[VIDEO] To je simpatični posnetek intervjuja, ki je v enem dnevu povsem obnorel svet

Svet je v trenutku zaokrožil zanimiv video posnetek intervjuja profesorja za televizijo BBC, ki sta ga nepričakovano zmotila njegova otroka. Posnetek je v trenutku postal senzacija z več milijoni ogledov.

Svetovna televizija BBC je včeraj objavila intervju o dogajanju v Južni Koreji s profesorjem političnih znanosti Robertom Kellyem z univerze v Pusanu, ki pa ga je zmotil nepričakovani “vdor” njegovih dveh otrok v sobo, iz katere se je javljal prek Skypa.

Posebej simpatičen je bil tisti del, ko je njegova hčerka začela plesati, Kelly pa jo je skušal umakniti, saj je bil sredi pogovora. Kmalu za tem se je na posebnem stolčku za dojenčke pripeljal še mlajši od otrok, nato pa je intervjujanec ostal povsem brez besed. Ko se je zanj zdelo povsem brezupno, je v sobo panično pridrvela gospa in umaknila oba otroka iz sobe, nato pa je uspešno opravil pogovor z voditeljem.

M. P.

 • Nata

  No, a ni super, pestro in nikoli dolgočasno, ko imaš nekaj majhnega pri hiši ?
  Super !!

 • tarantela

  Nič ni bol “luštkanga”, kot so otročiči.

  • Aresnica

   Se strinjam Nata in tarantela
   _____________
   Lep pozdrav

 • Iza Demos

  Simpatično, a ko bosta kaj takega naredila čez 10 let nam to ne bo več. Takrat pa bosta kregana in spraševala se bosta: “Kaj sva naredila napak, saj je bilo to leta 2017 vsem simpatično?”

 • Bozz

  hahaha, kak se mali pripelje not kot največji šef.

 • Zgornji

  JA, SEVEEEDE KER JE PA MIGRANTKO VZEL ZA ŽENO, TALE PARAZIT ČLOVEŠTVA !!! ZATO PA IMA TAKO POKVARJENE RAZVAJENE OTROKE KOT JE VIDETI !!! ! !!!

 • Vince Blake

  Zanimivo. Še tako luštkan in prisrčen video (otroci so res posrečeni, sploh tale dva, ki sta prišla gledat atija, ko govori v tisto škatlico) je sprožil burne odzive SJW in feministk.
  https://www.youtube.com/watch?v=qilcmp3Ic_E
  Zdaj pa res ne razumem, ali se je tej feministični sodrgi sedaj popolnoma zmešalo, ali so bile nore že prej.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!