Bo predsednikov sin Barron Trump prinesel uspeh ameriškemu nogometu?

Foto: epa

Splošno znano je, da je sin ameriškega predsednika Donalda Trumpa, Barron Trump, ljubitelj športa. Zdaj pa je naredil še korak dlje, saj je postal član nogometne ekipe D.C. United’s Under-12 team. Bo mogoče prav Barron tisti, ki bo ameriški nogomet naredil spet velik?

Ko smo že mislili, da je Christian Pulisic čudežni deček ameriškega nogometa, zdaj prihaja najmlajši sin ameriškega predsednika, Barron, ki mu bo ukradel vso pozornost. Barron trenutno igra kot vezni igralec pri D.C. United’s Under-12 team, do zdaj je odigral štiri tekme.

Foto: Twitter

Barron postal eden najbolj prepoznavnih obrazov ameriškega nogometa
Mladinski nogometni poročevalec je opazil, da je Barron na seznamu mladih igralcev D.C. Uniteda in to sporočil javnosti, podatek pa so nato delili tudi prek družbenega omrežja Twitter. Novica o tem je bila potrjena po tem, ko je bilo mogoče na strani Ameriške nogometne akademije za razvoj nogometa opaziti profil Barrona. Mogoče je res, da najstnika Pulisic in Weston McKennie igrata v Bundesligi, vendar je Barron Trump po novem eden najbolj prepoznavnih obrazov v ameriškem nogometu.

Foto: epa

H. M.
 • Miha

  Mogoče bo novi Messi haha. Ovce desničarske.

 • dolfe

  butl levičarski

 • Valter BraniSlav

  Slovenska lepotica + ameriski bogatas = lep otrok ki bo nadaljeval zivljenje obeh.
  Pa se slovensko govori.
  ZIVELA SLOVENIJA.

 • Olga

  Srečno!

 • Božo

  Super članek vreden režimske NoreTV.

  • test

   in kaj delas ti tukaj, superioren um??

 • twin

  To so gladiatorji, ne pa športniki, saj gre samo za spektakel, nima veze z neko hudo strategijo in fizičnimi spretnostmi športnikov. Jaz tiste jajce še brcniti ne bi znal, samo po naključju bi lahko letela do soigralcev ali skozi tiste visoke vilice, ki menda predstavljajo gole. Glavno je, da se lahko z vso silo zaletavajo eden v drugega in se mečejo po tleh, publika naravnost orgazmira za vsak pretres možganov in polomljeno rebro. Na starost so pa praktično sami invalidi, vse kosti imajo premaknjene in napokane, kronična vnetja in migrene, le redki lahko dobro živijo od zaslužkov. In to delajo z najvišjimi in najmočnejšimi fanti, celo generacijo silakov polomijo vsako leto.
  Na sploh prihaja čas, ko skupinski športi ne bodo več tako popularni, saj naš nogomet ni dosti boljši, tam pada pa po kolenih in zglobih, ampak se vsaj ne smejo zaletavati in grabiti z rokami, razen mogoče včasih s komolci. Sicer je lepo videti spektakel, ampak saj se ne gre za tisto žogo, na stadionu postaneš del drhali, ki z glasnimi mantrami spravijo mase v hipnotično evforijo.
  Vse lepo in prav, le en tak šport bi si lahko izmislili, kjer se igralci ne morejo hudo poškodovati, na primer košarko, lol :)
  Šalim se, košarka ni kaj dosti boljša, povrh tega jo lahko resno igrajo samo izredno visoki mutanti, zato je in bo atletika še naprej ostala kraljica športa.

 • Hun

  mulc hodt ne zna..

 • Marjan

  Če je za šport po fotru ga še v vaško ligo spodnjega dupleka ne bi vzeli.

 • sevničan

  meni se zdi ta napol slovenski sin edini, ki se lahko kosa z dvometrskimi mišičnjaki v čeladan in ščitnikih. ne smemo pozabiti, da je po materi malo sevničan in malo iz Noriškega kraljestva. in da ga kujejo v zvezde tretjerazredni orbanovski novinarji na tem portalu, ki imajo blazen nos in uvid v ameriško nogometno sceno

 • Najplemenitejši

  Če bi bila Melonija kaj vredna, bi mulca vsaj slovensko naučila. Nekateri fanatično verujejo, da mulc govori slovensko, resnica pa je, da ga ni še nihče slišal niti besede izgovoriti v slovenščini.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!