Siti Teater zbira sredstva za nedonošene Slojenčke

Fotografija je simbolična (Foto: STA).

Ustvarjalci predstave Še vedno mame bodo zbirali prispevke in gostili donacijsko predstavo za Slojenčke – nedonošene dojenčke. 

Igralke Vesna Pernarčič, Nina Valič, Vesna Slapar, Tijana Zinajić, Ana Urbanc, Gorka Berden in Barbara Medvešček, režiser Uroš Fürst ter scenaristka Jera Ivanc vas v četrtek 17. novembra vabijo na komedijo Še vedno mame v SiTi Teater BTC Ljubljana. Nova predstava priznanih gledaliških, filmskih in TV – ustvarjalcev je nadaljevanje hita Mame, v njej pa bo še več smeha – in še več mam.

Akcijo Slojenčki lahko podprete tako, da pošljete SMS z vsebino POROD 5 na 1919.

Slojenčki in donacijska predstava
Slojenčki so vseslovenska akcija Ultrazvočnega društva in Porodnišnice Ljubljana, s katero zbirajo sredstva za ogrevalne mizice in drugo opremo Ljubljanske porodnišnice, ki je osrednja porodna ustanova pri nas. Akcijo Slojenčki lahko podprete tako, da pošljete SMS z vsebino POROD 5 na 1919. Denarne prispevke boste lahko oddali tudi na vseh izvedbah komedije Še vedno mame na gostovanjih po Sloveniji in v SiTi Teatru BTC, ki bo 17. novembra, na svetovni dan nedonošenčkov, gostil tudi posebno predstavo, kjer bodo predstavniki kampanje nagovorili uspešna podjetja za večje donacije.

Kot pravi slogan: Slojenčki nas potrebujejo. Ob dnevu nedonošenčkov in ostalih 364 dni v letu pa jih podpirajo tudi Mame in SiTi Teater BTC.

M. P.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!