Homo-lezbični-bi-trans-queer aktivisti v paniki – študije jih postavljajo na laž

Foto: FB/Slovensko veleposlaništvo v Berlinu

Ljudje naravno vemo, da teorija spola ni pristna in vredna našega prepričanja. Ker ljudje homo-lezbičnim-bi-trans-queer seksualnim aktivistom vedno manj nasedamo, poskušajo neumnosti svoje ideologije vsiljevati s ‘težko roko zakona’, češ da je vsaka zavrnitev njihovih zmot in laži ‘diskriminacija’. Kdor jih ne uboga, je ekonomsko kaznovan, staršem je prepovedano zaščititi svoje otroke pred zahtevo po skupnih kopalnicah, ki omogočajo moškim uporabo prhe, omaric in slačilnic za dekleta. Vse naštete vsiljene zahteve temeljijo na propagandi brez znanstvene legitimnosti.

Odmevna znanstvena odkritja razkrivajo laži homo-lezbičnih-bi-trans-queer seksualnih aktivistov, njihovi zaukazani miti padajo kot domine! Vse več je senzacionalnih odkritij, ki razblinjajo mite homo-lezbičnih-bi-trans-queer seksualnih aktivistov.

Prava bomba je bila študija, objavljena v The Journal – The New Atlantis, (August 23, 2016). Gre za priznano revijo za znanost, tehnologijo in etiko s sedežem v Washingtonu. Ta študija analizira znanstvene raziskave o vprašanjih homo-lezbičnih-bi-trans-queerseksualnih oseb, do danes objavljenih v znanstvenih revijah.

Poročilo sta sestavila dva ugledna znanstvenika, dr. Lawrence Mayer, profesor psihiatrije in statistike in biomedicine z arizonske State University, in dr. Paul McHugh, eden izmed vodilnih psihiatrov v svetu.

Homo-bi-trans-queerseksualci imajo več duševnih težav
Mayer je pričal v številnih zveznih in državnih sodnih postopkih in vedno je močno podpiral enakopravnost in nasprotoval diskriminaciji homoseksualcev, lezbijk, biseksualcev, transseksualcev in queerseksualcev. Vendar je tokrat isti dr. Mayer izjavil, da podpira vsak stavek v tem poročilu, brez pridržka, saj gre za  resne znanstvene, medicinske raziskave. Izjavil je tudi, da je zaskrbljen, ker je v  pregledu več kot 500 znanstvenih člankov ugotovil, da se homoseksualci, lezbijke, biseksualci, transseksualci in queerseksualci soočajo z nesorazmerno veliko stopnjo težav v duševnem zdravju v primerjavi z ostalim prebivalstvom.

Dr. Paul McHugh je bil vodilni psihiater v John Hopkins bolnišnici v Baltimoru od 1975 do 2001. Skupaj s kolegi znanstveniki je pregledal na stotine objavljenih strokovnih študij na področju istospolne usmerjenosti in spolne identitete iz bioloških, psiholoških in družbenih ved. Njihove ugotovitve so bile:
• Prepričanje, da je istospolna usmerjenost prirojena, biološka pogojena človeška lastnost – da so ljudje ‘rojeni na ta način’ – ni podprta z znanstvenimi dokazi.
• Prepričanje, da je istospolna identiteta prirojena, osnovna človeška lastnost, neodvisna od biološkega spola – tako, da bi obstajal ‘moški, ujet v ženskem telesu’ ali ‘ženska, ujeta v moškem telesu’ – ni podprta z znanstvenimi dokazi.
• Obstaja pa nekaj otrok, ki izražajo glede na spol netipična prepričanja ali vedenja in bodo to počeli še naprej. Vendar imajo tudi oni  čas, da sprejmejo svojo identiteto v adolescenci ali odraslosti. Ni razlogov, da bi morali biti vsi ti otroci spodbujani, naj postanejo transseksualne osebe, podvržene hormonskemu ‘zdravljenju’ ali ‘kirurškim  posegom’.

Homoseksualci in transseksualci imajo višjo stopnjo duševnih težav (anksioznost, depresija, samomor) – vedenjskih in socialnih težav (zlorabe psihoaktivnih snovi, menjave intimnih partnerjev, nasilje) kot  običajna populacija.

Foto: FB/Slovensko veleposlaništvo v Berlinu

Foto: FB/Slovensko veleposlaništvo v Berlinu

Homoseksualci se lahko spremenijo
Lezbična aktivistka, dr. Lisa Diamond, soavtorica ‘Priročnika APA’ o spolnosti in psihologiji, je priznala, da istospolna usmerjenost ni nespremenljiva. S tem je dr. Diamond je potrdila, da je mit, da se ‘homoseksualci ne morejo spremeniti’, zgolj slepa teorija. Pomembne ugotovitve je povzela v predavanju na univerzi Cornell, v katerem je ugotavljala, da je istospolna usmerjenost –  tako za mladostnike in odrasle ter za oba spola – tudi privlačnost, vedenje in iskanje lastne identitete.

S tem je pripomogla, da bodo ustrezno spremenili  zakonodajo v nekaterih državah v ZDA in v Kanadi, ki prepoveduje ‘popravljalno terapijo’, ki si prizadeva za pomoč bolnikom, soočenih z istospolnim nagnenjem.

Prav tako navedene študije ovržejo utemeljevanje homoseksualnih aktivistov, da je istospolna usmerjenost ‘gibanje za državljanske pravice našega časa’. Spolna želja se oblikuje tudi na osnovi kulturnih vzorcev in drugih izkušenj, ne pa v genetiki ali na osnovi hormonov.

Edino, kar nam znanost vedno znova potrjuje, je, da smo rojeni kot moški in ženske. Nezanesljive, škodljive ideologije in laži, še posebej teorijo spola, in tiste, ki  ogrožajo življenja otrok, je treba obsoditi brez odlašanja. Jasno je, da je treba zakone o pravicah istospolno usmerjenih in transseksualcev ponovno oceniti v luči resnice.

Mainstream mediji so pričakovano prezrli najnovejša spoznanja,  ki razkrinkavajo LGBTQ lobi
Svet za človekove pravice se je odzval, kot se to običajno zgodi, ko je ogrožena njegova moč. Gre za napad, napad in napad. Ob tej priložnosti je prišlo tudi do napadov na  New Atlantis list, ki se je izpostavil z razkrivanjem resničnih dejstev o homoseksualnosti. ‘Svet za človekove pravice’ je objavil ‘kritiko’ raziskovalnega pregleda. Mayerja in McHugha so označili kot ‘Anti-Trans All-Stars’ in ‘anti-LGBTQ’. Resnicoljubna avtorja so obtožili  ‘namenoma  zavajajočih izjav’ in ‘pristranske interpretacije’.

Da bi ublažili razkritja svojih prevar, bodo homoseksualni aktivisti angažirali svoje ‘znanstvenike’, ti pa bodo z velikim pompom in obširno poročali o svojih ‘odkritjih’ v medijih. Te goljufije in prevare, ki temeljijo na pomanjkljivi metodologiji, pa bodo predstavljene kot ‘velika resnica’. Kako je lahko drugače, če so njihove ugotovitve vnaprej določene? Namen študij bo  samo propagandna  hiška iz kart. Kdor premore vsaj malo zdravega razuma, dobro ve, da so takšne ‘študije’ le poskus dobro financiranih ekstremnih homo-lezbičnih-bi-trans-queerseksualnih aktivistov, da bi še naprej nasilno ali zvito vsiljevali svoje ideje ter terorizirali družbo.

24kul.si

 • Franc Šink

  Na sliki pogrešam g. Marto Kos.

 • Anton

  to da so omenjeni psihični bolniki mi je bilo jasno tudi brez mnenja uglednih znanstvenih člankov in takim je potrebna vsa zdravstvena podpora oz pomoč.Zaradi tega in ostalih dejstvev pač niso primerni da posvajajo otroke.

  • Aron

   ‘ugleden znanstveni clanek’ je bil delezen mnogih znanstvenih kritik, poguglaj. homofobi pac pograbite vsako mozno bilko, da sirite svoje nedemokraticne in ksenofobne blodnje.

   • Anton

    Arn ne bom komentiral, ti pa dam en nasvet, daj plešice dol pa ne bodi fjakarsk konj

    • Aron

     Si me zamesal z nekom drugim, recimo s tem, ki ga vidis v ogledalu.

  • Jeffrey

   Spoštovani gospod Anton! Tudi v teh “uglednih znanstvenih člankih” nikjer ni bilo rečeno, da so omenjeni psihični bolniki, kot to trdite vi. Tudi če v nekem članku nekdo ugotavlja, da pri nekem segmentu populacije obstaja večji odstotek pojavnosti duševnih težav, to še ne pomeni, da so potem vsi predstavniki tega segmenta že kar avtomatično psihični bolniki. Sicer pa je bilo pri tem govora o transseksualcih in ne o homoseksualcih. Za prve je pa itak že dolgo znano da imajo več duševnih stisk zaradi svoje spolne negotovosti. Če pa tukaj dodamo še družbeno stigmatizacijo in odrinjenost potem pa se nimamo kaj čuditi, če je stanje pri teh ljudeh takšno kot je.

 • Domoljub in gej

  Kako nizkoten nivo članka. Paniko in fobijo pred istospolno usmerjenimi ima očitno “novinar”. Nobene razlike ne bi bilo če Evropo zavzamejo muslimani, ker je na desnici preveč radikalcev, ki so na nivoji ISIS. Babe so za štedilnik, geji so za zaklat, pa smo v srednjem veku tako kot muslimani. Ženske zbudite se, moški šovinizem moramo ustavit.

  • Viktorh

   No, tako radi se vsi sklicujete na zlato dobo socializma, pri tem pa zamolčite, da je komunizem v jugi obravnaval cvajtakterstvo kot kaznivo dejanje.

   • Domoljub in gej

    Nisem za socializem, sem za svobodno tržno gospodarstvo in domoljubno družbo, sem pa tudi za svobodno družbo, kjer lahko vsak posameznik živi in ustvarja svobodno, brez da bi mu nekdo odrekal le to.

    • Capi

     Sem vedel, da se boš takoj oglasil pod tem člankom……
     Nobeden vam ničesar ne odreka, samo pustite ostalim življenje kot ga živijo/živimo….Ste kot “vegetarijanci” ki hočejo svoje prehranske navade vsiljevati drugim in jih prepričujejo kako je to za vse dobro…..

 • Coeus

  Se en v vrsti neumnih in nadvse homofobnih clankov medija, ki se proklamira, kot “prvi v sluzbi resnice”.
  Npr. “Homoseksualci in transseksualci imajo višjo stopnjo duševnih težav (anksioznost, depresija, samomor) – vedenjskih in socialnih težav (zlorabe psihoaktivnih snovi, menjave intimnih partnerjev, nasilje) kot običajna populacija.”
  Koliko je ta stopnja visja od “obicajne populacije”? Kje so vzroki za to visjo stopnjo?… Samo populisticno nakladanje izven konteksta, da se v ostali del “clanka” ne spuscam…

  In ce smo ze ravno pri tem, da zaradi tega ne bi smeli posvajat otrok… Kje so studije koliko otrok je rojenih in odrasca v disfunkcionalnih “obicajnih druzinah”? Mislim, da se niti po % ne morejo primerjat. Ce bi lahko imeli otroke samo dovolj zreli ljudje v normalnih druzinah verjetno 90% komentatorjev na tej strani nikoli ne bi bilo spocetih ;)

  • Viktorh
   • Domoljub in gej

    Ne verjamem nobeni sodobni študiji več, ker je vsaka študija narejena po vrednotah in pogledih avtorja…

    • Viktorh

     Potem pač vzemi to za realnost, stiskaj se s svojim partnerjem, uživaj v pogojih, ki ti jih daje slovenska zakonodaja.

     Lahko pa se odločiš kot oni tepček iz “Treh sester”, ki je trdil, da je to čutil že kot pobič, se oblačil v mamina oblačila, po “uspehu” pesmi se je začel obnašati kot babše, vodil neke oddaje oblečen kot maškara, nazadnje pa se je odločil in zaživel kot dedec.

     • Domoljub in gej

      O ne ne tako zlahka pa ne bomo odnehali… Bomo dosegli pravice, pa če ti je prav ali pa ne.

     • Viktorh

      Imaš vse pravice, tudi pravico do usrane riti. Če pa ti misliš, da bom s tabo razpravljal o tem kako boš iskal partnerja kako bi živela kot zakonca in posvojila otroke, pa si se malo zajebal.
      Lahko pa ti dam linke kje nabaviš dobre dildote.
      Ja?

     • Domoljub in gej

      Kak si pa ti prijazen

     • baubau

      Če si morate šele prizadevati za dosego pravice,pomeni,da je res nimate…

     • Artur

      Kakšne pravice ?

 • Aron

  clanek in avtorja (prosim za podatek) bom prijavil na novinarsko castno razsodisce zaradi spodbujanja homofobije in drugih nestrpnosti. da vas ni sram, nic vas ne ustavi v svoji agendi.

  • antimur

   Kaj se repenčiš ljubitelj homoseksualcev, če nisi kar peder. Dejstvo je, da je homoseksualnost, sploh pa sprememba spola ter ostale nenormalnosti, ki jih podpira LGBT ter v Sloveniji kučanisti, velik odklon od narave. Take neumnosti lahko podpirajo samo omejenci in abotneži, med katerimi so tudi levaki. Zato ne gobcaj o nekakšni pedrofobiji.

   • Aron

    je rojstvo otroka z downovim sindromom tudi odklon od narave? pojdi nazaj v jamo

  • Viktorh

   Če imaš problem z razumevanjem, preberi še enkrat:

   “Dr. Paul McHugh je bil vodilni psihiater v John Hopkins bolnišnici v Baltimoru od 1975 do 2001. Skupaj s kolegi znanstveniki je pregledal na stotine objavljenih strokovnih študij na področju istospolne usmerjenosti in spolne identitete iz bioloških, psiholoških in družbenih ved. Njihove ugotovitve so bile:
   • Prepričanje, da je istospolna usmerjenost prirojena, biološka pogojena človeška lastnost – da so ljudje ‘rojeni na ta način’ – ni podprta z znanstvenimi dokazi.
   • Prepričanje, da je istospolna identiteta prirojena, osnovna človeška lastnost, neodvisna od biološkega spola – tako, da bi obstajal ‘moški, ujet v ženskem telesu’ ali ‘ženska, ujeta v moškem telesu’ – ni podprta z znanstvenimi dokazi.
   • Obstaja pa nekaj otrok, ki izražajo glede na spol netipična prepričanja ali vedenja in bodo to počeli še naprej. Vendar imajo tudi oni čas, da sprejmejo svojo identiteto v adolescenci ali odraslosti. Ni razlogov, da bi morali biti vsi ti otroci spodbujani, naj postanejo transseksualne osebe, podvržene hormonskemu ‘zdravljenju’ ali ‘kirurškim posegom’.”

   Potem pa poguglaj, poišči avtorja raziskave in z njim obračunaj tako, kot so komunisti obračunavali s pedri.

   • Aron

    raziskava ze, zakljucki RKCjevega 24kur pa pod vsakim civilizacijskim nivojem. ps: tudi avtorja raziskave so njegovi kolegi demantirali, veckrat, kot desnuharskega demagoga. torej, svoje frustracije sproscaj drugje, jasno?

    • Viktorh

     Piši Marti Kos, da ti pošlje avio karto za Berlin potem pa tam uživaj.
     Bog, miško.

  • baubau

   Kar izvoli:ljudem pač ne bomo prepovedali,da smešijo sami sebe,če to izrecno želijo.

   • Aron

    Eh, sej se avtor sam zaveda, da strelja v prazno ( zato se tudi ni podpisal), vprasanje edino, kdo ga placuje…

  • pokvarjeniSvet

   citiram:
   ————————
   da vas ni sram, nic vas ne ustavi v svoji agendi.
   ————————-

   o kakšni agendi ti to govoriš ? o LGBT Agendi ?

   • Aron

    V tisti, ki siri lazi in nestrpnost.

    • pokvarjeniSvet

     kdo je to ? povej imena in priimke, imena organizacij ?

 • totex39

  To pa je navzgravžni folk in še oblečen je kot maškarade.

 • kokobily

  Debelost ubija (srčnožilne nadloge). Torej (po metodogiji ta zgorej citiranih) so konclagerji bili fitnes klubi, kjer so taboriščnike navajali na zdrav (nedebelost) življenjski slog.
  Iz objave v objavo drsite proč od poslanstva, ki ste si ga zastavili na štartu.
  ŽALOSTNO !

 • tarantela

  Mene zanima, če je kje predpisano, kdo se s kom lahko ljubi, kako se naj oblači, katero hrano naj uživa, kdaj in kje naj spi.. sploh, kako mora živeti? A nismo v demokraciji?

  • Viktorh

   Po navadi o tem poučijo svoje otroke starši, pozneje to potrdijo v izobraževalnem sistemu.
   Nekateri pač tega ne razumete.

  • Domoljub in gej

   Tisti, ki se imajo za največje demokrate so največji radikalci na nivoji ISIS.

   • Olga

    ????????

    • Domoljub in gej

     Ti Olgica in podobni

  • baubau

   tara:Svoboda ter demokracija ni isto kot kaos in anarhija – in laž nikoli ne bo postala resnica.

  • Franc Novak 1979

   Ne, nism v demokraciji. Imamo tiranijo rdečih namreščencev.

  • Olga

   Meni je vseeno! Ne dovolim pa, da to reklamirate v šolah!

 • Viktorh

  Ni kaj, gre za objavo znanih, preverjenih podatkov.

  • Domoljub in gej

   Če začneš delati študijo s predsodki so takšni tudi rezultati…

   • Aron

    avtor je znan predvsem po tem, gre za placanca farright lobijev blizu evangelicanskim ksenofobom

    • samotoje

     Glej no, glej, kaj pa sta potem vidva z zgornjim primerkom? LGBT trobili v prostem času? A se tebi sploh sanja, kako prideš do objave v journalu, kot je npr. New Atlantis? Ne moreš vsega meriti z dometom raznih kvazi sociologov, psihologov itd. formata “slovenska družboslovna znanost”.

     • Aron

      No, če se greš znanost, je ključno, da si neodvisen. Nekdo, ki je na plačilni listi in v sozvočju z lobiji, pač ni več kredibilen.

 • Viktorh

  Vidim, da sta se našla dva – UŽIVAJTA.

 • Fogglof Tunnek

  Pohod za pravice žensk v Washingtonu:

  “Tu smo zato, da opozorimo Trumpa in republikance v kongresu, da so ženske pravice pomembne in naj pazijo koga dajo na vrhovno sodišče ter kakšne zakone bodo sprejemali. Če bodo skušali omejiti ženske pravice do naših teles, do izobraževanja in če bodo izključevali drugačne, potem lahko računajo na to, da ne bodo dolgo na oblasti.”

  • Jefferson Vendski

   Sounds like treason.

  • Capi

   Huh, te babe bi moral poslat v Sirijo, da bi ISIS naučile kozjih molitvic…., bi Trump prišparal
   ………hahahaha

  • pokvarjeniSvet

   zakaj ne protestirate v Bruslju pred EU parlamentom zakaj k nam spuščajo ljudi, jih ščitite pred roko pravice ko posiljujejo ženske in koljejo ljudi po Evropi. Oni že v defoltu ne priznavajo ženske kot enakovredne moškim….saj veš od kod ti ljudje derejo k nam.

   feminizem, LGBT in islamizem, nekaj časa nisem razumel kako gre to skupaj, sedaj mi je jasno proti komu so ti omenjeni.

 • Franc Novak 1979

  Buzije in lezbače na prisilno zdravljenje na njihove stroške. Ker pa zqa njih ni meja, se lahko pred to terapijo odpravijo v Saudsko bArabijo, tam jih čakajo “s kamnom” v roki.

 • Olga

  Končno je znanstveno dokazano to, kar nas večina že davno ve! Moški in ženska z otroci, povezani v družino, so osnovna celica družbe!
  LGBT hoče celo družbo ukrojiti po svojih načelih in s tem krši pravice vseh ostalih državljanov! Tu jim prikimavajo razne Mrakove in s tem diskriminirani ostale državljane!
  Ne motijo me ljudje drugačnih življenjskih slogov, dokler ne načenjajo pravic drugih ljudi!
  Žalostno je bilo tudi žensko gibanje proti Trumpu! Teh protestnih pravzaprav pravice žensk NE zanimajo! Ali so se kdaj postavile proti diskriminaciji žensk v muslimanskem svetu???!! Ali so protestirale proti porokam z deklicami??? So protestirale proti posilstvom žensk??? Proti terorizmu, katerega žrtev je še več, celo v Evropi??? Jih skrbi Erdogan s svojo islamsko absolutistično vkadavino, ki bo vse ženske v Turčiji vrnil 300 let nazaj????!!!

  • Jeffrey

   @Olga….”Končno je znanstveno dokazano to, kar nas večina že davno ve! Moški in ženska z otroci, povezani v družino, so osnovna celica družbe!…”

   Oprosti, nočem te omalovaževati, ampak večje neumnosti ne bi mogla zapisati kot si jo. To kaj je osnovna celica družbe ni stvar znanstvenega dokazovanja, pač pa stvar družbenega spoznanja. In ne….tisto poročilo v “The New Atlantis” popolnoma ničesar ne dokazuje in tudi nima tega namena…..ravno obratno….napotuje na nadaljnje raziskave, ker pošteno priznava, da dokončnega odgovora še ne poznamo! Jaz sem poročilo prebral v celoti……kaj pa ti?

   “….LGBT hoče celo družbo ukrojiti po svojih načelih in s tem krši pravice vseh ostalih državljanov! ….”

   Ja,… tako nekako kot so temnopolti v ZDA hoteli, da vsi američani postanejo črni in s tem kratili pravice belcev……
   Sicer pa, veš kaj….samo tisti LGBT v stavku zamenjaj z RKC, pa takoj podpišem…:)

 • luckyss

  Najbolj bedasto je otrokom v najbolj rosnih letih razlagati naj se “iščejo” in se kasneje odločijo kaj bodo postali..
  Temu smo že bili priča v Sloveniji in to blesarijo je treba preprečiti..
  Homoseksualnost je tudi v naravi anomalija, ki jo narava tudi sama uredi..z izumrtjem..

  • Capi

   Eden redkih tvojih dobrih postov :))

   • luckyss

    Kakor za koga…
    Če se moraš pred komentiranjem pozanimati kakšno je mnenje stranke, potem veš da si ovca..

  • Jeffrey

   Z izumrtjem koga, česa?…Pozabil si da homoseksualce rojevajo ateki pa mamice. Če bi narava hotela izumrtje homoseksualnosti, potem bi se to že zdavnaj zgodilo ! Kaj pa če je ravno obratno? Dejstvo da se homoseksualnost pri živalih pojavlja v praktično enakem odstotku kot pri ljudeh, samo od sebe ponuja razmislek ali ni morda homoseksualnost neka splošna varovalka narave same, z namenom da se neka vrsta ne bi preveč namnožila? Tega ne trdim…samo ponujam v razmislek….

 • Artur

  Demokracija ali anarhija?- Demokracija bo omogočila zgornjim dvem kretenom, da zasedejo pomembne državne vodilne funkcije in, da uvedejo in uveljavijo debilne “demokratične” zakone ter, da zblojena perverzna manjšina diktira kaj sme in kaj ne sme početi zdravorazumska večina po zapovedi politične korektnosti drugače sledijo sankcije – Zdravorazumski Sokrat nas je že v davnih časih opozarjal : »Demokracija bo plačala, ker bo hotela ustreči vsem. Reveži bodo želeli premoženje bogatih in demokracija jim ga bo dala. Mladi bodo želeli biti spoštovani kot starejši, ženske bodo hotele biti kot moški, tujci bodo hoteli staroselske pravice in demokracija jim bo to dala. Tatovi, goljufi in moči željni kriminalci bodo želeli pomembne državne funkcije, kar jim bo demokracija omogočila, in ko bodo ti demokratsko prevzeli oblast, se bo rodila hujša tiranija, kot je vladala za časa katere koli monarhije ali oligarhije.«

 • althar

  Itak. Homoseksualnost je bolezenski odklon, podobno kot shizofrenija ali avtizem. Ljudi z boleznijo je treba zdraviti, kolikor se pač da, sicer pa jih v kar največji meri vključiti v normalno življenje in/ali jim narediti življenje čim bolj prijazno, saj smo ljudje socialna bitja. Nikakor pa ni normalno, da se skuša bolezensko stanje prikazovati kot normo in življenje zdravih ljudi z zakonsko prisilo ukrivljati v smer, ki jo označuje katerikoli od teh odklonov.

  • Aron

   Samo za bolnega na umu je istospolnost bolezen. Skoda, ker za neumnost ni zdravila, bi bil ti in tebi podobni idealni pacienti.

   • luckyss

    Ni rečeno, da je bolezen, je pa anomalija, odstopanje od naravnih norm..
    Pojavlja se tudi v živalskem svetu, vendar ne tako množično, da bi to ogrožalo določeno vrsto..
    Problem nastane, ko se začnejo ti odkloni poveličevati in umetno povečevati njih število..
    Ker ljudje ne delujemo le nagonsko ampak tudi “razumsko”…torej ljudi je moč v nekaj prepričati, v živalskem svetu pa to k sreči ni možno..

    • tohuvabohu

     Skratka, ljudje s posebnimi potrebami, hehehe, kot se danes temu učeno reče.

    • Aron

     Istospolnost ni nalezljiva.

     • luckyss

      Saj neumnost tudi ni nalezljiva, pa smo priča obsežnemu poneumljanju..
      Od političnih strank in medijev…

   • Igor Kavalar

    Obstaja zdravilo. Reče se mu zdrava pamet. Zaenkrat se še noben ni rodil kot homoseksualec.

    • Aron

     Kaksna studija o tem, v kaksnem procentu je konverzija uspesna? Torej je istospolna usmerjenost kriva za aids in ne neuporaba kontracepcije? Neverjetno, kaksne streljate:-D

     • Igor Kavalar

      Verjamem da znaš uporabljat internet, youtube je zelo blizu, da si ogledaš videoposnetke ozdravljenih in njihove zgodbe kako so do tega prišli. Kolikšen je % . Lahko bi bil 100% a nikoli ne bo, ker je trenutno preveč moderno biti “spolno napreden” in umreti pri 40,50, 60ih, kot mnogo zvezdnikov tipa Mercury, Liberace….

      Ampak glej časi se spreminjajo, danes je normalna družbena norma za nekatere homoseksualnost, jutri bo pa pedofilija, zoofilija, nekrofilija itd….

      Hiva nikoli ne boš dobil, če boš seksal z nasprotnim spolom, tam kjer je treba, pa si lahko nezaščiten. Seveda kot govorijo tudi mnoge verske knjige in jih lahko bereš kot življenjske nauke, ne smeš menjati partnerjev, ker je logično da se hitreje okužiš jih.

     • Aron

      Internet je cudo, dve minuti, da se poducim, da je cetrt HIV obolelih heteroseksualcev. Konverzija je pa kolikor vem, vglavnem prepovedana, ker gre za barbarizem.

     • Igor Kavalar

      Sej sem ti povedal zakaj so fasal hiv. Menjave partnerjev, ki multiplicirajo možnost okužbe, hkrati pa ne vedo, da analni in oralni seks, pitje sperme itd… pripomoreta k okužbi. (imaš polno mrtvih in okuženih porno zvezd). Razlož pol alkoholiku, narkomanom, ki so se ozdravili, v komunah in organizacijah, da ne gre za ozdravitev ampak za barbarstvo. Vsak ima možnost ozdravitve, če to sam hoče, pa naj bo to homoseksualec ali ….

   • althar

    Napad ad hominem je zadnje orodje, ki ostane ljudem, ko jim zmanjka argumentov.

    • Aron

     Indoktriniranca tudi argumenti ne prepricajo.

     • althar

      Se strinjam. To opažam pri ljudeh, kot si ti, kar naprej.

      Res pa je tudi, da mi še nihče ni postregel niti z enim samim argumentom v prid teoriji spola, da bi sploh lahko polemiziral z njim. Takoj me naskočijo bodisi z ideološkim vpitjem, bodisi z zmerjanjem. Kar poglej sebe. Že takoj prvi odgovor, ki si mi ga namenil, je bil namenjem mojemu mentalnemu stanju, ne pa morebitnim argumentom, ki naj bi nasprotovali moji trditvi. Čemu naj potem argumentirano odgovarjam? Boste pač morali sneti ideološke plašnice.

     • Jeffrey

      Ok, mi je zelo všeč tvoj pristop glede odprtosti za debato. Sem pripravljen debatirati s tabo o “teoriji spola” in ti garantiram, da mi ideoloških plašnic ni treba sneti, ker jih preprosto nimam. Torej, ok? Si za debato?

  • Jeffrey

   No ja, jaz te sicer ne bom napadel ad hominem, ker to ni v moji navadi, vseeno pa se sprašujem od kod tvoja neverjetna ignoranca da lahko še danes trdiš, da je to bolezen, ko pa medicinska in znanstvena stroka že zdavnaj ne opredeljujeta homoseksualnosti kot bolezen. In kako bi ti homoseksualce zdravil ? Če niti medicina tega ne ve (in tudi smatra da to ni potrebno), potem boš pa ti vedel…..japajade..^^

   • althar

    Ok, ti bom odgovoril z vprašanjem. Kako to, da so pomanjkanje libida, pretirana želja za spolnostjo, želja za spolnim odnosom z otroci, sorodniki ali v javnosti (da ne naštevam naprej in da ne naštevam desetin primerov izven področja spolnosti) spoznane za bolezenski odklon, želja za spolnostjo z istim spolom pa ne? Edini razlog za to je politični pritisk, ker se je želelo ta segment ljudi povečati in politično instrumentalizirati. Razširjenost homoseksualnih odnosov je skozi zgodovino izrazito naraščala in padala, a oboje je bilo vedno (!) pogojeno z vsakokratnim kulturno-političnim okoljem.

    Kar se tiče t.i. “znanstvenih” raziskav, lahko najdeš take, ki potrjujejo tvojemu prepričanju in take, ki mu nasprotujejo (kot na primer ta, opisana v prispevku). Ker je znanost močno odvisna od politične volje vladarjev, bo pač producirala “rezultate”, kot jih zahteva trenutna politična oblast – le počakaj malo, pa boš videl, kaj vse bodo kmalu začele “odkrivati” znanstvene raziskave v Trumpovi Ameriki. Da niti ne omenjam paradigmatske omejenosti znanosti, ki jo je tako lepo opisal Kuhn v svoji epohalni knjigi.

    Še pojasnilo. Jaz nimam nič proti homoseksualcem in imam kar nekaj homoseksualnih prijateljev in znancev obeh spolov, s katerimi se zelo dobro razumem. Moti pa me, da se očitni odklon iz političnih razlogov skuša prikazati kot normalo in s tem implicitno degradirati normalno stanje. Tako prizadevanje vedno vodi v razkroj družbe. Vedno.

    • Jeffrey

     Najprej hvala za izčrpno repliko ! Glej, jaz mislim da vse to kar naštevaš ne moremo kar vse zmetati v en koš. Vsak pojav je treba specifično opredeliti. Npr. pomanjkanje libida se lahko smatra kot neke vrste bolezen ali pa motnja, ker vpliva na kvaliteto človekovega življenja in njegovega počutja nasploh, medtem ko npr. incest sploh ni bolezen, pač pa je vprašljiv iz drugih razlogov. Pri pedofiliji pa gre za primere nedopustnega poseganja v otrokovo spolno nedotakljivost, vendar se vsi primeri ne obravnavajo kot bolezensko stanje, razen pri tistih osebah s takšnim psihoseksualnim stanjem, ki jih privede do popolne nezmožnosti čustvenega stika z drugimi odraslimi, razen z otroci. Vse omenjene komponente pa pri homoseksualnosti niso izražene in če oseba z istospolnim nagnjenjem tega ne doživlja kot moteče, potem ni nobenega razloga da bi homoseksualnost samo po sebi obravnavali kot bolezen. Seveda lahko prihaja pri nekaterih homoseksualnih osebah do težkih duševnih stanj, vendar za to povečini ni kriva homoseksualnost kot taka, pač pa morebitne negativne reakcije okolja, zaradi katerih tak človek trpi.

     Teorije o političnem pritisku ne držijo, še manj pa to da bi se število homoseksualcev dalo na takšen način povečati. Nasprotniki istospolnih vztrajno trdijo, da je bila homoseksualnost črtana iz seznamov samo zaradi ideoloških razlogov. Resnica pa je ravno obratna….ko je bila homoseksualnost še na teh seznamih, je bila tam ravno iz ideoloških razlogov, kajti nikoli in nikdar ni bilo niti enega samega samcatega dokaza, da bi šlo za bolezen, zato je bilo črtanje iz seznamov popolnoma racionalen, human in tudi pravičen ukrep.

     Kar se tiče raziskav se popolnoma strinjam s tvojim uvodnim stališčem. Teh raziskav je praktično ogromno, so pa takšne in drugačne, s takšnimi in drugačnimi metodologijami in končnimi zaključki, čeprav roko na srce, neprimerno več je takih, ki homoseksualnost izvzemajo iz polja problematičnosti. Osebno pa sem mnenja da bi bil že čas, da smo tukaj eden do drugega pošteni…namreč, vsak se sklicuje le na tiste raziskave, ki odgovarjajo njegovim prepričanjem, to pa nima nobene zveze s kakršnokoli znanstvenostjo ali strokovnostjo….to ni nič drugega kot ideološko navijaštvo, ki je itak slepo za kakršnakoli dejstva. Edino stvarno dejstvo pa je, da končnih odgovorov še nimamo. Še najbolj pa je žalostno kadar nekateri strokovnjaki svojo strokovnost uporabljajo zgolj kot fasado, v resnici pa nastopajo iz čisto ideoloških izhodišč. Po drugi strani se mi pa zdi da le malce preveč podcenjuješ znanost glede nepristranskosti in verjamem, da je vsaj v demokratičnih državah večji del stroke vendarle nepristranski, ne glede na to kdo je trenutno na oblasti, je pa verjetno res, da se določeni deli stroke vendarle obrnejo po vetru in ti čisto verjamem, da bomo to videli tudi v Trumpovi Ameriki.

     Ko govoriš o vrednotenju družbene (ne)koristnosti homoseksualnosti, ti moram reči, da je meni to več ali manj irelevantno, ker se zavedam, da je spolna usmerjenost zgolj segment človekove osebnosti. Vsak homoseksualec ni zgolj samo homoseksualec….gotovo ima še kakšne druge osebnostne lastnosti s katerimi lahko koristi celotni družbi. Reduciranje človeka zgolj na njegovo usmerjenost se mi zdi krivično in ne ravno inteligentno. Po takšnem ključu bi se potem lahko naprimer spraševali tudi o družbeni koristnosti katoliške duhovščine ipd., ampak to ne pelje nikamor. Nikogar ne moreš prisiliti da se bo razmnoževal.
     Praviš, da imaš kar nekaj homoseksualnih prijateljev…a res? Kako jim potem lahko pogledaš v oči in jim rečeš, da so bolni, abnormalni oz. taki da je bolje da jih družbi na čast sploh ne bi bilo?!

     Zaenkrat lep pozdrav -:)

     • althar

      Hvala za odgovor. Opravičujem se za pozno reakcijo, a gripa me je položila v posteljo, pa sem bil nekaj dni (na srečo) brez kontakta z računalnikom.

      Če zdaj malo za nazaj pogledam najine pisarije, lahko vidim, da se bolj ali manj strinjava, da znanosti in stroki pri politično občutljivih vprašanjih ni za zaupati, ker iz povsem razumljivih razlogov obe zaradi odvisnosti od državnega dodeljevanja sredstev pač raje pihata oblasti na dušo, še posebno pri raziskavah, ki lahko dajo le interpretativne odgovore (prim. globalno segrevanje ipd.). Povsem enaka situacija se pojavlja pri delu stroke, ki je bolj odvisna od privatne finančne podpore, pri vprašanjih, ki lahko prizadenejo interese industrije. Zato na primer desetletja nismo dobili relevantne analize vpliva svinčevih dodatkov v bencinu in še danes ne dobimo relevantnega odgovora o vplivu dodatkov v plastiki (ki se v delu, ki se nanaša na mehčalce – ftalate, zaradi vpliva na hormonsko sliko dotika tudi najine debate), dodatkov v mesu, fluoriranju itd.

      Dobro, če si ne moremo pomagat z znanostjo, si dajmo z zdravim razumom. Naučili smo se, da narava (in z njo človek) sčasoma zavrže in opusti vse, kar ji neposredno ne koristi. Zaradi tega se vsi odkloni od normale preskusijo, koristni se bolj ali manj hitro razširijo in postanejo nova normala, škodljivi z nesrečnimi nosilci vred hitro odmrejo, benigni ter tisti z majhnim ali zapoznelim negativnim učinkom pa bodisi odmrejo, bodisi preživijo, vsaj po svojem nosilcu, občasno tudi v genetski sliki (npr. barvna slepota). Če prav dojemam izraz bolezen, se odklonom druge in tretje skupine na splošno lahko reče tudi bolezenski odkloni, čeprav je mogoče, da se tule motim.

      Obema je verjetno jasno, ker nisva ideološka zaslepljenca, da je za heterozigotne življenjske oblike istospolna usmerjenost, enako kot neplodnost, odklon od normale, pa naj gre za katerokoli naključno živalsko vrsto ali človeka. Ker gre za benigen odklon, ta neposredno ne ogroža nosilca, prizadene pa njegove reprodukcijske zmožnosti, zato se kot genetska oblika ne more prenašati naprej in se izniha. Kar je nekako logično in pričakovano.

      Človek zaradi svoje inteligence odklone pri posameznikih v svoji sredi spremlja, kolikor jih seveda zavestno zazna. Pozitivne navadno skuša izkoristiti v svoj prid, škodljive kolikor se da odpraviti, pri benignih pa so njegove reakcije precej odvisne od družbene odprtosti (znanje tule zavestno izpuščam). Nekatere družbe jih ocenijo za škodljive in jih skušajo na silo odpraviti, četudi morajo za to uničiti ali osamiti nosilca, druge jih tolerirajo in morebiti odpravljajo na podlagi prostovoljne odločitve, tretje pa nemara kar prezrejo. Jaz osebno se nagibam k drugi izbiri.

      Kar naju pripelje k po mojem mnenju najpomembenjšem delu tvojega odgovora, to je delu o “družbeni koristosti”. Iz tvojega odgovora je razbrati, da nisi razumel bistva mojega pisajnja, kar niti ni presenetljivo, glede na to, da zaradi pisalne lenobe proti koncu svojih postov navadno začnem pisat zelo zgoščene stavke, ki nosijo v sebi cel kup podpomenov. Za nerazumljivost se zato opravičujem, že tudi vnaprej, ker vem, da bo v tem postu tudi nekaj takih primerov. Torej, koristnost. Nikjer in nikoli nisem in ne bom trdil, da je posameznik karkoli dolžan delati družbi na ljubo. Sem pač liberalec. Delati za družbeno dobro je lepo, korektno, spoštovanja in hvale vredno, morda tudi pričakovano, a “dolžan” je človek skrbeti le za svoje življenje in življenje svoje družine, če jo ima, ter za pogodbe, če jih je sklenil, s čemer, mimogrede, naredi tu največ koristi za družbo. Vsa druga opravila, ki jih posameznik naredi družbi na čast, so njegova dobra volja in prostovoljna odločitev. To velja seveda tudi za “razmnoževanje”, če želiš. Človek se razmnožuje, ker želi širiti svoj genetski potencial, vpliv, bogastvo, morda za zabavo, iz navade, ali karkoli se mu pač zazdi, nikakor pa ne zaradi družbene potrebe ali koristnosti.

      Družbeno koristnost sem omenil iz drugega razloga. Namreč namerno poveličevanje odklona, četudi je za posamenika relativno benigen, na račun normale, nujno pripelje do izrivanja normalnega stanja, ki v neenakem “boju” zaradi protežiranja druge strani počasi izgublja status “normale”, ki ga sedaj prevzema, recimo ji, nova “normala”, zgrajena na odklonu. Izrivanje prevage normalnega stanja pa je glavni razlog uničenja vseh civilizacij, držav in imperijev, vsaj vseh tistih, o katerih sem sam kaj bral. Najbolj značilen primer takega izrivanja opisuje Greshamov zakon, kar je bil, mimogrede, tudi eden od ključnih razlogov razpada rimskega imperija. Izrivanje normalne heteroseksualne družine z otroci na družbeni rob, kar se implicitno dogaja s pozitivno diskriminacijo LGBT odklonov v večini zahodnega sveta in pri nas, bo imelo povsem enake učinke. O tem ni nobenega dvoma in to me pri vsej tej debati okoli homoseksualnosti edino tudi zares moti, saj se v nobenem primeru ne more dobro končati.

      Na koncu morda še komentar na tvojo svetobolno “kako jim pogledš v oči” pripombo. In zakaj, na vsem svetu, bi moral mislit, da so povsem normalni, da jim lahko gledam v oči? Imam prijatelje, ki so trajni invalidi, vsi se zavedamo, da so bolni, pa se veselo gledamo v oči. Tudi jaz sem “abnormalen”, kot si zapisal, v nekaterih stvareh, sploh pri svojih letih, pa moji prijatelji, sorodniki in jaz to vemo in se še prav veselo zabavamo na ta račun.

      Get a life, ne bodite preobčutljivi tam, kjer ni treba in ne silite družbe v propad zaradi lastnega ugodja, pa bo vse ok.

      Lep pozdrav, zdaj pa na čaj z limono. In kapljo viskija :)

     • Jeffrey

      Tudi jaz sem malo v zamudi z odgovorom, bom pa tudi poskusil biti malce krajši kot ponavadi. Lahko bi rekel, da se z večino povedanega v tvojem postu strinjam ali delno strinjam vse dokler ne pridemo do zadnjih nekaj odstavkov in le na te se bo nanašala moja replika. Pa gremo lepo po vrsti….kar se tiče rimskega imperija dajva raje vprašat kakšnega resnega zgodovinarja in kar jaz vem je stari Rim šel v maloro šele ko ga je preplavilo krščanstvo.

      “… Izrivanje normalne heteroseksualne družine z otroci na družbeni rob….” Oprosti, meni to zveni kot absurd. Vsaj 95% populacije je heteroseksualne in če jo bo sedaj vsak blagi vetrič pahnil na družbeni rob, potem je nekaj narobe s to populacijo samo, ne pa s tem če tisti neznatni procent ljudi dobi nekaj več pravic in pa spoznanje družbe, da so tudi oni ljudje. Zaradi tega pa večini res ni treba capljati po robu….če bo kdo uničil tradicionalno družino jo bo ta večina sama, ne pa nekaj tistih gejev in lezbjk, ki si samo želijo normalnega življenja. Ampak že samo to nekatere tako boli, da klićejo po propadu in koncu sveta za prazen nič….kot bi slon tulil, da ga bo pohodila mravlja.

      Torej imaš prijatelje homoseksualce in prijatelje trajne invalide. Ne vem kaj bi ti sploh rekel….morda lahko za začetek pogledaš kako medicinska stroka opredeljuje trajno invalidnost, kako pa homoseksualnost. Sicer pa kdo te bo prepričal, če pač smatraš da je homoseksualnost bolezen…konec koncev imaš pravico tako misliti.:)

      “….Get a life, ne bodite preobčutljivi tam, kjer ni treba…..” Ah, srčno upam, da si se tukaj vsaj malce zazrl v ogledalo..^^

      Lep pozdrav in na zdravje..:)

     • althar

      No, če rekapituliram, sva ugotovila, da je edini argument o sprejemljivosti teorije spola, ki ga premorete, mnenje “stroke”, za katero pa sva ugotovila, da je politično kontaminirana in zato neverodostojna. Zgleda, da sva tako kar hitro prišla do konca debate, pa sem imel še dosti tega za povedat :)

      Drž’ se.

     • Jeffrey

      Opssss……morda pa sploh ne veva najbolje o čem se pogovarjava. Mogoče se boš sedaj čudil, ampak o teoriji spola sploh še nisva govorila. S tem bavbavom, ki je v resnici čisto postranska niša znotraj lgbt gibanja in ki so ga iz naftalina potegnili ravno nasprotniki istospolnih, da bi z njim strašili nevedne, je zelo lahko nasplošno opletati in zamegljevati konkretne probleme. 90% ljudi nima niti približne predstave kaj teorija spola sploh je in kdaj je nastala….vedo samo da je to nek bavbav, ki naj bi ga naprej porivali grdi levičarji in feministke, ne vedo pa, da ga niti v teh krogih nihče preveč ne šmirgla in je v veliki meri več ali manj passe, Očitno pa najbolj pride prav svetim bojevnikom tradicije, ki o tem bavbavu širjo eklatantno neumnost, da baje ne priznava obstoja biološkega spola , oz.da si ga lahko kar sami izbiramo….biološkega!!!….aja, a res?

      Govorila sva o homoseksualnosti kot taki ter o njeni vmeščenosti v družbeni kontekst in aktualne razmere, nikakor pa ne o teoriji spola.
      Moram pa tudi še enkrat poudariti, da se ne strinjam s trditvijo, da je kar vsa stroka po dolgem in počez neverodostojna, čeprav je res da je treba biti previden.

      Na koncu praviš, da si imel še dosti za povedat…ja pa zakaj ne?…kar povej…jaz nisem nič zaklenil debate..:)

      Ajd’…na zdravje..:)

     • althar

      Ja, imaš prav. Vse, kar sem napisal, se nanaša na homoseksualnost, teorija spola se mi je zapisala le zaradi posplošitve, ki očitno ne sede več niti pri homoseksualcih. Pustiva jo torej na smetišču zgodovinskih zablod in ostaniva pri homoseksualnosti.

      A kljub temu je najina debata končana. Jaz trdim, da je homoseksualnost neželeni odklon od normale, kot gluhonemost ali shizofrenija in v ta namen postregel z argumentom naravne selekcije, ti pa trdiš, da homoseksualnost ni odklon od normale in v ta namen postregel z mnenjem spolitizirane “stroke”, za katero sva ugotovila, da ni niti enotna niti verodostojna. Moja argumentacija tu očitno zmaga in glede na to je polemika končana, vsaj dokler ne priskrbiš kakega novega argumenta.

      Smisel polemike ni v tem, da nasprotnik spremeni svoje mnenje – povsem logično in pričakovano je bilo, da bo vsak od naju ostal na svoji strani prepričanja tudi po njenem koncu – smisel polemike je le soočenje moči argumentov z obeh strani in teh je, vsaj na tvoji strani, očitno zmanjkalo. Kar je bilo seveda povsem pričakovano, saj je bil v tej polemiki zmagovalec jasen že vnaprej.

     • Jeffrey

      Ja vidim, da je debata res končana….ti si prepričan, da si podal neke tehtne argumente…za kaj že?….tlačenje istospolnosti v isti koš z gluhonemostjo in celo shizofrenijo je skrajno amatersko stališče in ne drži vode….potem praviš, da jaz trdim da homoseksualnost ni odklon od normale….le kje sem to trdil?…pokaži mi….tudi nisem navajal nikakršnih konkretnih argumentov stroke kot ti praviš….komu je zares zmanjkalo argumentov bi se spet dalo debatirati na dolgo in široko, ampak po neki logiki bi to moral biti tisti, ki je prvi razglasil da je debata končana…..in pa da je bil zmagovalec znan že vnaprej….tale cvetka mi je pa sploh všeč…prišparaj malo viskija še za jutri..^^

      Sicer pa na zdravje in lep pozdrav!

     • althar

      Morda si mlinar, pa bom moral ponoviti še enkrat. Tvoj edini argument je bil, citiram: “…ko pa medicinska in znanstvena stroka že zdavnaj ne opredeljujeta homoseksualnosti kot bolezen.” S tem edinim argumentom trdiš, da homoseksualnost ni odklon in bolezen. Ugotovila sva, da stroka postavlja nasprotujoče si trditve in ni kredibilna zaradi politične kontaminiranosti, torej ta argument pade. Ugotovila sva tudi, da pri heterozigotnih življenjskih oblikah homoseksualnost vodi do nezmožnosti ustvarjanja potomcev in je zato genetski zapis nosilca obsojen na propad, podobno kot pri neplodnosti. Neplodnost je odklon in bolezen, torej je tudi homoseksualnost odklon in bolezen. Qed.

      Boj argumentov in logičnega sklepanja si tu izgubil in če ne najdeš novih argumentov, je debate konec. Žal tako je pri debati. Pametni priznajo poraz, ko jim zmanjka argumentov, neumni pa nadaljujejo z ideološkim kruljenjem in napadi ad hominem. Ampak tega se jaz tule ne grem. Jih imaš dosti na tem forumu, ki jim to paše, pa se predrkavaj z njimi, če ti je to ljubo.

     • Jeffrey

      Mlinar? A ti si pa košarkar? Mečeš vse v en koš….odklon ni nujno bolezen !! Sedaj pa logično sklepaj….Pa zelo nizko vhodno občutljivost za ad hominem imaš…si pristaš politične korektnosti? Že zaradi ene nedolžne šale z viskijem se počutiš osebno napadenega. Le kam bi prišli v debatah, če bi bili vsi tako občutljivi. Neargumente imenuješ argumente…ja v redu če je tebi tako prav.
      Sicer pa lepo da priznaš poraz, ko si tako pameten….:)

      Pa še enkrat na zdravje…:)

     • althar

      Ah, zasledil sem argument, ki se glasi, odklon ni nujno bolezen. Pa poglejmo.
      SSKJ: bolézen -zni ž (ẹ̑) 1. motnja v delovanju organizma
      Če pripadnik heterozigotne živalske vrste, kamor sodi tudi človek, zaradi lastnih psiholoških ali fizioloških razlogov ne more spočeti potomca s pripadnikom nasprotnega spola, je to motnja njegove reproduktivne sposobnosti. Torej po definicji bolezen.
      Če se torej neka oseba ukvarja s homoseksualnimi odnosi zaradi zabave, dolgčasa, ali ker je to ravno moderno, je to njena prosta izbira in ne bolezen, če pa pa zaradi (psihološko ali fiziološko pogojene) nagnjenosti, je to bolezen. Qed, drugič.

      Lep pozdrav.

 • Fogglof Tunnek

  Skrite resnice o pravi desnici !!!

  “Haider je bil moški mojega življenja” ???…Šokantno razkritje desničarske gejevske ljubezni???

  Stefan Petzner, nesojeni naslednik Jörga Haiderja na čelu stranke, je razkril, da sta imela z mentorjem “poseben odnos, ki je šel mnogo dlje od prijateljstva”…. Piceke sta si potiskala v zadnjične odprtine navzven pa igrala desničarska mačota in kao družinska človeka???… Oba sta tudi hodila k maši!!! Samo tolko, da vete !!!

  • Domoljub in gej

   Saj ni edini, tudi v zdajšnji sestavi SDS so homoseksualci pa v prejšnji sestavi so tudi bili, z enim sem se dobil celo na kavi in ko sem videl kako zlagano živi me je kar minilo… Pa koliko jih je šele v cerkvi homoseksualcev, navzven homofobi, v ozadju pa se dol dajejo z moškimi, precej je teh dvoličnosti.

   • Fogglof Tunnek

    Stefan Petzner: “Z Jörgom sva imela edinstveno vez. Bil je moški mojega življenja. Imel sem samo njega, zdaj pa sem ostal sam. Pogosto sem noči preživljal z njim in z njegovo družino, kar mi je pomenilo ogromno, saj se bojim biti sam v temi. On ga je ženi potiskal od spredaj jaz pa njemu od zadaj.”… Zatrdil je še, da Haiderjeva žena njunemu odnosu ni nasprotovala….he he …

    • Nata

     Bljak !!!!Pujska sta bila oba !! Ne, vsi trije !! Žena pa ena velika koza, ki se ji je šlo pač samo za dobro življenje na ven !! Vse za denar , ki ga potem nosijo k psihiatrom ??

   • luckyss

    Spolna nagnjenja pač niso pogojena s političnim prepričanjem..
    Razlika je le v tem da se na “levici” ta nagnjenja poveličujejo, na “desnici” pa skrivajo..:)

    • Domoljub in gej

     Se mi na nek način smilijo ti z desnice, ker zatirajo svojo identiteto, celo življenje.

     • tohuvabohu

      Zakaj pa potem pljuvaš po njih? Saj so tvoji prijatelji v nesreči.

     • Domoljub in gej

      Zato ker so dvolični in lažnivi.

     • tohuvabohu

      Pa kdo hudiča so to. Jaz ne vem za nobenega. No, saj me tudi ne zanima. Zanima me kvečjemu, odkod imaš take informacije, saj uradno ne vemo za nikogar. A si udbovec?

     • Domoljub in gej

      Kot gej imam zelo dober nos za to, kdo je gej, pa tudi osebno sem se srečal z nekaterimi…

     • Nata

      No, to ni ravno ….indentiteta !! Si prebral članek?
      Ali jo zatirajo samo desni ??
      Meni je že dolgo jasno, da je to ” ven metanje ” , posledica psihične stiske .Takrat, ko se zavedaš nekaterih svojih, recimo pomenjkljivosti , pretiravaš !

   • garfi

    tudi ti izgini takoj

    • Domoljub in gej

     buuuu

     • garfi

      tu ne boš predava o g točkah v riti

   • Olga

    Mislite, da z blatenjem drugih povzdigujete sebe? Zame samo kažete svojo vrednost! Sama nimam nič proti gejem! Tudi med vami so ljudje, ki so vredni spoštovanja in taki, ki so podn!

  • garfi

   izgini takoj

   • tohuvabohu

    Na Delu so ga spet nagnali.

    • garfi

     mi ga moramo pa spet ignorirati
     tudi tam so ga brisali kot sem videl

  • Nata

   ? ? ? ? ? ? ? Joj, no ?? in, kaj si želel s tem povedati ?
   Saj nihče ne trdi, da na desni ,ali pa pri vernih ljudeh ni tega, kar si napisal
   Je pa članek dobro napisan !

 • garfi

  pozdrav levega fašista, ki smo mu dali brco v rit in se je že vrnil
  Tunekk-Foggl | sobota, 21. januar 2017, ob 17:57:12
  Dovolj je bilo ukvarjanja s šovinističnimi desničarskimi prdci ala Trump ali Janez Janša, in njegova homofoba, ksenofaba in rasistična Nova24TV !!!… Je treba nabrati moči za sobotni protest…v Ameriki…pa tudi pri nas bi lahko bil… pred sedežem Nova24TV !!!!

 • garfi

  spodaj se trolli ali troll “pogovarjajo” med seboj
  spet članek, ki moti bolno lažno levico – leve fašiste

  • Primoz Papez

   Desni fašist in nacist…

   • garfi

    ja, normalen Slovenec domoljub

    • Primoz Papez

     Kje si ti domoljub????

     • garfi

      ja, normalen Slovenec domoljub

    • Primoz Papez

     Navaden usran Janšist…

     • garfi

      ja, normalen Slovenec domoljub

 • garfi

  OPOZORILO
  Fogglof Tunnek je ZL provokator in trol – vsako odzivanje je nesmiselno in škodljivo

  Trola pri življenju prav gotovo držijo odzivi drugih uporabnikov, zato se je na vsebine, ki delujejo neresno ali provokatorsko, najbolje ne odzvati in tako izstradati pregovornega trola do kosti. A za dosego višje ravni razprave in kakovostnejšo komunikacijo bo gotovo treba razmisliti tudi o tehnično bolje izvedenih blokadah uporabnikov, ki bodo preprečevale, da se vsak “norec”, ki ima pet minut časa, petkrat prijavi v petih minutah in žali, smeti in provocira dalje.

  • luckyss

   Trola se normalen komentator ne boji..
   Huje je verjetno, ker včasih zadane “žebljico na glavico”..Mislim, da vas na teh straneh to bolj moti :)

   • garfi

    pesjan v murgle ovce čuvat in rit lizat

    • luckyss

     Tudi mene veseli da si se pridružil debati..
     Kot sem že dejal, normalnega komentatorja troli ne skrbijo..To, da je vsaka tretja njihova beseda žalitev ali kletvica pa itak spada k definiciji trola..

  • Domoljub in gej

   Ti si pa čustveni vampir, kar je še mnogo hujše…

   • garfi

    ne huje od tebe ni
    poneumljaš nevedne z g točkami v riti in si aktivist lgtb mafije

    • Domoljub in gej

     Saj ne rabiš skrivat da te matra firbec glede g točke

     • garfi

      poglej perverzni idiot
      “ljudje” uživajo v marsičem tudi v pobijanju živali in ljudi
      mučenju vtikanju umetnih penisov v riti svojih psov itd itd
      spokaj kufre

     • Domoljub in gej

      Ti se lahko pridružiš svojim muslimanskim somišljenikom

   • RATATA

    Garfija si našel zaraženec smrdljivi?
    Kdo ti je kriv, da te je shizifrena sadistična tastara toukla od kar si shodil.
    Potuhni se nekam in zasanjaj.

    • Domoljub in gej

     Ti si pa še hujši čustveni vampir kot garfi… Popolnoma nič mi ne narediš z svojimi izbruhi, ne povzročiš nobenih reakcij pri meni, zato se brezveze matraš…

     • RATATA

      Jaz sem mnogo hujši od Garfija, on ni nič v primerjavi z mano.
      Le jezen sem bil včeraj.
      Fotke nisi pokomentiral.

     • Domoljub in gej

      Saj pravim, meni nič ne narediš z svojimi izbruhi.

     • RATATA

      Fotografijo, če bi lahko pokomentiral prosim.

     • Domoljub in gej

      Sam jo lahko komentiraš, sami si si ustvaril problem v glavi, sam ga razreši…

 • garfi

  levičarsko-lgtb laži
  HOMOSEKSUALCI SO NARAVNI IN NORMALEN PRIROJEN POJAV
  torej zakaj potem vzgoja otrok v ritvtikače in druga lgtb nadgradnja kot
  fluidnost – menjavanje spola po želji itd
  LGBT=MAFIJA=HETEROFOBIJA

  • luckyss

   Homoseksualnost je v manjšem številu prisotna tudi v naravi, torej je naraven pojav..to je treba priznati..
   Je pa to anomalija, ki se je (živalska ali človeška) vrsta ne bi smela preveč veseliti, ker lahko vodi v izumrtje..
   Torej to ni nek pozitiven pojav kot nam hočejo nekateri zadevo predstaviti..
   Le v tem je problem..

   • garfi

    potem prenehaj podpirati tako levičarsko kot lgtb mafijo in ideologijo
    vse izigrajo in izkoristijo za svoje interese
    in vsi so lažnivci in prevaranti

    • luckyss

     Svet ni črno-bel..

     • garfi

      bla bla bla

     • luckyss

      bla..;)

     • RATATA

      Mavričen pa sploh ne.

   • pokvarjeniSvet

    glej osebno nimam nič proti gejem lejzbikam, agenderjem, transgenderjem, transvestitom…itd.

    Samo moti me ta sorošova LGBT plačana, ideološko obarvana, nasilna in netolerantna organizacija ki ima svoj cilj prevzgajati in spreminjati značaj, karakter, psihološko stanje otrok v vrtcih….naj pustijo otroke na miru.

    Enako naj ti transgederji agenderji, transvetstiti sprejmejo tudi to da smo vedno imeli dvonjne WC-je ločene na dva spola enega za ženske enega za moške….če se imaš za brespolnika in si se rodil ko moški pol idi na moški WC in aus….ne pa da zahtevaš skupne WC-je.

    naša družba ima že dolgo taki sistem da otrok niso učili in sili da morajo spreminjati spol ali spolno usmerjenost, enako ločene WC-je imamo dolgo in vse normalno funkcionira zakaj bi to spreminjali ?

    glede teh ljudi ki so drugače spolno usmerjeni in si spreminjajo spol ali so označijo za brezspolne/ agender je me ne moti če živijo svojo privat življenje…. brez mafijske LGBT. Navadni ljudje se ne obremenjujemo z geji, lejzbikami, bezspolniki, transvestiti, transgederji..itd. V njih se vtikujejo damo tisti ki so sami to pa skrivajo….teh pa ne boste spremenili z tem da boste LGBT spuščali v vrtce….ampak boste dobili na grbo samo jezo nas, ki smo vas vedno pustili na miru…če pa boste se vtikali v vzgojo otrok pa pričakujte najslabše….vsak ima pravico zaščititi svoje otroke pred fizičnim ali verbalnim nasiljem…kar slednjo pranje možganov pri otrocih 1.- 10 leta je to zelo enostavno in nevarno.

    • luckyss

     Se strinjam..
     Pri WC jih pa ne vidim problema…
     Če imaš lulčeka greš na moškega, če luliko pa na ženskega…ne glede na to kaj “čutiš da si”..;)

   • Jeffrey

    Seveda ni pozitiven pojav, ni pa tudi nič strašnega kot nam hočejo nekateri zadevo predstaviti.. Tudi v tem je problem..:)

  • Primoz Papez

   Naj ti žena rodi homoseksualnega otroka…

   • garfi

    LGBT=MAFIJA=HETEROFOBIJA=NENORMALNO=ŠKODLJIVO=Primoz Papez

 • Slovenec 33

  Ja, to je najnovejši izum najbolj naprednih, med tistimi, ki imajo pike na nivoju številke čevljev. Ker opažajo, da gre svet naprej, bi ga radi s idiotskimi kretenzmi zaustavili ali pa vsaj upočasnili.
  Pa jim ne more uspeti.
  Ker so vsi po vrsti levaki jih njihovi sopotniki podpirajo in tako se ustvarja vtis, da so nekaj, čeprav so manj od nič.
  Tudi negativna števila obstajajo, ampak pomenijo same zgube.
  So izrodek človeškega rodu.

 • Fogglof Tunnek

  OPOZORILO
  @garfi: “Z cosmosjasnovidcem imamaedinstveno vez. Je pes mojega življenja. Imam samo njega in fčasih zlato ribico, upam da nikoli ne bom ostal sam. Pogosto noči preživljal z njim in z njegovo pasjo družino, kar mi pomeni ogromno, saj se bojim biti sam v temi. On ga svoji psički potiska od spredaj jas pa njemu od zadaj.”… @garfi je še zatrdil, da cosmosova psica njunemu odnosu ne nasprotuje….he he …

  • luckyss

   Ravno malo prej sem izjavil da včasih zadaneš “žebljico na glavico”..
   Škoda, da potem vse izničiš s takšnimi primitivizmi..

   • Fogglof Tunnek

    To je namenjeno samo in zgolj za smrdljivega mačka @garfija… Kapish??? Ta kurba mačkija me iše po drugih forumih !!!

    • luckyss

     Povabi ga v resničen lajf na pir ali dva..;)

     • Fogglof Tunnek

      Ma to so tipični zadrti desničarje. svojo spolno slo, kakršnakoli pač že je, skrivajo… Svoje frustracije pa sproščajo z aroganco, vzvišenostjo, nezdravim nacionalizmom, občutkom nezamenljivsoti…nekako na člane SDS-a fse to spominja.

   • garfi

    preberi opozorila in boš razumel

 • Anton

  Človeštvo je preživelo kugo več vojn različnih bolezni…..
  Mislim da bomo preživeli tudi LGBTQ saj globoko v sebi vsak človek ve kaj je prav in naravno. Razen seveda slovenski komunisti tej so pa črna pika na globusu sveta.

  • Fogglof Tunnek

   Razen seveda RKC-ja in njenih desničarskih satelitof, tej so pa črna pika na globusu sveta.

   • Nata

    si komunist ?

    • Anton

     Mislim da je komunist zato se je tudi takoj odzval na njemu bolečo izjavo.

     • Fogglof Tunnek

      Sn priznal, sn bil komunist…malo službeno malo pa zares. Nič ni ni manjkalo !!!

     • Anton

      Bog te blagoslovi! In zdrži s svojo pametjo do konca da ne boš na smrtni postelji klical duhovnika.

    • Fogglof Tunnek

     Zaj ne, sn pa fčasih bil…in to ponosen komunist…isto kot Janša !!!

     • slosin

      ….ampak Janša je očitno za razliko od tebe spregledal…

     • Primoz Papez

      Mogoče so mu na Studencu pomagal…
      Tam še Esmeralda spregleda

     • Nata

      Veš kaj ?? Si pa sedajle v svojo skledo pljunil !!

    • garfi

     in to ZL levi fašist

    • Aresnica

     Nata – ta bebec Fogglof Tunnek je revež _ zraven tega pa se mu kar naprej gospod Janša prikazuje_škoda, da imamo take drekomešalce v SLOveniji-je pa res, da ne delajo vsi zastonj_očitno ima banda, ki nam vlada že od 45leta naprej-še denar_No ja lahko odštejem par let od 45leta.
     _____________
     Lep pozdrav

     • Nata

      Prav gotovo imajo koristi . Ne verjamem, da so res tako za luno !

 • garfi

  Analiza: Taktika aktivistov za sprevračanje vrednot!
  17.04.2016
  Ali se vam je že kdaj zazdelo, da vas želijo določeni novinarji in politiki prepričati, da je spodbujanje splava, evtanazije, ukinitve zakonske zveze zene in moza edina pravilna pot sodobne države? Ali se vam zdi, da novinarji ne smejo pisati proti splavi in proti kontracepciji? Kaj se dejansko dogaja v ozdaju? Ali obstajajo skrite taktike in napisana pravila, ki jih množice ne smejo poznati? Eno izmed glavnih taktik si lahko preberete v nadaljevanju.
  http://24kul.si/analiza-taktika-aktivistov-za-sprevracanje-druzbenih-vrednot

 • garfi

  referendum o protidružinskem zakoniku levi fašist ZL takole

  , da večina nima kaj odločat o majnšini…????????????????? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Foglof Tunek | ponedeljek, 23. marec 2015, ob 13:37:30
  No, me praf zanima kak se bojo izkazali poslanci. Zadnja leta so bili svetovni prvaki v prelaganju odločitef in odgovornosti na druge… tukaj bojo pa morali odločit in potem tudi nosit posledice… Upam, da se zavedajo, da večina nima kaj odločat o majnšini… Vem, da se katoliški klero-desničarji tega ne zavedajo…z Princom Teme na čelu…so pa tu SMC, ZL, SD, ZARES, DESUS…ajd, pokažite svojo liberalno demokratičnost!!!
  ozna sve dozna press

 • garfi

  V Sloveniji …
  Umetno vzpostavljanje sovražnega ozračja, znotraj katerega so istospolni aktivisti navidezno ogroženi, je tudi v Sloveniji del premišljene taktike. Ne nazadnje jim igranje žrtve zelo koristi še zlasti, ko gre za pridobivanje davkoplačevalskih sredstev. Tako so skupaj s podporniki v zadnjih letih dobili že več kot 1,4 milijona EUR zaradi svojega t.i. ogroženega položaja …

  Kampanja v podporo spornega Družinskega zakonika je tipični primer zvestobe tej strategiji: na eni strani nam prikazujejo “preganjane” homoseksualce, ki naj bi potrebovali zaščito, na drugi strani pa večino, ki naj bi bila “homofobna”, “nestrpna”, “diskriminatorna”, polna “sovražnega govora” ter celo “fašistoidna” in “katolibanska”. To so besede, ki jih uporabljajo za zastraševanje vseh tistih, ki se ne strinjajo z razvrednotenjem družine in izenačenjem istospolnih skupnosti z zakonskimi zvezami.

  Lep primer zvestobe strategiji homoseksualnega sprevračanja vrednot je tudi Mitja Blažič, član vodilne organizacije Legebitra in znan po nestrpnem napadu na Franceta Cukjatija, podpredsednika Državnega zbora, je v zadnjem intervjuju za Zurnal24 govoril o tem, kako sovražna in nestrpna je naša družba. Istega dne pa smo lahko brali, da je Slovenija deseta najbolj miroljubna država na svetu.

  Prav tako je zanimivo, da se vsako leto teden dni pred t. i. Parado ponosa zgodi kakšen “naključni” incident. Lansko leto so mediji poročali o homofobnem nasilju nad istospolno usmerjeno žensko, izkazalo pa se je, da je šlo za pretep dveh lezbijk. Letos naj bi “nestrpneži” razbili okno na lokalu Cafe Open. Odgovor na vprašanje, ali je kamen priletel v okno od zunaj ali od znotraj, še čakamo …

  Zdrava kritika homoseksualnega aktivizma, politike in medijev – brez nestrpnosti do istospolno usmerjenih oseb – je zato izrednega pomena. Kot je razvidno, se slovenski aktivisti poslužujejo preverjene taktike homoseksualnih aktivistov Marshala E. Kirka in Hunterja Madsena, ki sta jo objavila že pred več kot tridesetimi leti.

 • garfi

  Zdrava kritika homoseksualnega aktivizma, politike in medijev – brez nestrpnosti do istospolno usmerjenih oseb – je zato izrednega pomena. Kot je razvidno, se slovenski aktivisti poslužujejo preverjene taktike homoseksualnih aktivistov Marshala E. Kirka in Hunterja Madsena, ki sta jo objavila že pred več kot tridesetimi leti.

 • Domoljub in gej

  Koliko homoseksualcev imate šele v podmladku hihi… Vsaki drugi skoraj :D

  • Rožle

   Jest ne omenjam tega , da sem hetero ..

  • RATATA

   Zakaj ne komentiraš za začetek akterjev s fotografije?

 • Antonius

  Ker je heterospolnim ogabno poslušati kako se med seboj dol dajejo, so začeli pa s svojo abnormalnostjo posiljevati šolarje.
  Poznam homoseksualca, ki se nikdar ni udeležil kakšnega dvospolnega cirkusa. Gre za kulturnega človeka, ki svojega zasebnega življenja nikoli ni ponujal javnosti. Kolegica se je z njim omožila zato, da je prišel do stanovanja. Pomagala mu je, potem sta šla prijateljsko vsak na svoje. Povsem sproščeno sem šel z njim vedno na kavo. Kdo normalnih pa okoli govori, da ga doma čaka heteroseksualka.
  Sranje, ki nam ga v pogled ponujajo zgornje slike ni sproščenost ampak sprevrženost.
  Edino, kar pa zares podpiram v registrirani zvezi dveh istospolnih je pravna posledica dednih pravic. To je pravica, ki jo ima vsak poročeni zakonec v heterospolni skupnosti.

  Zaradi nasilnega obnašanja so se mi homiči trans in vsi ostali, ki sodijo zraven, do konca zagabili.

  • pokvarjeniSvet

   pa dobro to da se na ulici derejo da so geji, lejzbike, agenderji, transvestiti…itd me ne moti, to kako se oblačijo pa celo cesto dol zaprejo to me moti, pa tudi da jih policija na stroške davkoplačevalcev varuje, to me tudi zelo moti.

   moti me da hočejo vrtce in šole spustit to psiho sorošovo plačano mafijo LGBT z njihovo agendo otrokom uničevat značaj in indentiteto.

   če pa je nekdo kot si ga opisal zgoraj živi svojo življenje za sebe in za svojo veselje in zadovoljstvo pa tudi če je to gejevstvo, lezbaštvo, transvestitstvo, agednerstvo…itd me ne moti in imajo pravico tako živeti če je to njihova odločitev…pri odraslih osebah sploh nimaš kaj za praskat kako se kdo odloči se odloči, da pri tem nobenemu drugemu ne škoduje ali otrokom vsiljuje…pol je vse ok.

   pa ne bo nobenega normalnega motilo če se dva moška ali ženski držita za roke na ulici in se makar poljubljata..komu ni všeč pač ne gleda.

   Ampak LGBT pa ne presem…ker so pokvarjenci ki bi radi delali pri otrokah zmedo.
   tudi WC-ji naj ostanejo tako da sta ločena za moške in ženske…kako si se narodil tako uporabljal oz kaj imaš med nogami to uporabljaj…kaj pa čutiš da si pa komot bodi boli nas džoko za vaše odločitve, kako živite privat življenje.

   Tako kot si rekel treba je narediti zakon da se civilno poročijo in da lahko dedujejo in vse ostale ekonomske pravice kot jih imajo normalni straight pari.

 • garfi

  fotke so zelo nazorne, ti ljudje niso normalni v nobenem smislu
  zbirali so se v ljubljanskih straniščih in po naključnem obisku me je eden izmed njih zasledoval
  in ko me je dohitel začel nagovarjati
  še po 40. letih se počutim napadenega
  od drugih sem slišal, da so v parku prisedli na klop in jih prijemali za kolena
  da ne govorim, da celo otroke posiljujejo

  • Primoz Papez

   24kul verodostojen portal?????

   • garfi

    24kul verodostojen portal ! ! ! ! !

    • Jeffrey

     Niti v najslajših sanjah !:)

     • garfi

      spet sanjaš

     • Jeffrey

      Govoriti o sanjah še ne pomeni sanjati…:)

  • Jeffrey

   Nihče nima kaj prikrivat…..kdor zagreši takšna dejanja naj odgovarja po zakonu, pa naj bo to homoaktivist ali pa vaški fajmoštr…!!

   • garfi

    povej murgelski mafiji in veliko uspeha ti želim

    • Jeffrey

     Sem povedal vsem…..zapis je javen ! Sicer pa hvala za lepe želje…:)

 • garfi

  dodano v zdravstveno kartoteko fašista
  znamenita levičarska strpnost, to seveda ni sovražni govor
  levi fašist Fogglof Tunnek • 7 ur nazaj
  Ma to so tipični zadrti desničarje. svojo spolno slo, kakršnakoli pač že je, skrivajo… Svoje frustracije pa sproščajo z aroganco, vzvišenostjo, nezdravim nacionalizmom, občutkom nezamenljivsoti…nekako na člane SDS-a fse to spominja.

  Tunekk-Foggl | sobota, 21. januar 2017, ob 17:57:12
  Dovolj je bilo ukvarjanja s šovinističnimi desničarskimi prdci ala Trump ali Janez Janša, in njegova homofoba, ksenofaba in rasistična Nova24TV !!!… Je treba nabrati moči za sobotni protest…v Ameriki…pa tudi pri nas bi lahko bil… pred sedežem Nova24TV !!!!

  Fogglof Tunnek • 17 minut nazaj
  SPOROČAM, da zapuščam Nova24TV… Niste bli kos mojim komentarjem…jokcali ste adminu…blokirali bi fse ker ni desničarsko!!!… Vete ka…jeb*** vam desničarsko mater!!! Adijo za vekomaj !!!

 • pokvarjeniSvet

  Je pa nekaj res, zdaj še naj ti LGBT-jevci izkoristijo te parade….ko bo prišel dan ko bo Islam prevladal v Evropi oz bo imel večino pol bo LGBT za vedno izbrisan iz obličja Zahodne Evrope…sploh si ne znam predstavljati kako kruta usoda bo jih čakala….vsak si lahko pogleda Saudsko Arabijo tam ni milosti za LGBT….v Evropo pa še pridejo ti časi….ne morem si pa pomagat da bi sedaj bil sarkastičen….kdo bo kriv ko bo ta dan v Evropi ko bo Islam iztrebljal geje, lejzbike, transeksualce, agenderje….v bistvu ne bo več pomembno ker bodo to njihove poslednje ure…tik tak tika tak.

  Tako pač je ko nimaš logike in lastne pameti ko poslušaš Soroša in ostalo bando…njim, meni in vsem nam ostalim ki razmišljamo s svojo glavo vemo da so šteti dnevi vsem gejem, lejzbikam, transvestitom in agenderjem tem v Evropi…ko bo islam prevladal.

  logika LGBT-jevcev je totalna “vrhunski presežek” vsi vemo da večjega patriarha in tako imenovanega “šovinizma” oz center in prestol tega na Bližnjem Vzhodu in Severni Afriki….en pregovor pa pravi: če hočeš ubiti kačo ji moreš idrezati glavo…..no geji so se odločili da bodo raje tolkli pri repu v Evropi.

  In ko bo LGBT-jevcem uspelo tiste zadnje Avtohtone Evropejce pomehkužit in jih večji del narediti njim všečne …..bodo v Zahodni Evropi vihrale muslimanske zastave…na muslimane ne bodo vplivale urediteve v javnih vrtcih in šolah ker muslimani imajo svoje privat šole mogoče bodo te šole s pomočjo levičarjev, liberalcev oz marksistov financirane z davkoplačevalskim denarjem.

  Tako da muslimani v Evropi bodo še naprej muslimani …..in njihova vera jasno pove da so geji, lejzbike, agenderji, transvestiti proti Bogu….večkrat sem to slišal v Avstriji kjer mrgoli muslimanov sicer večji del manj radikalnih in iz Balkana …ampak glede te zadeve so vsi kristalno jasni….to je proti Bogu….to je treba kaznovat.

  Tako da ja LGBT družba je obsojena na propad in izbris…..krivi so si pa največ sami.

  • garfi

   muslimani posiljujejo fantke v avstriji

   • pokvarjeniSvet

    Vem ja, počakaj še malo ko bodo nastale NO GO Cone v Avstriji kot na Švedskem tam že koljejo geje, transvestite, lejzbike in tansgenderje samo VSI liberalni mediji spretno prikrivajo to.

    Tako da ja cajt jim je štet….Pandorina skrinjica se je že odprla ni več poti nazaj.

    • garfi

     pri nas bomo dobili lgtb musli hibride
     torej dvojno porcijo zla

     • pokvarjeniSvet

      Na Švedskem geje. lejzbike, transvestite in transgederje koljejo kot podgane slovenski LGBT-jevci si lahko sami gredo pogledat to na Švedsko če si seveda upajo.
      https://www.youtube.com/watch?v=vTVtYvVwUXg

     • garfi

      če Trump ne bo naredil deratizacije nas čaka podobna usoda

   • Primoz Papez

    RKC to počne že stoletja…

    • garfi

     levuharska mnenja pri meni nič ne pomenijo
     vi ste sinonim za laž in prevaro

     • Primoz Papez

      Svetovni mediji poročajo o tem vi pa ……

     • garfi

      svet niso rdeče murgle in jaz nisem rkc

    • pokvarjeniSvet

     imaš prav povabimo še več muslimano da vas LGBT-jevce in marksiste potolčejo, ane xD

     Saj je to smešno moram priznati…skrbi me samo za tiste nič krive in nič dolžne ki nimajo takšnih ideologij in agend kot vi, samo za tiste me skrbi, ker bodo(eno so že) po nedolžnem najebali.

    • pokvarjeniSvet

     Tudi odgovorni na RKC s papežem na čelu naj plačajo za svojo izdajo s pečatenjem z globalisti.

     izdajalec Evrope je izdajalec ne glede ali je direkt pod novo ustanovljenimi sorošovimi skupinami ali pa pod tisoč let staro istitucijo…izgovorov in opravičil za izdajo in s pečatenjem z zlom ni.

    • FRANC3

     Kako pa to veš, si izkusil ali so ti povedali, da moraš tako govoriti?

     • Jeffrey

      Če se je celo sam papež za to opravičil, potem mora biti več kot res !:)

     • FRANC3

      RKC tega ni zanikala. Je obžalovala in se opravičila. Želi pa papež Frančišek to izkoreniniti.

 • tramal

  Na žalost je teh umsko iznakaženih spak vedno več.

  • FRANC3

   Zanimivo: Buzaranti in lezbijke se ne razmnožujejo, jih je pa vedno več?!

   • Jeffrey

    Nič ni zanimivo…..to je zato ker jih naredita ati pa mami…:)

    • FRANC3

     Ne naredita jih oče in mati. Jih spočneta, matere jih rodijo, očetje in matere pa naj bi jih vzgojile in vzredile. Vsaj tako bi bilo idealno in normalno. Homoseksualnost pa je odklon, na katerega ni nobeden od staršev ponosen. Starši otroka lahko samo razumejo, navdušeni pa ne morejo biti. Če so navdušeni, je s starši nekaj hudo narobe.

     • Jeffrey

      No ja, če ga razumejo je tudi to nekaj vredno, ker če ga ne bi, bi bilo tudi v tem primeru nekaj narobe z njimi.

 • tramal

  Bog je požgal sodomo in gomoro samo zaradi takih izmečkov in ti se sedaj norčujejo z mavrično zastavo ki je božje delo.

  • Jeffrey

   Hm, zanimivo da danes nič ne požge….a mu je zmanjkalo napalma ali pa je spremenil mišljenje…zelo nekonsistentno se obnaša…..že zdavnaj bi morala goreti vsa zahodna in severna Evropa, pa še kaj zraven….Sicer pa je poleg mavrice ustvaril tudi orla in le kaj ti je treba da se sedaj iz tega norčuješ !?…^^

   • if

    Tudi danes požiga.
    Padanje natalite je v očitnem porastu, posledično propadanje družbe.
    Družba propada, ko je mentalno bolna, ker v njej prevladujejo sile propada, ki imajo svoj izvor v psihi kritične mase posameznika.

    • Jeffrey

     Prvič slišim, da je za padanje natalitete kriv sam gospod Bog…..no ja ampak globalno gledano je planet še vedno, oz. vedno bolj prenaseljen….tako da nč bat…..^^

     • if

      Gospod Bog je človeku izročil svobodno voljo (pravice, odgovronost, posledice).

      Človek odloča koliko česa bo uveljavljal!
      V vašem “no ja” je izraženo dejstvo “bolni deli družbe bodo izumrli”.

     • Jeffrey

      “…V vašem “no ja” je izraženo dejstvo “bolni deli družbe bodo izumrli…”

      Nadvse čudno videnje “dejstev”…!

   • tramal

    Če bi bral biblijo bi vedel kako in kaj piše in kaj bo.Večino je prihranil za božjo sodbo ,če pa bi danes sproti delal red in kaznoval potem bi bil raj že tu na zemlji.Ali ti te nadloge ki doletijo zemljo nič ne povedo.

    • Jeffrey

     Te nadloge, ki doletijo zemljo, mentalno uravnovešeni ljudje imenujemo “naravni pojavi”, in ti nič ne izbirajo kje in s kom se bodo poigrali. Drugačne interpretacije prepuščamo verskim blaznežem (celo Vatikan jim ni naklonjen)….Sem pa prebral celotno biblijo, ja,…in hvalabogu ohranil trezno glavo…:)

     • tramal

      Prodana duša ,kako moreš napisati hvala bogu če pa ne veruješ.Je pa dejstvo ali si vernik ali pa antikrist nekaj vmesnega ne more biti

     • Jeffrey

      “….Je pa dejstvo ali si vernik ali pa antikrist nekaj vmesnega ne more biti…”

      Razmišljaš kot vzorni islamski fundamentalist (ali veruješ v Alaha, ali pa si infidel)….oziroma sploh ne razmišljaš !

     • tramal

      Razumen človek je ali kristjan ali pa ničla in mislim da veš kam ti spadaš.Če ne veruješ z vsem srcem,došo in telesom si plevev.

     • Jeffrey

      Veš kaj je enkrat rekel eden izmed papežev?….”Prevelika gorečnost je znamenje krive vere!”…:)

     • tramal

      Jaz se držimtega kar je v svetem pismu rekel in zapisal Jezus in apostoli ,katere je izbral jezus.Ostale ne poslušam ker se ne držijo svetega pisma.

     • Jeffrey

      Lepo, lepo…..ti se kar drži. Sicer pa človek ki nima lastne hrbtenice se skoraj mora nečesa držat, da vsaj navidezno stoji pokonci.

     • tramal

      Ti se ne moreš držati pokonci puzavec ker imaš namesto križa v hrbtenici zvezdo.

     • Jeffrey

      Ne hvala, mi je dovolj hrbtenica…:)

 • garfi

  fotke so zelo nazorne, ti ljudje niso normalni v nobenem smislu
  zbirali so se v ljubljanskih straniščih in po naključnem obisku me je eden izmed njih zasledoval
  in ko me je dohitel začel nagovarjati
  še po 40. letih se počutim napadenega
  od drugih sem slišal, da so v parku prisedli na klop in jih prijemali za kolena
  da ne govorim, da celo otroke posiljujejo

  • Primoz Papez

   Homoseksualci se med seboj prepoznajo …mogoče si njihov???

   • garfi

    jaz prepoznam levi fašizem

   • FRANC3

    Drugače boš govoril, ko te bo eden od takih nataknil.

 • samotoje

  Članek v New Atlantisu je zelo tehten, resnično znanstven in mu je težko oporekati. Zato bi moral romati v vse šole, vrtce in sploh ustanove, kjer bi se radi malo hecali z naravo. In seveda k Jankoviću ( v zelo poenostavljeni obliki). Za Kopač Mrakovo pa v obliki slikanice.

  • FRANC3

   Zoki nima časa. On podpisuje LGBTQ…. certifikate, pomagata pa mu še sinova!

  • Jeffrey

   @samotoje…”….Članek v New Atlantisu je zelo tehten, resnično znanstven ….”

   Si bral članek ali celotno poročilo? (dvomim)…Po čem sklepaš, da je članek ” resnično znanstven”? Si znanstvenik?

   • samotoje

    2x da oz. 3x da

    • Jeffrey

     Ravno siguren pa nisi videti…:) In ne, članek ni znanstven, ker ne izpelje nobene znanstvene teze in ne ponuja nobenih novih odkritij, pač pa samo reazpravlja o preteklih raziskavah, pa še to iz ideološkega zornega kota.

     • samotoje

      Preveri vire in reference in potem nakladaj. Drži, da je na tem področju še veliko neznank, ampak kar preko palca ugotoviti, da gre “samo za poročilo” je pa prepotentno. Ideološki zorni kot? Če ga vidiš, je seveda ideološki. Ko bo izšlo podobno delo, ki ga bo LGBT skupnost označila kot “neideloško”, bo pa res nekaj posebnega.

     • Jeffrey

      Brez skrbi….sem preveril vse reference, kot tudi svetonazorska izhodišča združenja in obeh gospodov…..in ne nakladam…..dovolj je samo malo pogooglati!

 • Jeffrey

  Še en skrajno napihnjen in zavajujoč umotvor prepisan iz sila “kredibilnega” portala 24kul ! Ne gre za nobene najnovejše raziskave ali dognanja pač pa zgolj za poročilo objavljeno v časniku “New Atlantis” ki ga izdaja združenje s socialno-konservativno agendo ” Ethics and Public Policy Center”. Omenjena strokovnjaka zgolj podajata mnenje o številnih raziskavah, ki so bile narejene v preteklosti in ker sem poročilo v celoti tudi sam prebral, lahko rečem, da ne prinaša nič bistveno novega oz. takšnega kar ne bi že prej slišali in če pod celotno poročilo potegnemo črto lahko ugotovimo samo to, da je omenjenih raziskav še vedno premalo in da obstoječe nikakor ne dajejo dokončnih odgovorov. Naprimer….če rečemo, da teza o genetskem izvoru istospolnosti ni zadosti podprta z znanstvenimi dokazi, potem moramo isto priznati tudi v obratni smeri…torej da ravno tako ni nobenih znanstvenih dokazov da genetska povezava ne obstaja ! Poročilo pa kljub temu jasno pove da istospolnost NI izbira! Edino v čemer so si znanstveniki enotni je to, da končnega odgovora še nimamo….to pa ni nič novega, kaj šele senzacionalnega ! Je pa zanimivo da že predstavitveni uvodnik v omenjenem časniku potvarja besede enega izmed strokovnjakov, ko le ta v priloženem YouTube videu govori o večji stopnji duševnih težav pri transseksualnih osebah (nič novega), uvodnik pa to posploši na celotno lgbt populacijo in seveda niti slučajno ne omeni, kako je ta dejavnik še kako povezan z družbeno stigmatizacijo.
  “….Resnicoljubna avtorja so obtožili ‘namenoma zavajajočih izjav’ in ‘pristranske interpretacije’….”
  No ja,…. tukaj sem pa še jaz malo jezen….veliko bolj na mestu bi bilo, če bi za to obtožili “resnicoljubni” 24kul.si…..^^

  • garfi

   lgtb perverzno populacijo
   prenehaj zagovarjati škodljivce
   in kaj povej o levuharsko-lgtb protidružinskem zakoniku
   meni ne boste jemali spola in žene ter vzgajali otroke v homoseksualce

  • Martin Herman

   Zopet isti modus operandi, ena stran debatira s statistiko, znanostjo in biologijo, druga pa z občutki. Torej, vse povsod klicaji in to da si “jezen”, nikjer pa DEJSTEV.

   Torej :

   – 41% transseksualcev v Ameriki v svojem življenju poskuša samomor, ta delež je še višji, kar 46% med tistimi po opravljeni hormonski terapiji. Procent ostalih, ki poizkušajo samomor v Ameriki – 4.6%.
   VIR: American Foundation for Suicide Prevention in Williams Institute – University of California.

   ^^ Od kdaj je statistika samomorov; “pristranska interpretacija” ali pa “potvarjanje”?

   Tudi v nadaljevanju se motiš, saj razen zelo redkih izjem obstajata le dva spola, moški in ženski. To je določeno s spolnimi organi in geni. V vsakem spolu obstaja nivo moškosti ali ženskosti, ki je določen z epigenetskim učinkom medsebojnih vplivov materinskih hormonov ali drugih dejavnikov iz okolja. “Normalno” je, da nekatere od vas privlačijo pripadniki istega spola. Vsekakor ste manjšina, ker drugače naše vrste ne bi preživele. Biološko pa ne obstajajo osebe, ki so rojene v napačnem telesu ali imajo napačen spol. Vsakdo z motnjo spolne disforije, mora poiskati strokovno pomoč in se z njeno pomočjo naučiti sprejeti svoje telo in nadaljevati normalno življenje. Pohabljanje zdravnikov, ki opravljajo tovrstne posege pa bi moralo biti kaznovano z izgubo licence in zaporom.

   • Jeffrey

    “….Od kdaj je statistika samomorov; “pristranska interpretacija” ali pa “potvarjanje”?…”

    Dobro veš, da v članku še zdaleč ni govora samo o neki statistiki samomorov. V stastistiko se nisem spuščal, sploh pa tega podatka v članku ne vidim več….je skrivnostno izginil?…..čudno mar ne? Statistika vedno prihaja iz različnih virov in se glede na vir tudi bistveno razlikuje, ampak se sedaj ne bi spuščal v to. Sicer pa podatek govori eksplicitno o transseksualnih osebah in ne kar povprek o celotni lgbt populaciji. Jaz čisto verjamem in se mi zdi celo logično, da je odstotek poskusa samomorov pri trans osebah precej višji. Pravzaprav bi bilo čudno če ne bi bil. Trans osebe se morajo poleg osebne stiske, ki jo povzroča spolna negotovost soočati še z visoko stopnjo družbene stigmatizacije in odrinjenosti. Kdo bi se potem čudil, če je stanje takšno kot je? Ampak kaj smo potemtakem novega ali celo senzacionalnega odkrili (kot to napihuje članek) ?…Nič…popolnoma nič!

    “….Tudi v nadaljevanju se motiš, saj razen zelo redkih izjem obstajata le dva spola, moški in ženski….”

    Tukaj pa res ne vem kaj mi želiš povedati….Tudi jaz vem da v osnovi obstajata samo dva spola (čudno, mar ne^^). O tem sploh nisem polemiziral. Morda pa enostavno enačiš spol s spolno usmerjenostjo ? (če je tako se pač motiš).Je pa res, da je naša predstava o “biološkem” spolu največkrat sila popreproščena. Za to da določimo spol so nam dovolj zunanji telesni spolni znaki, medtem ko znanost skuša pri opredeljevanju spola upoštevati bistveno več dejavnikov in to čisto bioloških, tako da danes znanost celo navaja več instanc spola…npr. fetusni spol, hormonski spol, genski spol, kromosomski spol ipd..Morda to komu zveni kot nakladanje ampak vprašajte raje znanstvenike (škoda ker sem izgubil link in se opravičujem). Gre za to, da je kombinacija teh bioloških instanc pri različnih ljudeh zelo različna. Nekatere vplivajo na spolno usmerjenost, druge spet na spolno opredelitev (moški-ženska). če vsemu skupaj dodamo še psihološke dejavnike in druge vplive, potem se ne moremo čuditi, da se srečujemo z zelo različnimi spolnimi profili in identitetami posameznikov. Naprimer…..vprašajmo se, zakaj nekateri zelo poženščeni moški kljub vsemu niso homoseksualci?…..zakaj so mnogi po videzu zelo možati moški kljub vsemu homoseksualci?….Zakaj nekateri transvestiti niso homoseksualci?….Če si zastavimo vsa ta vprašanja potem vidimo, da znanstvena dognanja o več instancah spola morda le niso tako iz trte zvita kot se morda komu zdi na prvi pogled.

 • lauraas

  Joj joj joj, če bi bili vsi “taki”!

  • FRANC3

   Propad družbe.

   • Jeffrey

    Kaj pa če bi bili vsi katoliški duhovniki, pa menihi, pa redovnice….dobiš isti odgovor…propad družbe…^^

 • APMMB

  Kakorkoli: homoseksualnost je pokveka, pomanjkljivost, odklon od naravnega.
  Povsem jasno je, da zato povzroča frustracije. Frustracije pa so ekscesno stanje. Prav gotovo seksulani posebneži s svojimi frustracjami vplivajo na okolje, na družbo. Kadar jih je malo, kadar tajijo svojo posebnost, ne vplivajo na družbo, zato je lahko takšna družba zdrava, normalna. Kadar pa se počutijo močne, začno nadvladovati družbo in družba postaja vse bolj bolana, saj se frustracije začno prelivati tudi na tiste, ki s posebnostmi nimajo nič.
  Svoje frustracije želijo zdraviti tako, da želijo nadvladati družbo. Se pravi začno uvajati neenakost in sicer tako, da začne manjšina nadvladovati večino.
  Nastane neenak položaj. Homoseksulaci postanejo agresivan manjšina, ki vsi in na vsakem koraku manjfestirajo svoje pomanjkljivosti in zahtevajo več, kot enakopravnost.
  Ali si lahko zamislite,da bi normalni heteroseksulani pari prirejali parade srečnih družin in bi našemljeni z zastavami in najrazličnejšimi vpadljivimi vložki paradirali po velemestih in zahtevali enakopravnost?
  Prav to počno homoseksulaci, ki si žele, da bi jih bilo čim več, saj tako lahko zdravijo svoje frustracije. Vedno je množica tista, ki lahko naredi posameznika velikega, saj se v njej in znjo skrije in prikrije svojo majhnost.
  Vedno pa soslabiči povzročali največje trgedije v družbi. Zdravili so si svoje kompplekse tako, da so povzročali ekscese.

  • Jeffrey

   “….” Povsem jasno je, da zato povzroča frustracije….”

   Prav gotovo….ampak sem prepričan, da je večina frustracij v igri ravno zaradi odnosa družbe do drugačnosti, ne pa zaradi drugačnosti same kot take .

   “…. Kadar pa se počutijo močne, začno nadvladovati družbo….”

   Sicer pogosta teza o nadvladovanju družbe s strani izrazite manjšine je milo rečeno smešna.
   Poglejmo raje dejstva…Vsai 95% populacije je heteroseksualne…..med recimo 5% homoseksualne populacije je borbenih aktivistov gotovo manj kot 1%….In če se sedaj nekdo boji, da se bo zaradi tega procenta družba postavila na glavo, je pa res bogi ! Sem pa prepričan, da večja vidnost istospolnih v družbi povzroča frustracije predvsem tistim, ki sami prikrivajo svoja lastna, zatrta istospolna nagnjenja, ker se počutijo izzvane ! Znanstveno je dokazano, da ljudje, ki so resnično sigurni in trdni v svoji heteroseksualni identiteti, praviloma nimajo nikakršnih problemov v odnosu do istospolnih oseb.

   “… in zahtevajo več, kot enakopravnost…..”

   ….in kaj je tisto več?…zelo rad bi vedel..^^.

   “…Ali si lahko zamislite,da bi normalni heteroseksulani pari prirejali parade srečnih družin in bi našemljeni z zastavami in najrazličnejšimi vpadljivimi vložki paradirali po velemestih in zahtevali enakopravnost?…..”

   Ja lahko….parade “srečnih družin” že imamo….ponavadi v rumeni barvi….da bi pa zahtevali enakopravnost….ta je pa milo rečeno lovska….če imaš čisto vse pravice, ki ti po ustavi pripadajo, potem ne moreš zahtevati enakopravnosti s tistimi, ki jim nekatere od teh pravic manjkajo, oziroma če si človeški potem kvečjemu zahtevaš enakopravnost za tiste druge in ne zase ! K sreči je v naši družbi kar veliko ljudi (čeprav žal še vedno ne dovolj), ki jim je mar tudi za pravice drugih in ne samo za lastno rit !

   • APMMB

    Dragi Jeffery, ali si kdaj bil v družbi, v kateri je kraljeval odreni otrok. Kljub temu,da je bial družba, vsaj 15 odrslih,je mali terorist spravil družbo v paniko. nenehno se je drl, teroriziral vse in vsakega. Ni se hotel pomiriti. Ni poustil in vsi prisotno so bili na robu živčnega zloma.Takšni so homoseksualci,pred vsem tisti %. Družba jim lahko vse nudi, ne more pa jimdati tisto, za kar jih je opeharila narava. Zato so frustrirani in nso kompatibilni z družbo. Kar jim bo družba ponudila, bo premalo, saj jim manjka to, ker bi jim morala dati država.Če si želiš roditi otroka, ti ne bo uspelo, pa ti lahko družba da vsel kar ti lahko da, tistega, karpa ti ni dala narava, ti tudi družba ne bo mogla dati. Ostal boš nepotešen.

    Dne 25. januar 2017 03:36 je Disqus napisal/-a:

    • Jeffrey

     Imam občutek, da ne razumeš (tako kot tudi mnogi drugi ne) da v tej zadevi obstajata dva nivoja. Eno je biološka zmožnost otroka zaploditi in spočeti, drugo pa je za otroka skrbeti in ga vzgajati. Samo za ilustracijo….Po naši zakonodaji lahko otroka posvoji tudi posameznik, pa se ob to nihče ne spotika…..sedaj mi pa razloži kako naj posameznik kot posameznik zaplodi in spočne otroka….ne more !….vzgaja ga pa lahko ! Otroka lahko konec koncev vzgaja tudi sirotišnica…pa ga lahko spočne??

 • Adolf Hitler

  0NI SO VIRUS IN MI SMO ZDRAVILO!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!