One so lepe, pametne in domoljubne! One so desničarke!

Od leve proti desni zgoraj Sylwia Ługowska (Poljska), Maria Rosaria »Mara« Carfagna (Italija).in Pernilla Vermund (Danska) ter spodaj: Tove Lill Løyte (Norveška), Marion Le Pen (Francija) in Eva Irgl (Slovenija).

Levičarji še vedno razširjajo stereotip, da so političarke desnice gospodinje s Svetim pismom v rokah in da spominjajo na paznice. Ta mit se je z internetom razblinil, ljudje spoznavajo, da so desničarke lepe, privlačne, inteligentne in zelo domoljubne ženske vseh starosti.

Na severu je vzhajajoča zvezda Napredne stranke (FrP) 32-letna Tove Lill Løyte. Nekdanja Playboyeva zajčica in vrhunska manekenka je predsednica podmladka FrP na jugu države. Mladi ravno zaradi nje vstopajo v stranko, kar seveda jezi norveške zagovornike multikulturnosti. Sosednja Švedska ima Hanno Wigh. 31-letnica je modrooka in, kakopak, svetlolasa. Je članica Švedskih demokratov, domoljubne stranke, ki bo na naslednjih volitvah, vsaj tako kažejo javnomnenjske raziskave, zmagala. Hanna, poslanka v parlamentu, je zelo dejavna na terenu in postaja eden najbolj prepoznavnih obrazov Švedskih demokratov. Kot se za inteligentno in razgledano žensko spodobi, je nasprotnica feminizma.

V Italiji je v središču pozornosti leta 42-letna Maria Rosaria “Mara” Carfagna. Pravnica je bila izvoljena na listi Naprej Italija, nato je bila med 2008 in 2011 ministrica za enake možnosti v vladi Silvia Berlusconija, ki je leta 2007 dejal: “Če ne bi bil poročen, bi se takoj poročil z njo.” Mara Carfagna je nekdanja manekenka, ki je ni sram pokazati se takšno, kot jo je ustvaril Bog. Gola se je slikala za revijo Maxim. 

Več si lahko preberete TUKAJ.

J.B.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!