To je verjetno najbolj vroča detektivka na svetu, ki razkriva nezveste partnerje in prevarante

Foto: Instagram

Angleška lepotica Rebecca Jane predstavlja grožnjo nezvestim možem in razkriva prevare. Je namreč lastnica detektivske agencije, Real Lady Detective Agency, ki ima poleg Velike Britanije svoj sedež zdaj tudi na Švedskem in v ZDA.

Njena zgodba se je začela pred osmimi leti, ko se je v Rebeccini domači vasi, v bližini Manchestra, začelo šušljati, da jo njen prvi mož vara. Ker ta nezvestobe ni priznal, se je bodoča mamica odločila, da neznano žensko poišče s pomočjo detektiva.

Sestala se je s številnimi, vendar ti njeni stiski niso bili naklonjeni. Kmalu se je Britanka odločila slediti geslu, ki pravi, da če želiš, da se nekaj zgodi, to opravi sam. Tako so s prijateljicami, povsem po domače, oborožene s termovkami kave, prigrizki, teleskopom in volnenimi kapami, pričele lov za Rebeccinim možem. Vztrajno so mu ob mrzlih zimskih večerih sledile in čakale, da se pojavi dokaz. Rebecca sicer zdaj razkriva, da je bila tudi ona v zakonu z drugim možem nezvesta in ga je varala z zaročenim sosedom, kar danes močno obžaluje.

Varanja je ogromno, tudi po zaslugi interneta
Ideja za detektivsko agencijo pa je prišla po tem, ko je razkrila prvega moža in doumela, da je zagotovo mnogo žena, ki imajo podobno težavo in so pripravljene najeti detektivsko službo. Rebecca je opravila spletni detektivski tečaj, prisluhnila svojima odločno nasprotujočima staršema in kljub temu zbrala svoje detektivske kolegice ter odprla detektivsko agencijo. In Rebecca se ni motila. Zanimanja za njene usluge je ogromno in tako je posel kmalu razširila celo v Združene države Amerike.

Foto: Instagram

Pravi pa, da njene usluge ne vključujejo zgolj detektivskega dela, pač pa tudi svetovanje, saj je razkritje o nezvestobi pogosto boleče in izjemno občutljivo področje. Varanja je ogromno in k temu ogromno pripomore internet, meni. Danes imajo njene detektivke na voljo najsodobnejšo opremo, ki jim omogoča učinkovito preiskovanje.

Pri delu se sreča z raznolikimi primeri
Rebecca pravi, da zaradi bolj zapletenih primerov pogosto potuje, da lahko posamezne primere vodi tudi sama. V veliki meri so to zapleteni primeri glede skrbništva in iskanja otrok, ki si jih med seboj skrivajo nekdanji partnerji. Poleg tega se je že srečala s številnimi primeri sodobnega suženjstva in iz okov pomagala rešiti ljudi doma in v tujini. Včasih pa jo nekoliko razbremenijo lažji primeri, kot je primer hipoalergene mačke, kjer je nekdo, pod to oznako, za osem tisoč evrov prodal povsem navadno mačko. Prevaranta so našli, ga prijavili in denar je vrnil. Preostalim mačkam pa so poiskali ljubeče domove. “Takšni primeri te še posebej razveselijo,“ pravi Rebecca.

Z. V.

 • Franjo Trojner

  Toto bi morala naša Sova najet! Tota Rebecca bi kr hitro zalotila in ovadila vse, ki SLOVENSKO DRŽAVO IN DRŽAVLJANE že več, kot 70 let non/stop varajo.

 • PikaPolonica

  Ja je tut sama varala in dobro ve kje, kdaj in kako iskati. Lepo, da ni grožnja samo moškim in da tudi zna biti grožnja ženskam. Se mi zdi, da je porast žensk v varanju?

  • Anton

   Večinoma se gonijo ženske.

 • tzt

  Zadnjič sem Rebeko sreču pr Tromostovju. Ko sem jo vprašu kaj dela, mi je rekla, da jo je Jankovič angažiru, da mu najde pamet in poštenje. Še zmeri dela na kejsu.

  • indijanka

   luškana :)

  • tohuvabohu

   A je bila v trenirki?

 • premislek

  tale ” blondinka” ni vzor našim evropskim ženskam. Evropa rabi pametne ljudi.

 • Anton

  Če ni foušije je za vse dost!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!