Voščilo poslanke v Evropskem parlamentu Patricije Šulin: Tlakujmo uspešno, demokratično in evropsko prihodnost

Evropska poslanka Patricija Šulin.

Luč sveta naj vas v polnosti vodi skozi življenje, božične praznike pa preživite v objemu najbližjih. Mir, prežet s toplino in z radostjo, naj vas spremlja tudi v letu 2017, s ponosom pa se ozrimo tudi na pot, ki jo je prehodila naša mlada država, zato Vam, drage državljanke in dragi državljani, želim ponosno in veselo praznovanje dneva samostojnosti in enotnosti!

logogroup_sl_full-colorNaj zaplapolajo slovenske zastave, skupaj pa tlakujmo še bolj uspešno, demokratično in evropsko prihodnost!

Patricija Šulin, poslanska skupina ELS v Evropskem parlamentu

 • jan

  Mene zanima, zakaj nihče od slovenskih poslancev v EP ne zahteva, da vodstvo EU ustavi ilegalne migracije v Evropo. Je to politično nekorektno morda? Ksenofobno, rasistično, nacifašistično?? Ne, to je samo samo-ohranitveno. Plačani izdajalci pa so nas prodali globalistom.

 • Slovenija moja dežela

  Težko je praznovat praznike z praznim želodcem in denarnico in ob spoznanju da so v veliko večini krivi za takšno stanje politiki,ki so bajno plačani in ni nobenega efekta od njih,razen tega ,da je v Evropi čedalje manj avtohtonega prebivalstva in čedalje več ilegalcev,ki jih taisti politiki spuščajo v našo deželo.Lepe praznike pa želim poštenim ljudem

 • karpelec

  Lepih želja v teh dneh ne zmanjka s praznim želodcem ali denarnico.Hvala za njih, dobrodošle so z mislijo:

  Danes objemomo preteklost s spominom in bodočnost s hrepenenjem, saj čas uči ljudi, kako se živi.

  • Nata

   ++++++++. Tole so pa lepe misli.

 • Nata

  Eh, vse lepo in prav. Beseda na papirju prav vse prenese.
  Ponos ? Veselje nad samostojnostjo ?
  Ne, draga ga. Šulin. . . vse skupaj je eno veliko razočaranje.

 • Iza Demos

  Spoštovane SLO evropske parlamentarke in parlamentarci. Hvala za vaše želje, a glede na končno številko zneska vaše plače + povprečnine za strošek za delo z nami, ki vam je vsak mesec nakazan na vaš TR v tujini ( in previlegij, ki ga naše državljanke in državljani, ki delajo v Avstriji nimajo – plačilo razlike v obdavčitvi) pričakujem, da boste vsaj prihranek t.j. razliko med SLO davki in prispevki iz plače ter temi, ki jih plačujete v tujini namenili za dobrodelnost. In to ne dobrodelnost kar tako ampak do konkretnih ljudi, ki živijo v SLO pod pragom revščine. Kot drugo pa od vas pričakujem, da ne boste dovolili pri obravnavanju prejete plače v tujini, da se v SLO delimo na prvorazredne in drugorazredne, na vas prvorazredne zaposlene v EU institucijah in drugorazredne, ki so šli s trebuhom za kruhom v Avstrijo.
  Besede, besede, besede………………………STOP, naredite kaj konkretnega in ne prodajajte 2m megle pod Nebotičnikom in ne izumljajte tople vode.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!