[VIDEO] Svet je pretresel posnetek moškega, ki je nedolžno žensko pahnil na smrtonosne tire

Foto: youtube

Svet je pretresen ob posnetku nadzorne video kamere iz Hong Konga, v katerem je moški na železniški postaji potisnil čistilko na železniško progo in odkorakal vstran kot da se ni nič zgodilo.

Na posnetku varnostne kamere je mogoče videti človeka, ki nosi modro majico in bež kapo ter se ženski približuje od zadaj. Ženska nič ne opazi, saj na nasprotno stran tira pozdravlja prijatelja, nakar jo moški potisne na železniški tir. Zgodilo se je v Hongkongu. Ženska je stara 59 let in na postaji dela kot čistilka.

Neznani moški, ki se po dejanju sploh ni odzval, se je sprehajal naprej, kot da se ni nič zgodilo. Tiskovni predstavnik policije je za časnik povedal, da so moškega kmalu po incidentu našli in aretirali zaradi sumov napada in telesne poškodbe, še vedno pa preiskujejo njegov motiv za tako podlo dejanje. Na srečo ob tistem času noben vlak ni peljal mimo in je ženska doživela samo poškodbo čeljusti, zaradi česar so jo odpeljali v bolnišnico.

D. Š.

 • Valter BraniSlav

  Porinil jo je zvepleni 171 cm
  Zamenjal jo je za Steiermark

  • Steiermark

   tvoj žvepleni 149, nima več moči, niti da svojo debilno rit premakne na stran šoferja, zato sede kar zraven, ker tudi kapira ne več, na kateri naj bi sedel šofer sam…..in na kateri sopotnik……

  • Cyclopean

   Ti pa imaš voljo smetit ta portal z debilnimi komentarji, kdo pri zdravi pameti bi nosil sliko tega pokvarjenega boljševika in klavca, razen tebe.

   • Valter BraniSlav

    Saj ne smetim vsak dan. Vcasih tudi kaj pametnega povem. Še pa strinjam da je Stalin bil psihopat vendar smo Slovenci imeli srečo da nas je pred to zverjo zaščitil veliki in nesmrtni maršal SFRJ JOSIP BROZ TITO.

    Ko sem bil mlad sem izgledal kot Stalinov dvojček. To mi je zelo koristilo ko sem se izpopolnjeval v financah na NYSE ki je polna Židov. Ker je Stalin premagal Hitlerja so ga takrat Židje gledali pozitivno.
    Lep pozdrav v rodno Slovenijo od Valterja.

 • tohuvabohu

  D.Š., “unsuspecting” je po slovensko “nič hudega sluteč” in ne “nedolžen”.
  Sploh pa ne razumem, kaj hudiča ima pri tem nedolžnost.
  Ponovno pa prosim urednike: za božjo voljo objavljajte avtorje na vrhu članka in po možnosti s polnim imenom. Vaša bedna sedanja praksa je znak nespoštovanja avtorjev in podcenjevanja bralcev. To prošnjo bom ponavljal, vse dokler tega ne spremenite.

  • sprehajalec

   pa saj je čisto simpl. D.Š. = Dejan Štainbuh.

   • tohuvabohu

    Kespa tega najdu?

 • Olga_disqus_WT4phmLEC6

  Divjaka odpeljati na postajo in ga poriniti pod vlak, da bo razumel!

 • Sašo

  Psihopat.

 • tramal

  Če bi bil grdi kučan namesto tega dekleta bi mu čestital.

 • Rožle

  Taki so pri nas tipični čefurčki …

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!