[VIDEO] Videz Melanie Trump je postal novi trend v plastični kirurgiji

foto: Screenshot

“Počutiti se želim kot prva dama, saj vem, da navznoter to tudi sem.” To je stavek, ki se čedalje pogosteje pojavlja na ameriških tleh.

Novi modni trend, ki mu sledi čedalje več žensk, se imenuje “kako izgledati kot Melania Trump”. Namreč potem, ko je plastični kirurg doktor Franklin Rose predstavil “Melanijino preobrazbo” je preobrazba v nekdanjo manekenko hitro postal hit. Potem ko je Melanijina preobrazba prišla na velike zaslone je namreč hitro postalo jasno, da se vedno več strank zanima za njene lepotne trike, Rose pa je tudi povedal, da je Melanija s svojo lepoto zasenčila Ivanko Trump.

Veliko žensk je obiskalo moje prostore z željo, da bi izgledale kot Ivanka. Ne preseneča me, da si stranke sedaj želijo izgledati kot Melanija saj je naravnost čudovita!” pove Rose.

Ena izmed številnih, ki bo stopila pod nož z željo izgledati kot prva dama Amerike je tudi teksaška mama Claudia Sierra. Potem ko si je Claudija dala spremeniti frizuro in vstaviti barvne leče ni bilo dovolj, zato se je odločila kar za lepotno operacijo. Še pred kratkim le mama dveh otrok pa je s svojo spremembo v Melanijo Trump postala slavna osebnost. Najprej si je dala operirati nos in prsi, nato je sledila korekcija trebuha in liposukcija. Oblikovati si je dala tudi brazilsko zadnjico in dvigniti veke, z nekaj injekcijami botoksa pa bo poskrbela za svoj bolj mladosten videz.

Foto: screenshot

Svojo plastično avanturo je Claudia delila tudi s širnim svetom, saj jo bodo posneli za serijo “Inside Edition”. Sierra pa je za ameriško televizijo povedala, da je Melania Trump njena inspiracija in da si želi izgledati čim bolj njej podobno. Trenutno Sierra okreva po kar osmih lepotnih operacijah, preizkuša nove make-up trike in številne barvne kontaktne leče za perfekten videz Melanije. Kot zgleda so jo Američanke dobro sprejele, saj se je trend “izgledati kot Melania Trump” hitro povzpel na vrh liste želja.

K. F.

 • resnicaboli

  Bedarije.

 • Barbara

  Silikonska Melania.

  • resnicaboli

   ma fris nategnjen kot žaba.

 • AIRWAYS

  Butasti američani…

 • FerdoPiš

  Aha, to vam pa ne paše pod rubriko BIZARNO, glede na vse smetje, ki ga zbrskate iz zadnjih đihadistovih in murgeljskih gat.

 • Olga

  Melanija je res prelepa! Vendar ima vsak človek v sebi kvalitete, na katere je lahko ponosen, vsak človek je dar, nekaj posebnega, zato ni nobene potrebe, da bi postal fotokopija druge osebe! Zunanjost se z leti tudi spreminja in izginja “popolnost”! Bistvo človeka pa so njegova dejanja, v katerih živi večno, tudi po smrti v srcih svojih bližnjih in prijateljev!

  • Jerneja Petek

   Bravo. Zelo lepo napisano.

 • Kosobrin

  … in še nekaj injekcij za razumno pamet! Teh žal še nihče ni izumil.

 • Hun

  za pusta bo najvec trumpićev

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!