[VIDEO] Poglejte, kakšen spektakel so z akrobatskim letenjem ob 105-letnici pripravile ruske zračne sile

Foto: Youtube

Ruske zračne sile so v soboto praznovale 105-letnico nastanka in temu v čast pripravile letalsko predstavo, ki je navdušila zbrane. V akrobatskem spektaklu so predstavili tudi letala iz prve in druge svetovne vojne.

Ruske zračne sile so v soboto praznovale 105-letnico nastanka. Ob obletnici so zbrani množici v parku, nedaleč vstran od Moskve, pripravile spektakel, ki je vključeval veliko in izjemno akrobatsko letalsko predstavo. V njej je sodelovalo in poletelo več kot 150 letal. Vključila so se tudi prenovljena letala iz prve in druge svetovne vojne ter navdušila.

A. L.

 • Pjer Pjer

  proruski prispevki … razočaran sem nad novo24

  • sprehajalec

   Letalske akrobacije in air showi, so od nekdaj našli mesto na portalu Nova. Luping je le luping, pa naj bo še tako malo vreden v zračnih dvobojih prihodnosti.

   Zaman boš to iskal na portalih Hanzi TV. Oni so za večjo duhovnost v smislu rešitve sveta in jih lupingi ne zanimajo…

  • plamen100

   Ce si nad rusi razocaran, ki so pripeljali pedofilske obrezance tja kjer jim je mesto pred njigovega Alaha, kako sele moras biti razocaran nad Ameri ki so vso to zmesnjavo v arabskem svetu povzrocili, naredili ISIS, ki jim je enako kod alkaida kmalu pobegnil iz nadzora, ko so arabci v kolonah in crnci na colnih na poti v Evropo produkt ameriske zblojene politike cilj pa je jasen unicenje konkurencne Evrope in se in se, skratka tudi Amerika kot danes Rusija, ki je bolj kapitalisticna od Amerike, nista to kar sta nekoc bila!

  • Mamas & Papas

   Jaz tudi …. pa ne zaradi proruskega prispevka (ednina) ….

 • sprehajalec

  Sovjetska letala druge svetovne vojne so bila obnovljena in so bila povabljena na paradi od zanesenjakov iz Zahoda. Drugače ni bi eden več letel….

 • mannuro

  Brezvezni video, ki ne pokaže nič. Naj raje nekdo pove, kaj počnejo piloti SV. Ali so že tako degradirani, kot oklepna tehnika, ki je ni več. Cmero je zelo dobro dotolkel lastno vojsko, mentalno in v opremi.

 • dr Janez Sveti

  Nimaš kaj. Rusi si glavni.
  DR janez Sveti Oleg

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!