Sedemletnica prevzela volan, potem ko se je oče zadrogiral v avtomobilu

Foto: iStock.

Moški iz Brooklyna, ZDA, je med vožnjo z avtomobilom, v katerem je bila tudi njegova sedemletna hčerka, vzel prevelik odmerek mamil in padel v nezavest. Življenje je njemu in sebi rešila sedemletnica, ki se je očetu usedla v naročje in prevzela volan avtomobila. 

Reševalci so dejansko videli 7-letnico, kako vozi po Ocean Avenue, zelo prometni cesti v New Yorku. “Sem mati, zato se mi je skoraj zmešalo. Začela sem kričati nanjo, naj ustavi avtomobil,” je povedala reševalka Arlene Garcia za New York Daily News. A mlada voznica vozila očitno ni znala ustaviti. Tega so zaustavili šele reševalci, ko so zapeljali pred počasi vozeče se vozilo.

Ericu Romanu grozijo obtožbe zaradi nepremišljenega ogrožanja življenja in vožnje pod vplivom drog. Očividci pa so povedali, da je njegovo hčerko očitno skrbelo le, da bo očeta varno spravila domov in ali bo imela težave zaradi vožnje avtomobila.

U. V.

  • princeska

    Odrasli vse prevečkrat pozabljajo, kakšne hude težave ima lahko šest leten otrok, ki se mu zdi (velikokrat pa tudi res tako je), da mora skrbeti za vse sam. Bravo dekletce! Želim ti, da bi v tvoji družini spoznali, da si kljub prisebnosti, vseeno le otrok za katerega je potrebno ljubeče skrbeti.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!