To so graščine ministrov nove Šarčeve vlade – poglejte, kateri od njih živi najbolj razkošno!

Premier Marjan Šarec, Foto: STA

Pogledali smo, kje živijo “izbranci” Marjana Šarca, ki so bili pripravljeni sprejeti ministrske položaje. V veliko pomoč nam je bil Google, ki je skoraj vsa prebivališča članov nove vlade posnel že leta 2013. Na koncu smo pogledali tudi, kje živi Marjan Šarec.

Minister za finance Andrej Bertoncelj (LMŠ) živi v Trzinu, v hiši s petimi sobami, zgrajeni leta 1977, katere vrednost Gurs ocenjuje na 164.928 evrov. Hiša ima po Gursu 184,5 kvadratnega metra površine, stoji pa na parceli, veliki 663 kvadratnih metrov. Bertoncelj ima na domačem naslovu registrirano tudi podjetje za podjetniško in poslovno svetovanje Carynthia Group, svetovalna družba, d.o.o. (po podatkih Googla), po podatkih baze Gvin pa se podjetje imenuje Cassini, svetovalna družba, d.o.o.

Bertoncelj ima v Trzinu dom in podjetje. (Vir: Google Maps)

Minister za zdravje Samo Fakin (LMŠ) ima stalni naslov v Trbovljah, v hiši z bazenom na koncu ulice. Zgrajena je bila leta 1970, fasada obnovljena leta 1985, streha pa 1993. Ima kar osem sob, površina stavbe pa znaša 377 kvadratnih metrov. Po Gursu je vredna “le” 120.735 evrov. Fakin ima od prvega maja letos na domačem naslovu registriran espe za podjetniško in poslovno svetovanje Zdravstvene storitve Samo Fakin s.p.

Ministrster za notranje zadeve Boštjan Poklukar (LMŠ) živi na Bledu v hiši, katere vrednost geodetska uprava ocenjuje na 210.561 evrov. Hiša, ki meri 191,8 kvadratnega metra in ima šest sob, je bila zgrajena leta 1961. Leta 2004 je dobila novo streho, dve leti pozneje pa še fasado. Stoji na 684 kvadratih metrov velikem zemljišču.

Poklukarjevo domovanje na Bledu. (Vir: Google Maps)

Minister za javno upravo: Rudi Medved (LMŠ) je kandidral za poslanca s stalnega naslova v Zagorju ob Savi. Hiša, kjer živi, je iz betona, zgrajena pa je bila leta 1950, nato pa je leta 1986 dobila novo streho in fasado. Gurs njeno vrednost ocenjuje na 78.977 evrov, čeprav ima šest sob, njena površina pa meri 217,4 kvadratnega metra, stoji pa na parceli površine 610 kvadratnih metrov. Dvajset kvadratov v hiši je namenjenih tudi za opravljanje dejavnosti. Stoji manj kot 50 metrov od prometnice, ki pomeni vplivno območje.

Rudi Medved živi povsem blizu prometnice.

Minister za gospodarski razvoj in tehnologijo Zdravko Počivalšek (SMC) živi v Olimju, v hiši, zgrajeni leta 1978. Lani, na vrhuncu svojega ministrovanja, je obnovil fasado. Hiša meri skupaj 230 kvadratnih metrov in ima štiri sobe. Geodetska uprava njeno vrednost ocenjuje na 75.171 evrov.

Minister za okolje in prostor Jure Leben (SMC), ki je moral v prejšnji vladi zaradi laži o magisteriju spakirati kovčke, živi v Vrhu nad Želimljami v občini Škofljica v hiši, zgrajeni leta 2011. Površina stavbe obsega 247,6 kvadratnega metra in ima šest sob. Stoji na parceli velikosti 762 kvadratnih metrov. Geodetska uprava vrednost nepremičnine ocenjuje na 178.935. Google na Lebnovem domačem naslovu najde dve registrirani podjetji, Okoljsko svetovanje Jure Leben s.p., ki pa je bilo leta 2014 zaprto, in podjetje njegove soproge, Grafično oblikovanje, design Katja Gaspari Leben s.p..

Lebnova je najbolj sodobna. (Vir: Google Maps)

Ministrica za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti Ksenija Klampfer (SMC) živi v bloku iz leta 2009 v Slovenskih Konjicah.

Klampferjeva živi v bloku. (Vir: Google Maps)

Minister za zunanje zadeve Miro Cerar (SMC) živi v elitni ljubljanski soseski Murgle v vrstni hiši, katere vrednost ocenjuje geodetska uprava na 285.943 evrov. Hiša je montažne gradnje, postavljena leta 1997. Bivalne površine je 97 kvadratnih metrov, ima pa pet sob. Na domačem naslovu je imel Cerar registrirani dve podjetji, Dr. Cerar, poslovno svetovanje, d.o.o., in Miroslav Cerar pravno svetovanje s.p., ki ju je zaprl, preden je postal predsednik vlade.

Cerarjeva vrstna hiša je druga v nizu. (Vir: Google Maps)

Stoji v neposredni bližini Energijskega centra – celostno zdravljenje. (Vir: Google Maps)

Minister za izobraževanje, znanost in šport Jernej Pikalo (SD) živi v ljubljanskem predelu Fužine, v bloku iz leta 1985.

Pikalov vhod v blokovskem kompleksu na Fužinah. (Vir: Google Maps)

Ministrica za pravosodje Andreja Katič (SD) prihaja iz Velenja, kjer je njena stranka letos izgubila poslansko mesto. Hiša, v kateri prebiva, je po oceni geodetske uprave vredna 141.579 evrov. Stavba površine 218,4 kvadratnega metra, v kateri so štiri sobe, stoji na 845 kvadratnih metrov veliki parceli.

Minister za kulturo Dejan Prešiček (SD) živi v Radovljici v vrstni hiši, v kateri sta dve stanovanji, zgrajeni leta 1957. Streha je bila obnovljena leta 2006, okna in instalacije pa tri leta prej.

Tudi Prešiček živi v vrstni hiši. (Vir: Google Maps)

Minister za obrambo Karl Erjavec (DeSUS) živi v Naklem. Stavba na ovinku stoji na parceli površine 239 kvadratnih metrov. Površina stavbe znaša 198,2 kvadratnega metra in ima štiri sobe. Po oceni geodetske uprave je vredna 158.414 evrov. Čeprav je Erjavčeva družina v javnosti razgalila že praktično vse, od torza Karla Erjavca do pomanjkljivo oblečenih hčera na Instagramu in sporov s sosedi v Ljubljani, so od Googla zahtevali, da zamegli družinsko hišo.

Erjavčevi so pokazali vse. Hišo so skrili v meglo. (Vir: Google Maps)

Ministrica za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano Aleksandra Pivec (DeSUS) živi v Novi vasi pri Ptuju. Hiša, zgrajena leta 1964, je bila prenovljena leta 2001. V njej sta dve stanovanji, Gurs pa vrednost vsakega ocenjuje na 132.671 evrov.

Pivčeva živi v dvostanovanjski. (Vir: Google Maps)

Ministrica za infrastrukturo Alenka Bratušek (SAB) živi v Kranju, v hiši na vogalu, zgrajeni leta 2006. Hiša površine 187 kvadratnih metrov stoji na parceli, veliki 366 kvadratnih metrov. Geodetska uprava njeno vrednost ocenjuje na 174.375 evrov.

Bratuškova živi na ovinku. (Vir: Google Maps)

Marko Bandelli (SAB), ki se ga je kot lastnika betonarne, še preden je postal minister, prijelo ime Betonelli, in ga Šarec pošilja za šefa službe vlade za razvoj in evropsko kohezijsko politiko, živi v kraju Kobdilj. Sodeč po podatkih geodetske uprave Bandellijeva hiša, katere vrednost pri Gursu ocenjujejo na 194.728 evrov, nima priključka na kanalizacijsko omrežje in omrežje za kabelsko televizijo. Hiša je bila postavljena leta 1998, celotna površina pa znaša 328,9 kvadratnega metra. Stoji na parceli, veliki 1.198 kvadratnih metrov, ki pa jih je, kot prikazuje Googlov posnetek, Bandelli že dobro zabetoniral.

Bandelli betonira kot Betonelli. (Vir: Google Maps)

Najbližje parlamentu in vladi živi Peter Jožef Česnik (SAB), ki ga Šarec pošilja na čelo urada vlade za Slovence v zamejstvu. Politik, ki se je kalil v sicer propadli stranki Zares, živi v vili iz leta 1900 z osmimi stanovanji, ki je bila obnovljena leta 2002.

Česnik živi najbližje državnim institucijam. (Vir: Google Maps)

Predsednik vlade Marjan Šarec živi v Šmarci pri Kamniku in večini svoji ministrov po nepremičninski plati ne seže niti do kolen. Šarčevo hišo geodetska uprava ocenjuje na 89.206 evrov. Zgrajena je bila leta 1933, ima tri sobe, skupna površina pa znaša 142 kvadratnih metrov. Bivalni prostor je sicer po podatkih Gursa velik 80 kvadratnih metrov.

Šarec je v nepremičninskem pogledu veliko šibkejši od svojih ministrov. (Vir: Google Maps)

Škandal24

 • totex39

  Pokažite slike po končanem vladanju, kakšne vile in ostale nepremičnine bodo imeli.

  • tohuvabohu

   Shranimo si tale članek, da bomo potem lahko primerjali.

  • Simon Novak

   Kakšnem končanem vladanju, ti verjetno ne veš, kaj si zjutraj imel za zajtrk, kaj šele, da bi ti pamet tako daleč nazaj nesla

  • Steiermark

   Verjetno nebodo imeli , za pokazati ničesar drugega, ker jo bodo po vzoru romskega opankarja, z denarjem podurhali v tujino oz. odnesli v fiskalno oazo, kjeer bo na varnem pred roko pravice!

 • Olga2345

  S to skrajno levicarsko vlado lahko zdaj razlastninijo ljudi in jim pokradejo imetje v skladu s svojimi Mački, Marinki, Kardelji…
  Šarec se zdaj lahko se preseli k Milanu, da bosta laže sodelovala! Na Bledu je tudi slepcem pokazal, čigava lutka je!
  Pahor je začel z uničevanjem Slovenije za časa svoje vlade, zdaj bo pod njegovim predsedovanjem države Šarec dokončal njegovo delo! Vsi sodijo za rešetke, z Murglskim veleizdajalcem in udbomafijcem na čelu!

  • Simon Novak

   Še vedno peče, da absolutnemu zmagovalcu ni zazvonil telefon

   • Olga2345

    Tudi če država crkne, samo da kradejo “naši”?

    • Simon Novak

     Zagotovo bolje, da naši kot vaši, vse je boljše kot SDS na vladi

     • Olga2345

      Kradejo tudi vam kot davkoplacevalcu, mar ne?

     • Steiermark

      Verjetno je on v “prvi ligi” in samo krade drugim, ker mu bodo njegovi tovariši, če nebo zahteval preveč, to tudi dopustili!

     • Simon Novak

      Samo desna opcija mi je kradla

     • Steiermark

      Samo duševno zaostali in komunistično pohabljeni razmišljajo na tak način.

  • Steiermark

   ……na vešala…..kot so storili z njihovimi zavezniki, nacisti!

 • Grog

  Torej nic posebnega , eden celo zivi v bloku ;)

  Kaj pa majo glavni v SDS in NSI ?

  • tohuvabohu

   Kaj imaš pa ti, klošar?

   • Grog

    Nic , ker si nemorem privoscit kredita ;) Kaj mas pa ti lopov ??? ;)

  • Steiermark

   preveri! “Taglavne”, ker jim nimajo ničesar za očitati (če misliš tuddi na JJ) si tamali prdec izmisli veliki pok, ki se pa nazadnje sfiži na mali in smrdljivi – žvepleni prdec! Sicer so pa tako JJ, kot še nekatere druge, “rentgensko” pregledali, da bi morda pa le našli kakšno nepravilnost! Pa jim ne rata, ker pač te podgane, levaške, razmišljajo tako: če kradem jaz, potem kradejo vsi…..

 • Claudio Moro

  Sem kliknil ker sem v naslovu videl napisano “grascine”. Nisem pa videl NITI ENE: Se enosaobna stanovanja v Lj veljajo vec. Kaj tukaj pisete????

  • tohuvabohu

   Dober naslov pritegne indijančke. Ko cedijo slino, laže prežvečijo žvarovino.

 • Claudio Moro

  TO SO NAVADNE HISE!!! VECINE CELO IZ ’70 LET PREJSNJEGA STOLETJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • BlackOpsSystem

   ….krediti za ta domovanja pa niso bili nikoli poplačani!!!! Za razliko od današne mladin, ki se more zakreditirati za 20-30let da imajo svoje nadstandardne garsonjere al pa 1,5sobna stanovanja!!!

   • Simon Novak

    Kako pa ti veš, da krediti niso bili nikoli poplačani=? Ti je Janša prišepnil?

    • BlackOpsSystem

     neeee, tvoja mama al sestra al pa žena….nevem kera je bla, k je bla prepognena!!! Sej veš kaj misim!!!

     • Simon Novak

      Govno đešnjakarsko, ko nimaš odgovora, kar nekaj bluziš, nič novega s te opcije

    • BlackOpsSystem

     ja in da ne pozabimo kakšne elitne lokacije ob morju so namenjene za muslimane popolnoma zastonj!!!

    • Steiermark

     Ne, to vemo še iz jugovine, ko so komunajzarji znali samo krast ter terorizirati folk, in nas na to sami spomnijo, vsake toliko časa, ko iz NLB, njihovega bankomata, poniknejo miliarde, ki jih moramo mi odplačevati!

   • Steiermark

    ja, pa še to morajo imeti srečo, da imajo “zaposlitev za nedoločen čas”!

  • Steiermark

   ja, tiste vile, obnovljene so pa celo iz 19 stoletja ali začetka 20. in ali se jim zato morda vrednost zniža? Vsi vemo, kakšno vrednost imajo stare, nobel vile!

   • Claudio Moro

    VILE? Vil vidim samo 1 ! In se ta ima 8 stanovanj. Tako da tip zivi v stanovanju.Ostali so drugih lastnikov. Poznam,.

 • Duhec

  Torej je bistvo članka, da so reveži. Ok.

  • rock

   Saj niso. So takuni glede na socialistične, komunistične smernice, ki jih bo vlada zagovarjala glede na dosedaj slišano.

 • Franc Šink

  In te barake vi imenujete graščine ?

  • tasilo

   He he … novinarji razmišljajo takole:

   Ha! A veste koliko sob ima en blok na Fužinah! Prava graščina! Čez 200 sob!

   • Prle

    Čez 200 pa verjetno ne znaš več šteti.

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Pikalo je pa v Olimpijski vasi.

 • fotr28

  Jao, s takimi članki sami sebe diskreditirate. Tak pompozen naslov potem pa obične hiše in celo stanovanje v Fužinah. Pa tudi če bi imeli graščine, če so jih zaslužili na pošten način to sploh ne bi bilo sporno.

  • Simon Novak

   Točno tako

  • Steiermark

   Ali ti veš, kaj pomeni beseda fakin? Očitno ne in tile so sami fakini, ki si niso sposobni pošteno prislužiti ali celo z delom ampak na tuj račun!

  • Common Sense

   Ma ja. To je čisto en tak komunistični refleks, ki ti daje misliti, da se tudi nekateri “kao” desničarji na tem portalu še niso čisto osvobodili komunističnih idej. Tale prispevek Novi24tv res ni v čast.

 • totex39

  Pozabili ste pokazati še vikende in jahte kje jih imajo.

  • Simon Novak

   V tvoji riti jih imajo, govedo

   • Olga2345

    Edino govedo ste vi in to skorumpirano! Javni sektor? FDV?

    • Prle

     Teta Volga a si fovš?

     • Simon Novak

      Ti si optimist, če misliš, da je Olga priplezala do 4. razreda

     • Prle

      To je s tem, da je vsakega ponavljala,he,he,he.

     • Simon Novak

      Ja, to mogoče, ha ha ha

     • Steiermark

      fdv debil, ali znaš odgovoriti, koliko let je morala Olga (po tvoje, ker pač vse sodiš po sebi, in po svoji balkanski zabitosti) hoditi v šolo, da je kljub ponavljanju “prilezla” do 4 razreda? Vprašanje za jugodebila, ki je vredno 1 milion evrov…..

     • Prle

      Narejene ima 4 razrede, če je vsakega ponavljala enkrat je hodila v šolo točno toliko kot normalni osnovnošolci.

     • Steiermark

      Čestitam, da si se naučil prešteti , verjetno na prste. No, to je res intelektualni dosežek, vreden jugobalkanca! Kar tako naprej, morda pa le , prav ti , prilezeš do spoznanja, da nas, avtohtonih v Sloveniji, predvsem Štajercev, ti, kot balkanc, nikoli neboš dosegel, pa četudi se kar takoj poserješ, prirojena hiba!

     • Prle

      Ti avtohtona sigurno nisi, ker če bi bila bi zdajle pomagala v vinogradu kakšni žlahti, tako pa sediš za tipkovnico in se čohaš po tamali.

     • Steiermark

      Imaš prav, debil kumrovški, Olgina 4 leta OŠ veljajo več, kot vaše fdv in kumrovško “izobraževanje”, ki vas je pripeljalo tako daleč, da se danes ne upate niti izjasniti več, glede spola (ker ste itak impotentni in s posušenim….) ter kar nekaj mencate in ste zadovoljni v svoji pohabljenosti!

     • Simon Novak

      To se vsi neizobraženi s tem tolažite, pravi rednecki ste (idi gledat na Wikipedijo, da boš razumel)

     • Steiermark

      Priporočam ti, da se dobro z vazelinom namažeš, preden greš na wikipedijo……To ni stran za pedofile in pedre, da se neboš zastonj trudil in si rinil to wikipedijo v tazadnjo….

     • Simon Novak

      Vidim, da te misli nekam dosti nosijo v to smer, potem pa se že nekaj dogaja pri tebi…samo iz omare še verjetno nisi priplezal, ker se te desni v sekundi odrečejo…zato ti želim uspešno skrivanje še naprej, gnoj

     • Steiermark

      Gnoj balkanski, jaz ti samo odgovorim v istem stilu, kot vi trosite svoje iztrebke tukaj! Zakaj? Zato, ker normalnega dialoga niste sposobni, pa tudi razumete ga ne! Špegl vam nastavljam, jugokomunajzarsko holokavstična svojat…..

     • Steiermark

      simon, nisi vreden, da bi ti sploh odgovarjala, si pa nadležen kot podrepna muha…..

     • Prle

      Včasih smo rekli pripelji ženo, ker pa si že v letih imaš verjetno polnoletno hčerko, pa bomo videli. Vsekakor je Olginih 4 leta šolanja premalo, je pa res,da spada v tipičnega volivca Ivana Janeza, ki so nižje izobraženi in s tem lažje vodljivi.

     • Steiermark

      Debili , z kupljenim slovenskim državljanstvom in prav takšnimi diplomami, kjer se izkaže, da so fake, kakor tudi doktorat kratkonogega zmeneta, si lahko kar vašo vsrano jugokomunajzarsko rit obrišete……tudi vaša šivilja oz. specialistka za švic, in vsi po vrsti, ki niso bili sposobni , po normalni poti, študirati in doštudirati! Vse preveč sodiš po lastnih izkušnjah, ki si jih pridobil v svoji rodni bosni ali srbiji, kjer so ti izdali, za 100 DM, 1 m x 1m veliko “diplomo” in to celo v čirilici! Se spomniš morda, kdo med vsemi temi je tudi lastnik take diplome? Ti bom malo pomagala: vaš sfukator in tepihovalec!

     • Simon Novak

      s kupljenim, ne z z, pa tudi vejice postavljaš, kakor se ti zdi, tu se najbolj vidi tvoja “izobrazba”, revček

     • Prle

      Ti reva ženska, ki niti nimaš slovenskega nika boš tukaj pametovala o slovenstvu, si pač eno navadno frfotalo, ki je potrebno kot Sahara vode, toda te vode od nikoder ni. Za prvo poterbo si nabavi dildota, po možnosti črnega, da ne boš non stop visela tukaj,ha,ha,ha.

     • Steiermark

      to veš, najbrž, tako kot vsi jugotelebani in pripadniki lgbt, iz lastnih izkušenj? In kakšnega imaš ti in ali tvoje priporočilo izhaja iz izkušnje, je črn ali bel ali pa morda kar visiš na meji ob kolpi, da ti ne uide kakšen , original, črni…..

     • Prle

      Najhujše so nezadovoljene ženske in ti si tipičen primer, jaz ti govorim o enem tiču, ti pa odgovarjaš v množini. Pohotnica ena,ha,ha,ha.

     • Steiermark

      Izgleda, da prav ti trpis zaradi pomankanja tičev….

    • Simon Novak

     FDV, seveda…saj dalje od tega đešnjakom pogled ne seže

   • Steiermark

    Mislim, da tole govedo, kot praviš ti, nima potrebe skrivati vikende in jahte v tujih “ri….ih”, saj so njihove, po lgbt ideologiji, dovolj velike…….

   • pajot

    Oni v svoji,ti pa v svoji kućanovega. saj veš kaj.

    • Simon Novak

     Đešnjaki sanjate Tita in Kučana, ha ha ha…kakšni debili

     • Steiermark

      Res je, mi sanjamo smrdljivega pedofila in množičnega morilca tita in njegovega “pionirčka” in učenca kučkota, vendar samo, kadar “doživljamo” nočne more!

     • Simon Novak

      Sedaj bodo vedno bolj pogoste, ko vašemu ljubljenemu vodji ni zazvonil telefon

     • Prle

      Telefon mu je zvonil,vendar ga je vsakih 5 minut klical Orban,da je tolažil neutolažljivega jokajočega Ivana Janeza.

 • pajot

  Ne hiše,jebela,pokazat bi morali kaj imajo v glavi. da o srcu niti ne govorim.

  • Steiermark

   Temo!

 • rubec

  Nacionalizirat.

  • Simon Novak

   Kmet

   • Simon Novak

    Oprosti, da sem ti rekel kmet, s tem sem užalil kmete

    • pajot

     če si ti simon in če si novak si dam odrezat jajca.

     • Prle

      Pa jih sploh imaš?

     • Nšo-či

      A te to zanima Prle?

     • Prle

      Seveda me zanima, zanima me ali imam opravka s .ičko ali . izdo. Tebe ne zanima?

     • Nšo-či

      Hmm..gej torej nisi. A pretepaš se pa rad?

     • Prle

      S povštri, a ti ne?

     • Nšo-či

      Ne. Mogoče zato, ker sem črnolaska.

     • Prle

      Potem pa nisi za noben hec,škoda.

     • Nšo-či

      Ima tvoja domišljija tolk majhna krila?

     • Prle

      Kaj pa tebi roji po črni glavci?

     • Nšo-či

      To pa jst običajno šepetam.

     • Prle

      Uh, ves sem v pričakovanju!

     • Nšo-či

      Si moram pobarvat lase?

     • Steiermark

      Prosim če prevedeš v slovenščino, smo namreč v Sloveniji, kjer je uradni jezik, še vedno, slovenščina! tiste …ićke in …izde pa si kar odnesi domov, na balkan!

     • Steiermark

      saj ni vaš, jugobalkanski bedak, da jih nebi imel!

 • Simon Novak

  In kaj ste hoteli s tem člankom povedati=? Da Janša, Černač, Grims in company živijo v garsonjerah?

  • totex39

   Pokazali so prvotno stanje in da vidimo po končanem vladanju koliko bodo pokradli davkoplačevalcem, da si bodo lahko še dodatno uredili in povečali.

   • Simon Novak

    Nisi mi odgovoril na drugo vprašanje, samo nekaj bluziš brez veze

    • rubec

     Kaj druge moriš bebo.Sem ti že jaz odgovoril na neki drugi temi da si teslo.

     • Simon Novak

      Teslo ti je ata, ki te je naredil tako glupega

    • stajerc5

     Meni nisi niti na eno samo!!?

  • stajerc5

   Zdaj pa ne vem, a si si nick zamenjal ali si eden od frisnih rogovcev, ki rabijo par evrckov za naslednji sus!????

   • rubec

    Njemu dajejo šus kar z opeko. Na metelkovi imajo svojo streho.

 • Valter BraniSlav

  To da so “grascine”?
  POSCAL SE BOM IS SMEHA…
  To ni noben luksuz….

 • Delta

  Dajmo namesto teh njihovih uradnih kočic raje malo preveriti, kaj govori bodoči predsednik vlade: “V demokraciji nikoli niso vsi zadovoljni, včasih nihče Za demokracijo smo lahko hvaležni, da lahko kritiziramo vse povprek, brez da bi se bali posledic. Vendar s tem ni uspeha.
  Danes bomo dobili predsednika vlade, ki ne verjame v demokracijo! Celo več – z besedami, ki nakazujejo, da bi se morali bati posledic kritik, nakazuje težnjo po diktaturi. In to je resnična afera, resnična grožnja naši prihodnosti.

  • Simon Novak

   Govedo đešnjakarsko

   • Steiermark

    simoniću, povej, ali je to tvoje izražanje posledica duševne prizadetosti oz. pripadnosti kaki novi, opičji rasi?

    • Simon Novak

     To se ravnam po Grimsovem monologu na spraševanju kandidatov za ministre, da mora internet biti svoboden in da sovražni govor ne obstaja

 • Morala

  haha, graščine in pol…bomo videli kaj si bodo ustvarili…

 • bednick

  Če prav vidim, bi lahko večina od njih komot sprejela pod streho par migrantov.

 • Prle

  Ko bo Šarec nakradel toliko kot Ivan Janez, bo tudi njegova hiška lahko večja.

  • rubec

   In koliko je nakradel Janez Janša in kolikokrat ti moram napisat da on ni Ivan Janša ampak Janez Janša? Ne rabim točne številke samo približno.

   • Prle

    Ne, on je Ivan Janez Janša, to bi pa lahko že vedel,to so osnove velikega luzerja.

    • Steiermark

     Kako ste pokvarjeni in podli vi jugo in levaki, kažete vsak dan bolj, s svojimi oblastniki……

   • Steiermark

    On nezna, da čita slovenački…..

 • Grog

  Torej je JJ bol bogat od teh politikov, saj ima najvecjo hiso ;) Kako prisrcno ;)

  • ZatonMesecnikov

   Ivan janez ima bistveno daljšo kilomertrino od teh zgoraj. poleg tega je tudi uspešen literat in ne samo politik Grogiću…

   • Grog

    Res je , Ivan ima daljso kilometrino kraje, kot ti novopeceni politiki ;)

    • pajot

     Pizda si smešen,he,he,he….

    • ZatonMesecnikov

     Če bi Ivana janez kradel, bi že sedel v zaporu Grogić, kaj ne?

   • Simon Novak

    HA HA HA HA HA HA

 • УВБ-76

  4AGy8DI2mlulOcQETxzFI9fG0Ml7

  • Grog

   Se strinjam, bolj prav ze tezko poves ;)

   • stajerc5

    Se prve slane ni bilo, ti se pa ze z grogom nalivas, ejejej…

    • Grog

     Jaz to pocnem celo leto ;) Zakaj pa ti cakas prvo slano , pa res nerazumem ;p

     • stajerc5

      Ti si se pravi optimist z Kuba mislijo in rumcekom v grogu, raje se navadi na muslimansko pranje riti in zacni WC papir sparati za venezuelsko varianto…

 • Anton

  zahtevek po zameglitvi hiše, še ena neuloza,ki kaže na “veleumnost” obrambnega ministra.

  sarkazem press

 • Stric iz ozadja

  Torej po novem blok == hiša == graščina. Nisem vedel, da praktično vsi Slovenci živijo v graščininah

  • stajerc5

   Cuj ti, fuzinaru jedan! Pa ne stanujejo svi slovenaci u Fuzinama!!!

   • Stric iz ozadja

    Saj so tudi hiše graščine, torej ne skrbi, tudi ti živiš v graščini.

 • alojz

  Ne glejte kakšne so hiše ampak kako malo so vredne. Saj že moje stanovanje iz leta 60 in 55 metrov2 dosega njihovo ceno po gursu. Bom vprašal, če kdo zamenja pa lahko še kakšnega jurja navržem.

 • Steiermark

  In takšni bi naj bili sposobni voditi Slovenijo, jo vrniti v blišč, kot je bila pod JJ vlado, 2004 – 208? Samo poglejmo kako zanemarjeno okolico imajo te “vile” in tista “vila” lebna, ki spominja na sanitarije v kakšnem kampu…..

 • Vojteh Dovč

  nič posebnega -vse več al manj staro daleč od nekega razkošja –
  zdej pa še desni gremo s pregledom

  • večni srb

   Od zunaj ciganija, notri pa pravo razkošje.

 • Common Sense

  Nova bi lahko malo manj nekritično povzemala take debilne članke. Kaj, a hočete, da nam vladajo loleki brez vsega, ki še živijo v mama hotelu, ala mlečnozobi Mihec in Lukec? Ne želite si tega.

  Hvala bogu, da so si omenjeni v vseh teh letih ustvarili neko osnovno eksistenco. Ker kaj bistveno več kot to ni. Hiše iz 70-ih let. Razen Lebana in Bratuvškove vse neke stare bajturine.

  V teh slikah ne razpoznam nekih “graščin”. Pa tudi, če bi graščine bile, me to nič ne briga, dokler plačajo vse davke in so njihovi prihodki transparentni. Itak morajo sedaj prijaviti svoje premoženjsko stanje. Kje je problem?

  Nova24tv, tokrat je bila objava tega članka prav poceni demogagija. Pravzaprav, ste se sedaj izenačili z mlečnozobimi komunisti, Levico. Bolj bi kak tak članek pričakoval od njih kot od vas, “majke mi”.

 • Josip Broz Tito(УДБА)

  Če so to “graščine” potem moja hiša spada pod kategorijo luksuzna vila. :)

  PS: Ne rabite biti ljubosumni na druge. :)

 • večni srb

  Vsa bivališča se mi zdijo precej povprečna in dokaj normalna, edino Erjavec živi v megli.
  Slaba vest verjetno, sicer pa ima verjetno kaj tudi v Belgiji, kjer so imeli družinsko klavnico.

 • večni srb

  Napačna statistika, če bi radi škandal, napišite kako so se denacionalizirali, sploh v blokih, po Jazbinškovem zakonu.

 • Cmerko

  Nic posebnega cudijo le ocene vrednosti
  po Gursu saj so hise navadnih drzavljanov
  Ocenjenjo dosti visje.
  Seveda ker je bil v planu davek na nepremicnine.
  Goveda politikanska.

 • žogica

  To so “graščine” povprečnega Slovenca, nič posebnega, tu ni nobenega razkošja…. , sem pa dobila občutek, da vi živite v kokošnjakih!

  • Prle

   Seveda, avtor članka živi v prikolici na ljubljanskem Barju. Zato ga tudi zastopim.

  • Josip Broz Tito(УДБА)

   Povprečni Slovenec nima take graščine. Povprečni Slovenec živi v garsonjeri z dvema otrokoma in ženo. :(

   PS: Glede na to, da je 400.000 ljudi živi na pragu revščine. :(

   • žogica

    Tudi to je res, ampak tukaj pišejo o nekih graščinah in razkošju, kar pa tu videno absolutno ni!

    • SIMON ROZIC

     Tu so prikazani samo domači brlogi,graščine in apartmaji
     de-lux so razpršeni po sončnih oazah na imena sinov, hčera,
     žen,starih mam in – ljubic !

   • Amerikanc

    Povprečen Slovenec v primerljivih pokrajinah in krajih, ima v večini boljše prebivališče od teh, iz pogoreličeve vlade.

   • Schemva Miro

    Povprečen Slovenec živi v hiši,v blokih pa živijo čefurji,pa še oni so začeli kupovati hiše,vsaj tisti,ki se ukvarjajo z mutnimi posli.

 • stajerc5

  Danes se slovenacki kokosnjak imenuje samo 23kur, ker je ena kura- zogica k nam priletela, pipipi, pipipi…

 • črnaovca

  Lepo imajo vsaj nekaj ne kot tisti ki so prišli l.90 ko še potovalke niso imeli danes pa ne vedo od kod jim denar

  • Amerikanc

   O, imeli so, imeli,…Milanček se je malo stegnil, skeširal 40 tisoč DM in prišel do murgelske ville. G. Tuerk si je npr., kot blokovc, zaželel predsedniške rezidence a prekmalu pogorel, Drnovšek si je zaželel zastonj depandanse na Brdu pri Kranju,…imajo jajca toti komunisteki.

 • črnaovca

  Ne kriza. Ko pohlep lahko pokoplje tovarno, od katere živi na stotine ljud

 • črnaovca

  Lepo bi bilo če bi pokazali še Janezovo kmetijo, seveda če si upajo in smejo

  • stajerc5

   Ce je kmetija, se na njej dela. Ce je pa vila ali “grascina”(hehehe) se pa k…c drka!

   • žogica

    Jajo gnoj kida, saj mu ne paše, ampak mora….

   • stajerc5

    Budala spodnja, ne vidim te…

    • žogica

     Me nič ne moti, če te ne vidim, mi je čist fajn!

  • garfi

   že 25 let prikazujete in vemo vse o otrocih

  • Amerikanc

   Daj prosim, pokažite že končno avstralsko kliniko.

 • stajerc5

  Poglejte svicarsko vlado. Vec ali manj ni nikakrsnega prof.prof.dr.dr.dr.mag.mag. itd.!!! Najvec je gospodarstvenikov, ki so uspeli in jih je narod na bazi uspeha izvolil in jih bo tudi v prihodnosti. Levakim se samo smejijo, ker kaj drugega niso vredni. Fausija? Kaj je to, v Svici? Mogoce malo zavisti v srednjem sloju, v politiki pa pomeni samo privaten uspeh tisto, kar ti odpira pot naprej. Politicne kariere iz zibelke do (vsaj) poslanca NI, je NI!!! Se vedno velja; Vec imas, vec veljas- ampak prek svojih zuljev, gospodarskih!

 • tarantela
 • Bandit123

  Samo za klošarje so to graščine in za bedaka, ki je tole sklamfal skupaj. Kakšen tepec je Erjavec vidimo po tem, da je dal zamegliti svojo bajto. Tip se boji jajc na fasadi.

  • Steiermark

   Namesto, da se boji jajc na fasadi, bi se jih moral veseliti……. saj svojih nima in bi tako imel vsaj jajce na fasadi – on je pa ena sama fasada!

 • luckyss

  Vsak ki nima dveh levih rok, ima tam pri “Abrahamu” nepremičnino vredno okrog 200 000 evrov..
  Je pa res, da nekateri, ki niti motike ne znate prijeti s pravega konca večno jamrate…
  Ste jamrali v času Titove “Juge” in jamrate sedaj..banda ovčja nesposobna…lena …

  • stajerc5

   Tiho bodi in bodi srecen, da imas pasjo uto!

   • Slovenc

    Pa se to so mu bosqnci zgradili. Ima pa cisto prav. Ce bosancev in arbinov nebi bilo, bi slovenceljni danes vozili po makedamu…

    • stajerc5

     Slovenc-elj, a si sedaj pes ali cefur? Za nekaj se ze koncno odloci!
     Brez Nase Tereze in Jozefa bi ti se vedno ovce po Dinari zagajal in se vlaka ne bi prvic videl, ko si sel v JebeneNasuArmiju!!!

 • Amerikanc

  Bog pomagaj, če je to vse kar posedujejo. Vse nepremičnine, na katerih nimajo prijavljenega stalnega prebivališča, so pri večini politikov vredne nekajkrat več od njihovih “legalnih” bivališč.

 • rebula7

  PREKLETA MAFIJA KUCANOVA OZIROMA STARI KOMUNISTI.PO VOLITVAH SE VIDI DA SLOVENIJO VODI MAFIJA NAROD PA ITAK SLEP ZE 27 LET.ZAPREJO G.JANSO SUPER ZAPREJO G.SIKOTA SUPER .KO PA SE FINANCIRA IZ NLB TERORISTICNE CELICE PO VSEJ EVROPI TO PA JE DOBRO MAR NE .VSA PODPORA G.JANSI ENAKO PA G.ANDREJU .BOLANA DRUZBA NA ZALOST BREZ JAJC DA BI SE UPRLI PROTI MAFIJI KUCANOVI.ZALOSTNO NI CUDNO DA SE IZOBRAZENI KADER IZSELJUJE IZ SLOVENIJE.SICER PA ITAK BREZVEZE VSEH BESED PLUVAJTE IN PLUVAJTE VENDAR CE BI SEDAJ ZE STOPILI NA ULICE JE PREPOZNO KUCANOVA MAFIJA VAM JE ZE RAZPRODALA ZE ITAK VSO SLOVENIJO VI PA SE KAR NAPREJ KREGAJTE PO TEH BUTASTIH FORUMIH DRUGEGA ITAK NE ZNATE.ZALJIVKE DOBRODOSLE HVALA .BOLJ ZALITE BOLJ VAM RAZPADA CELOTNA DRZAVA.

  • stajerc5

   Zakaj se deres? Cez taksne komentarje “letijo” vsi normalni forumasi. Z velikimi crkami prinese ravno toliko, kot da bi se pisalo v cirilici!

  • Šobar Davorin

   ????

 • rebula7

  24 NOVA HVALA ZA RESNICO.LE V BOJ PROTI MAFIJI.VSE DOBRO .PRELEP POZDRAV

 • bubamara

  Nova tale prispevek vam pa ni ravno v čast. Tole je ena žalost od nepremičnin. Jejhajta, jejhata. Raje poiščite hiše in vikende ter jahte tustih, ki zares vladajo. Ministri so javni delavci in delavke.

  • čopkovseved

   Nisi razumela prispevka, zato se raje ne zadržuj na trem portalu! Ironija, če že ne tragikomedija!!

   • bubamara

    Prispevek je napisan v slovenščini tako, da sem ga kar razumel. Ti nisi razumel mojega komentaraja.

 • dr Janez Sveti

  Sama jad in beda. Ti reveži naj vodijo državo? Še za sebe ne znajo poskrbet.

  DR Janez SVeti lastnik milijarde in pol galaksij

 • Slovenc

  Prav dol mi visi kje in kako zivijo. V grob sigurno ne bodo odnesli z sabo niti ene opeke…

  • stajerc5

   Zate bo morala tako ali tako zlahta placati, da te vrzejo v graben!

   • Šobar Davorin

    nisi na tekočem,štajercpet. Če skleneš pogodbo z Anatomskim institutom v Ljubljani, imaš zastonj pogreb in vse vzporedne stroške poravnajo oni. Poskusi!

 • čopkovseved

  Že po nepremičninah se na daleč vidi , kako nesposobni so ti ljudje. Živimo skromno, pa ugotovim , da je moja bajta po urejenosti biser proti tem levaškim podrtijam, z minimalnimi izjemami. Po hiši se gospodar pozna!!!!!!!!!!!!! Ha, ha, revščina !

  • Simon Novak

   Če pa je iz naslova članka razvidno, da so za SĐS to GRAŠČINE

 • Ana Job

  Uf kako grd je ta šiptar zgoraj na sliki! Po karakterju, po videzu, po vsem… V celoti je podložen mafijskemu šefu iz Murgelj.

  • Simon Novak

   Kje pa si ti videla Janšo na sliki?

  • Staybell geenius

   hahahahaha svašta

  • Šobar Davorin

   Plešast pa ni!

   • Ana Job

    To pa res ne.

 • SF32

  Ok… Je nova24tv medij levice??? Ne razumem čisto dobro, zakaj je potrebno zasebno lastnino prikazovati, kot nekaj grdega, na koncu pa se bomo čudili, od kod Kordešu ideje o nacionalizaciji… Že večkrat sem se spraševal, ali se vam morda ni poslabšalo, ko ste v bralcih poizkušali vzbujati najbolj nizkotna čustva. Povem vam tako da boste razumeli… Jebite se z vašo uravnilovko. Odjebite cepci…

 • Staybell geenius

  ok ja in?

 • Scenic

  Cenitve geodetske uprave pa so tako nereaslne da človek ne more verjet, kdo se bo v to spustil.

 • Iztok Založnik

  To naj bi bile graščine. Sramoten članek. To so kvečjemu podpovprečne hiše in stanovanja. In vi se s tem ukvarjate. Jaz ugotavljam kvečjemu to da se za položaje borijo nesposobneži, ki v celem življenju niso bili sposobni zgraditi sposobne hiše. Moja hiša je lepša in boljša od večine teh v članku.

 • Soave

  No, no, saj niso graščine !!

  Mene bolj zanimajo cenitve Gursa !! Le kako za vraga, so to ocenjevali ??

 • opazovalec

  Tale Škandal24 je pa res škandalozen. Graščine za 100-300.000 €. A ti novinarji živijo v kurniku?

 • nobene graščine

 • David Hitler

  Vse vm bo ljuctvo zaseglo prokleti pedofilsko żreči paraziti

  • Zgornji

   Ja, samo okoliščine se še morajo malo pripraviti , da bo začelo “pokati” …

 • črnogled

  Ko sem pregledal ta zmazek,se sprašujem,kdo je zdaj tu nor,ali tisti,ki je to spisal,ali jaz,ki sem to bral.Verjetno oba.Pa človeče,kje vidiš kakšno graščino?Potemtakem je tudi moja bajta graščina:6 sob,tri kopalnice,bazen…,popizdiš.

  • Zgornji

   Idi natrag onda kad si … človeče neki .

 • Zgornji

  PARAZITI SI ZIDAJO NA NAŠIH ŽULJIH, MI PA PROPADAMO ZARADI NJIHOVIH ZAPRAVLJANJ !!! ! !!! NAM JE MAR TREBA TEGA ???

  • Marcos Kače

   Ej, verjetno se ti je zgodilo kot tistemu stricu iz interneta. Po nesreči si vklopil Caps lock, vendar samo brez panike. Ne boš verjel, vendar ga lahko tudi izklopiš! Takoj nad levo shift tipko, po navadi skrajno levo, tretja od spodaj navzgor.

   • Zgornji

    Ofcourse. In vendar ne boš verjel, da si celo Napačno domneval o moji “nesreči” … :-) ;-) :-) Ali ti bo celo šlo z verjetjem ? ;-)

 • Bandit123

  Če vse skupaj sešteješ ni za eno graščino. S poštenim delom se je dalo priti do stanovanja ali hiše. S pisanjem po Novi 24, bo najbrž malo teže, ker je nihče ne bere.

  • Jaka Sraka

   .Rdečica je dokaj pogosta nalezljiva vročinska bolezen prašičev, pojavlja pa se tudi pri kokoših, puranih in pri skrajnih levičarjih…
   Uspešno se zdravi z zakolom. prasca.

 • Baba Jaga

  Pa kaj je z vami novinarji Nove24 ? Najprej tolčete z vsemi topovi proti komunizmu in socializmu ,sedaj pa vam gre v nos če kdo živi kapitalistično razkošno.Se pravi , da so ti ljudje uspešni – ni važno ali so lopovi ,poštenjaki ,levi ali desni – oni so uspešni in to je tako nam dragi kapitalizem . Očitno piscu tega članka gre to v nos , ker je sam neuspešna depresivna sirota in še vedno živi v nekem postkumunističnem razpadajočem bloku, pa ga to raskošje malo iritira – češ ljudje ,poglejte mene kakšen revež sem, oni pa tako….. Pozdrav, Baba Jaga vas ma rada – vse leve in desne !

 • Kosobrin

  Čisto povprečne hiške in stanovanja v blokih. Ja, kaj bi radi, da bi Slovenijo vodili brezdomci, ali kaj?

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!