Razuzdanost, ki uničuje odnose: Angleški nogometaš si je kmalu po zaroki privoščil elitno prostitutko, ta ga je razkrinkala!

Foto: Instagram

Angleški mediji so se razpisali o tem, da je nogometaš Premier lige Saido Berahino prevaral svojo zaročenko z elitno escort prostitutko za 5 tisoč angleških funtov. Kljub temu, da se je nogometaš angleškega kluba Stoke City nedavno zaročil s 26-letno Stephanie Christoforou, je žensko na poziv pripeljal na skupni dom v Birminghamu, pred varanjem pa naj bi pokril sliko, na kateri je bila njegova zaročenka. 

Elitna spremljevalka, s katero je angleški nogometaš prevaral svojo zaročenko, je na njegovo nesrečo spregovorila za Sun in povedala, da je pred začetkom spolnega odnosa sliko zaročenke, ki se je nahajala ob postelji, postavil z glavo navzdol. “Bil je pijan in jaz sem bila pijana, zato nisva ostala dolgo pokonci,” je povedala in dodala, da je trajalo okrog pet minut. Povedala je, da je Berahino naslednje jutro moral na trening, zato jo je na poti odložil na železniški postaji. Po besedah prostitutke sta se najprej srečala ob pijači, nato pa ji je po preživeti skupni noči na bančni račun nakazal 5 tisoč angleških funtov.

Nogometaš s svojo zaročenko. (Foto: Instagram)

Zaročenka noč preživela z družino
Christoforouejeva je generalna direktorica ekskluzivnega koktejl bara v Birminghamu, ki je najbolj priljubljen med nogometaši. Daily Mail poroča, da je po objavi novice noč preživela v družinskem domu s starši, pri tem pa ni spremenila statusa zaročena na družbenem omrežju Facebook. Nogometaševi predstavniki zaenkrat še niso objavili izjave za javnost.

Foto: Instagram

N. Ž.

 • Sašo

  bele cipe ki se vlačijo po črncih si drugega na zaslužijo itak je sama cipa, zaradi denarja z njim. šiba ima dva konca.

 • Ana Job

  In koga sploh briga ta “henki-penki”?!?

  • RATATA

   Pa še črn je zapovrh.

  • indijanka

   Kaj pa veš…za poslovno novico gre. Sej vidiš, da je z obema v poslovnem odnosu.

   • Ana Job

    Prostitutka ne pozna poslovne etike, da je vrhunsko plačana in izdaja poslovne skrivnosti. Z ženo pa je očitno tudi iz poslovnega vidika. Dobro opazuješ. Več, kot očitno pa je, da sta se oba “posla” zaključila.

    • indijanka

     https://youtu.be/xhpO8c8a9Lw hmmm…mogoče bo zaročenka ostrigla lase ali pa dvignila ceno.

     • Ana Job

      Ne vem, zakaj bi bila zaročenka sploh še s takim moškim? Dovolj jasno je, da je ne ljubi.

      Video z Monico Bellucci je dober. Sama se zaradi moškega ne bi nikdar ostigla, sem pa že jokala, ker sem ga pogrešala ob sebi.

     • indijanka

      Jst pa jokam ne. Sem pa ostrigla lase. Ne vem, zakaj je zaročenka še z njim. Mogoče zaradi posla, mogoče je zaljubljena. Zaljubljena ženska izgubi nadzor nad svojim življenjem. Mogoče je zato čas, ko počneš neumnosti najlepši. Ta dva bosta imela veliko dela, da bi se dotaknila prave ljubezni. Še pri vzpostavljanju poslovnega odnosa bosta imela veliko dela. Je pa res, da si ljudje želimo različno….in ponavadi dobimo tisto, kar si želimo v srcu.

     • Ana Job

      Občutek imam, da v tej zvezi ljubi samo eden, za drugega pa je to zgolj poslovni odnos. Njun odnos se bo razvijal zgolj v nadaljnjo trpljenje. Zakaj le neki vztrajata?

     • indijanka

      Tega pa ne vem. Poleg tega, da sem impulzivna, sem še vztrajna. Tko, da sem zadnja, ki bi razumela, zakaj sta ta dva še skupaj.

      https://youtu.be/qdzbjUWu2VU

     • Ana Job

      Zelo čudna so pota gospodova pravijo, človeška pota pa so še bolj čudaška.

     • indijanka

      Jst jih jemljem kot potovanja. Včasih, ko zaprem kakšna vrata, preprosto verjamem, da se bo kje drugje odprlo okno :). Spet mam vročino, pa sem doma, razmišljam in poslušam musko.

      https://youtu.be/aBN2VcQlrk0

     • Alibaba brez Ali

      Ah, Angleži. Bila sta pijana.. to vse pove. Ni, da ni. Ni odpustila njemu, ampak
      onemu “njemu” in dnarnici. to vse laufa enkrat ni nobenkrat, pa jutri bo mogoče drugič, al pa desetič.

 • Sadako

  Ali ga je zaročenka že sčevljala?

 • Slo hunter

  Zamorec kot zamorec, belka pa neumna

 • lauraas

  Rezultati multikulti.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!