Prihaja Terminator 6! Napovedujejo uspešnico, Schwarzeneggerja pa v malo drugačni vlogi

Foto: Youtube

Naslednje leto se bo pričelo snemanje novega dela Terminatorja. Novico je potrdil Arnold Schwarzenegger, v šestem delu priljubljenega filma pa ga ne bomo več gledali v vlogi T-800.

Ko je leta 2015 film Terminator Genisys požel zelo slabe kritike, je znamenita znanstveno fantastična franšiza umrla. Sedaj se vrača na filmska platna, napovedi pa so svetle predvsem zato, ker je James Cameron, ki je spisal in zrežiral prva dva filma, razkril, da načrtuje novo trilogijo. Filmski ustvarjalec in priljubljeni Schwarzenegger napovedujeta uspešnico ter razkrivata, da bo slednji vlogo v filmu zamenjal in tokrat ne bo nastopil kot T-800.

Za The Playlist je 70-letni igralec dejal: ”Marca naslednje leto snemam Terminatorja 6. James Cameron in (producent) David Ellison sta ponovno na krovu.” 

Foto: Youtube

Če se Schwarzenegger ne vrača kot Terminator, koga bo potem igral?
Cameron razkriva, da se Arnold tokrat ne bo pojavil v svoji stalni vlogi, ampak bo najverjetneje igral človeka, po katerem je osnovan Terminatorjev videz. ”Za izgled likov mora biti neka razlaga in mora obstajati prototip. Moral je biti fant, ki so mu pobrali DNK in omogočili, da je Terminator sploh nastal. Na neki točki je to nedvomno bila resnična oseba. Sprašujem se, ali je ta oseba Skynetu kaj pomenila oziroma zakaj so izbrali prav Arnolda? Ali pa je bilo Terminatorjev več in je bil naš le najbližje vratom, ki vodijo v časovno prestavitev, in so vsi ostali izgledali drugače? To se sprašujem sam in zato verjamem, da se tudi vi, saj ta misterij nikoli ni bil pojasnjen …  Sledite našemu nadaljevanju in izvedeli boste!”

A. L.

 

 • Zgornji

  A imate Pomanjkanje Novic , da pišete o teh filmarskih Izmišljotinah-Neresnicah ki so samo zavajajoče Laži … ??!!!??

 • samsara

  V udbofevdu pa že desetletja razsaja eden in isti terminator.
  Majhen, zloben in zahrbten, ki z leti postaja le že bolj zloben.
  Tako zloben in destruktiven, da poleg njega v zadnjih desetletjih ni mogel nastati noben novi terminator njegovega magnitude.
  Baje, da muha, ki leti mimo njega znotraj metrskega pasu, živi le še 15-22 sekund.
  Komarji pa, če se uspejo prisesati, na njem v nekaj sekunda tudi crknejo, ker jim raznese glavo.
  Nič hudega sluteči klopi, ki se uspejo prisesati, baje preminejo znotraj 24 ur in so takrat strupeno zelene barve.

 • Zaskrbljen

  Tokrat bo arnold igral guvernerja kalifornije, tik pred aktivacijo sky-neta. Inter-neta? :)

 • Volkhv

  a bo igral s palico ali z hojico?

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!