Trump mlajši po najavi ločitve objavil prisrčno fotografijo z najmlajšo hčerko

Foto: Facebook/Instagram

Najstarejši sin ameriškega predsednika Donald Trump mlajši je na priljubljenem družabnem omrežju Instagram z objavo prisrčne fotografije, na kateri je objet s svojo najmlajšo hčerko, potrdil govorice o ločitvi od svoje žene Vanesse. Poleg fotografije je zapisal, da ne glede na to, kaj se trenutno dogaja, mu “cartanje s smrketo” pred spanjem še vedno privablja velik nasmešek na obraz.

Ta komentar je mogoče prebrati ob objavljeni fotografiji, na kateri Trump mlajši skupaj s svojo najmlajšo hčerko Chloe leži v postelji. Le nekaj ur pred objavo omenjene fotografije je vir britanskemu Daily Mailu povedal, da je Vanessa Trump vložila zahtevo za razvezo po dolgoletnem zakonu, ki je zdržal kar 12 let, medtem pa se jima je rodilo 5 otrok.

Foto: Instagram

Gre za sporazumno ločitev
Vir je povedal, da gre za sporazumno ločitev, kar pomeni, da Trump mlajši ne nasprotuje ločitvi, prav tako pa Vanessa trenutno ne zahteva polnega skrbništva nad otroki. V skupni izjavi sta povedala, da sta se po 12 letih zakona odločila, da se odpravita na ločeno pot, in ob tem dodala, da bosta vedno izjemno spoštovala drug drugega in družinske člane. “Imava pet prečudovitih otrok, ki bodo še naprej predstavljali najino prioriteto,” sta navedla in dodala, da ob tem prosita za spoštovanje zasebnosti.

Foto: Facebook

Že nekaj časa naj bi živela ločeni življenji
V sredo je Page Six poročal, da je vir blizu zakoncema povedal, da že nekaj časa živita ločeni življenji. “Problemi obstajajo že dolgo časa in par je upal, da jima bo uspelo zdržati skupaj do konca mandata Donalda Trumpa. Očitno so stvari postale vedno težje, s tem pa problemi nerešljivi,” je povedal vir.

Foto: Facebook

V zadnjih mesecih je bil par vedno redkeje opažen skupaj, prav tako pa ni preživel skoraj nič časa skupaj med počitnicami v floridski graščini Mar-a-Lago. Sicer je Trump mlajši na družbenem omrežju objavil vrsto video posnetkov, medtem ko je bil par v Palm Beachu, a so se na slikah vedno pojavljali le njuni otroci, nikoli pa Vanessa. Vanessa se prav tako ni udeležila ene od družinskih večerij, novoletnega gala večera pa se ni udeležila skupaj z možem, ampak je s seboj pripeljala sina Donnieja, kar je še posebej nenavadno, saj 31. decembra Trump mlajši praznuje rojstni dan.

N. Ž.

 • RATATA

  BMQ

 • Roman Benedik

  dump trump

 • ĐĐ Style

  Preklete Murgle, Kučan bo vse uniču.

  • freedomfighter

   Milan je kriv

 • nisem žid

  torej ga je židovska žena zapustila

 • freedomfighter

  Ce nebi bil republikanec bi se clanek sigurno glasil tako…Izrojena demokratska druzina se pozvizga na druzinsko zivljenje ali pa levicarji proti druzini…

  • Cucurbita Pepo

   Haha. Nova24 si je za medijski vzor izbrala Jugoslavijo

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!