzina, … brzina da se čimprej prislini na dvor … :-P

 • RATATA

  Kaj pa lahko pričakujemo od afriške majmunke?

 • xtc

  Škoda Harrya za tale tricikel-se ši bo pulil lase ,da ga je pobral iz grabna.

 • Sami_Pametni_Tukaj

  Angleške kraljeve družine ne maram več od Smrtu Dijane, ker je več kot očitno da sta imela stara kraljica in njen grdi sin prste vmes pri naročilu umora….ampak butasti folk časti morilce na oblasti kot da so nevem kaj.

 • Štajerc

  Vojvodinja sussekška… hahahahahahaaaaaaa… to te vbuje, če te trofi

 • šmentanamuha

  Jah, kljusa pač ni royalty, kaj čemo, sicer pa tudi Henry ni.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!