Vdova po smrti moža, ki se je zgaral do smrti, po dveh mesecih našla uteho v rokah njegovega brata

Foto: Facebook

Vdova, ki je pred dvema mesecema na zofi našla svojega mrtvega moža, ko ga je tja nagnala spat po prepiru zaradi njegovih dolgih delovnih dni, ni izgubljala veliko časa in je novo uteho našla kar pri bratu pokojnega moža. Res neverjetno. 

Ashley Murrell, 33-letnica, ki ima 3 otroke, je imela vročekrvni večer s svojim zdaj preminulim 36-letnim možem Mikeyem, po tem, ko se je ta vrnil domov po 16 urah dela. Murrellova je možu poleg očitkov, da se bo preveč iztrošil, če bo opravljal tako dolge delavnike, zaukazala, da mora spati na zofi. Naslednjo jutro pa je lepotna terapevtka naletela na prizor mrtvega moža.

Foto: YouTube

Pokojni mož je varčeval za darilo za obletnico poroke
Kasneje je vdova izvedela, da je njen mož, ki je delal kot čistilec preprog, opravljal dodatne ure, ker je varčeval, da bi jo za njuno obletnico poroke peljal v Prago. Očitno pa to Murrellove ni ganilo niti malo, saj se je zapletla v odnos z njegovim bratom Chrisom, ki ji je nudil čustveno podporo med njenim “dolgotrajnim” žalovanjem.

Eden izmed skupnih prijateljev je za Sun Online povedal, da sta tako Chris kot tudi Ashley dala veliko skozi in jima je vzajemna podpora zelo koristila. “Naravnost nenavadno je, kako se lahko iz nekaj tako groznega razvije nekaj tako dobrega. Skupaj delujeta zelo srečno,” je še dodal.

Pokojni je veljal za skrbnega očeta
Po smrti moža, ki se je zadušil med spanjem, je Murrellova povedala, da je bil njen mož zelo skrben in če je videl koga v bližini, ki je nesrečen, je naredil vse, da je osebo spravil v boljšo voljo. “Zelo je imel rad svojo družino in vedno je naredil vse, da ji je zagotovil udobje. Sedem dni zapored je delal po 16 ur, da so lahko otroci vsako leto obiskali zabaviščni park Disneyland.” Zaradi dolgih delovnikov je bil povsem izčrpan, a mu je bilo pomembno le, da je videl srečno družino. “Dolgi delovniki so zahtevali svoj davek, saj se mu je zdravstveno stanje začelo poslabševati.” Po besedah Murrellove je Mikey na usodni večer prišel povsem izčrpan in ker tega ni več prenesla, se je začela kregati z njim in ga iz jeze poslala spati na zofo. “To je bilo res neumno z moje strani, glede na to, da sem si želela, da bi več časa preživel z nami doma.”

Foto: YouTube

Kakorkoli, 16. maja je Murrellova svojega moža našla tam, kjer ga je nazadnje videla zvečer. Ko je prišla iz spalnice in ga videla, je takoj vedela, da je nekaj narobe. “Njegov obraz je bil brez barve, ko pa sem se ga dotaknila, sem videla, da je popolnoma hladen.” Stekla je ven, 14-letnemu sinu dejala, da mu je umrl oče, s kričanjem pa je nadaljevala tudi na ulici pred hišo. “Bila sem pretresena in se nikakor nisem mogla sprijazniti s tem, da Mikeya ne bom videla nikoli več,” je dejala Murrellova.

Po smrti moža je spremenila svoj pogled na življenje
Po prihodu reševalcev, ki so potrdili smrt njenega moža, se je Murrellova zrušila in dejala, da se počuti krivo, saj ga je nagnala, naj preživi noč na zofi, namesto da bi spal v zakonski postelji. “Jezi me, da so bile moje zadnje besede namenjene njemu, izrečene v jezi. Še posebej me je pretreslo, ko sem videla, za kaj je varčeval denar.” Povedala je, da ji je smrt moža popolnoma spremenila pogled na življenje. “Življenje je prekratko, da bi se človek v posteljo odpravil jezen, prav tako je pomembno, da se čim več časa preživi s svojo družino.”

N. Ž.

 • Bastian

  Ja huudo, rabila je dva meseca da se je usedla na drugega tiča. Žalovanje pa tako.

  • Jurij Musar

   Življenje teče dalje. Ne vem zakaj bi dolgo žalovala, saj je bil njun zakon očitno v razsulu.

 • Morala

  Po moje ga je že prej varala z njim…

  • Zgornji

   Bi kar potrdil, ja … Žal.

 • dr Janez Sveti

  Novica, vredna portala resnice.
  DR Janez Sveti Zajebant

  • Zgornji

   Nevredni pokvarjeni nesveti zasexant.

   • dr Janez Sveti

    Lepo, da mi slediš. Se boš še kaj naučil. Predvsem se boš mogoče naučil pravilnega in kulturnega izražanja. Kajne de?
    DR Janez Sveti genij

    • Zgornji

     Zopet Zmotno domnevaš nekaj o meni , da ti nekaj sledim , medtem ko vsake toliko časa naletim na tvoje Zmotno predvidevanje na teh straneh. In, da bi se od tebe naučil tvojih Nesvetih Zmot ? Ko niti neveš Kdo Edini je Svet in Nezmotljiv ??? No, na srečo nisem tako Nepoučen in Zmoten in zato niti Naaajmanj ne želim slediti tvojih Zmotnih poti. Pa lep in Manj Zmotljiv dan ti želim iz Slovenije :-)

     • dr Janez Sveti

      Hvala na tvojem trudu. Lep pozdrav iz Slovenije.
      DR Janez Sveti genij

     • Zgornji

      Heh, … you will never get better … nikoli se neboš poboljšal … Ali pa tudi morda … :-P ;-) :-(
      Kakorkoli , … tudi zate bo prišel čas …
      Lp + #

     • dr Janez Sveti

      Uživam…
      DR Janez Sveti Uživač

     • Zgornji

      Eh, uživač pokvarjen, … kakršnih je dandanes že itak preveč na tem pokvarjenem planetu kjer jih mrgoli kot golazni … :-P

     • dr Janez Sveti

      Golazen je Bog ustvaril, da se ne zadušimo v lastnem dreku, zato reci HVALA golazen.
      DR Janez Sveti Ščurek

 • Nata

  Kako že pravijo ?? Kdor drugemu jamo koplje, sam vanjo pade.Čez čas ji bo morda še žal ??

  https://www.youtube.com/watch?v=1y0mTN7oVW4

 • Adolf Hitler

  TA KURBA JE ŠE SAMO ZA UBIT KURBETINA!

  • Jurij Musar

   Verjetno je muslimanka ali ateistka, kristjani tega ne počnejo.

   • šmentanamuha

    Zelo verjetno.

    • Jurij Musar

     Če bi bila, bi to NOVA24TV že objavila na velikem panoju.

   • Bozz

    Že samo po izgledu sodeč definitivno ni bila kristjanka kaj šele vse ostalo, ki “krasi” današnje moderne ženske.

    1 Peter 3:3
    1 Prav tako bodite, žene, podrejene svojim možem.
    Tako bodo tisti, ki niso ubogljivi besedi, pridobljeni že po vedênju
    svojih žena, brez besede,
    2 ker bodo opazovali vaše strahospoštljivo, čisto življenje.
    3 Vaš okras naj ne bo zunanji, v spletanju las, v navešanju zlatega nakita in oblačil,
    4 ampak naj bo to rajši skriti človek srca v nepropadljivosti krotkega in tihega duha, ki je dragocen v Božjih očeh.
    5 Tako so se namreč nekoč krasile tudi svete žene, ki so upale v Boga in so bile podrejene svojim možem.

    Za tvojo informacijo, takšnih žensk, ki jih opisuje Sveto pismo danes ni več ali pa so zelo redke. Eno od znamenj časa in odpada od resnice/apostasije in posledičnega propada naše civilizacije.

    Mislim, da se tale njen mož definitivno ne bi stegnil, če bi se njegova liberalno feministična žena držala zgornjega zapisa. Ampak žene, ki ne verujejo, ne bodo ubogale apostolskega nauka. Kako lahko potem rečeš, da je bila kristjanka, ko ti že samo njen izgled pove, da to ni? Ker ne veš o čem govoriš in ne poznaš definicije kristjanke.

    • Jurij Musar

     Najbližje tvojemu šovinističnemu opisu žene, kakršne opisuje Sveto pismo, so muslimanke. Izgled seveda ne pove ničesar, saj katolike najdemo po vsem planetu, vseh narodnosti in ras, še največ jih je v Afriki in Latinski Ameriki.

     • Bozz

      Šovističnemu, hehehe. Ti pa si en SJW. Očitno uživaš v obrnjeni situaciji.

      Drugače pa, ti ne poznaš in ne razumeš resnice, zato pa tudi ne razumeš mojega komentarja. Pokazal sem ti definicijo kristjanke. Ženska, ki ima na sebi tri kile pudra in izgleda kot plehka lovača, ki je po vsej verjetnosti še varala svojega moža, kot vsaka povprečna ženska danes, ni kristjanka, pa se na glavo postavi. Tvoje mnjenje ne spremeni dejstev Svetega pisma.

      In še nekaj vsaka kristjanka, ki tako živi kot ji veli apostolski nauk, živi tako ker tako HOČE in ne zato ker jo nekdo prisili v to, razumeš? Zato sem rekel, da kristjank danes praktično ni več. To je razlika med kristjanko in ženskami, ki so samo rojene v krščansko kulturo, vere pa v resnici in nimajo in zato se tudi oblačijo in lišpajo kot vse ostale plehke ženske danes..

   • Adolf Hitler

    NEKOL SE NEVE AMPAK MISLM DA MAŠ ČIST PROV!

  • Zgornji

   OOO NEEEE NEEEE , … TREBA JO JE MUČITI DO SKORAJŠNJE NEZAVESTI, … IN TO TOOOLIKOKRAT, DA SE JI NE IZBIJE SVOJE ZLOBE IZ BUČE !!! ! !!! SAMO UBITI JO BI BILO PREMALO UČINKA , KER Z UNIČENJEM ŠE NIČ NE REŠIŠ !!! ! !!! ŠE HUJE JE NAMREČ KO SE PO SMRTI SREČAŠ Z TAKO ZLOBNICO !!! ! !!! ZATO JE TREBA “RAČUNE PORAVNATI TUKAJ IN ZDAJ” !!! ! !!! NA “LICU MESTA” = NA TEM PLANETU – V TEM LAJFU !!! ! !!! KER, POTEM POZNEJE JE TO PRECEJ TEŽJE, KER SE LAHKO ZAVLEEEEEČE … !!! ! !!!

   • Adolf Hitler

    MAŠ PROU!

 • tarantela

  Kakršen portal, takšna novica.

  • šmentanamuha

   Ampak vsak dan pa svetiš tu in komentiraš. a ne.

 • Ana Job

  Moške je treba crkljat, ne pa da se zgarajo do smrti. Polepšati jim je treba življenje, ne pa jim ga dodatno oteževat. Ubogi mož.

 • Zgornji

  PREVEČ JE RAZVAJAL OTROKE , IN ŠE BABO ZRAVEN . ŽAL SE TO ZGODI VSAKEMU, KI SVOJO LJUBEZEN NAPAČNO USMERJA !!! ! !!!

 • Volkhv

  Tipična kurbetina

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!