Novinarka razkrila, kakšna je Melania v zasebnem življenju

Foto: epa

Prva dama ZDA Slovenka Melania Trump je neprestano pod drobnogledom medijev, ki analizirajo vsak njen gib in vsako njeno modno izbiro. Tokrat jo je novinarka CNN Kate Bennett predstavila v nekoliko drugačni luči. “Z njo je lahko stopiti v stik, najsrečnejša pa je, ko je obkrožena z otroki,” je med drugim zapisala novinarka.

Melania na prvi pogled deluje zaprto, vsekakor bolj kot njena predhodnica Michelle Obama, a novinarka, ki poroča iz Bele hiše, razkriva, da je Melania v resnici povsem drugačna od podobe, ki jo ima javnost o njej.

Primerjava z Michelle Obama
Precej je tiha in ne kaže čustev v javnosti, zato mnogi mislijo, da se tako pač vede kot prva dama in da je takšna tudi zasebno,” je dejala novinarka. Melanio že od začetka Trumpovega mandata primerjajo z njeno predhodnico, ki je imela povsem drugačen pristop. Bila je zelo odprta in v javnosti vedno nasmejana. A novinarka pravi, da je po tem, ko se je z Melanio pogovarjala, ugotovila, da se prejšnja in zdajšnja prva dama niti ne razlikujeta tako zelo. Tudi Melania namreč zelo resno jemlje svojo vlogo prve dame.

Foto: epa

Posveča se materinstvu
Z njo je zelo preprosto stopiti v stik. Najsrečnejša je, ko je obkrožena z otroki. To sem opazila, ko smo letos spomladi potovali v Evropo. Posveča se materinstvu, njena največja skrb pa je njen sin Barron. Resnično se trudi, da bi bila dobra mama, in to ji je najbolj pomembno,” je prepričana Bennettova.

B. O.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!