Slavni nogometaš si po ženini smrti lajša bolečine z novo lepotico

Foto: Instagram

Znani nogometaš Manchester Uniteda Rio Ferdinand je po ženini smrti, ki je izgubila bitko z rakom dojk, našel novo ljubezen. To je 13 let mlajša zvezda resničnostih šovov Katie Wright. 

Nogometaš Ferdinand je bil po smrti svoje soproge v globoki depresiji in povsem uničen, vendar je ponovno zaživel, saj je v njegovo življenje prišla nova ljubezen Katie Wright.

Nogometaševi prijatelji so povedali, da z novo partnerko neizmerno uživa in ji daje prednost pred vsemi drugimi obveznostmi.

katie6

katie4

katie5

katie2

katie3

M. P.

 

 

 • Nata

  Bom malo zlobna. Napisali ste – je našel ? Bolje bi bilo ga je našla ! Takile nogometaši so verjetno iskano blago.

 • Feriss.H

  Tole sicer ni področje moje zanimacije, a deklina je pač na prvi strani in ker je videti diplomirana sexulja sedme stopnje, sem si reku pa dejmo en “inteligenten” komentar nižje stopnje.

  Enim je postlano, enim pa posrano, tako pač je. Vidra ima očitne komparativne prednosti in njeni ponudbi se dečko enostavno ni mogel upreti. Ko sem še prebral da gre za nogometaša, mi je po identifikaciji le odleglo – NI ČRN, sploh pa ne tisti z žnablami in istegnjeno šimpanz čeljustjo, zaradi katerih sem že zdavnaj izgubil voljo za gledanje nogometa, in zaradi tega nisem imel pojma kedu je njen plen. (Sem pač Rasist, malce ljubiteljsko malce po sili razmer in malce po Anti-MultiKultur kriterijih)

  Kako že pravi oni rek – Kdo nima v glavi ima v nogah, tale pa ima še med nogami. Mislim da bosta harmoničen par – Nogati z Mednogato, cvenk pa ni problem, in povrhu oba še lepa, prava športna Chick-Flick zgodbica. Navzlic estetiki tega para, potemnjenega fusbala pa še naprej ne bom gledal.

 • Jana Novak

  Bljak, kaj vidijo na teh plastik fantastik babah? Še filma ne gledam, kjer kakšna taka spaka igra. Vse so si podobne, zategnjene face, brez obrazne mimike, z literskimi joški.

  • gušto

   Jana sama foušarija te je.
   Bi imel tudi ti takšno kajne?

 • cosmosjasnovidec

  Tukaj ne vidim nič napačnega.
  Tudi jaz bi jo parkrat kresnil dokler se je ne bi naveličal pa plastika gor ali dol.

  • slosin

   Take so za enkratno uporabo, potem pa vržeš v kontejner za plastiko…

 • Nata

  Ja, hm…….pa nisem takole mislila.
  Našla ga je verjetno še marsikatera druga. Ampak si je tole izbral, no ??

 • Borut Stari

  Njihov problem. Njih življenje me ne zanima nista moj svet.

 • Peter

  Silicon valley, no…

 • garfi

  se ne čudim, da ni več depresiven

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!