[VIDEO] Zombi apokalipsa? Ne, to je zbirka levičarskih histeričnih izpadov, namenjenih Donaldu Trumpu

Nestrpni levičarji so očitno prepoznavni po enakih metodah po vsem svetu. Obešanje lutk, kričanje in nasilje so njihov podpis, kjerkoli se pojavijo. Predstavljamo vam zbirko najbolj norih ameriških levičarjev, ki jih je zdrava pamet že zdavnaj zapustila. 

Antifa, Feministke, Black Lives Matter rasisti in podobnim levičarskim organizacijam se je z izvolitvijo Donalda Trumpa za ameriškega predsednika povsem utrgalo. Ti namreč še vedno protestirajo na zelo čudaške načine, včasih že na meji zdrave pameti. Nič čudnega, da jih v ZDA kličejo kar ‘zombiji’.

Številni so mnenja, da bi morala zoper njih ukrepati policija, vendar so zaradi njihovega “liberalnega” pogleda zaščiteni in obravnavani blažje kot ostali državljani.

M. P.

 • garfi

  LEVUHAR=VOLUHAR

  Spoštovani,
  Poslanka in podpredsednica SDS Jelka Godec je v svojem nagovoru pretekli mesec dejala: »V Sloveniji je še vedno kultura strahu. Treba je premagati ta strah. Če to naredi eden, to ni dovolj, dva nista dovolj, če pa to naredi pol milijona ali milijon ljudi, vsi tisti, ki imajo v srcih in glavah zmago, potem je tudi ta končna zmaga na volitvah zagotovljena. Mislim, da bi moralo biti tukaj veliko, veliko več ljudi in končno reči »Ne!« korupciji, »Ne!« stari garnituri in »Da!« lustraciji.«
  Vabljeni, da se neustrašnemu boju za pravico, resnico in pravno državo pridružite tudi na tokratnem rednem mesečnem shodu Odbora 2014, ki bo v četrtek, 9. marca 2017, ob 17. uri pred Vrhovnim sodiščem v Ljubljani. Tokrat nas bodo nagovorili Ingo Falk Pasch Wallersberg, Marjan Petrič, Vili Kovačič in Aleš Primc.

  • tarantela

   Pa dejte no, koga je strah!? A mislite, da zato ne glasujejo za Janšo. Če je to to, potem je res, ljudje se ga bojijo, zato volijo karkoli, sam, da ni JJ.

   • Ruggedplant

    Bojijo se sprememb, družbinega izobčenja in izgube privilegijev. Najbolj ironično pa je to, da velika večina levakov tako ali tako nima prav nikakršnih privilegijev, le iz dneva v dan slabši standard, pa še vedno podpirajo rdečo elito in dobro plačane piškotkarje. To da se slednji bojijo sprememb, je povsem upravičeno, saj bodo ob lustraciji morali vračati milijarde, ki so jih preko političnih zvez načrpali od davkoplačevalcev, medtem ko navadne raje enostavno ne morem razumeti – vsakič volite levo, vsakič znova ste razočarani, pa še kar naprej volite levo. Ja, tako je to v deželi zombijev.

    • tarantela

     Tako slab standard, kot ga imajo brezposelni sedaj v današnji Sloveniji, so imel samo še za časa stare Jugoslavije, se pravi pred drugo vojno.

     • Ruggedplant

      Vzemiva, da je to res (pa ni); zakaj hudirja torej tako fanatično volijo eno in isto politično opcijo, ki povišuje brezposelnost, zmanjšuje gospodarsko rast, znižuje konkurenčnost gospodarstva, omejuje/onemogoča privatnike in tujce pri odpiranju novih in novih delovnih mest, hkrati pa zvišuje davke trošarine?

     • tarantela

      Res je, ne vem, zakaj ne verjameš. Ti povem, kako so živeli ljudje pred drugo vojno, v večini. Ne vem sicer kako so živeli ljudje v mestih, v državnih službah itd., vem pa, da so izven centra mest živeli kot najemniki, dninarji, imeli so delo, kadar je pač kdo potreboval njihove roke, uporabo kakšne njivice, stanovanja, oranje itd. so od lastnika odslužili z delom, kadar jih je lastnik potreboval, sicer so pa delali, kar so pač mogli in znali. Malo se pozanimaj o življenju v kraljevini in še prej. Drugo pa je, da ste vsi pozabili, da se je v prejšnjem sistemu zgradilo vse tisto, kar se je in še se sedaj razprodaja. Torej je nekaj le bilo, sicer ne bi bilo česa razprodajati. In tega niso zgradili tujci!

     • Ruggedplant

      V svojem komentarju nisem pisal kako JE BILO, ampak kako JE, saj govoriva o volitvah, ki smo jim že 25 let priča na področju samostojne Slovenije, kajne?

      Če pa že načenjaš zgodovinsko temo in se lotevaš primerjav, potem bodi poštena in upoštevaj tisto kar je ključno – torej kako živeli ljudje v določenem času v primerjavi z njihovimi sodobniki drugod po svetu. Plemstvo 12. stoletja je na primer živelo neprimerljivo slabše od današnjega revnega študenta, ker se je pač standard nasploh skozi čas dvignil. Primerjaj torej povprečni standard državljanov kraljevine Jugoslavije s standardom, ki so ga takrat imeli v ostalih evropskih državah, potem pa sliko primerjaj s tisto, ki jo boš dobila s primerjavo SFRJ standarda v primerjavi z ostalimi evropskimi državami.

      Kar pa se tiče laži oziroma manipulacij, ki si jih navedla v drugi polovici komentarja, pa se ne bom ponavljal z odgovorom, ker sem o teh stvareh napisal že nekaj sto komentarjev na tem portalu in ti raje priporočam v branje naslednja 2 članka, ki strogo strokovno analitično gresta skozi čisto vse mite o tem kaj je Juga dejansko “zgradila” ter kako so ljudje takrat živeli. Toplo priporočam:

      Generalna slika: https://kavarnahayek.wordpress.com/2015/05/25/levicarski-miti-o-uspesnem-jugoslovanskem-socializmu/

      Konkretno o “jugoslovanski” industriji:
      https://kavarnahayek.wordpress.com/2015/06/01/slovenijo-ni-industrializiral-tito-ampak-avstro-ogrska-monarhija/

     • Capi

      Da ne boš govorila nekaj na pamet, imaš tukaj nekaj o kraljevini in dogajanje do sedaj!! Ženska je bila v yugi na položaju v samem vrhu, tako da boš presenečena…. https://www.youtube.com/watch?v=HCCyue_G4F8

   • garfi

    koliko te plačujejo za tvojo debilnost ?

    • tarantela

     Čuš je rekel za Svet24, da vas JJ plačuje, da tukaj šklemfate, da ste večina študenti in večina čez čas neha šklemfat, ker vam ne plačajo obljubljenega honorarja.

     • garfi

      ne berem murgelskih mafijskih medijev in narodnih izdajalcev
      ja plačan sem za svoje delo
      in to neprecenljivo – sem med najmanj odgovornimi za nastanek udbomafijskih
      jugobutal in vsega zla in trpljenja

     • Steiermark

      En dokaz več, da ravno ti pripadaš plačancem in “čušom”, ki znate samo zgago delati po Sloveniji…..Tako čuš, kot njegovi privrženci, brez “plačila” ne naredite nič, še gobca ne odprete…..In čuš naj raje vrne denar in poslansko mesto, ki si ga je prisvojil, kljubtemu, da so ljudje glasovali zanj pod pogojem, da spada in dela v korist SDS in ne lažnive podle rdeče zdraharske golazni!

 • slosin

  …hands off! Če bi bla edina na svetu, se te ne bi dotaknil…gravža prsmojena z dvema 3,14…..

 • Hun

  beda od clanka ve se, da je ta clanek namenjen skrajnim desnicarjem

  • Jefferson Vendski

   Ah tudi bolj omledno-polovičarski desničarji bodo zadovoljni, nič bat.

  • FRANC3

   Očitno tudi levičarji derete desne novice. Lepo, se boste malo izobrazili, da ne boste tako zaslepljeni.

 • garfi

  Preženite nadležnega voluharja s svojega vrta
  Ko je vaš vrt zaživel z raznoraznimi posevki različnih barv in oblik, so ti iz zimskega spanca privabili tudi nezaželene goste, kot je voluhar.
  levuharji press

 • Unikatna

  Svet je že tako mentalno bolan, da po mojem ni več zdravila! Za ta sindrom bi pomagala ječa in trdo delo!!

  • slosin

   …arbeit macht frei …..

 • Olga

  Dokazujejo, da so klovni! Bogato plačani od Sorosa! Trump mora samo pipico zapreti, Sorosa postaviti na realna tla, pa bo maškarade konec!

  • FRANC3

   Enako kot v Slo. Zapreti pipico kvazi liberalcem in ZB, pa bo maškarade konec.

 • Franc Novak 1979

  A je luknja, ki jo imajo okoli glave, je v razmerju 1:1. Svetujem jim, da dajo najprej niqab gor, pa zavit v cunje do tal, Pa še nekaj FGM – Female Genital Mutilation nimajo narejen na naglavnih okraskih. NAjbolj se veselim, da jih bojo kozojebi porihhtal, da tudi na ulico ne bojo smele več same.

 • Luka

  Ce ze objavljate youtube posnetke vsaj omenite avtorja. Paul Joseph watson

  • Luka

   Se mal pa boste ratal slovenski infowars. Ressistance to tyrants is obedience to god!!

  • Luka

   Lahko bi se kaksno Marka Dice. Ta ma dobre.

 • Luka

  Ker je ravno osmi marec bi bil zanimiv clanek o tem kako bodo v Victoriji Avstralija zamenjali polovico semaforjev z zenskimi liki. Semaforji so sexsistixni. Vir je youtube. Kanal: Bearing

 • dare326

  Vsi zgoraj našteti levičarji delujejo po istem principu, ker so vodeni in financirani iz enega vira, to je Sorosevega Open Society fonda.

  “The Open Society Foundations work to build vibrant and tolerant democracies whose governments are accountable to their citizens.”
  Kar ne bi bilo nič narobe če pod tolerantno demokracijo ne bi vsilili migrante, vse vrste “gender” družbe, skrajne levičarje, itd.
  Soros je pred finančniki iz Wall Streeta priznal, da vse kar dela, nastaja zaradi zaščite njegovih interesov, to je rasti investiranega kapitala. Pridruženi so tudi mega bankirji, industrialci in politiki a la Merkel in H.Clinton, ki jih vzdržuje kapital.
  Če se EU ne bo takoj dvignila in onemogočila Sorosa, bo propadla, kar pomeni tudi izgubo eura in vrnitev petdeset let v preteklost.

  • albusa aquilae

   Sam ta stari prdec od sorosa ne bo večno živel…kdo pa so potem ostali? Nasledniki?

 • albusa aquilae

  A ni ta podobna uni blond napovedovalki na fake news pop tv?

 • Brutus

  Ja, soroš jim je plaćal joint, potem pa ni problema….

 • xtc

  Levaki ;komunisti;socialisti;”samooklicani librali” itd so v bistvo mentalni in drugačni zombiji zoper katere najbolje obrambo pokaže Milla Joovich v ResidentEvilu ;no delujejo popolnoma enako:

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!