Uganete, koliko je star? Model iz Singapurja pretental staranje – poglejte, čemu pripisuje svoj seksi videz!

Foto: instagram

Model iz Singapurja se je staranju postavil po robu – seveda mu ogromno uslugo dela njegov otroški obraz oziroma “baby face”, sam pa svojo mladostnost poudarja še z razvitimi mišicami. Uganete, koliko je v resnici star?

Dejstvo je, da staranju nihče ne uide, vendar se zdi, da je singapurski model našel način, kako ustaviti tiktakanje ure. Chuando Tan nosi že “pet križev”, a je kljub abrahamu videti kot mladenič. Če bi pogledali le slike na njegovem Instagramu in ne bi vedeli, koliko je star, bi mu prisodili okrog 30 let. Vendar pa se Tan očitno posmehuje staranju, saj na fotografijah naravnost blesti seveda pa so v ospredju vedno njegove mišice in ‘baby’ obraz.

Foto: instagram

Chuando Tan je sicer znan kot CD, razkril pa je tudi, kaj je eliksir njegove mladosti: redna telovadba in – presenetljivo  ne umiva se pozno zvečer ali zgodaj zjutraj. Zaslugo za izjemen videz pripisuje tudi pikantnemu hainanskemu piščancu. V resnici pa je ogromno odvisno od genetike.

Foto: instagram

Poleg njegovega izklesanega telesa in prikupnega obraza pa so pravi fenomen tudi njegovi lasje  ti so še vedno močni, črni (menda si jih ne barva) in okrepljeni. Tudi to je razlog, da izgleda nekaj desetletij mlajši, kot je v resnici.

Foto: instagram

Nanj je svoje oko vrgla tudi Janet Jackson, saj ga je uvrstila na ovitek svojega albuma Discipline leta 2008, piše Daily Mail.

Foto: instagram

 M. S.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!