Kopalke z visokim izrezom postale pravi hit, ki razkriva najlepši del telesa

Foto: Instagram

Kopalke, ki najbolje služijo ženskemu telesu niso tiste, ki zakrivajo vse napake, ampak tiste, ki na pravi način poudarijo obline. Kako torej najti tiste prave, ki poudarjajo najlepši del telesa?

Pokazati golo telo že dolgo ni več tabu, nam pa družbena omrežja, kot so Instagram, Facebook in Twitter, zdaj omogočajo, da svojo s trdim delom prisluženo postavo pokažemo ne samo naši počitniški plaži, temveč tudi vsem prijateljem, sledilcem in navsezadnje občudovalcem. Socialna platforma Instagram je preplavljena s fotografijami zagorelih teles, kjer privlačna dekleta s svojimi sledilci radodarno delijo fotografije v kopalkah in dosegajo na tisoče všečkov. Ob takšnih fotografijah pa se prav vsaka vpraša, kaj je skrivnost teh žensk, ki v bikinijih pozirajo na rajskih plažah in kako so “prigarale” takšno telo.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Čeprav ženske pred vsakim nakupom ure premlevamo, kakšne kopalke naj kupimo, da bomo prikrile morebitne napake in celulit, je med blogerkami Instagrama postal velik trend, da z visoko-urezanimi kopalkami, ki močno razkrivajo našo zadnjico, pogumno poudarjajo prave obline. Oblikovalka kopalk in Instagram blogerka Karina Irby je za avstralski Daily Mail dejala, da “način, na katerega ta model kopalk objema telo ženskemu telesu, pristoji veliko bolje kot katerikoli drug bolj prekrivajoč model, ki zadnjice ne objame enako”. Torej le pogumno po svoj kos zapeljivih kopalk!

Z. V.

 • Anton

  balzam za oči, pedrom pa ogled odsvetujem

  sarkazem press

  • Goran Hvala

   Nisem peder…ne da bi vedel…sam da ima baba 50kg s pojtlo vred ga mi pa tud ne premakne…sm mislu da bom kaj videl pa sam en kup posoncenih kosti z kvadratnim centimetrom tekstila…

   • Oregon

    no goran, haloooo, zgleda da bos take riti res sam na spletu gledal do konc zivleja

    • Goran Hvala

     Pa men to cist odgovarja…nismo vsi na konfekcijsko stevilko 5 mahnjeni…zraven pa tulis kam ga je mohamed pomikal…;-);-)

   • Zgornji

    MENE PA TUD VSE MINE KO GLEDAM GOMILE POKVARJNEGA SMRDLJIVEGA BABJEGA ŠPEHAAA … !!! ! !!!

    • Goran Hvala

     Dej bol potiho..nismo gluhi…pa noben ne govori o spehu…na sliki so babe z 10cm premera pasu…skor kot da bi flaso prijel…no ja ce mas 15 let pol zna bit da ti odgovarja…ce ne si pa se tica obdrgnes ob rebra…

     • Zgornji

      Hmmm, ne, nimam 15 let, temveč 43 , ampak, vseeno pa Vem, da mora biti bejba Suuuuuuuhaaaaaaa !!! ! !!! Pa ne samo zato, da Manj škode naredi koManj poje in z tem manj zapravi, temveč tudi moja Raketa Bolje leti če se v njej vozi manj špeha . Da pa sploooh ne govorim da je tudi v postelji veliiiko Več “obratov” z Šlankico, kot pa z gomilo špjeha … :-P ;-)

     • Goran Hvala

      Hehe…dobr ce ti tako pravis…sicer noben ni govoril o gomili speha..to je na tvojem zelniku zrastlo…no ti kar uzivaj s takimi kot teb pase…jaz ti nic ne branim…

 • althar

  :D

 • AlojzZ

  Še malo pa bodo gole! Prav škoda je, da iz naših žensk delamo qrbe, namesto da bi jih vzgajali za mame.

  • freedomfighter

   men so pa prav všeč take

   • AlojzZ

    Tudi narkomanu je bil prvi vbrizg super!

    • Zgornji

     Heh, Dooobro povedano !!! ! !!!

  • if

   Bravo! Zato imamo demografski mrk, posledični zaton civilizacije na račun burkaško oblečenih musminaksih žensk.

   • Zgornji

    Amennn !!! ! !!! Žal + žalostno .

  • mannuro

   Če ti tako misliš?!? Najbolj je, da se pridružiš amišem. Tam so tako fletno napravljene, kot niti naše babice niso bile. Ampak, gledaš pa tele slikice še vedno rad, potegne te, tko malo. :)

   • AlojzZ

    Fantek, zapomni si: “Sex je dober dober samo v zakonu, drugje povzroča propad!” Ker tega zahodni beli človek ne spoštuje, ima zadnje pol stoletja prenizko rodnost, da bi ostal na svojem ozemlju. Dokaz te trditve je priseljevanje ljudi, ki so po tehniški civilizaciji kakih par tisoč let zaostali.

    • mannuro

     Fantek, jej. Hvala! To kar praviš mi je že jasno zadnje 25 let, ampak roko na srce, ko jih imaš 18, 20, razmišljaš drugače. Domnevam, da tudi ti nisi ravno “mladenič” in dvomim, da si bil, kar s prvo zadovoljen. Take kopalke, na taki riti pa, če ne drugače, dvignejo obrate. In ko si mlad to ceniš ;) kasneje pa.. lepo videti! Res pa je, ko imaš, ceni dokler imaš, ker kaj hitro se pripeti kaj slabega.. po toči zvoniti pa je prepozno!

     Imam dve vnukinji, pa mi pravi fantek.. jej.. res, hvala!

     • Zgornji

      NIZKA RODNOST JE SAMO POSLEDICA PREDAJANJA POHOTI – ŽIVALSKO POKVARJENEMU SEXU, NAMESTO DA BI SE DELALO ZA RERPODUKCIJO IN NIČ VEČ KOT TO !!! ! !!!

     • MladiLiberalec

      Si aseksualec ti al kaj je narobe s tabo?

     • Zgornji

      Bo pa prej z tabo kej Narobe kot pa z mano, čeprav tud meni pohota dela težave !!!

     • mannuro

      Kaj si ti slučajno reinkrnacija kakšne agresivne, živalske sorte?

     • Zgornji

      A TOLK AGRESIVEN IZGLEDAM DA ZARADI NESPOSOBNOSTI OBVLADOVANJA SVOJE ŽIVALSKE ZLOBNE POHOTE POTEM KO MLADO BEJBIKO POSILIM NA KONCU ŠE UBIJEM ALI CELO RAZMRCVARIM, AL KAJ MI HOČEŠ ZDAJ DOPOVEDATI ??

     • Ana Job

      Jaz vem, da si ti fejst fant. Ne razburjaj se. ;-)

     • mannuro

      ti povem. Huj kot kobilca :))))

     • Zgornji

      :-P A jaz da sem , a kdo, a kaj a kako … ? :-/

     • Zaskrbljen

      A ti to resno???
      Matr kaksn svet, poln cudakov.

     • Zgornji

      SAMO NERESNI MEČEJO STRAN ENERGIJO IN JO RAZTRESAJO PO VESOLJU, NAMESTO DA BI JO UPORABILI ZA KORISTNE NAMENE IN NE ZGOLJ ZA POTEŠITEV SVOJE UŽITKARSKE ODVISNOSTI !!! ! !!!

     • Ana Job

      Zelo lepo povedano. Ženske smo res ljudje in ne knof za užitke.

     • mannuro

      Ah, res ne bi o tem. Enim nima smisla. Vsak mora razčistiti na svojem “podstrešju”.

      Pač, ne razumem, logike držav okrog rodnosti. Če samo pogledamo dejstvo, da stane državo migrant 2000 EUR/mesečno, pa od njega ni nobene koristi, razen da se klati okoli pa se preserava. Ampak država je na lepem pripravljena ven stresti taki denar, ker se gre za uboge migrante… ma vsi poznamo to lapanje. Pa poglejmo z druge strani. Imaš domačo mati, morda samohranilko, ki ima enega, morda dva otroka, lahko tudi več, pa so otroci lačni. Imaš pare, ki bi imeli otroke, pa si jih enostavno ne morejo privoščiti.. Zakaj se raje teh ne podpira. Če bi pari vedeli, da bi dobili od države za vsakega otroka morda 400 EUR mesečno, bi bil rodnost nadpovprečna. Pa sem prepričan, da niti toliko ne bi bilo potrebno plačati. Torej, bilo bi vse skupaj bistveno ceneje in migrantov ne bi rabili. Torej, še enkrat, države so, kar na lepem pripravljene tem socialnim turistom plačevati miljarde evrov. Domačini pa se razmožujte na suho.

      Pa se zadnjič ni našel noben heroj v parlamentu, ko se je Cerar drl, kako ne bo pustil, da država ne bo solidarna, da bi mu raje namesto nakupa kondomov, predstavil realiteto slovenskega naroda. Prodanec kolaborantski.. . drugače ne morem rečt.

     • Ana Job

      Resnični fašist v državi je prav Cmerar in njegov homoseksualni lobi, ki se kaj takega, kot ti predlagaš tudi ne bo nikdar spomnil. Jasno je, da bi s finančno podporo podprli rodnost v državi, saj smo kar se tiče rodnosti že v minusu. Letos – 456. Všeč mi je sistem Švedske kjer se s tremi otroki mati lahko upokoji.

     • mannuro

      Ni samo v Sloveniji tako. Enako boš zasledila v Avstriji, Nemčiji,… če se politik ne spomni takšne stvari, potem si lahko samo misliš, kako je omejen v razmišlanju. Ma, ko kura brez glave. Bistvo, da forsiramo pa zapravljamo denar na pedrih pa lezabah, ostalo, tisto kar prinaša rezultate, pa ni smiselno. Tako vbrisan moraš najprej bit.

      Eh, grem raje dalje delat. lp

     • Ana Job

      Opažam, da je leva politika moralno izrojena in omejena na prirejanje zakonov, ki spodbujajo k ropanju slovenskega gospodarstva. Malo gospodarstvo je pa itak že 75 let tolk zatirano, da bolj ne more biti.

      Lepo popoldne ti želim. :-)

     • mannuro

      joo.. reci raje, da malega gospodarstva v Sloveniji ni. Vse skupaj je ena velika agonija za preživetje. Najhuje je, ko si v tujini bolje obravnanvan, kot doma. Sramotno, pa še kako resnično. Tukaj res lahko rečem, da sem v vsem času doživel samo dvakrat, šikane, ki sem jih doživljal v Sloveniji vsakodnevno. Ravno včeraj sem prejel uradni dopis iz Slovenije, pa ne vem, naj tožim zaradi žaljive uporabe jezika, mislim uporabljene tako nizkotne besede. Nevem zakaj sploh pošiljajo, jih ne rabim, dolžan pa tudi nisem nič. Škoda, da ne morem tega pokazat. Samo, sem vajen vsega tega in si mislim – lepo se imejte, jebete lahko sami sebe :) . Odprem predal, pa zabrišem vse skupaj not. Zaključeno!!

     • Ana Job

      Vidim, da vse zelo dobro razumeš. Sama sem podjetnica in je res, kar praviš. Prava borba za preživetje. Mislim, da smo samostojni podjetniki, najbolj utrjeni v tej državi. Non stop nam zlivajo gnojnico na glavo, pa se ne damo. Pa tudi volimo jih ne. Komunisti že od nekdaj ne prenesejo privatnikov, zato, ker imamo svojo pamet in nas ne morejo goljufat. V rodovini imamo obrt že 80 let in vztrajamo. Sicer se je z leti panoga spremenila, a smo taki, da si ne damo ukazovati. Hahaha, ;-)))

      Lep večer ti želim, pa vse dobro! Fajn človek si Mannuro.

     • mannuro

      :) Ne mi metat cuker v rit, ker bo zmešalo mojo obdukcijo :))) Niso vsi tvojega mnenja. :)))) Hvala.

      Ja vem, kaj pomeni samostojni podjetnik v Sloveniji. Sem bil 15 let. So mi dodobra zagrenili živlenje… Potem pa, ali bi ratal lopov, da bi preživel, ali bi moral nehat, ker ne bi preživel, ali pa dvigniti sidro, gloooboko zajet sapo in iti v tujino, kjer je “baje” boljše tretira podjetništvo. Izbral sem zadnjo možnost in sedaj smo tu! Zadovoljni! In ja, podjetništvo se boljše tretira – dokazano. Žal mi je samo, da sem čakal tako dolgo. Država nora, pa je izgubila precej davkov. In tega mi še sedaj ne oprostijo. Njihov problem.

     • Ana Job

      Veliko, ampak res veliko osebne in poslovne sreče ti želim. Sem vesela, da si se tako pogumno odločil za tujino. Pri nas ni nikakršne perspektive. Čedalje več uspešnih in pogumnih ljudi, kot si ti odhaja iz države. Ni izbire.
      Res ti želim vse dobro še naprej. :-)))) lahko noč pa se še kaj bereva

     • mannuro

      Hvala! enako! lahko noč!

     • FORT WORTH

      Komaj s tem tvojim postom sem ugotovil zakaj se v 99,9% strinjam s tistim, kar napises…(:-))

     • Ana Job

      Saj tudi ti napišeš, tako, kot je res. Sicer me včasih kaj cenzurirajo, ampak kaj hočmo. Mal spremenim in še enkrat objavim. Bodi lepo! ;-))))

     • Zgornji

      Lep pozdrav tudi od “propalega privatnika” … čeprav malo žalosten pozdrav, ker ni več taprav, tako kot je bil do 2008 … preden nas je povozila kriza .

     • Ana Job

      Lep pozdrav tudi tebi. Itak hodimo vsi po robu, zlati časi so za nami, itak delamo samo še za položnice. Nič se ne sekiraj! Bo že nekako, važno, da v sebi ohranimo nekaj dobre volje in samoinciative. ;-)))

     • Zgornji

      Amennn Anyyy :-* No, pa saj se bo itak Vse Obrnilo , tako, da Bomo “spucali” ta Pokvarjen planet te Satanove zalege in golazni, da nam nebodo več mogli tako škodovati kot nam sedaj. Žal pa bomo še “malo trpeli” do tedaj. Od Tedaj naprej pa v Novi Dobi Nebo več Monetarnega sistema na tem planetu – za Večno. Amennn . Lep pozdrav do tedaj , z obilo Ljubezni ki naj ti sije v srcu Bolj kot današnje toplo sonce :-)

     • Zgornji

      Dobro razloženo, Ana , … da se slepi slovenci vsaj malo osvestijo. Hvala :-* Ups ;-)

     • Ana Job

      Tudi tebi en poljubček, da boš boljše volje. :-*

     • FORT WORTH

      Ampak s pritiskom knofčka je tudi zenskam lepo… (:-))

     • Ana Job

      Ja, veš da. Hahaha ;-)))

    • Zgornji

     EVO, ZELOOO DOOOBROOO RAZLOŽENOOO !!! ! !!!

  • Cyclopean

   Kaj ne veš da danes ni več modno biti mati? Danes je popularno biti globalen, cosmopolitanski, potovati, imeti kariero, skratka biti ‘genetic dead end’ kot bi se reklo lahko. Hvala feminizem.

  • Zgornji

   TOOOČNO TKOOOOOO !!! ! !!! No, ampak, če je pa vroče, se je včasih pač treba tudi do jošk slečti … SAMO DA JE MEDNOŽJE POKRITO, pa je vse v redu :-)

 • Dark Lord

  Kaj je to zdaj za ena levičarska liberalna zadeva?! Jaz sem prišel sem nune gledat!!!

  • rrrrr

   Spet si zgrešil.Kot po navadi.

   • Zgornji

    As usual …

  • mannuro

   Napačen naslov, Idi v “belo” Ljubljano, boš na ulicah videl dovolj “nun”.

   • Dark Lord

    “”””

 • PikaPolonica

  Cool…lep kopalkice kot v baywatchu.

 • Petya

  “Kopalke, ki najbolje služijo ženskemu telesu niso tiste, ki zakrivajo
  vse napake, ampak tiste, ki na pravi način poudarijo obline”

  A se malo hecate? Najbolj služijo telesu udobne kopalke, takšne, ki si jih lahko privoščijo nositi moški, medtem ko se ženske stalno tiranizira z neudobnimi in izrazito seksualiziranimi modeli.

  Ampak saj namen itak nikoli ni bil služenje ženskemu telesu ampak modni industriji in moškemu voajerizmu, kajne.

  • RATATA

   B b b b

 • RATATA

  Kaj se pa greste? Ga ni junaka, ki bi men povedal kaj je hit!

 • Morala

  Če je lepo telo, zakaj pa ne! Vsakemu telesu ne pašejo takšne kopalke!!

  • Vrba

   Juliji bi pasale.

   • Morala

    :)

 • Oregon

  ta kroj je na teh ritkah res izvrsten, zna pa isti kroj bit prava katastrofa v primeru…

  • PikaPolonica

   Zato si pa vsaka izbere svoj kroj.,,temu primerno.

 • Vrba

  Kolikokrátov me po mesti žene
  zagledat tebe želja; ne odkrije
  se men’ obraz lepote zaželene.

  • Zgornji

   Vrbanuc je go …

 • Hun

  vcas so gate stran vlekl da so do riti prsli…dons ritnce narazn vlecemo da do gat prides

 • Zgornji

  … visok izrez … IZREZ ČEEESAAA NA KOPALKAH ???

 • garfi

  naj se ne čudijo, ko bodo problemi

  • MladiLiberalec

   Pa si pederski macek ti al kaj?

   • garfi

    ne, si pa ti lažni liberalec

    • Zgornji

     Amennn !!! ! !!!

    • MladiLiberalec

     Imam žig avtentičnosti ha ha

     • garfi

      žig – ANARHIST

     • MladiLiberalec

      lol

 • mannuro

  Dajte prosim, pri naslovu napisat, da je ta “prispevek” samo za tiste, ki ne vidijo v ženski samo stroja za reprodukcijo. Ene par “prvovernih” osebkov ima razmišlanje v komentarjihi, kot ga premore samo “pravoverni” musliman. Se pa sprašujem zakaj takšni “osebki” sploh berejo takšne prispevke, ker že slika v naslovniku jasno kaže, da je za nekatere “pohujšljiv”. Dvojna morala?

  • Petya

   Tako je, naj napišejo, da je ta prispevek samo za tiste, ki v ženskah vidijo seksualni objekt, kar je zgolj druga plat “pravovernosti”.

 • dr Janez Sveti

  Imam rad ženske. Vendar v kompletu z drugimi lastnostmi in ne samo lepo oblikovanim sedalom.
  DR Janez Sveti Zahtevni

  • mannuro

   Itak, to ma pa vsak, ki ma vsaj malo v glavi.

  • indijanka

   Gotovo :).

 • Zaskrbljen

  Ni ga cez nudizem.

 • črnaovca

  ………………pravi hit za lepo rit

  • PikaPolonica

   In kaj je za tebe lepa rit?

   • MladiLiberalec

    Dobro je da je ritka okrogla da je kej za prijet. :)) Mam pa tud rad da je manjša od moje ki je tud precej velka. ;)

    • PikaPolonica

     Hi hi dobra

 • Ana Job

  Zaenkrat največ s Slovenijo, saj roki so, to je res, ampak odnos do privatnikov je mačehovski. Vsak samo gleda, kaj imaš, ne pomislijo pa, da delaš 24 ur. V tujini pa sploh nimam plačilnega roka, imam pa rabat na takojšnje plačilo. Hvala za lepe želje, tudi tebi želim mnogo uspeha pri poslu in zasebno. :-)))

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!