Novi britanski rekord: 11-letna deklica bo najmlajša mama, potem ko je zanosila z nekaj let starejšim fantom

Foto. YouTube. Slika je simbolična.

Otoški časnik Daily Mail poroča, da v Angliji svojega prvega otroka pričakuje 11-letna deklica, bodoči oče pa naj bi bil samo nekaj let starejši in prav tako še ni polnoleten. Policija zato identitete nobenega izmed njiju ne sme razkriti javnosti, ki pa se za primer zelo zanima, saj bo, ko se bo otrok rodil, prišlo do novega tovrstnega britanskega rekorda. Ta je bil doslej v domeni Škotinje Tresse Middleton iz West Lothiana, ki je pred desetimi leti kot najmlajša Britanka v zgodovini po bratovem posilstvu rodila pri dvanajstih letih. Policija sicer primer še preiskuje.

Na Otoku pa je še vedno dobro znan primer Tresse Middleton s Škotske, ki je svojo hčerko vzgajala prvi dve leti, preden je brata prijavila policiji, da jo je posilil. Takrat so ji oblasti hčerko odvzele in jo dale v oskrbo, njeno soočenje z javnostjo pa je bilo zelo boleče. Middletonova si od travmatičnega dogodka posilstva nikoli ni povsem opomogla, zapadla je v svet drog in alkohola.

Middletonova je danes stara 23 let in ima že sedem let partnerja, to je 30-letni Darren Young, s katerim pričakujeta prvega otroka. Pred tem je, tako poroča Daily Mail, nesrečna Tressa doživela tudi agonijo spontanega splava. Če je v preteklosti želela ostati anonimna, zdaj za javnost pogosteje spregovori, Mailu pa je med drugim priznala, da so občutki tudi nekoliko grenki zaradi pretekle izkušnje, da pa si tokrat želi popolnega rojstva.

Hvaležna sem, da bom znova mati. Prihodnosti se res veselim, že zdaj imam svojega otroka zelo rada. Kar se je prej zgodilo z mojo hčerko, ki so mi jo vzeli, me je res prizadelo,” izjave Middletonove navajajo pri Daily Mailu. Doslej je imela britanski rekord najmlajše mame, dokler ni leta 2012 deklica iz severnega Londona rodila še pet mesecev mlajša. Takrat sta 12-letnica in 13-letnik postala najmlajši par z otrokom v britanski zgodovini.

Najmlajši oče v Veliki Britanije pa je Sean Stewart, ki je leta 1998 postal oče pri dvanajstih letih.

L. S.

 • samsara

  Glede na ustaljeno pedofilsko prakso muslimanov, (ki zelo pogosto terja smrtne žrtve po prvi poročni noči zaradi izkrvavitve) sam nimam dvomov o imenu in poreklu dotične in njenega ‘moža’.
  Sploh glede na lokacijo, torej ‘Združene Britanske Emirate’.

 • Nata

  Saj slika je seveda simbolična, pa se človeku vseeno utrne žalostna misel. Ubogi otrok pestuje otročka, ki še bo ubog. Glede na ravnanje pristojnih inštitucij.

 • FRANC3

  Zanimivo. Zaradi mladoletnosti osebe ne smejo izdati, porivati pa sta se mladoletnika smela. Država bo tudi plačevala lahko, ali celo morala. Propad družbe: Mojo neodgovornost mora država tolerirati in plačevati.
  Zgovoren je primer: Mamica pride s sinkom ali hčerko na vpis na fakulteto (otrok ima 19 let!!!!), istočasno pa ima ta otrok že vsaj 5 ali 6 let redne spolne odnose. In to starši vedo!? A je to normalno????

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!