Britanci razjarjeni, ker je na trg prišla knjiga, ki razkriva podrobnosti spolnega življenja kraljice Elizabete II in princa Filipa!

Foto: Facebook

Pisateljica lady Colin Campbell, ki je iskala slavo po tem, ko se je razpisala o prehranjevalni motnji prinese Diane, se je očitno sedaj lotila kraljice Elizabete II in njenega spolnega življenja. Zagovorniki monarhije so že stopili v bran kraljice in princa Filipa, potem ko je škandalozna pisateljica poudarila, da z novo knjigo daje vpogled v spalnico kraljice in princa Filipa. 

Po besedah Campbellove ima kraljica zdrav spolni nagon, princ Filip pa naj bi veljal za šarmerja. Vsa namigovanja glede kraljevega zakona so že označili za nizkotna, izmišljena in kot taka, ki niso vredna javne diskusije. Nekdanji kraljevi butler Paul Burrell je za Mirror kritično dejal, da si lahko prav vsakdo izmisli nekaj, in dodal, da Campbellova velikokrat piše o določenih osebah, pa jih osebno sploh ne pozna.

Po besedah Burrella, ki je s kraljico Elizabeto II preživel 11 let, je kraljica prijazna krščanska dama, ki ne bi smela biti omadeževana na takšen način, ker je nad tem. “Zaslužila si je spoštovanje nas kot naroda, zato takšne besede sploh ne bi smele biti napisane.” Kraljeva poročevalka Jennie Bond je za BBC povedala, da tudi ona ne vidi nikakršnega razloga za pričetek diskusije o kraljičinem ljubezenskem življenju in zakonu. “To je neprijetno, nepotrebno in žalostno.”  

Foto: Facebook

Imela naj bi nepozabno poročno noč
Campbellova, sicer nekdanja žena Lorda Colina Campbella, se je lotila tudi opisovanja poročne noči kraljevega para. 68-letnica je namignila, da sta imela kraljica Elizabeta II in princ Filip nepozabno poročno noč, o kateri so se pogovarjali celo služabniki. Pisateljica, ki je napisala žaljivo knjigo o princesi Diani, da je ta imela bulimijo, je dodala trditev, da ima princ Filip rad ženske, a da naj bi vztrajal pri tem, da ni nikoli preskočil plota.

Foto: Facebook

“Od otroštva dalje pa do sedaj se je obkrožal s privlačnimi in oboževanimi ženskami,” navaja Campbellova, ob tem pa dodaja, da naj bi princesa Margareta, sestra Elizabete II, enkrat kraljici dejala, da jo je mož prevaral, ker jo je želela razjeziti. Nekdanja kraljičina tiskovna predstavnica Dickie Arbiter je dejala, da ne misli komentirati ničesar, kar napiše ali pove Campbellova, v molk pa se je zavila tudi tiskovna predstavnica Buckinghamske palače, ki je zavrnila kakršnokoli komentiranje zadeve.

N. Ž.

 • Olga2345

  Levičarji želijo zrušiti prav vse avtoritete! V to smer gre tudi kriminalna izjava komunistične tatice Slapšakove na murglski kloaki: “Na svetu bo zavladal mir, ko bodo obesili zadnjega kralja na čreva zadnjega škofa”!????????

  • samotoje

   Nisem slišal te izjave srbske Svetlane. Če je to res rekla, me preseneča. Ko misliš, da je ženšče že čisto na dnu, vidiš, da gre lahko še globlje. To zmorejo samo velike, zafrustrirano feministične, komunistično defektne levičarke. Prav bi bilo, da bi ji na pogrebu slavo pel sam Tit Turnšek.

   • Tone

    Tega ni rekla Slapšakova, to je plod Olgine bolne domišljije.

    • Olga2345

     To je povedala Slapsakova! Javno!

     • Tone

      Nemogoče, ta gospa se enostavno tako ne izraža. Morda je citirala kakega francoskega revolucionarja, takrat so se izražali tako,

      Kje? Kdaj?

  • Mate

   Tolk smrti in gorja kot so v svetu povzročile vse vere in monarhije….., na kozlanje mi gre da tako razmišljate…. Eno je krščanska vera katero je širil Jezus, drugo je pa ko je jezusa in križ rkc zlorabla za svoje bolne apetite, pa še danes je tako….

 • Franc Šink

  Kakšna pisateljica neki, še manj pa Lady.

 • Srce

  Nič lepšega, da se par skupaj postara in se še vedno vidi iskrica v njunih očeh. O tem je pisal že Avsenik “Bila sva mlada oba, ko preko mosta sva šla, …”

 • večni srb

  Tolk stara, pa še vedno potrebna kot sahara vode, to je prava kraljica.

  • David Hitler

   Prasica

 • bednick

  ..

 • David Hitler

  Ta drek bi blo treba fukent v Nigerio in Jim zaželet guten Appetit

 • freedomfighter

  Ajja britanci so mislili da kraljica in kralj ne seksata…otroke je pa kdo naredil…bog

 • lili pili

  Vse je sranje razen scanja je rekel veliki mao ce tung in to tudi drzi

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!