[VIDEO] Poglejte, kaj je pohodniku storila nenavadna krava, ko se mu je približala

Foto: Printscreen

Krava se je povsem približala pohodniku in storila nekaj, kar si nihče ni mogel zamisliti. Popolnoma se je sprostila, ko jo je ta začel crkljati. Tudi vam bo po ogledu spodnjega videoposnetka zagotovo polepšala dan.

Kravino dejanje, ujeto na videoposnetek, je zaokrožilo po svetu. Zanimivo je predvsem to, da kravinega početja niti v sanjah ne bi pričakovali. Krave so kmečke živali, mnogi pa se z njimi tako od blizu nikoli v življenju sploh ne srečajo. Zagotovo pa so ljubka bitja, ki si zaslužijo več naše pozornosti.

A. L.

 • šmentanamuha

  Krasno. Razmišljam, kako naj se odvadim jesti meso.

 • Olga

  Živali imajo več empatije in topline kot ljudje!

 • Artur

  Prizor, ki navdušuje in človeku prav zares polepša večer . Če bi k židu prišla bi hitro pristala v žrtvenem mučilnem jarmu za njihovo košer pojedino.

 • Rožle

  He, he…Mu mu, ha ha Mu mu ha ha …

 • cosmosjasnovidec

  Vsaka žival ima pamet katero koristi na svoj način po zakonu narave.Živali so celo veliko bolj pametne,(da spet ne bom pisal od koga vse)hehehe.
  Z njimi se mora postopati na human način saj so one prav tako kot človek naravna bitja zemeljskega planeta.Na žalost je pa ravno človek njihov največji sovražnik na takšen ali drugačen način.
  Zato jim je tudi potrebno omiliti vsaj tisti del življenja katerega imajo raznim psihičem kateri pa grdo z njimi ravnajo in jih mučiti pa z kolom polomiti vse kosti koliko jih imajo.
  Seveda,če se le kakorkoli,da brez prisotnih prič tako,da nimajo nobenega dokaza razen tega,da so se namerno metali kje po stopniah in podobno.
  Zaradi zavarovanja in kaj vem kaj vse nekaterim nepridipravom ne pride na misel.Hehehe

 • mona lisa

  Prelepo.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!