[VIDEO] Razuzdana turistična ponudba: Bi odpotovali z jahto in 60 prostitutkami na razvraten “otok seksa”?

Foto: Youtube

Razvratne počitnice na letovišču Good Girls ponujajo 30 moškim nepozabno in razuzdano doživetje. Z jahto se z njimi lahko odpravijo na seksualni dopust, končna destinacija pa je osamljen kolumbijski otok, kjer jih ob drogah in alkoholu čakajo tudi prostitutke. ”Seks otok” se nahaja ob obali Cartagene na severu Kolumbije, vašo pot pa spremlja 60 voljnih žensk, ki vas bodo zadovoljile kjerkoli in kadarkoli. Nenavadna ponudba, ki kaže na razkroj družbenih vrednot, je seveda naletela tudi na zgražanja številnih komentatorjev na družbenih omrežjih.

Bizaren posnetek družbe Good Girls Company oglašuje potovanje in ”seks doživetje” med 24. in 27. novembrom. Videoposnetek, ki se od navadnega prikazovanja letalskega poleta hitro spreobrne v razvratna občevanja, pa prilagamo spodaj.

Promocijski posnetek prikazuje moškega, ki se vkrca na luksuzno jahto, na njej pa ga sprejme ogromno žensk v bikiniju. Te mu najprej ponudijo alkoholne pijače in droge, a njihova ponudba se še ne konča pri tem. Kaj sledi, poglejte sami, a vedite naslednje: takšen dopust vključuje tudi ”all inclusive seks”. Potovanje vključuje tudi različna seksualna presenečenja, karkoli že to pomeni, ter hrano, ki pa je ne servirajo na krožniku. Poglejte.

Sprejmejo 30 gostov, streže in zadovoljuje pa jih 60 deklet
Družba z imenom Good Girls (Pridna dekleta) pravi: “Cena vključuje vse obroke. Na jahti sprejmemo 30 strank, ki jim streže 60 vročih deklet. Za vsako stranko sta na voljo dve ženski 24 ur na dan.” Vsi obroki, prevoz, t. i. zdravilišče, jahanje konjev in VIP-izkušnje, šampanjci, vožnja s helikopterjem, turistično vodenje in vodič so prav tako vključeni v ceno in vas čakajo na otoku. Tam boste imeli tudi prevajalca v katerikoli jezik, ki vam bo na voljo 24 ur na dan. Ob dekletih, seveda.

Foto: YouTube

Načrt potovanja je takšen: celoten prvi dan je namenjen seksu, drugi dan pa ima vsaka izmed ”strank” na voljo pol ure v sobi, kjer jo pričaka kar 16 golih deklet hkrati. Tretji in četrti dan sta namenjena 24-urni zabavi, kjer se prav tako lahko zgodi karkoli. Ne preseneča, da je posnetek, predvsem pa resničnost ponudbe, prejel številne kritike in zgražanja.

Kaj pa cena?
Na voljo je več različnih paketov. Divjo zabavo in opolzkost lahko obiščete le za eno noč, prodajajo pa tudi bronaste, srebrne in zlate vstopnice. Tudi te se plačujejo na noč. Zlata vstopnica stane 1.280 evrov na osebo, a to ni cena celotnega potovanja. Toliko stane samo ena zlata noč, kjer pa sta vam 24 ur na voljo dve dekleti, ki kjerkoli in kadarkoli zadovoljita kakršnekoli vaše potrebe.

Foto: YouTube

Zgražanje presega vse meje
Victoria Gubko je na Facebooku zapisala. “Sprašujem se, koliko deklet je v to sploh prostovoljno privolilo? Koliko jih je sploh polnoletnih? V ozadju se mora zagotovo skrivati kakšna preprodaja teh deklet, smrdi pa mi po številnih zločinih. Ta ‘seks raj’ bi morali raziskati.” David Martyn je dodal: “Kako odvratno in ogabno, povsem grozno.”

Foto: YouTube

A. L.

 

 • Megatron Arrows

  David Martyn je dodal: “Kako odvratno in ogabno, povsem grozno.”

  A to zato, ker je treba plačati? Klerikalci bi imeli vse zastonj, jim bov nebesih vse povrnjeno, kenede?

  • Steiermark

   Vse to in še več je obljubljno “zasto”, vam, ki imate rdečega boga, brata alaha, ki boste po svojih zločinih nagrajeni z devicami v vašem raju, za katerega se pa ne zavedate, da je ta, za vas, na zemji, ker posmrtnega živlenja za vas ni oz. nebo prijetno, tako kot tudi za isisovske alahovce… Sicer ste pa sprevržena bitja vi rdečuhi, ki se vzgledujete po svojem pederastu, pedofilu in razvratnežu, ogabnežu titu – razlike med vami in alahovci ni, ker je vvam in njim, dovoljeno vse, posebaj pedofilija, kot jo je titek uvedel in izvajal nad svojimi pionirčki, še odtenek hujši so pa alahovci, ki imajo zapisano v koranu, da moški naj “spolno občujejo” s svojimi novorojenkami (starost ni omenjena, torej lahko komaj rojenega otroka posiljujejo te alahove gnide, s tem, da jim je alah obljubil, da bolj ko bodo to počeli, bolj bodo nagrajeni tudi po smrti…….)….. Torej se res ni za čuditi temu razvratu, ki ga izvaja sprevržena golazen , tukaj sodelujejo vsaj, kot izgleda, polnoletne osebe, tako ponudnice uslug, kot tisti ki to za drage denarce konsumirajo, dočim vaš titek in alahovci vse to počnejo z nasiljem nad nedolžnimi otroki, novorojenčki, medtem ko so 10 letne punčke že za v “odpad”, njihove matere pa itak…..Tito je posiljeval 9 letne dečke – deklice, kot izgleda so mu bile tudi odvratne, pravtako odrasle ženske, raje je imel pederčke, ki so si izmenjavali “ljubičice bijele”……

   • Megatron Arrows

    Titek nikoli ni bil obsojen zaradi pedofilije, uslužbenci RKC pa več kot tisočkrat. In to tudi najbližji papeževi sodelavci. In vse, kar si napisal, si samo namesto besedice duhovniki in klerikalci vtaknil not Tita in rdečuhe. Verniki obeh religij so enaki, samo butasti musliji se s tem hvalijo, saj se preveč poročajo v bližnjem sorodstvu, kar pa v gene vnaša kaos, ki se pozneje prenese na potomce. No ja, v vsaki vasi so včasih imeli kakeka vaškega posebneža, ostanek od župnikovega obiska.

  • Anton

   Komunisti imajo v navadi ubit pa pofukat. Saj 15 min je še topla

  • FUCK COMMUNISM

   Vam levuharjem je ocitno nemoralnost in razvrat nekaj, kar je “naprednega”, vsi ostali, ki smo proti takemu razkroju druzbe, smo pa klerikalci, temacni in nazadnjaski… Dej ti svojo hcero na eno tako jahto, kreten!

 • soc

  The best things in life are free
  But you can give them to the birds and bees

  Money don’t get everything it’s true
  What it don’t get, I can’t use

  Beatli (pa še kdo). Tako resnično. Alternativa takemu pogoltnemu materialističnemu svetu so seveda enaki želodci in samoproglašeni modri vodje (večjih želodcev). Sem torej absolutno za hedonizem.

 • francelj3

  Če bi? Prav gotovo raje kot na križarjenje z ladjo in 1000 pedri…

 • Anton

  tipično levičarsko

  sarkazem press

  • FUCK COMMUNISM

   Mladi ze dandanes na seks gledajo kot na “zabavo”… moralne in eticne vrednote so ze zelo nacete…

   • _

    Res je.

 • Catwoman

  Zakaj bi plačal za dekleta, če se ima lahko enako dobro doma in še ve, da jo bo lahko obdržal in da ga resnično ljubi?

  Ali prava ljubezen nima več nobene cene? Kaliko pa je pravzaprav vredna ljubezen? Kakšno ceno ima? Ljubezen bi morala biti neprecenljiva, brez cene.

  • _

   tako je.

  • Goran Hvala

   Tuki je govora o sexu ne pa ljubezni…ja ce komu pase zakaj pa ne…in ce so vsa dekleta tam prostovoljno tud ni problem..zgrazajo se sam zadrti katoliki pa se tisti o tem fantazirajo(tako tipi kot babe) pa vse to precekirajo na internetu…sam oglasajo se pa kot najhujs cistuni…ce so tam vsi da se imajo fino in uzivajo ne vidim problema..eni se zasluzjo fajn s tem…

   • Catwoman

    Za ljudi ki živijo brezciljno in so nesposobni, da bi si ustvarili družino in našli ljubečega partnerja, je takšno prazno užitkarjenje res ena izmed opcij. To so usmiljenja vredni ljudje, ki morajo plačati za ljubezen, ker jo sami niso sposobni niti dajati, kaj šele prejemati.

    • ,

     Bravo!

    • Goran Hvala

     A bos rekla da se ne….kak mi lahko ena predava o sexu ko pa je probal sam enga tica…ve pa vse o vseh…;-)…mal smesno ne…seveda je sex tud del ljubezni…gonjo se pa wkor vsi..po vecini pasploh tisti ki so najbolj glasni proti…

  • Mihilus

   Ženske ste po narabi pač kurba. Pri prostitutkah ali pa pri teh počitnicah je sama transakcija zelo enostavna in transparentna medtem ko je pri “Pravi ljubezni” zadeva bolj zakomplicirana.
   Druga varianta je družbeno mnogo bolj produktivna zato se moški povečini odločajo zanjo. Ženske ste pa dokazale, da ste glede vrste plačila pragmatične.

   • Catwoman

    Tako, kot si napisal, razmišljate moški, ki ne spoštujete žensk. Verjetno si travmatiziran od otroštva in tvoja miselnost, da so ženske kurbe izvira iz tvoje matere. Neurejena primarna familija povzroča posledice v zavesti celo življenje. Mogoče bi poiskal pomoč

    • .

     BRAVO! DOBRO SI MU POVEDALA.

    • Mihilus

     Jaz sem imel kar srečo. Moja ta stara sta poročena že 40 let in tudi jaz sem s svojo že več kot 18. In je uredu baba, dokler z njo ravnam tako kot se z ženskami dela. Ženske vedno ostanete na pol odrasli otroci in glavna težava, ki jo desci imajo s svojimi babami je ta, da jih jemljejo za enakovredne. Posledično niso srečni niti oni niti one.

     Zakaj bi iskal pomoč za zadevo, kjer nimam problemov?

     • Catwoman

      Ne stresaj nesmislov in se ne vleci iz dreka, tvoji tekst je protisloven prejšnjemu, kateri izjemno dobro kaže tvoj karakter in naredi perfektni oris tvojega psihološkega profila.

   • hm

    a tvoja mati je tudi k??.?

    • AlojzZ

     Kaj pa žena???

  • indijanka

   Zelo lepo si to zapisala. Ampak kaj je ljubezen? Hvaležnost življenju, ker se prebujaš ob neki osebi? Besede..:). Toplina v srcu. Neprestano sanjarjennje o nekom. Ali preprosto nasmeh na obrazu in milina in sočutje v odnosu do preostalega sveta? Sama štejem slednje. Veš, prostitucija ni pogruntavščina rega časa..neka potreba moških je. V Amstrdamu sem si ogledala rdečo ulico. No…ja :).

   • Catwoman

    Res je. Kdor z malim ni zadovoljen, večjega vreden ni, so včasih rekli. Zadnje čase me osrečujejo popolnoma drobne stvari. Nisem več zahtevna. Kriterije za srečo imam spuščene na minimum. Danes me je npr. spet izjemno razveselilo, ko sem šla po dolgem času h konjem. Že na daleč sta me slišala in butala z nogo ob vrata. Potem smo se pa ta prvo crkljali in česali. Kako je žival prisrčna. Mačke in konje obožujem. No, na kratko sem opisala kaj me poleg moje velike ljubezni še osrečuje. Lep pozdrav. :-)

    • Cyclopean

     Hej, rad bi se ti opravičil za nesramne komentarje z moje strani, včasih me zanese in to ni v redu. Ne bo se več ponovilo. Lep pozdrav.

     • Ana Job

      Živjo, tudi mene včasih zanese. Hvala za opravičilo, človek na mestu si in te spoštujem zaradi tega. Lep dan tudi tebi. ;-)

     • Cyclopean

      Hotel sem se že takoj drugi dan, nato pa mi je bilo neznosno, ko so tvoji komentarji kar izginili in nisem mogel dati reply. Kakorkoli, smo dobri, hvala ti :)

     • Ana Job

      Hvala tebi, fejst fant si, da je malo takih. ;-)

    • soc

     Sem takoj dal svojega maine coone-a v avatar…

 • _

  Ta svet je Sodoma in Gomora. Pestro bo na sodni dan.

  • Zima prihaja

   Mar ni Bog ustvaril VSE ?

   • _

    BOG JE POVEDAL, DA BO SODIL. TO JE KRISTUS POVEDAL.

    • Zima prihaja

     Samemu sebi?

     • ,

      LJUDEM!

     • Zima prihaja

      Katere je ustvaril po svoji podobi?

     • ,

      BOG NE GREŠI. LJUDJE PA GREŠIJO.

 • Anton

  Še nobeden ni reku ko je umiral….. – preveč sem sexal-

 • Ministrstvo za črevesne motnje

  Je sevede de bi šou! Kva pa vam je?!

 • Terminator

  Dobra ideja za dopust,veliko boljše kot neki zahojen kamp na Hrvaškem,kamor jaz ne bi šel niti če mi plačajo,tole si moram privoščit.

  • Soave

   Pa zmoreš ? Finančno mislim ? Ti privoščim veselje.
   Le nasvet. Dobro se zaščiti. Na vse možne načine. Da se boš zdrav vrnil v domovino.
   Potem pa kaj napiši, saj nas firbec matra. Sploh. če bo Nova objavila v svojem Škandalu . . . .

 • Ministrstvo za črevesne motnje

  Ampak vm gre pa res sam kupleraj po glav… Dejte to na Škandal, Novo pa puste za resne stvari.

  • sprehajalec

   Stvar Urednika. Je izgleda Božo Predalič tak hebač, da ga levičarji lahko samo sanjajo…

 • Poštenje velja

  Pa se ceneje je kot na hrvaskem.
  Gremo

 • Zima prihaja

  No ta južna Amerika je doživela 2 velika šoka,najprej evropska okupacija in pokristjanjevanje ,potem pa se komunistične blodnje .Rezultati so pa tukaj.

 • Norm Kinley

  To! Kurbe! Mi bi lahko tudi s srbskimi kurbami, ki delujejo po celi Sloveniji, nekaj takega ponudili Slovencem.srbkinje so itak dbest kurvešne, samo včasih ne veš, a gledaš prašiču v rit, ali srbski kurbi v obraz.

 • Norm Kinley

  Ce vas zanimajo srbske kurbe, so zelo poceni, 60,70 evrov za seanso. http://Www.sloescort.com

  • evo
  • resnica

   “Moj oče Marinko je rojen v Republiki Srbski, mama Mojca je Slovenka. Oče je s 15. leti odšel na delo v Slovenijo, spoznal mamo in evo mene – pol Srb, pol Slovenec, rojen v Sloveniji”

   Goran Dragić, intervju za srbski časopis

   https://www.domovina.je/goran-dragic-ne-taji-svojih-korenin-prvi-evropejec-v-zda-ki-si-je-na-dres-vpisal-crko-c/

  • vau

   Norm, priznal si, da si razočarani homoseksualec, da te je moški danes zapustil. Ne sekiraj se….saj boš najdel še večjega tiča od zdaj, ko si samski….Če je tvoj dragi, ki te je zapustil imel samo 15 centimeterskega, še vedno obstaja upanje, da boš najdeš 20 centimeterskega in ti bo potem lepo….Kaj pa veš, morda ga spoznaš nekje….bodi potrpežljiv, ne bit razočaran, moških je veliko, tudi zate se bo spet en najdel. Čauči.

 • !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  MODERATORJI ALI LAHKO IZBRIŠITE ŽALJIVKE KOMETARJE IZ STRANI PSIHOPATA ” NORM KINLEY”

 • !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  MODERATORJI ALI LAHKO IZBRIŠITE ŽALJIVKE KOMETARJE IZ STRANI PSIHOPATA ” NORM KINLEY”!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • _

  Zgražanje presega vse meje
  Victoria Gubko je na Facebooku zapisala. “Sprašujem
  se, koliko deklet je v to sploh prostovoljno privolilo? Koliko jih je
  sploh polnoletnih? V ozadju se mora zagotovo skrivati kakšna preprodaja
  teh deklet, smrdi pa mi po številnih zločinih. Ta ‘seks raj’ bi morali
  raziskati.” David Martyn je dodal: “Kako odvratno in ogabno, povsem grozno.”

  To bi morali z zakonom prepovedati.

 • _

  Zgražanje presega vse meje
  Victoria Gubko je na Facebooku zapisala. “Sprašujem
  se, koliko deklet je v to sploh prostovoljno privolilo? Koliko jih je
  sploh polnoletnih? V ozadju se mora zagotovo skrivati kakšna preprodaja
  teh deklet, smrdi pa mi po številnih zločinih. Ta ‘seks raj’ bi morali
  raziskati.” David Martyn je dodal: “Kako odvratno in ogabno, povsem grozno.”

  To bi morali z zakonom prepovedati

 • r

  tole je prinesla amerikanizacija

 • Norm Kinley

  http://Www.sloescort.com.srbske polpismene kurbe ze za 60 eur na seanso. Lahko bi za Slovence kaj takega organizirali, teh srbjanskih kurvest je ko dreka.

  • !
  • ,

   Žališ srbsko babico od marsikoga

   “Moj oče Marinko je rojen v Republiki Srbski, mama Mojca je Slovenka. Oče je s 15. leti odšel na delo v Slovenijo, spoznal mamo in evo mene – pol Srb, pol Slovenec, rojen v Sloveniji”

   Goran Dragić, intervju za srbski časopis

   https://www.domovina.je/goran-dragic-ne-taji-svojih-korenin-prvi-evropejec-v-zda-ki-si-je-na-dres-vpisal-crko-c/

   • Norm Kinley

    ?? A so bile te babice tudi kurvesne v Sloveniji al kako?

    • ??

     pejt v tri p zde materine, psihopat

     • Norm Kinley

      Ja ce si napisal, da zalim neke babice. Vprasam te, so se tudi srbske babice kurbale s Slovenci?in pa babice od koga? Teh, ki se danes prodajajo v Sloveniji? Pa saj si sam napisal, da so ocitno uzaljene.

     • obdarjen

      Homoseksualec ” Norm” je eno seksi ime….

     • !

      Ženskam iz vseh narodov lahko samo rit kušneš, psihopat smrdljivi.

    • hm

     ” Norm Kinley”

     ti si očitno en razočarani homoseksualec, moški te je zapustil danes in zdaj tolčeš po normalnem ženskem rodu. Raje nam zaupaj kako obdarjenega iščeš? Kako dolgega mora imet tvoj dragi, da boš resnično zadovoljen?

 • Olga

  Seks je naravni pojav, prav vsak rad seksa in res ne vem, zakaj se nekateri zgražate!

  • .

   evo, Olga je Slovenka.

  • ,

   Olga Si sploh prebrala članek?

  • Olga

   Zlorabljen Nick!

 • __

  “Zgražanje presega vse meje
  Victoria Gubko je na Facebooku zapisala. “Sprašujem
  se, koliko deklet je v to sploh prostovoljno privolilo? Koliko jih je
  sploh polnoletnih? V ozadju se mora zagotovo skrivati kakšna preprodaja
  teh deklet, smrdi pa mi po številnih zločinih. Ta ‘seks raj’ bi morali
  raziskati.” David Martyn je dodal: “Kako odvratno in ogabno, povsem grozno.”

  To bi morali z zakonom prepovedati

 • __

  “Zgražanje presega vse meje
  Victoria Gubko je na Facebooku zapisala. “Sprašujem
  se, koliko deklet je v to sploh prostovoljno privolilo? Koliko jih je
  sploh polnoletnih? V ozadju se mora zagotovo skrivati kakšna preprodaja
  teh deklet, smrdi pa mi po številnih zločinih. Ta ‘seks raj’ bi morali
  raziskati.” David Martyn je dodal: “Kako odvratno in ogabno, povsem grozno”

  To bi morali z zakonom prepovedati

 • wtf

  “Promocijski posnetek prikazuje moškega, ki se vkrca na luksuzno jahto,
  na njej pa ga sprejme ogromno žensk v bikiniju. Te mu najprej ponudijo
  alkoholne pijače in droge, a njihova ponudba se še ne konča pri tem. Kaj
  sledi, poglejte sami, a vedite naslednje: takšen dopust vključuje tudi
  ”all inclusive s.”. Potovanje vključuje tudi različna s.presenečenja, karkoli že to pomeni, ter hrano, ki pa je ne servirajo na
  krožniku. Poglejte.”

  To ni noben ” promocijski video” to niso normalni ljudje.

 • ………..

  ” catwoman” bravo za komentar!

  “Za ljudi ki živijo brezciljno in so nesposobni, da bi si ustvarili
  družino in našli ljubečega partnerja, je takšno prazno užitkarjenje res
  ena izmed opcij. To so usmiljenja vredni ljudje, ki morajo plačati za
  sex, ker sami niso sposobni niti dajati, kaj šele prejemati ljubezni,
  sex je pa v normalnih razmerah posledica globje naklonjenosti
  (ljubezni).”

 • Mihilus

  Za seks turizem se gre v Azijo. Sploh Filipinke so znane, da zelo rade dajo Evropejcem edino v naprej moraš povedat, če ne želiš trannyjev. Sicer pa že pri nas če maš karakter, da sprejmeš zavrnitve in greš dalje v akcijo lahko v vztrajnostjo in samozavestjo položiš bab kolikor hočeš.

  Med mladimi je popularen Tinder, ker se direkt zmenijo za seks. “Oh samo 5 kilometrov od mene si. Se dobiva čez 30 minut.” Problem pri Tinderju pa je, da veliko večino seksa dobi manjšina moških.

  • wtf

   kva je to ” tinder”?!??!?!

   • Norm Kinley

    Aplikacija na internetu, kot recimo zmenkarije.

    • obdarjen

     priznal si, da si razočaran homoseksualec…..nihče od drugih ljudi ti ni kriv, če si danes izgubil moškega, ki si ga ljubil…..itak si napisal, da je imel samo 15 cm dolgega… in da hočeš nekoga, ki ima 20 centimetrskega…..bodi potrpežljiv, spoznal boš nekoč nekje dragega, ki ti ga bo z veseljem dal, in bo imel tud več kot 20 cm……..danes si razočaran homoseksualec, jutri boš morda spet srečnejši homoseksualec,samskih homoseksualcev kot si ti, je ogromno. Čauči

   • Mihilus

    To je neke vrste socialno omrežje specializirano za zmenke.

  • Norm Kinley

   Ne rabiš. http://Www.sloescort.com-maš čefurk, predvsem srbskega porekla, ki dajo za pičlih 60 evrov.

   • haha

    revček ti si en razočarani fantek, ki sanjaš o afriškem lepotcu, da ti ga mal porine.

   • haha

    revček ti si en razočarani “fant”, ki sanjaš o afriškem lepotcu, da ti ga mal porine.

   • :-)

    koliko časa si v resnici homoseksualno naravnan? Priznaj, da bi rad imel enega moškega, ne pa žensko.

   • hm hm

    Homoseksualec ” Norm Kinley”, kako obdarjenega moškega imaš rad? V cm približno….je 20 dovolj, ali si do zdaj imel samo 15 centimetrske? Ne bit žalosten, po pravici povej kakšnega moškega bi rad imel, v centimetrih, koliko imaš rad, da ti dragi nameri…?

   • __

    Norm, tukaj Olga, Slovenka, lepo na glas napiše, da seks ni nič slabega, ti pa po ženskah iz drugih narodov pljuvaš…Če si ti en razočarani homoseksualec, ne rabiš žalit in pljuvat po drugih ljudeh.

    • Norm Kinley

     Pa kdo koga zali? Samo povem dejstva. oglej si stran, prijavi se, in pol mi pametuj za dejstvo, da samo informiram glede ponudbe. Zakaj za hudica si ti uzaljen, jaz ne vem. http://Www.sloescort.com vse crno na belem.

     • ,

      Slovenka Olga ti je povedala

 • ………..


  catwoman” bravo za komentar!

  Za ljudi ki živijo brezciljno in so nesposobni, da bi si ustvarili
  družino in našli ljubečega partnerja, je takšno prazno užitkarjenje res
  ena izmed opcij. To so usmiljenja vredni ljudje, ki morajo plačati za
  sex, ker sami niso sposobni niti dajati, kaj šele prejemati ljubezni,
  sex je pa v normalnih razmerah posledica globje naklonjenosti
  (ljubezni).

 • /

  ” Catwoman”

  bravo za komentarje

  “Tako, kot si napisal, razmišljate moški, ki ne spoštujete žensk.
  Verjetno si travmatiziran od otroštva in tvoja miselnost, da so ženske
  kurbe izvira iz tvoje matere. Neurejena primarna familija povzroča
  posledice v zavesti celo življenje. Mogoče bi poiskal pomoč”

 • /

  ” Catwoman”

  bravo za komentarje,

  “Tako, kot si napisal, razmišljate moški, ki ne spoštujete žensk.
  Verjetno si travmatiziran od otroštva in tvoja miselnost, da so ženske
  kurbe izvira iz tvoje matere. Neurejena primarna familija povzroča
  posledice v zavesti celo življenje. Mogoče bi poiskal pomoč”

 • Norm Kinley

  Ce si želite sprostitev, http://www.sloescort.com.čefurke,predvsem polapismene srbjanke dajo za pičlih 60 eur. Ne rabite ne vem kam hodit, pa se drago je preveč.

  • obdarjen

   priznal si, da si razočaran homoseksualec…..izbire je veliko, ogromno je samskih homoseksualcev kot si ti…čauči

   • Soave

    Ooooooooo, obdarjen in hom, a se ponujata ??

    • ,

     on je razočarani homoseksualec

    • :-)

     ma hec….ker je nesramen in žali ljudi tukaj….mu vračam z enako mero…

  • obdarjen

   ” Norm ” je krasen homoseksualni nadimek…vau….krasno

  • hom.

   Norm, kako velikega imaš rad? Dej povej

  • __

   “Tako, kot si napisal, razmišljate moški, ki ne spoštujete žensk.
   Verjetno si travmatiziran od otroštva in tvoja miselnost, da so ženske
   kurbe izvira iz tvoje matere. Neurejena primarna familija povzroča
   posledice v zavesti celo življenje. Mogoče bi poiskal pomoč”

   Catwoman

  • __

   “Tako, kot si napisal, razmišljate moški, ki ne spoštujete žensk.
   Verjetno si travmatiziran od otroštva in tvoja miselnost, da so ženske
   kurbe izvira iz tvoje matere. Neurejena primarna familija povzroča
   posledice v zavesti celo življenje. Mogoče bi poiskal pomoč”.

  • __

   “Tako, kot si napisal, razmišljate moški, ki ne spoštujete žensk.
   Verjetno si travmatiziran od otroštva in tvoja miselnost, da so ženske
   kurbe izvira iz tvoje matere. Neurejena primarna familija povzroča
   posledice v zavesti celo življenje. Mogoče bi poiskal pomoč

   • Norm Kinley

    Ja a ti ni jasno iz mojega teksta, KAKO ZELO SE ZGRAŽAM NAD TEM?

    • ,

     nad tabo se zgražajo vsi

  • Soave

   Ja, ampak verjetno pa tole ni tako ” fino “, pa drago ni. Kako se bodo pa potem hvalili, koliko denarja jih je ” koštalo “.

   • Norm Kinley

    Ni panike. Ce hoces dve, Almo pa Salmo, das pac 60 eur vec. Lepo v stanovanju, ob svetlobi sveč, ob kozarcu šampanjca, in evo, skoraj enako vzdušje. Edini problem bi bil, ker ne razumejo dobro slovensko, pa potem kaksna situacija izpade pdecej nerodno

    • ,

     Alma je muslimansko ime. In ti preveč nakladaš.

     • Norm Kinley

      Caki, grem gledat imena…. Bom napisal se ostale….

     • ,

      Opisuješ svojo mater

     • haha

      Ni ti lahko, ker ti je mata taka, te razumemo.

     • haha

      Ni ti lahko, ker ti je mati taka, te razumemo.

     • Norm Kinley

      Andjela pa suzana. Nudita dvojcka. Tkoj med prvih pet ponudnic. Poreklo:srbija

     • Norm Kinley

      Evo šeena, z imenom Maja, drzava porekla:srbija, starost 23 let. Nudi lizanje anusa in daje/prejema uriniranje-da/ne

     • Norm Kinley

      CE NE VERJAMETE, OBISCITE http://WWW.SLOESCORT.COM.

     • .

      Na Nizozemskem je žal prostitucija celo legalna. Severnjakinjam je to normalno

    • ,

     TI GOVORIŠ VES ČAS O SVOJI MATERI.

  • ,

   Ti si en osamljeni gej. Pomiri se.

 • Soave

  A to je za vas sprostitev ?? Zdej mam pa dost !! To je kurbarija. . . . bordel. . . . . .swinganje. . . . . ..Pa še pripomba. Babe so še bolj trapaste, kot dedi.

  Jojmene, Nova , no ?

  • Bravo!

 • …….

  zato pa je AIDS v porastu in vsako zlo, bolezni.

 • _

  Aids in bolezni vse bolj rastejo, kar je zaskrbljujoče, po podatkih Javnega inštituta za zdravje

  6.4.2017 – Vlada RS je danes sprejela novo Nacionalno strategijo preprečevanja in obvladovanja hiva do leta 2025. Z njo želi doseči, da bo Slovenija država z zelo malo novih okužb s hivom, ki bodo zgodaj odkrite in uspešno zdravljene.

  Vlaganje
  v primarno preventivo ostaja temeljna usmeritev nove strategije.
  Uporaba kondoma je ob odgovornem odnosu do spolnosti najzanesljivejši
  način za zaščito pred hivom, izobraževanje mladih o spolnem in
  reproduktivnem zdravju pa eden izmed najpomembnejših predvidenih ukrepov
  za preprečevanje hiva in tudi drugih spolno prenosljivih okužb, ki so v
  porastu po vsem svetu.

  Strategija
  zato predvideva pripravo in uveljavitev nacionalnih smernic za
  testiranje na hiv ter strokovnih smernic za zdravstveno oskrbo oseb s
  spolno prenosljivimi okužbami. Omenjeno bo pripomoglo k hitrejšemu
  odkrivanju in zdravljenju tako hiva kot drugih spolno prenosljivih
  okužb. Pomembna naloga je tudi uvedba presejanja nosečnic na hiv, ki je
  ključna za odpravo prenosa hiva z matere na otroka.

  Pomembna
  pozornost v Strategiji namenjena tudi enakopravni in spoštljivi
  obravnavi oseb s hivom kot nujnemu delu kakovostne zdravstvene storitve,
  ter promociji
  strokovnih priporočil in smernic za obravnavo oseb s hivom v vseh vejah
  medicine in zdravstvene obravnave. Možnost izobraziti se na tem področju
  morajo imeti tudi socialni delavci in drugi strokovnjaki, ki pri svojem
  delu prihajajo v stik z osebami, ki živijo s HIV. Le s stalnim
  izobraževanjem in osveščanjem je namreč možno odpraviti stigmo in
  diskriminacijo, ki predstavljata pomembno oviro pri preprečevanju in
  uspešnem zdravljenju hiva in drugih spolno prenosljivih okužb.

  Več inform v Strategiji preprečevanja in obvladovanja okužbe s HIV 2017-2025 na spletni strani Ministrstva za zdravje.

  http://www.stop-aids.si/index.php

 • Hun

  gomora in sodoma se venomer bolj bliža..

 • Joža Gabroža

  ogabno apsurdno obsojajo sami stari fukači ki jim niti vijagra ne prime več ha ha živela fuk in kurbarija dok si mlad

 • Clemen J.

  Bi če bil mel jahto za 60 ljudi. hehe :D

 • Olga

  Komunistom se slabo piše! Lažejo in kradejo Nicke, saj nimajo argumentov za debato!
  Dol s komunisti! Komunizem je zločinski sistem! Komunisti so tatovi in zločinci! S pranjem terorističnega denarja se sedaj ukvarjajo že v tujini, zato se vsem tresejo hlače! Živel Anže Logar!
  Volimo desnico! Desno predsednico in desno vlado! Živela Slovenija!

  • .

   Ljudmila Novak bi bila dobra predsednica.

   • Olga

    Včlanitev se v NSI, pa vam bo predsednica!

    • :-)

     Olgica kaj ti je spet danes?

  • Valter BraniSlav

   Zivel Valter Branislav. Ne levi, ne desni pac pa bogat v denarju in potomcih, lep in dober kot kruh.
   Za vse kar imam se moram zahvaliti Titovi SFRJ in moji zeni Alexis Gomes.

   • !

    Stari, ti si car, bravo

  • rimj1

   Olga, a si v redu? Nekam jezna si spet

 • Soave

  Kam ste pa skrili moj komentar ??
  Drugi lahko kradejo nicke, packarijo ? Jaz sem pa pač kritizirala vas, Nova.
  Dajte ta članek na Škandal,

  • nekoč pride sodni dan

   tukaj smo se vsi pohecali danes…..tale razvrat pa je vse bolj prisoten po svetu, AIDS in druge bolezni pa naraščajo. Sicer pa je vse tole razvrat, greh, zlo..

   • Valter BraniSlav

    Tako življenje se ne splača. Pa ne zaradi bolezni ampak ker slabo vpliva na družinsko življenje.
    Če mislite da je zeni vseeno kaj počnete se krepko motite.

    • !

     BRAVO!

 • Bozz

  Skušnjave, skušnjave,… dajo samo kratko zadovoljstvo, na koncu se vedno počutiš praznega, depresivnega, z občutkom krivde (če si prevaral/-a svojo ženo/moža) itd. pa še kakšna spolno prenosljiva bolezen ti ostane za popotnico, ki so povsod rekordno v porastu. Plačilo za greh je smrt.

  Sexually transmitted infection epidemic ravaging the US
  https://www.youtube.com/watch?v=zeZ9Z-KRmJg

  CDC: US sexually transmitted disease epidemic worsening
  https://www.youtube.com/watch?v=eXYj6utuR3U

  CDC: ‘Alarming’ increase in STDs last year
  https://www.youtube.com/watch?v=JW1QFW1mimU

  Rimljanom 6
  23 Plačilo za greh je namreč smrt; Božji milostni dar pa je večno življenje v Kristusu Jezusu, našem Gospodu.

  Galačanom 6
  7 Ne slepite se: Bog se ne pusti zasmehovati. Kar bo človek sejal, bo tudi žel.

 • Bozz

  Kondomi v resnici ne preprečijo prenos spolnih bolezni. Ne verjamete? Poglejte spodnjo analizo:

  The Truth About Sexually Transmitted Diseases (STDs)
  https://www.youtube.com/watch?v=khJlFvWGE7A

  Potrjuje se dejstvo, da edino kar prepreči prenos spolnih bolezni je abstinenca v mladosti, in ko si poročen, zvestoba do svojega moža/žene.

  Alternativa temu je zaraženost in življenje na antibiotikih (ki ti na dolgi rok zdesetkajo črevesno floro (kar pomeni uničenje imunskega sistema) in lahko kasneje povzročijo raka, itd. prav tako kot tudi nekatere spolne bolezni lahko povzročijo raka). Tisti/-e, ki so zamenjali/-e več partnerk oz partnerjev vse življenje v sebi nosijo tudi vse bakterije, itd. ki so jih dobili v spolnih odnosih s prejšnjimi moškimi oz. ženskami in jih kasneje, ko se umirijo in ustalijo prenesejo na svojega zakonskega partnerja.

  Kakšna kuga šele prihaja, ko bodo sintetični antibiotiki 100% popolnoma odpovedali. Ljudje, ki imajo STD, itd. bodo cepali kot muhe.

  Ramanan Laxminarayan: The coming crisis in antibiotics
  https://www.youtube.com/watch?v=iWHq2m_Hwhw

 • Norm Kinley

  No, vsi si kaj takega ne moremo privoščiti, zato obstaja “alternativa” – http://www.sloescort.com, polapismene srbkinje kurbe lizejo tudi anuse za pičlih 60 eur. Sex fantazije brez zavor s srbskimi mladimi prostitutkami!

  • dr Janez Sveti

   Iz tebe govorijo dolgoletne izkušnje. Koliko je tvoja ura?
   DR Janez Sveti genij

   • Norm Kinley

    Ne rabis izkusenj. Imas vse informacije tam.

    • aha aha

     pič ica a upaš to kar cel dan govoriš proti Srbom, povedat Srbom v obraz?

     • rimj1

      ” Norm Kinli” je pokvarjeni smrdljivi psihopat, ki je danes celi dan žalil neki drugi narod.

     • Norm Kinley

      Dej cefur zabit, pa kaj mislis da ne vem, da si ti pod vsemi nicki? Zrihti “svoje rođakinje” da debelim prascom ne dajejo nog narazen, ne pa da meni nekaj težiš.

     • rimj1

      mamica ti ni rekla da te je zaplodil albanc

     • Norm Kinley

      Lej no, brisejo te…. A ne bos nehu? Kva ti ni jasno?

    • rimj1

     ti si resen bolnik.

     • Norm Kinley

      Jaz bolnik? Prosim, pojdi na http://www.sloescort.com, kjer se te kurbe prodajajo, in kjer tudi navedejo, kaj ponujajo. Rajsi se s temi kuebami ukvarjaj, one so bolane v glavo, jaz samo povem, kaj se tam da videt. Kva ti ni jasno?

     • rimj1

      so verjetno iz vseh držav, ti pa celi dan pljuvaš po enem narodu, sram naj te bo idiot prekleti.

     • Norm Kinley

      Najvec je srbkinj, zal….

    • rimj1

     tvoja mati se verjetno vsaki dan sprašuje zakaj ni šla na splav

   • :-)

    bravo, dobro si mu zabil

  • ..

   Koliko tvoja mati kasira? Sicer pa še ne veš, da te je naredil Albanc

  • rimj1

   ti si navadni psihični bolnik

  • !!!

   KRETEN, TA ČLANEK GOVORI O KOLUMBIJI. SICER PA JE PROSTITUTK V EVROPSKEM AMSTERDAMU NAJVEČ.

  • _

   tega satanističnega zla je po Evropi že od pamtiveka https://en.wikipedia.org/wiki/Prostitution_in_Europe

  • _

   severne države, posebej Nizozemska imajo tega največ, o tem je na tisoče člankov napisanih https://www.theguardian.com/cities/2017/may/16/amsterdam-mayor-brothel-prostitutes-new-model

  • Bog bo svet kaznoval

   10 Of The Most Destinations For Sex Tourism

   10. Dominican Republic

   9. Cambodia

   8. The Netherlands

   7. Kenya

   6. The Philippines

   5. Colombia

   4. Indonesia

   3. Spain

   2. Brazil

   1. Thailand

   http://www.therichest.com/rich-list/most-popular/10-of-the-most-popular-destinations-for-sex-tourism/

 • dr Janez Sveti

  Komentarji so polni nevoščljivih impotentnih revežev.
  DR Janez Sveti bogat in lep

  • indijanka

   No …kaj pa ti misliš o tem? So to tudi tvoje počitniške sanje?

   • dr Janez Sveti

    Seveda. S tabo in Ano. Nabirali bi gobe, kostanj, lovilli polhe, se pogovarjali o vesolju…
    DR Janez Sveti pustolovec

    • indijanka

     Hja ..ti bi tut več punc. Tko kot tile izčrpani na jahti. Nepoboljšljiv si. Kako rada bi živela v gozdu.

     • rimj1

      sifilis, gonorejo, aids, na tej ” jahti” pa pozabljaš

     • dr Janez Sveti

      Moški težko zadovolji dve pravi ženski. Ena ženska pa z lahkoto dva moška.
      DR Janez Sveti svetovalec uprave

     • indijanka

      :) lepo se poigravaš z menoj in mojo nečimrnostjo. Nasmejiš me. Najverjetneje imaš prav. Razen v primeru, ko ženska zaspi in se zbudi z mislijo na nekoga. V tem primeru je bolje, da ne poskuša nikogar več zadovoljiti. Ker ji to sploh ne bi uspelo in bi razočarala druge in sebe. V tem primeru je edino razumno to, da tistemu, ki je v njenih mislih ne pusti do njenega srca.

     • dr Janez Sveti

      JOOOOJJ a vsako stvar zakompliciraš?
      DR Janez Sveti SIMPL

     • indijanka

      Sem hotla uporabit še kakšen delček uradnega lista, pa sem bla v avtu. Ne spoznam se na trojčke. Dovolj preprosto?

     • dr Janez Sveti

      Učimo se celo življenje. Vedno je nekaj prvič, saj veš. :) :) :) Ni zapisano v Uradnem listu, niti u Narodnim novinama ne :)
      DR Janez Sveti problemaTIČen

     • indijanka

      A veš, da mi povzročaš taka občutja kot vrtiljak?

     • dr Janez Sveti

      A slabost? Meni npr vrtiljak guncanje ladje in vzlet aviona povzročajo vshičenost.
      DR Janez Sveti adrenalinski

     • indijanka

      Vzlet sviona mi povzroča adrenalin.. :). Vrtiljak in vrtenje v krogih pa nenavadno omotičnost. V glavi se mi vrti, moram napet vse sile, da se kontroliram.

 • ogledalo

  Taka potovanja niso za impotentne sektaše. Boste sramoto delali.

  • ,

   točno tako

  • rimj1

   to so satanisti, brezbožni sadisti.

 • Valter BraniSlav

  Franci Danko ni napisal tega članka ker ne govori o moških anusih, kurcih in stospolnem seksu. Heteroseksualnost ga ne zanima, gospod Danko je sposoben pisati in fantazirati samo o homo seksu….

 • ?

  “Zgražanje presega vse meje
  Victoria Gubko je na Facebooku zapisala. “Sprašujem
  se, koliko deklet je v to sploh prostovoljno privolilo? Koliko jih je
  sploh polnoletnih? V ozadju se mora zagotovo skrivati kakšna preprodaja
  teh deklet, smrdi pa mi po številnih zločinih. Ta ‘seks raj’ bi morali
  raziskati.” David Martyn je dodal: “Kako odvratno in ogabno, povsem grozno.””

  Zakaj so te kozlarije sadistične sploh legalne?!

 • ?

  “Zgražanje presega vse meje
  Victoria Gubko je na Facebooku zapisala. “Sprašujem
  se, koliko deklet je v to sploh prostovoljno privolilo? Koliko jih je
  sploh polnoletnih? V ozadju se mora zagotovo skrivati kakšna preprodaja
  teh deklet, smrdi pa mi po številnih zločinih. Ta ‘seks raj’ bi morali
  raziskati.” David Martyn je dodal: “Kako odvratno in ogabno, povsem grozno.””

  Zakaj so te kozlarije sadistične sploh legalne?

 • rimj1

  ko bo sodni dan, bo hudo.

 • soc

  Vsem hipokritom.

  Lepa ženska z IQ 100 ali manj ima natanko dve opciji, da bo odlično izkoristila svojo ključno komparativno prednost.
  a) najde premožnega princa iz sanj,
  b) prodaja se številnim nadomestkom prve opcije, da bo preživela, kot si predstavlja.

  S kakšno pravico kdorkoli oblaja tiste, ki so se odločile za opcijo b), z najslabšimi izrazi? Ali je tista obdarjena z visokim IQ in ne ravno občudovanja vrednim izgledom, ki prodaja svoj duh, svoje možgane sprotnemu najboljšemu ponudniku, konceptualno kaj drugačna? Gre za preživetje!

  In tisti, ki lajajo, so v ogromni večini grde ženske in frustrirani revni moški…

  Toliko kot komentar na klasične zgodbice o nagravžno izkoriščanih kurbicah. Zakaj neki so to a priori zlorabljana in izkoriščana nebogljena bitja? Zakaj je taka ladja kar samo po sebi umevno za njih pekel?

  • bruh

   ne serji

   • soc

    Neprijavljeni bebo stotih nickov, ti si pa res prenizko za polemiko. Krepko niže od omenjenih kurbic.

  • indijanka

   Drži. Ampak, čar svobode se skriva v menjavi vlog. Lahko smo vse. Ledene kraljice ..intelektualke. Tople..lahkoživke. Nežne in skrbne matere. Drzne….Različne. A eno.

   • soc

    Ljuba indijanka, sila težko si te predstavljam v vlogi tiste dečve z IQ<100…

    • indijanka

     :) včasih na fb ju zrem v prazne oči, mlade ženske. Nekoč je delala pri meni. Pa ni šlo. Zelo rada je imela lepe stvari..kot me vse. Danes živi v Švici. Njene slike in slike njene sestre mlade mamice se tako razlikujejo, da zaboli srce. Izjemno ljubeznivo bitje je. Še danes. Lepa plesalka. Želim ji, da jo odpelje princ v lepe kraje.

  • hm

   soc

   Zakaj so ljudje hipokriti, samo povedo, da tole ni normalno

   ” Vsem hipokritom.

   Lepa ženska z IQ 100 ali manj ima natanko dve opciji, da bo odlično izkoristila svojo ključno komparativno prednost.
   a) najde premožnega princa iz sanj,
   b) prodaja se številnim nadomestkom prve opcije, da bo preživela, kot si predstavlja.

   S
   kakšno pravico kdorkoli oblaja tiste, ki so se odločile za opcijo b), z
   najslabšimi izrazi? Ali je tista obdarjena z visokim IQ in ne ravno
   občudovanja vrednim izgledom, ki prodaja svoj duh, svoje možgane
   sprotnemu najboljšemu ponudniku, konceptualno kaj drugačna? Gre za
   preživetje!

   In tisti, ki lajajo, so v ogromni večini grde ženske in frustrirani revni in nesposobni moški…”

   ?

   • Valter BraniSlav

    In kaj naj naredi Steiermark ki ima IQ tam okrog 50 in je stara?

 • _

  Mladi ljudje, ki tole po svetu vidijo, nimajo dobrega vtisa o življenju, o svetu, tole je slab vzor za mladino.

  • Valter BraniSlav

   Tocno tako. Taki ki se radi dol dajejo za vsakim vogalom naj ostanejo samski. Samo ce je takih preveč narod izumre. To se dogaja z Evropo. Evropejci žive brez odgovornosti, brez otrok. Nadomestili jih bodo muslimani. Preveč starih kurb in starih devic kot Steiermark. ..premalo takih kot jaz….

   • Zgornji

    Ja, tu imaš v prvem delu povsem prav, v drugem pa delno prav . Amennn !!! ! !!!

 • hm hm

  soc

  ” Vsem hipokritom.

  Lepa ženska z IQ 100 ali manj ima natanko dve opciji, da bo odlično izkoristila svojo ključno komparativno prednost.
  a) najde premožnega princa iz sanj,
  b) prodaja se številnim nadomestkom prve opcije, da bo preživela, kot si predstavlja.

  S
  kakšno pravico kdorkoli oblaja tiste, ki so se odločile za opcijo b), z
  najslabšimi izrazi? Ali je tista obdarjena z visokim IQ in ne ravno
  občudovanja vrednim izgledom, ki prodaja svoj duh, svoje možgane
  sprotnemu najboljšemu ponudniku, konceptualno kaj drugačna? Gre za
  preživetje!

  In tisti, ki lajajo, so v ogromni večini grde ženske in frustrirani revni in nesposobni moški…”

  ?

  Zakaj so ljudje hipokriti, samo povedo, da tole ni normalno

  • hm

   soc

   sem prekopiral tvoj citat in te sprašujem zakaj misliš, da so ljudje hipokriti, če rečejo, da je tole početje greh?

  • Valter BraniSlav

   No ce si moški s povprečnim IQ tako kot jaz lahko uspes po tretji poti:
   IMAS TO SRECO DA SI SE RODIL V TITOVI SFRJ KJER SO TUDI POPRECNI LAHKO STUDIRALI. NATO PA PRI 23 LETIH GRES NA ZAHOD, KAJTI TITOVA JUGA JE IMELA ODPRTE MEJE…IN NA ZAHODU OBOGATIS, POROCIS LATINO ZENSKO IN ZAPLODIS MNOGO OTROK MESANE KRVI.

   • hm

    A si oženil Španko? :-)

    • Valter BraniSlav

     Zena je iz Venezuele

   • hm

    Sicer pa so Latinski narodi tudi evropski, niso nič drugačni od nas.

    • Valter BraniSlav

     Malo bolj veseli so od nas slovanov….ne jemljejo življenja tako smrtno resno in so manj tekmovalni.
     Pa se to Latinosi Juzne Amerike so mešanici Španske ali Portugalske krvi z domorodci. Zato so tako lepi, zlasti ženske.

 • sunday

  glede na vprašanje v naslovu lahko odgovorim samo pritrdilno in to z veleikim veseljem!!!

  • Valter BraniSlav

   Ce bi jaz bil samski in imel 20 let tudi…

 • _
 • cosmosjasnovidec

  Na tole potovanje pa ne bi bilo slabo iti.Mater bi jih šopal po celi dan tako,da bi se mi penis smodil.
  Je pa resnica,da dve prostitutki za eno noč kot je navedeno nista vredni tega denarja saj tukaj dobim normalne ženske katerim ni potrebno plačati za sex.

 • šmentanamuha

  Silikonski joški, silikonske riti in amputirani možgani za PRAVE moške….

 • ney

  Reklama kar lepo izgleda za pohotneže… Kaj pa, če bi prikazali malo boljšo resnico- te ženske s starim, kosmatim, (po možnosti še smrdečim) ,debelim moškim…?
  Mislim, da so ta dekleta ( v modernem smislu), “sužnje” kot pri ISIS…(podobnost-indici)
  Drugače pa naj si jih privoščijo kdor pač zmore finančno in fizično, če so že na voljo…

 • ogledalo

  he he he …..Tole pa ni za sektaške mehke curake! Lahko še komu srce odpove!…he he he …

  • šmentanamuha

   In zakaj pol z mehkim tu okol opletaš?

 • Goran Hvala

  Sej sm…dokler sm bil najstnik pa sem se gonu ko pes…zdej se mi pa niti ne da vec bab preganjat..pa se prevec stanete…se ta ena ki jo imam mi je na case prevec…sam kaj ko brez pa tud ne gre ane…drgac pa ko potegnes crto so take zadeve dost bel pocen kot resno babo imet..zalostna resnica..

  • Ana Job

   Dragi Goran Hvala, takole ti povem. Tudi moški niso več tisto, kar so bili. Čedalje manj je pravih moških in gentelmanov. Zaradi okoljskih sprememb ali “nevemčesa” je čedalje več gejev, biseksualcev in metroseksualcev.

   • Goran Hvala

    Ja no..sam ne zastopim kaj to tebe jezi…ti si sam z enim…pa tist je dost…kaj te pol briga kolk je gejev pa nevem cesa se…al se bojis da ti bo usel s kaksnim..sej ves..drgac gentlemani izginjajo prav tako tud babe…pa mislim take da je dejansko kaj od nje ne sam fuk…moderne slovenke se jajc ne znajo ocret…kje pa je se vse ostalo…

    • Ana Job

     Goran, prav imaš. Ljudje postajajo grozni! Ženske in moški. Moj pa je prisrčen moški s humorjem. Niti skregat se noče z menoj, za vse najde inteligenten odgovor. Občudujem ga.

     • Goran Hvala

      Ja kregat se z babo pa res nima pomena…to ve vsak ki je z fuflami mel opravka…tak da se strinjam s tvojim…jaz tud raje kej nabijem in je…cespa naj se pa kuja…jo bo ze minil…

     • Ana Job

      Med rjuhami se vse zgliha in če smo jezne, smo včasih še boljše, to moj vedno prav.

     • Goran Hvala

      Ej to pa res…tud moja je prava zival kdaj ko jo spravim v obrate pol jo pa potolazim…pa zmeri zagrab..;-)..in jaz jo ljubim zarad tega…pa ceprav jo desnaki vsi sovrazjo ker ni slovenka…men je super…

     • Ana Job

      Pomebno Je, da jo imaš rad in ona tebe in da se med rjuhami dobro ujameta. Sex je ravno tako pomemben. To je začimba, ki ne sme manjkati. Kaj pa desnaki mislijo o tvoji, te pa en kurc briga. Jaz se ne oziram na nikogar. Sama sem gospodar svojega življenja. Lp

     • Goran Hvala

      Ej to so besede….zej mam se kar tebe mal rad…;-)

 • Zgornji

  BEDAKI ZABITONEUMNI !!! ! !!! TAKI NEBODO DALEČ PRIŠLI , KER NEVEDO, DA SEX NI BISTVO ŽIVLJENJA , TEMVEČ SE VSAKA ZORABA ORGAZMOV SLEJ KO PREJ DRAGO PLAČA ZARADI IZGUBE ŽIVLJENJSKE ENERGIJE DUŠE !!! ! !!!

 • Grenze

  To bi blo za Boruta in Milančka Milančk bi jim lahko med nogami hodil in lizal Borut je pa takih že navajen.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!