Kraljeva družina kaznovala malo Charlotte: Ker se ne zna obnašati, ne sme sedeti za kraljevo mizo

Foto: twitter

Čeprav nekateri mislijo, da je življenje princev in princes pravljično, pa morajo otroci princa Williama in vojvodinje Kate Middleton slediti strogim pravilom. Princ George, ki ima 4 leta, in 3-letna princesa Charlotte se morata tako kot drugi kraljevi otroci med drugim naučiti najmanj dva tuja jezika. Začela sta se že učiti španščino, mali princ pa že zna šteti. Pri tem jima pomaga varuška, Španka Maria Turrion Borrallo. Princesa Charlotte pa se že pri rosnih letih mora naučiti pravilne drže telesa in sedenja. Tako kot njena mati Kate mora sedeti tako, da sta koleni in gležnja skupaj, zdi pa se, da malčica tehnike še ni osvojila.

Ravno zaradi tega še ne sme sedeti pri kosilu za mizo z odraslimi. Najprej se mora naučiti pravilnega obnašanja, do takrat pa mora sedeti za posebno mizo, poleg kraljeve družine, poroča 24 sata.

Kraljevi otroci morajo tudi paziti na stil oblačenja. Mala princesa mora največkrat nositi oblekice z ovratniki, princ pa srajco in kratke hlače. Charlotte ima tudi obvezno pentljico, enake barve kot obleko, vsi njeni čevlji pa so v stilu “Mary Jane”. Čeprav si želi nositi tiaro namesto pentljic, ne sme, ker so te rezervirane za poročene ženske v družini.

Foto: Epa

Eno izmed strogih pravil je tudi, da princ George in princesa Charlotte pa tudi enomesečni princ Louis ne bodo smeli nikoli imeti profila na družbenih omrežjih. Za celotno kraljevsko družino imajo namreč le uradni profil “Kensington Palace” na Twitterju in Instagramu.

Foto: epa

A.G.

 • Anton

  občutek imam, da smo dobili novo kraljico

  sarkazem pres

 • KAPIBARA

  NNNNNnnnnneeeee , prav luštna mala razigrana navihana pupa JE !!!

 • šmentanamuha

  Če člani kraljeve družine nima in celo ne smejo imeti FB in Twiterja, Zakaj bi ga torej morala imeti jaz? Zdaj sem pomirjena.

 • mona lisa

  Tale novica ful zanima Tončko ki je na minimalcu.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!