Trije od petih ljubljenčkov prejmejo božično darilo

Foto: iStock

Na božič niso samo ljudje tisti, ki prejmejo darila, vedno več je tudi hišnih ljubljenčkov, ki uživajo v božičnem vzdušju. Nedavna raziskava Yougova je po navedbah Speise razkrila, da več kot polovica od 1500 anketiranih svojim ljubljenčkom prav tako kupi božično darilo. 

Najbolj pogosto darilo za ljubljenčka predstavljajo priboljški (42 odstotkov) in igračka (32 odstotkov vseh vprašanih), le 4 odstotki lastnikov ljubljenčkov pa se odločijo za nakup oblačila.

Foto: iStock

Foto: iStock

Ženske ljubljenčke pogosteje razveselijo z božičnim darilom
Ob istem času pa raziskava kaže, da se ženske bolj pogosto odločijo za razvajanje svojih ljubljenčkov kot pa moški lastniki. Žensk, ki se odločijo za nakup božičnega darila, je namreč 13 odstotkov več. Boste morda tudi vi letos med tistimi, ki za božič obdarijo svojega hišnega ljubljenčka?

Foto: iStock

N. Ž.

  • cosmosjasnovidec

    Hehe onadva na sredinski sliki sta face za mizo so pa vsi posrečeni.
    Prav je tako,da se tudi živali obdarujejo saj niso neumne,da ne bi občutile,da se nekaj važnega dogaja.
    Osebno želim vsem živalim na svetu vse naj,naj v Novem letu na žalost je pa na stotine ubogih z katerimi človeške zverine grdo ravnajo.
    Tem pa seveda želim,da čimprej pocrkajo v največjih mukah,da se spomnijo kaj so delali z živalmi z katerimi bi morali živeti v sožitju ne pa jih mučiti in pretepati.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!