Stara je 70 let, za neverjetno mladosten videz pa uporablja kar lasten človeški izloček

(Foto: youtube)

Stella Ralfini je stara 70 let, vendar ji tega nihče ne verjame. Za svoja leta ima namreč zelo mladostni videz, ki ga ne pripisuje le zdravemu načinu življenja, temveč človeški tekočini, ki jo uporablja za nego kože.

Stella Ralfini je upokojena terapevtka za spolnost, ki je učinek navedene tekočine odkrila pri 30 letih, ko je še študirala medicino v Indiji. Tam je dobila zelo srbeč izpuščaj na koži in eden od zdravnikov ji je svetoval, naj izpuščaj neguje z lastnim urinom. Ker ni imela druge izbire in ker si je želela pomagati, je naredila to, kar ji je zdravnik svetoval. Tako si je izpuščaj oskrbovala cel teden, nakar je izginil in se ni več pojavil.

“Z urinom je možno pozdraviti večinoma vse”
Kljub nenehni negi kože skozi vse življenje je Stella dobila diagnozo rak na koži in tako se je znova spomnila na metodo urina. Po operaciji se je raka znebila, z urinom pa je nadaljevala. Svojemu zdravniku je zelo hvaležna, vendar meni, da sta njen zdrav slog in negovanje kože pripomogla k popolnemu okrevanju. “Mnogi ljudje so šokirani, ko jim povem, koliko sem stara. Morala bi lagati o letih, ker želim najti ljubezen in koliko moških išče 70 let staro žensko?” pravi Stella in ponosno pove, da zasluge za njen videz pripisuje urinu.

“Urin je eno izmed najboljših zdravil. Ljudje se zgražajo, ko pomislijo na njega, toda urin ni umazan. To je vaša DNK in zato ima tako močan učinek. Iz vas pride svež in nima vonja. Z njim se da ozdraviti večinoma vse, kar imate na koži,” svetuje Stella in dodaja, da se rezultati poznajo že prvi teden po uporabi te metode vsaj trikrat v tednu.

D. Š.

 • tohuvabohu

  Po naslovu sodeč sem mislil, da se maže z ušesnim maslom …

  • Božo s Kozo

   Takihle cepcev, kot je od farmacije in z njo povezanih finančnih lobijev organiziran in plačan pisec tega “strokovnega prispevka” je internet poln podolgem in počez.

   O terapiji sami v resnici nima nobenega pojma, pač eden več, ki z McBurgerjem v goflji pametuje o zdravju ter uporabi in učinku tisočletja stare metode ter na svoji internetni strani pljuva po vsem, kar ne nosi cekinov v mošnjo njegovih naročnikov.

   Sicer pa se o koristnosti uporabe urina veliko piše po raznih Slovenskih forumih in to po pozitivnih izkušnjah iz prakse.

 • Prvi jutranji urin ima notri “življenski nektar” in to je zdravilno. Gre za izločanje v spanju med drugo in peto uro, vrhunec je nekje ob četrti uri.

  • Cucurbita Pepo

   Medicina tega trika ne pozna ??

   • Medicina skrbno ignorira in ne samo to – prepoveduje metode in znanje, ki izhaja še iz starih časov. Določene resnično učinkovite metode, ne bodo nikoli široko medijsko poročane pozitivno, še manj pa dovoljene za uradne zdravnike.

    • Cucurbita Pepo

     Vaše znanje o delovanju narave je naravnost fascinantno.

 • indijanka

  Stara je 70 let. Izgleda dobro in je spolna terapevtka. Torej obvlada tut seks. Še vedno išče ljubezen. Le kaj ji manjka? Mogoče mora v kuharski tečaj. :).

  • Ana Job

   Obkrožajo jo slabi moški. Ali lahko slabega moškega narediš dobrega? Glede na to, da je spolna terapevtka, bi morala to obvladati.

   • indijanka

    Isto privlači isto ..veš Ana. Zato je vse šola.Če želiš spremembo moraš spremeniti sebe :).

 • Zgornji

  Hmmm, … Kaaaj, … a da bi se jaz z lastno scajnico mazal po faci ??? !!! ??? ;-)) A da bo še Bolj Grda kot jer v resnici Že ??? !!! ??? No, potem se naj pa kar še naprej mažejo vse te stare kljuse , … jaz imam Boljšo terapijo , zaenkrat. Lp + #

 • cosmosjasnovidec

  To drži kar je navedeno.Sem poznal dve stari ženski kateri sta scalnico uporabljali na enak način kot tale.
  Mlade se mi pa nista zdele tako,da sta jo verjetno uporabljale za pitje namesto vode.

 • Stajerka

  no, če so jo v Indiji naučili in podučili o uporabi lastnega urina, potem je imela veliko srečo…….pred časom je NGC predvajal oddajo, kjer v Indiji na veliko prakticirajo uporabo kravjega urina……s kozarcem direkt pod “pipo” in na zdravje……grozljivi posnetki, ki mi ob tem spominu še danes dvignejo želodec :(((

 • lokec

  Ščavnica pomaga, če se naprimer krava ali vol ranita to enostavno zaščijemo in rana se hitro zaceli Na kmetih smo tako delali. Moj urin je bil najboljši. Mislim da je ščavnica antibiotik.

  http://lifestyle.enaa.com/zdravje-in-prosti-cas/Urin-je-najboljsi-naravni-antibiotik.html

 • mona lisa

  Ob tej njeni negi je pravi užitek se rokovat z njo ali kamoli jo poljubit. PFEJ.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!