Tako v Sibiriji dopustuje ruski predsednik Vladimir Putin

Foto: epa

Ruski predsednik Vladimir Putin se je odpravil na poletne počitnice v Sibirijo, kjer se je potapljal in lovil ribe. Njegov oddih ne bi bil deležen tolikšne pozornosti javnosti, če se Putin ob jezeru, medtem ko je ujel ribo in se nastavljal sončnim žarkom, ne bi fotografiral brez majice.

Ni prvič, da se je Putin odpravil na oddih v sibirsko visokogorje. Ruski predsednik redno obiskuje regijo Tuva, kljub temu, da je turisti ne obiskujejo množično. Mnogokrat se odloči sleči majico   tako kot leta 2009, ko je v javnost pricurljala njegova znana fotografija, ki prikazuje, kako jaha konja.

Foto: epa

Navzven daje občutek, da je še vedno zdrav
Politični analitiki po navedbah Daily Maila trdijo, da se predsednik vsakič odloči za avanturistične počitnice v naravi, ker želi narodu pokazati, da je še vedno zdrav in poln moči, na ta način pa Ruse tudi spodbuja, da bi se odločili za dopustovanje doma in ne v tujini.

Foto: epa

Ščuko ujel po dveh urah potapljanja
Russia Beyond Headlines poroča, da Putin poleg hoje v hribe obožuje tudi ribolov, v času dopusta pa se je odpravil na številne izlete v spremstvu premiera Dimitrija Medvedjeva in obrambnega ministra Sergeja Šojguja. Predsednikov tiskovni predstavnik Dmitrij Peskov je dejal, da predsednika med oddihom ni prestrašila temperatura vode v jezeru, ki redkokdaj preseže 17 stopinj, in dodal, da se je v potapljaški opremi odpravil na podvodni ribolov, vse dokler po dveh urah ni ujel ščuke.

Foto: epa

Potegovanje za vnovičen mandat mogoč
Bliža se čas, ko se bo ruskemu predsedniku Vladimirju Putinu začel tresti stolček. Marca prihodnje leto se mu namreč izteče mandat, a je že dopustil možnost, da se bo potegoval za še enega. Na obisku v Sibiriji je Putin veteranu, ki ga je prosil, naj se ponovno poteguje za predsedniški položaj, odvrnil, da bo o tem premislil. Ali bo odločitev Vladimirja Putina, ki je bil prvič za predsednika države  izvoljen pred 17 leti, izboljšala stanje v Rusiji in drugod po svetu ali to predstavlja novo globalno grožnjo, pa bomo izvedeli kmalu.

N. Ž.

 • Silka

  Upam in želim, da bo napoljnene baterije uporabil za dobro ljudi in ne golj za lastno promocijo in grožnje drugim. Kar se pa veščin in kondicije za lov tiče, pa so mu ostale še od treningov v KGB.

  • KIKI

   A naši udbovci so se pa malo polenili, ali kaj??
   Naši udbaši imajo raje lepo zapečene , prinesene na
   ukradenem zlatem krožniku!!!

 • dr Janez Sveti

  To je pravi človek za Ruse! Bravo Vladimir Putin. Dobro skrbiš za svojo domovino in tako je prav. Tako bi moral delat vsak pošten predsednik!
  DR Janez Sveti Slovenija

  • Nata

   Hm ? Dobro skrbi za svojo ” domovino ” . Prav gotovo. Za Ruse ? Politično morda. O drugem pa premalo vemo.

   • exposingtruth9

    ali je v EU kaj boljše, tukaj vsi skrbijo za svoje politično in migrante, ostali smo pa nižja kasta….toliko o poštenem in dobrem Zahodu, do svojega avtohtonega prebivalstva, Samo izdajalci v EU in ZDA isto, poln kongres globalistov.

    • Nata

     Drži. Pa vendar mislim, da smo veliko tudi sami krivi. Tem posračkanim politikom, ki skrbijo samo za ” svojo ” bi morali pokazati, kje so vrata. Naj izginejo .

     • exposingtruth9

      kriv si si vedno po neki logiki sam, ker se pustiš jebati, tudi če je nasprotnik močnejši bi se moral upirat na VSE možne načine, ampak saj vidiš kakšni smo.

     • Nata

      Se strinjam. Na vse možne načine. Vendar imamo desnaki teh možnih načinov veliko manj na izbiro, kot oni drugi !!
      Saj še skupaj stopiti ne znamo. Gojimo razne zamere, kot posebne rožice. Ostalo vsakodnevno cvetje nam pa odmira. Hudir. . . . . . .

 • tarantela

  sestransko izjemen človek.

  • KIKI

   A si opazila, da mu tudi iz riti ena riba visi? Najbrž za rezervo, če ne bi nobene ujel?

 • resnicaboli

  So mu ribo ulovili drugi za fotografiranje kot so privezali medveda da ga je lahko ustrelil diktator?

 • Hun

  putin ma mjhnega da se mora tako duvaško promovirat

  • šmentanamuha

   V vsakem primeru je ga je več v hlačah kot tebe.

   • Hun

    pimpek od mušice

    • šmentanamuha

     Kaj se važiš s svojim pedipalpom.

     • Hun

      kaj je tič od mušice…hočš kurac

     • šmentanamuha

      Rrrrrr……..

  • Borut Stari

   Ni pomembna velikost ampak vztrajnost in potrebna vzdržljivost. Vprašaj svojo.

 • Nata

  No, tole slikanje je že njegova posebnost. Pa ga verjetno od državljanov nihče ne smeši, tako , kot Pahorja.
  Aja. .. . . saj si ne upajo !!

 • FeriSS.H

  Dokler je in bo Putin, Globalisti, Banksterji, Pedri, Negroidi in podobna MultiKulti drhal, se lahko samo od daleč slinijo na prostranstva Sibirske Narave. Ko ne bo več tega Putina bo pa neki drugi … in ne bo nič neverjetnega če in ko se bodo zadnji še čisti Evropejci začeli seliti proti Vzhodu. Na srečo so Ruska prostranstva več kot zadostna za ohranitev Euro-Rase … temeljito prečiščene in brez “progresivnega” balasta.

 • RealRevolution

  V zadnjem stavku ste namignili,
  da bi z ponovno izvolitvijo Putina svet postal bolj globalno ogrozen, ampak vprasanje je ali ne bi morda bil bolj,ce bi bil kdo drug.Ce mislite z vojno,si poglejte izjavo Konstantina Zivkova,ki bi spustil atomsko bombo na Yellowstone in tako sprozil svetovno bombo.Glede drugih globalizacijskih grozenj pa ze imamo v Evropi dosti tezav.Angela Merkel je ze skoraj tako dolgo na oblasti,kot je Putin.In, da svoje drzavljane postavlja v ozadje je velika katastrofa za vedno uspesno Nemcijo.Ce bo slo tako naprej,bi se znalo zgoditi,da bo Bavarska slej kot prej odsla za sebe.Seveda pa jih ne bodo kar tako pustili oditi.

 • soc

  Škoda, v tej vodi celo ljubljenec forumskih rusofilov in ruskih plačancev ne bi mogel brez posmeha uloviti sibirskega tigra ali kita ubijalca, pa če se njegov PR še tako trudi. Morda bi mu za naslednje poletje kot junaški plen raje nastavili kakega (pokojnega) bradatega mudžahida?

  • exposingtruth9

   jaz bom pa samo rekel, še dobro da imamo izdajalce oz globaliste pri nas v EU in ZDA, kjer samo politične veze nekaj veljajo, ostali pa se borimo in plačujemo davke. da nam še v zahvalo vozijo migrante in to celo samo moške iz Afrike in Bližnjega Vzhoda…če je jutri EU razpade in se vsi ti izdajalci poberejo iz EU smo že zdavnaj prepozni za popravljanje teh problemov, ki jih ne moremo rešiti več po lepi poti.

 • Olga

  So mu ribo privezali na trnek oprode, tako kot Titu ruševca na vejo?

 • šmentanamuha

  Men je pa tale Putin všeč: sposoben, inteligenten, postaven…voditelj največje države na svetu…ma vredi ded je, no…vam je Feriss lepo razložu, kdo nas bo vzel pod perut, če bo treba. Ave Putin.

 • Borut Stari

  Zanimivo in mamljivo, Kot smučanje na lanskem snegu, Sluzasto.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!