Hrvaški voditelj Velimir Bujanec za poročno darilo dobil odstranjeno tablo Trga maršala Tita

Karolina Šega, Velimir Bujanec (Foto: Instagram)

Hrvaški novinar in televizijski voditelj Velimir Bujanec se je poročil s prelepo izbranko Karolino Šego. Na dan poroke so praznovali tudi preimenovanje Trga maršala Tita – odstranjeno tablo z enega glavnih zagrebških trgov mu je kot poročno darilo prinesel politik in nekdanji minister Zlatko Hasanbegović, ki je bil pravzaprav najbolj zaslužen, da so v Zagrebu dosegli odstranitev poimenovanja trga po enem največjih zločincev v zgodovini. 

1. september je bil za hrvaškega novinarja in voditelja oddaje Bujica Velimirja Bujanca zelo poseben, saj je po njegovih besedah “končno crknil maršal, jaz pa se bom ravno na ta dan poročil.” Na poroki z lepo izbranko Karolino Šego v Vukovarju je bila prav pisana družba povabljencev

Nikoli več komunističnega diktatorja
Med gosti na poroki je bil tudi nekdanji minister za kulturo in zgodovinar Zlatko Hasanbegović, ki je ženinu za poročno darilo podaril prav poseben spomin – ploščo z napisom “Trg maršala Tita”. Tako so poleg poroke praznovali tudi preimenovanje trga, ki se zdaj imenuje Trg Republike Hrvaške.

Hasanbegović je za hrvaški medij Direktno.hr izjavil: “Verjamem, da se je minulo noč zadnjič na takšnem mestu govorilo v prid jugoslovanskega komunističnega diktatorja po imenu Tito. In da v mestni skupščini nikoli več ne bo sedela titoistična večina.”

Med znanimi obrazi hrvaške politike in estrade so bili poleg Hasanbegovića še Bruna Esih, nogometni trener Čiro Blažević in celo Zdravko Mamić. Za glasbo pa je poleg drugih izvajalcev skrbel tudi Marko Perković Thompson.

N. Š.

 • Furzen Veboten

  In tole vi objavite pod rubriko “sproščeno”? Kako žalostno življenje morate imeti nekateri ….. AJ, JAJ, JAJ …

  • Cenzuriran 4x

   Zgleda da mislijo sproščeno vrnit tudi Istro in Dalmacijo. Italiji se že smeji….

   • xtc

    ?????????????????????

   • Anton

    2017 majtsr 2017….

  • xtc

   Ja vidim ,da te je zelo prizadelo-dobro delo in nojno potrebno.

 • Hun

  zagreb ze nekaj casa drzijo muslimanski bosanđerosi v šaci

  • xtc

   Ja pa še ti imajo več pameti od levakov in vedo kam ta krama z zločincem vred sodi.

   • Hun

    predvsem so sposobni v kriminalnih vodah

    • xtc

     Kot slovensak levica.

 • Domoljub in gej

  Po slovenskih mestih je še cela gora ulic, ki jih je potrebno preimenovati. Pa še ogromno kipov je potrebno porušit…

  • Franc Šink

   Pa ja ne bodo te kipe reciklirali Še material ni kaj prida.No ja za topove mogoče.

 • Cenzuriran 4x

  Zdaj pa sledi menjava pasoša, vozniške, osebne, prometne, zdravstvene….lepo v vrsto pa plačat. Super razlog za slavje.

  • Anton

   To bojo z veseljem naredili saj so ponosni Hrvati.

 • dr Janez Sveti

  Tukaj si poglejte, koga Nova24tv prikazuje kot svojega prijatelja in pozitivca:
  http://forum.net.hr/forums/p/406247/13012322.aspx
  DR Janez Sveti Zgrožen

 • Božo

  Ustaše

 • Danilo Dragan

  Prej bal vampirjev kot poroka.
  P.S.Če je pa ta lepa,potem pa…

 • domovina mili dom

  Bajke in povesti titoizma se sesedajo in razkrivajo bedo. Resnica prihaja na dan.

  https://www.portalplus.si/2359/edvard-kardelj/

 • xtc

  To morajo biti enkratni in neopisljivi občutki,kako izginja socialističnokomunistična krama z spomini na zločinca.Na to se pije in seveda dolge frise bebavih levakov izbuljenih oči,dolgih in zabuhlih frisov,ki se jim pred očmi dogaja ura resnice in ne morejo verjeti,da odhajajo z ropotijo vred na odpad zgodovine.
  Hrčki bodo malu začeli pucati tudi ostalo rdečo kramo,no tudi pri nas prihaja to neizbežno,sicer bo pozno bo pa veselje nato še večje ob čiščenju.

 • Mate

  Ustaši! Marš smrdlivci u pm!

  • Olga

   Naprej glejte, ne nazaj! Držite se navodil Murgleoneja!

   • Mate

    Ne govor neumnosti! Tega gnilega ustaša podpiraš, sram te je lahko… Naši stari dedi se v grobu obračajo če tole gledajo!

 • Valter BraniSlav

  In sedaj, ko se trg ne bo vec imenoval po marsalu Titu boste vsi srecni? A ja, se Kucan more umreti. Bost potem srecni, seveda ne… VEDNO BO ZA VASO BEDO KRIV NEKDO DRUG.. SRECE NE BO DOKLER SE NE BOSTE SAMI SPREMENILI…
  Dandanes namrec že vrabci čivkajo, da imajo naše misli moč, da uravnavajo naše življenje. Naše misli, prepričanja namreč vplivajo na naša čustva in dejanja.
  V življenju se nam dogaja marsikaj. Vsak dogodek najprej interpretiramo skozi zaporedje misli, ki preletavajo naš um. Različni ljudje si lahko isti dogodek razložijo povsem drugače. Vse je stvar interpretacije. Naše misli potem kreirajo naša čustva. Vse lepo in prav, dokler naše misli ne »lažejo« oziroma ne izkrivljajo resničnosti. Takrat so namreč izkrivljena tudiPovezana slika naša čustva, ki nam lahko povzročajo neznosno trpljenje.
  Zakaj pa verjamemo grenkim lažem, ki si jih govorimo sami? Ker ne vemo, da so laži. Zamenjali smo jih z resničnimi dejstvi. Največkrat pa se svojih misli niti ne zavedamo, ker so tako hipne in avtomatske, da se zavemo šele težkih občutkov, ki so jih le-te povzročile.
  http://www.psihoterapija-mr.si/kdo-so-laznivci.html

  • Domoljub in gej

   Se strinjam s teboj, da je na desnici ful preveč negativizma, po nepotrebnem, ki si ga ustvarijo določeni nerazgledani osebni sami z napačno percepcijo in s svojimi mislimi, ampak kljub optimizmu in pozitivnemu pogledu na svet, ne spremeni dejstva, da na nasprotnem polu kradejo kot srake, teh misli pa se ne da izriniti, preusmeriti iz glave, ker so dejstva, fakti, resnica…

   • Valter BraniSlav

    Kdo je nasprotni pol ki krade kot sraka? Desni , levi , peta kolona ki k nam vabi muslimane?

  • Lustrator

   “A ja, se Kucan more umreti. Bost potem srecni, seveda ne…”

   Če bi bil v Sloveniji problem le Kučan, potem bi komunistična opcija na volitvah dobila 1 glas, demokrati pa preostali milijon in pol. Žal je v Sloveniji približno milijon in pol problemov, ki onemogočajo našemu narodu, da bi končno stopil po poteh prave svobodne, pluralne demokratične države očiščene totalitarnega zla.

   • Valter BraniSlav

    Jaz pa, iz Anglije seveda, mislim da je totalitarno zlo pristono le v glavah Slovencev ki zivijo pretezno v Sloveniji. Tu je zdravilo za take:
    https://www.youtube.com/watch?v=MXfedJ6f9N4

    • Lustrator

     Zato pa živiš v Angliji, kajne? Ker je tu vse tako fino in fajn, da imamo pomorjeno in že 70 let nepokopano celotno narodno elito, storilcem pa smo v zahvalo zgradili preko 5000 spomenikov in že 70 let nismo spremenili politične opcije na oblasti (tudi v času Janševe vlade so imeli komiji 2/3 večinmo v parlamentu).

     • Valter BraniSlav

      Nikoli nisem rekel da je v SLO vse fino in da je kapitalizem gnil. Treba je biti fleksibilen in iz obeh sistemov potegniti cim vec, kajti zivimo samo enkrat. ZAKAJ JE MENI IZ OBEH SISTEMOV USPELO POTEGNITI VSE TEBI PA NIC PA MORAS ODGOVORITI TI SAM.

     • Lustrator

      To floskulo sem s strani komijev slišal že precejkrat, niti enkrat samkrat pa argumentirane razlage kaj pri zdravi pameti naj bi bilo pri socializmu dobrega in kaj pri kapitalizmu gnilega. Edino kar sem prejel izhaja iz utopično mitizirane predstave nekakšne Marksove TEORIJE v kombinaciji s popolnoma napačno predstavo o kapitalizmu. Boš prvi, ki mu bo uspelo (nemogoče)?

     • Valter BraniSlav

      Kaj je bilo v socializmu dobrega: SOLANJE PLACANO OD DAVKOPLACEVALCEV in ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE.
      Kaj je v kapitalizmu lahko slabo: kadar ljudje ki imajo denar dobijo toliksno moc da so vsi drugi ki imajo manj denarja brez glasu. Takrat se prebudi sen po brez razredni druzbi (torej sen po nemogocem) in utegne se poroditi komunizem.

      Svet potrebuje oboje : korencek (kapitalizem) in palico (regulacijo kapitalizma)

      In kaj je meni dala SFRJ: starsi niso bili bogati jaz pa nisem bil genij. Ce bi bil rojen v ZDA ne bi mogel na univerzo, v SFRJ pa sem kot poprecnez lahko sel na solanje in kasneje z znanjem iz komunisticne SFRJ uspel na financnih trgih zahoda, se dobro porocil in osnoval druzino.

      In zakaj ti nisi storil isto? Kaj te je – razen strahu ali lenobe – prisililo da si ostal v Jugi? Meje so bile na stezaj odrpte. Zakaj nisi tega izkoristil v svoj prid?

     • Lustrator

      Ker sem ponosen Slovenec, ne pa egoistični strahopetec in pezde, ki namesto, da bi se tako kot naši predniki poldrugo tisočletje boril za SVOJO domovino, raje izbere lahkotno življenje zunaj nje.

      “Kaj je bilo v socializmu dobrega: SOLANJE PLACANO OD DAVKOPLACEVALCEV in ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE.”
      Se zavedaš kakšen absurd si tule napisal? Razlika med socializmom in kapitalizmom je v tem, da v enem sistemu država od tebe ZAHTEVA da svoje dohodke mečeš v vrečo brez dna in nadzora, v kapitalizmu pa imaš izbiro kam boš svoj lasten dohodek razporejal – torej sam tudi odgovarjaš za to ali bo investicija pametna ali neumna, za razliko od socializma pa je prav tako izločena možnost, da bi sam sebi kradel – kot je redna stalnica v vseh socialističnih sistemih s skupno vreče (povsem logično).

      “Svet potrebuje oboje : korencek (kapitalizem) in palico (regulacijo kapitalizma)”

      Edina “regulacija”, ki jo potrebuje kapitalizem (sicer to več ni kapitalizem in seveda ne deluje – glej slovenistan) je PRAVNA DRŽAVA osnovana na temeljnih civilizacijskih (krščanskih) vrednotah, ki skrbi predvsem za to, da imajo vsi enako stopnjo pravnega varstva, da so človekove pravice spoštovane na vseh nivojih družbe, da imajo vsi teoretično enake možnosti za uspeh (in propad), da se preprečuje nastanek monopolov in oligopolov, ki uničujejo glavno gonilo kapitalizma – svobodni trg.

     • Valter BraniSlav

      O kapitalizmu govoris kot da je to cudezen sistem ki vedno nagradi pridnega. V kapitalizmu imas tudi izbiro kam bos dal lasten dohodek in se – kot mislis ti – vedno pravilno odlocis.

      Poglej stanje npr v ZDA kjer so za casa Reagana in kasneje postopoma ukinili klasicne penzije s sistemi kot 401 K, 403 b in 457. (Defined benefit plan was replaced by defined contribution plan). Vecini penzionistov so neposteni financi svetovalci (to je 99% financnih svetovalcev ) pokradli denar ki so ga ti prispevali za stara leta. Denar se je iz rok delavcev preselil v roke skekulantov. Ko so sredi 80 let ukinili Fiduciary rule (ki je veleval da mora financni svetovalec vedno svetovati v interestu klienta, ne v lastnem interesu) se je denar penzionistov zacel na veliko pretakati v zepe financne industrije.

      Ker poprecen delavec v tebi opevanem komunizmu ne pozna osnov obrestno obrestnega racuna

      http://www.calculator.net/interest-calculator.html

      ne more niti dojeti da samo 4% stroskov na leto bo v 28 letih iz portfelja posesa 2/3 vrednosti.

      http://www.efficientfrontier.com/ef/996/9.gif

      Nikoli nisem rekel da je bilo v socializmu vse super, pa tudi sedaj pravim da v kapitalizmu ni tako lepo kot se to zdi poprecnemu Slovencu ki nekaj sanjari tja v tri dni in samega sebe prepricuje kako lepo bi vse bilo ce ne bi bilo Tita, Kardelja, Kucana in zelo zelo mocnega gejevskega lobija…. Zal mi je Slovenci a vi zivite v utvarah prav zato ker niste preiskusili kapitalizma tako kot sem ja jaz.

      Ker taki kot ti porabite prevec casa za to da se sami sebi smilite, svoje energije ne preusmerite v produktivno delo in prav zaradi tega (in ne zaradi mrtvih /upokojenih komunistov in gejev) ne zlezete iz svoje situacije.

      Raje kot da mene ki sem v zivljenju uspel zmerjas z pezdetom se posteno vprasaj zakaj si jezen. Sem te mogoce jaz oviral da nisi uspesen? Jaz sem uspel izkljucno zato ker sem zdruzil prednosti komunizma s prednostmi kapitalizma, in ne zato ker bi koga na UDBI ovajal ali kradel denar v SFRJ. Ne, samo drugace sem se odlocil.

      Ce bi bil kapitazem tako brezhiben kot si ga ti predstavljas in bi vedno pravilno deloval, potem do komunizmov sploh ne bi prihajalo. Slabi kapitalizmi so botri komunizmom, ne pa komunisti sami. Komunisti samo izkoristijo pomanjkljivost kapitalizma in se vriniejo kot navidezna “resitev”. Ce bi bil kapitazem tako dober kot si vecina Slovencev predstavlja, potem se komunizem sploh ne bi pojavil.

     • Valter BraniSlav
     • Valter BraniSlav

      O kapitalizmu govoris kot da je to cudezen sistem ki vedno nagradi pridnega. V kapitalizmu imas tudi izbiro kam bos dal lasten dohodek in se – kot mislis ti – vedno pravilno odlocis.

      Poglej stanje npr v ZDA kjer so za casa Reagana in kasneje postopoma ukinili klasicne penzije s sistemi kot 401 K, 403 b in 457. (Defined benefit plan was replaced by defined contribution plan). Vecini penzionistov so neposteni financi svetovalci (to je 99% financnih svetovalcev) pokradli denar ki so ga ti prispevali za stara leta. Denar se je iz rok delavcev preselil v roke spekulantov. Ko so sredi 80 let ukinili Fiduciary rule (ki je veleval da mora financni svetovalec vedno svetovati v interestu klienta, ne v lastnem interesu) se je denar penzionistov zacel na veliko pretakati v zepe financne industrije.

      Ker poprecen delavec v tebi opevanem komunizmu ne pozna osnov obrestno obrestnega racuna

      http://www.calculator.net/interest-calculator.html

      ne more niti dojeti da samo 4% stroskov na leto v 28 letih iz portfelja posesa 2/3 vrednosti, v 56 letih pa 8/9 vrednosti.

      http://www.efficientfrontier.com/ef/996/9.gif

      Nikoli nisem rekel da je bilo v socializmu vse super, pa tudi sedaj pravim da v kapitalizmu ni tako lepo kot se to zdi poprecnemu Slovencu ki nekaj sanjari tja v tri dni in samega sebe prepricuje kako lepo bi vse bilo ce ne bi bilo Tita, Kardelja, Kucana in zelo zelo mocnega gejevskega lobija…. Zal mi je Slovenci a vi zivite v iluzijah prav zato ker niste preiskusili kapitalizma tako kot sem ja jaz.

      Ker taki kot ti porabite prevec casa za to da se sami sebi smilite, svoje energije ne preusmerite v produktivno delo in prav zaradi tega (in ne zaradi mrtvih /upokojenih komunistov in gejev) ne zlezete iz svoje situacije.

      Raje kot da mene ki sem v zivljenju uspel zmerjas z pezdetom se posteno vprasaj zakaj si jezen. Sem te mogoce jaz oviral da nisi uspesen? Jaz sem uspel izkljucno zato ker sem zdruzil prednosti komunizma s prednostmi kapitalizma, in ne zato ker bi koga na UDBI ovajal ali kradel denar v SFRJ. Ne, samo drugace sem se odlocil.

      Ce bi bil kapitazem tako brezhiben kot si ga ti predstavljas in bi vedno pravilno deloval, potem do komunizmov sploh ne bi prihajalo. Slabi kapitalizmi so botri komunizmom, ne pa komunisti sami. Komunisti samo izkoristijo pomanjkljivost kapitalizma in se vriniejo kot navidezna “resitev”. Ce bi bil kapitazem tako dober kot si vecina Slovencev predstavlja, potem se komunizem sploh ne bi pojavljal.

     • Lustrator

      “O kapitalizmu govoris kot da je to cudezen sistem ki vedno nagradi pridnega.”

      Ne gre za nikakršen “čudežni sistem”, ampak je edini zares NARAVEN, saj posnema najosnovnejši princio razvoja vrst – evolucije oziroma preživetje najmočnejšega. Nevidna roka uporavlja z obema sistemoma.

      “Ce bi bil kapitazem tako dober kot si vecina Slovencev predstavlja, potem se komunizem sploh ne bi pojavljal.”

      Ne bo držalo ne eno ne drugo. Komunizem nikoli in nikjer na zemlji ni zavladal po demokratični poti, prav povsod je bil vsiljen (neredko preko ogromnega masakra, zapiranja, zaplemb, ustrahovanja) in na ta način tudi ohranjan na oblasti. Še v tako zmešani družbi (kakršen je denimo slovenistan) se komunisti ne morejo obdržati na oblasti brez obvladovanja celotnega državnega gospodarstva, sindikatov, medijev, šolstva, pravosodja in policije, kaj šele v državah z demokratično tradicijo. prav tako tudi ne drži, da si večina Slovencev predstavlja kapitalizem kot pozitiven: če bi si ga, potem ne bi naše rdeče stranke prestopile niti vrat parlamenta, tako pa imajo dvotretjinsko večino v parlamentu odkar imamo samostojno državo.

     • Valter BraniSlav

      ,,,”Ne gre za nikakršen “čudežni sistem”, ampak je edini zares NARAVEN, saj posnema najosnovnejši princio razvoja vrst – evolucije oziroma preživetje najmočnejšega. Nevidna roka uporavlja z obema sistemoma.”

      V kapitalizmu prezivi oni ki producira dovolj, se bolje pa zivi oni ki one ki producirajo regulira in jim jemlje presezno vrednost. Zato place med CEOji podjetij in poprecnimi placami podjetij dosegajo astronomske visine. Ponekod CEOji zasluzijo 10 tisockrat vec kot poprecni delavci. Do tega pride kadar kapitalizem ni demokraticen: takrat ko CEOji preko lobiranja dosezejo to da so nagrajeni z delniskimi opcijami.

      V komunizmu je prezivel oni ki je bolje ustrahoval podrejene. Slo je za negativno selekcijo. Ce si v kapitalizmu nagrajen zato ker si delal vec, si bil v komunizmu nagrajen zato ker si bolje podpiral vladajoci sistem. Vladajoco kasto kapitalizma delavec podpira z preseznim delom, v komunizmu pa z ovajanjem sosedov in podobno.

      Rak rana kapitalizma je kopicenje prevec denarja v premalo ljudeh. Rak rana komunizma je kopicenje prevec oblasti v premalo ljudeh.

      Komunizma ni brez slabega kapitalizma. Na koncu komunizem vedno propade zaradi staglfacije ki je zadavila prav vsaki komunizem. Potem se vrne kapitalizem, ki zopet dela svoje napake in privlece na plan komunizem… Torej se oba sistema menjata kot yin in yang…

      Moj problem je da ne vem za koga volit. Desni samo nekaj pljuvajo po partizanih in istospolnih. Levi pa k nam vabijo muslimane. Nihce pa se ne vprasa kaj Slovenija rabi tukaj in zdaj. Smo pac narod hlapcev…

     • Lustrator

      Če na kratko povzamem: vse kar te pri kapitalizmu moti, je to, da nisi ti tisti CEO, pa čeprav povprečen delavec v kapitalizmu zasluži nekajkrat več kot v “delavskem” socializmu, da ima neprimerno več delavski pravic in seveda kariernih razvojnih možnosti, napredovanja, česar v socializmu (kastni sistem) NI. Kakor že omenjeno – kapitalizem je lahko dober in pravičen sistem le če se opira na dobro in pravično moralno podstat: pravno državo, ki je TEMELJ vsake uspešne kapitalistične družbe.

      Kar se tiče “pljuvanja po partizanih in istospolnih” – od vseh točk v programu SDS imaš v glavi le to? Je to potemtakem problem SDS-a ali tebe? SDS neprestano predlaga zakone, dopolnila in reforme na vseh področjih države, a potrebno se je zavedati, da so tako pravo, kakor gospodarstvo, sociala, zdravstvo, izobraževanje,… le POSLEDICA pravzroka s katerim še do danes nismo razčistili: totalitarizem, ki zaradi neizvedene lustracije še danes kontinuirano preko svoje še iz prejšnje države potegnjene mreže obvladuje državo. ZATO je potrebno iti najprej do samega vzroka slvoenske mizerije in od tiste točke dalje graditi. Ko ti začne doma puščati streha se sicer lahko odločiš, da boš na tisti točki stal z dežnikom vsakič ko prične deževati ali pa boš popravil streho. Ljudje, ki bežite pred izvori problema, ki so v naši nerazčiščeni preteklosti niste nič drugačni od člvoeka z dežnikom.

     • Valter BraniSlav

      Če na kratko povzamem: vse kar te pri kapitalizmu moti, je to, da nisi ti tisti CEO, pa čeprav povprečen delavec v kapitalizmu zasluži nekajkrat več kot v “delavskem” socializmu, da ima neprimerno več delavski pravic in seveda kariernih razvojnih možnosti, napredovanja, česar v socializmu (kastni sistem) NI. Kakor že omenjeno – kapitalizem je lahko dober in pravičen sistem le če se opira na dobro in pravično moralno podstat: pravno državo, ki je TEMELJ vsake uspešne kapitalistične družbe.

      1) Jaz sem ze par desetletij CEO – lastnik lastne firme na financnih trgih Londona in ZDA.
      2) Delavec v kapitalizmu ima neprimerno MANJ delavskih pravic. Pravzaprav nima NOBENIH pravic razen tega da je tretiran tako kot vsi drugi delavci, in seveda ne kakor drugi delodajalci. Jaz lahko svoje podrejene cez noc odpustim, ali ka kar sredi dneva. Pritozit se nimajo nikjer.
      3) Tudi SOCIALIZEM je lahko dober in pravičen sistem le če se opira na dobro in pravično moralno podstat: pravno državo, ki je TEMELJ vsake uspešne SOCIALISTNICNE družbe

      Kar se tiče “pljuvanja po partizanih in istospolnih” – od vseh točk v programu SDS imaš v glavi le to? Je to potemtakem problem SDS-a ali tebe? SDS neprestano predlaga zakone, dopolnila in reforme na vseh področjih države, a potrebno se je zavedati, da so tako pravo, kakor gospodarstvo, sociala, zdravstvo, izobraževanje,… le POSLEDICA pravzroka s katerim še do danes nismo razčistili: totalitarizem, ki zaradi neizvedene lustracije še danes kontinuirano preko svoje še iz prejšnje države potegnjene mreže obvladuje državo. ZATO je potrebno iti najprej do samega vzroka slvoenske mizerije in od tiste točke dalje graditi. Ko ti začne doma puščati streha se sicer lahko odločiš, da boš na tisti točki stal z dežnikom vsakič ko prične deževati ali pa boš popravil streho. Ljudje, ki bežite pred izvori problema, ki so v naši nerazčiščeni preteklosti niste nič drugačni od člvoeka z dežnikom.

      4) V Sloveniji prezivljava z zeno le dopust, to je kakih 6 do 8 tednov na leto. To po cemer pa zaznam SDS je pljuvanje po partizanih in istospolnih. To je tisto kar prvo pade v oci, ceprav verjamem da je imaste tudi program izven tega pljuvanja.

      5) Tako opevas kapitalizem da vem da nisi nikoli dalj casa sluzil denar v kapitalisticni druzi. ZATO TE VPRASAM: ZAKAJ NE? ZAKAJ NISI ODSEL TAKO KOT JAZ?

      6) Kaj je s Slovenci narobe da se skoraj 40 let po smrti mojega zlahtnika Kardelja in njegovega sefa Broza ne morete biti srecni? Kdo vas ovira? Ne reci mi da ostanki starega sistema. Zakaj pa Slovenci taki kot si ti ne zmorete urediti Slovenije po vasi lastni podobi? Vas pri tem ovirajo mrlici in istospolni, ali vasa lastna lenoba in strah pre spremembami?

 • Anton

  V Sloveniji tega na žalost ne bomo doživeli.

 • Ana Job

  Jaz pa si za poročno darilo želim kip Borisa Kidriča, da ga bom imela namesto ptičjega strašila. Postavila bi ga zraven kupa gnoja.

  • Pet

   A Edo pa se ti zdi, da je za tebe že prestar ?

   • Ana Job

    Tudi Kardelj bi bil ok.

    • herman

     Bojana, zate bi bil dober vsak, samo da bi bil, ane?

  • stajerc5

   Kipi se postavljajo mrtvim, a ne?
   Jaz bi enega v originalni velikosti od Kucana. Saj ves, da mi nebi pogleda jemal…

 • Adolf Hitler

  jaz pa od tega buzeranta kumenaserskeg zločinca po imenu Tito da lahk ubesem sekret paper za sranje!

  • Steiermark

   Raje ne, ker bi ti lahko “iritiral” črevesje…..

 • anzek

  V SLO pogrešam novinarja tipa Bujanec. Njegove oddaje so aktualne, istočasno pa vzpodbujajo narodno zavest. Tega nam v SLO najbolj manjka.

  Nekateri se še vedno sprašujejo ali so dokumenti kardelja, tita, kidriča,….. pristni. To je povsem nepotrebno. Kako je že rekel Kristus svojim učencam? Po njih delih jih boste spoznali!! Njihova dela so zločini, ki ne zastarajo, so vidni skoraj povsod, samo malo bolj globoko zasadiš lopato ali kramp in dokazi so tu.
  Cca 500m od moje hiše je grobišče 240 nedolžnih ljudi, to je grobišče, ki še ni vrisano in všteto v popis tistih 600 kolikor se jih vedno omenja. Tudi eden izmed udeležencev, torej sokrivcev, je še živ, na vsaki pasji procesiji, ki ga organizira ZB je prisoten.

  Torej policija, pot pod noge, čas se izteka!!

 • Marjan

  Mamič in Thompson res lepa kompanija. Sami ustaši.

  • Olga

   Ste še vedno v letu 1945? Glejte naprej, sta rekla Kučan in Ljudmila!

   • domovina mili dom

    Ne morejo gledati naprej, ker imajo še iz hostarskega bejž bejž kompleks, da se pri bežanju vedno ozirajo nazaj.

 • Mojca

  A Marjanco ste pša odpikali ker se nič več ne javlja.

  • Olga

   Odlična je, mar ne?

  • herman

   Tudi ona si jo mora kdaj zluftat.

 • hle
 • Vlado77

  Mi bomo zgleda unikum v Eu s ogromno kipi krvavim herojev, imenovanje ulic po njih trgov šol in kdo ve še kaj vse. Bravo Slovenija .Pravi raj za nostalgike diktature s vsem kar spada zraven. ubijanja mučenja, maltretiranja , šikaniranja -NEDOLŽNIH. Glavni odgovorni pa imajo in morda še dobijo obeležja, kipe imenovanja . Heroji so bili skoraj praviloma morilci – takega imamo tudi pri nas.

  • domovina mili dom

   Spomenik je opomin ljudem. Če že stojijo, najcenej varianta muzej na prostem, na njih pa zapis: to so zločinci slovenskega naroda.

   • Lustrator

    Dobra ideja. pravzaprav jih sploh ne bi bilo potrebno porušiti. Veliko ceneje bi bilo le preklesanje lažnivih partijskih hvalnic-pravljic v napise, ki dejansko ustrezajo dogodku, ki se je na tistem mestu zgodil.

 • Olga

  Odlicen novinar, pokončen človek in demokrat! Intervju z njim na Novi24 mi je bil v veliko veselje! Čestitke na novi življenjski poti!

  • dr Janez Sveti

   Olga,daj ga biksat! Ta tip je zmešan.No, če si ti tudi je ok.
   DR janez Sveti genij

   • Olga

    Vidim, da imate “verodostojen” vir…..

    • dr Janez Sveti

     Torej trdiš, da ni fotografija dovolj velik dokaz? Obsodba ni dovolj velik dokaz?
     DR Janez Sveti dokumenti

 • Volkhv

  V bistvu ima lahko Velimir Bujanec srečo, da so zavezniki sploh zmagali, drugače njegovega židovskega debelega obrazeka danes nebi gledali v novicah.

  PS in ni podpiram Tita.

  • seba goričan

   točn tak..ne vem,po moje nek manjvrednostni kompleks,težko otroštvo…tip se mi smili

 • herman

  Čuden tip: majhen kot Kučan in zadet kot Janšev mladinec.

 • seba goričan

  ustaška govna…pa kaj je s temi Hrdeki?odpelal se bojo s tako politiko

 • Valter BraniSlav

  drzite se za drzavo…

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!