Nekdanja zvezda z Balkana zopet na vrhuncu slave. Uganete, koliko let ima?

Foto: Instagram

Če je včasih v očeh mnogih moških veljalo prepričanje, da so plod njihovih seksualnih fantazij mlajše ženske, pa lahko zdaj trdimo, da temu ni več tako. To dokazuje seks bomba Lidija Vukićević, ki je bila konec osemdesetih let prejšnjega stoletja na vrhu priljubljenosti v nekdanji skupni državi, in sicer zahvaljujoč seriji Bolji život, v kateri je igrala vlogo Violete Popadić.

Popadićeva, ki danes šteje 55 pomladi, je po 15-letnem premoru začela s ponovnim igranjem. Na Instagramu redno deli fotografije s snemanja ali zasebnega življenja in tako prijateljem dokazuje, kako je še naprej videti fantastično.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Pozitivni komentarji se vrstijo iz vseh strani
Včeraj je igralka prek Instagrama delila provokativne fotografije s snemanja reklame za eno izmed kozmetičnih podjetij, na katerih je gola v jacuzziju in prekrita le z brisačo, ki zakriva intimne dele telesa. Za objavljene slike pa ni prejela le komentarjev in pohval od moških, ampak tudi od žensk. “Tako bi morale ženske izgledati, ne pa kot te danes,” je bil eden izmed navdušenih komentarjev, medtem ko so jo drugi označili kot seks bombo Balkana. Kakšna se zdi vam?

H. M.

 • goldhorn

  Brez brisače bi izgledala še bolje.

  • Nata

   Hm ? Vprašanje. . . .

 • tzt

  Tipična srbijanska faca. Vprašanje od kdaj je ta slika iz banje. Na slikovnem materialu se vidi, da je liposukcija laufala na polno. Ena še lepša z neta … zgleda kot muškarčina :)))

  http://shrani.si/f/M/LG/Q0rV6Jd/620full-lidija-vukicevic.jpg

 • Nata

  Ja no? Okusi, kaj je lepo, so pa res različni !!

 • premislek

  priznam, da je nagravžna.

 • domovina mili dom

  Nehajte omenjati balkanezarje.

 • cosmosjasnovidec

  Mi pa res ni jasno komu je ta antipatična čefutarska razhojena kobila lahko všeč.
  Mešanica med turkom in seveda jevrejskim ciganom.
  Srbe so stoletja in še vedno natepavali turki tako,da so mešanci tej se pa tudi po temni koži vidi,da je pol turški muslič pol pa cigan.
  Edino kar je dobro je to,da se vsaj malo očedi v banji ker zaudarjajo kot crknjene podgane.

  • premislek

   pravi Srbi imajo svetle oči in rjave lase, srbski krščanski narod se je obdržal in boril proti turškim vpadom zato ne seri

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!