Hrvate očarala slovenska atletinja: “Z njo bi šel skozi vse arbitražne postopke”

Foto: instagram

Naši južni sosedje pojejo hvalnice miss športa 2017 Manci Šepetavc, kjer pa bolj kot njene športne uspehe izpostavljajo njene sočne obline.

Manca Šepetavc je leta 2017 kot 21-letna atletinja postala miss športa, vendar pa s svojim videzom ni očarala le Slovencev, temveč tudi Hrvate. Manca prihaja iz Litije in jasno je, da sramežljivost z njo nima nič skupnega. Samo poglejte, kako vroče fotografije objavlja na Instagramu!

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Manca je najboljša v disciplini tek na 100 metrov z ovirami, je pa tudi večkratna državna prvakinja, prav tako je postavila številne državne rekorde.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Vrhunska slovenska atletinja je stara 22 let. Poleg tega, da se ukvarja z atletiko, je njena strast tudi fitnes in osebna vadba.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Aktivna je na Instagramu, kjer promovira zdravo življenje in dviguje temperaturo z vročimi fotografijami. “Po fotografijah vam bo takoj jasno, zakaj je bila okronana za najlepšo športnico v sosednji državi,” so zapisali na hrvaškem portalu Index. Eden od komentarjev pod tem člankom pa se je glasil: “Z njo bi šel skozi vse arbitražne postopke.”

M. S.

 

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!