126-stransko poročilo ZN razkrilo zverinstvo v Kongu: Fantje bili prisiljeni v posiljevanje lastnih mater, kanibalizem med vojaki …

Otroci vojaki v Kongu (vir: twitter)

Novo poročilo ZN je razkrilo, da so tako vojaki kot uporniki v Kasaiu v Kongu zagrešili številna grozodejstva, ki vključujejo kanibalizem, masovna obglavljanja ter množična posilstva.

Za grozote, ki se dogajajo v Kongu, ni besed. Vojaki silijo mladoletne fante, da posiljujejo svoje lastne matere, vojaki pijejo kri in se gostijo z mesom svojih človeških žrtev. Zločini so po besedah poročila strokovnjakov ZN za človekove pravice “ostudna grozodejstva”.

V enem masakru je življenje izgubilo 186 moških in fantov iz neke vasi, ki so jim odrezali glave, je poročal vodilni preiskovalec Bacre Waly Ndiaye. Skupina, ki je preiskovala zagrešene zločine, je po poročanju spletnega portala The Sun povedala, da so v grozodejstvih vojnih zločinov in zločinov proti človeštvu krive vse strani v državi.

Fantje bili prisiljeni v posiljevanje lastnih mater
126-stransko poročilo podrobno opisuje zločine, ki so se zgodili, odkar je v letu 2016 izbruhnil konflikt, v katerega so vpleteni milici Kamuina Nsapu in Bana Mura ter kongovske oborožene sile (FARDC). Pričevanja vključujejo fante, ki so bili prisiljeni posiliti lastne matere, majhne deklice so prepričevali, da lahko s čarovnijo ulovijo izstrelke, ter silili ženske, da izberejo med množičnim posilstvom in smrtjo.

Pripadniki vojaške milice v Kongu (Vir: Twitter)

Vojni zločini v Kongu vključujejo tudi kanibalizem in množična posilstva. Priče so videle celo pripadnike formacije Kamuina Nsapu nositi ženske genitalije za vratom kot medalje. “Nekatere od prič so videle, kako so razkosali ljudi, skuhali in jedli človeško meso, vključno s penisi mož, ki so bili še živi /…/ in pili človeško kri.” Pri tem naj bi prednjačili pripadniki FARDC.

Preiskovalci so sprva domnevali, da bo v regiji okoli 86 množičnih grobišč. Ta številka je zdaj že preko več sto. V teh grobovih so številni otroci, fantiči, ki so jih pripadniki milic prisilili v bojevanje ter jih poslali v boj gole, neoborožene, ali pa samo s palico, ker so bili prepričani, “da jih je magija naredila neuničljive”. Kongovske vojaške enote so jih prerešetale vse po vrsti.

Ivan Šokić

 • sprehajalec

  Pač razmere kot so bile v europi za časa 30 letne vojne v 16. stoletju. Ti ljudje potrebujejo nadzor. Trdo roko, kot jo je imel Belgisjki kralj Leopold. Le na ta način funkcionirajo. Pa vsi držijo kalašnikovke v rokah. Nobeden nima M-16.

  • Krtača 20

   Kalašnikovke pa na drevesu zrastejo? Bedak.

   • alojz

    Beri še enkrat. Verjamejo v magijo in gredo goloroki. Mačete za glave rezat pa imajo. Jih delajo iz avto- fedrov.

    • Antišiptar

     Avto fedrov? Po mojem mnenju avta še videli niso.

     • alojz

      Brez skrbi. Najdejo razbite ali pokvarjene.

   • KP

    Sem že napisal da so te kalašnikovko made in Yugoslavia. Si zdaj srečen, Jugonostalgik čefutarski?

   • sprehajalec

    Putin štanca….

   • slosin

    že titek jih je dobro oborožil….kot jugo vojak sem bil na ‘obezbeđenju’, ko so par dni zapored na vagone natovarjali orožje, ki ga je titek peljal afriškim prijateljem v Lusako v Zambiji, kjer je bila konferenca neuvrščenih……na drevesu si pa najbrž zrasel ti…

    • Jakob Kovač

     In zakaj jim nisi preprečil ko si tako anti nastrojen?

     • slosin

      …..ker nisem Rambo….a vedno postavljaš neumna vprašanja?

     • Hun

      ker pićke upajo sam gobcat.

   • xtc

    Komunisti pošiljate.

  • Hun

   zato ket so M-16 krš prot AK

   • sprehajalec

    Jugo propaganda pa sovjetska propaganda. M-16 so neprestano izboljševali po njeni uvedbi v Vietnamu.

    • Hun

     A je discovery chanel zate komunisticno- socialisticni propagandni program

    • Hun

     Kalasnikov je kot bi ga nemc delal…enostavn in ucinkovit

     • sprehajalec

      Saj ga je delal nemec, Stg-44.

      kalašnikov ni natančen, je za nabijanje v smer. Potem pa če kaj zadane, zadane.

     • Hun

      Men osebno je vs amerisk orozje bl”vsecn” napram ruskemu…

      kalasnikov je kr ucinkovit…ze njegov zvok pove, da se ni za hecat

    • Hun

     rastavim in sestavim ga v mize

     • sprehajalec

      M-16?

     • Hun

      kalasnik!…M-16 se v roki nism drzal

 • Mihilus

  Mislim, da bi bilo najbolje, če jih vse poberemo in pripeljemo v Evropo. Ko bodo prišli na to čudežno zemljo bodo naenkrat postali zgledni Evropejci, ki bodo plačevali naše penzije. Nikakor ne drži, da bodo s seboj pripeljali svoje probleme, kot trdijo nekateri rasistični beli supremacisti.

  /sarc

  Žalostno je kar se dogaja v Afriki. Glavni problem Afrike so Afričani. Zadevo bodo morali rešiti sami brez pomoči zahodnjakov. Bojim pa se, da nimajo preveč dobrih možnosti, da preživijo depopulacijsko ozko grlo.

  • Jakob Kovač

   Kjer se pojavi belec naredi sranje ,prej so lepo živeli malo so se streljali z loki pa je bilo,naredili so sranje med ameriškimi indijanci in jih skoraj uničili enako v Avstralilji me abordžini,pa še kje

   • Matt von Glanz

    To je ze tako dolgo nazaj, da ni vec relevantno. Ni prostora za whiteguilt. Pradedki kakega Britanca se mene ne ticejo. Slovencu je dovolj vedeti, da je Afrika en ekspoziven kontinent, poln navzkriznih interesov in crncev, ki so sami postali rasisti. Crncev, za katere je boljse,cda niso tu. Naj resujejo svoje vojne po odhodu kolonialistov.

    • Mihilus

     V Ameriki, kjer imajo “afriški američani” različne količine primešane bele DNK se njihova socialna hierarhija vzpostavi po odtenku kože. Tisti s svetlejšimi odtenki so ponosni na to in se imajo za boljše od njihovih temnejših rasnih sorodnikov. Vedno bolj se mi dozdeva da je njihovo obtoževanje Evropejcev, da smo rasisti projekcija njihovega lastnega rasizma in občutek manjvrednosti.

     • Matt von Glanz

      Antropologi, ki so proučevali še približno izvorne oblike plemen, pravijo, da pri njh gre z anekaj, čemur se reče mikrorasizem, tj. ko jim tudi dokaj identični črnci sosednjega plemena niso ljudje, ampak jih imenujejo opice in hijene. Tako da so nagnjeni k takšnemu razločevanju. S tem niso začeli belci, so pa belci napravili v tem pogledu ogromno škode. Ne čudi me, če se je zavest o odtenkih zasidrala v glavo bivšega suženjskega sloja. Meni osebno je barva kože nepomembna, čeprav že nekako pogrešam belo barvo na ulicah svoje mladosti. Tile črnci so subinteligentni zaradi zahodnih IQ testov in primitivni zaradi svojega vojnega in postvojnega okolja, polnega šamanskih praks, kanibalizma, vojaških milic, dikatorskih režimov in gverile.
      Kot take bi se jih moralo filtrirati. Od večinske bele barve se že zdaj lahko kar poslovimo. Večji problem je, ali bodo ostali politični dosežki zadnjih 200 let ali jih bo nadomestil 1400 let star sistem, ki je bil proti Evropi vedno okupatorsko orientiran.

   • stajerc5

    Preprican sem, da je bil tvoj atek tudi kovac. Ne vem pa, kdaj je z macolo zgresil in te v tisto, kar nosis na vratu zadel.

    • Steiermark

     Pusti ubogega reveža, saj je pa jasno, da je njegov oče kovač, prav trofil, v glavo, zato pa je tako prizadet….

   • Mihilus

    Negroidi in azteki evolucijsko niso na našem nivoju. Njihovo ozemlje je bilo pošteno osvojeno in oboji so lahko srečni, da niso bili takoj v startu pokončani – tako tudi so tako postopali kadar so osvojili ozemlje drugega ljudstva. Kontakt z njimi se res ni dobro končal in to za nobeno stran. Moje mnenje je, da bi se za Evropejce bolje končalo, če bi jih že v startu likvidirali. Kontakt z Azijci se je čisto lepo izšel. Singapur naprimer je danes cvetoče mesto.

   • Steiermark

    bebec rdeči, zakaj se pa ne odpravijo nazaj v svoje gozdove, na drevesa, če jim je malo “civilizacije” iz Evrope, naredilo toliko hudega, da se nemorejo spoprijazniti z normalnim življenjem, brez klanja in posiljevanja, brez ropanja, brez ugrabljanja malih otrok, ki jih potem prodajajo kot spolne sužnje……Nihče jih ne podi iz njihove afrike, še manj pa prossi, da pridejo k nam , v Evropo, kjer so civilizacijske norme na takšni stopnji, da bodo oni lahko še 1000 let se neprilagajali, ker je pričakovati človečnost in civilizacijo od njih, kot da bi to pričakoval od lublanskega divjaka – opanarja ali pa kakšne opice iz njegovega žialskega vrta!

 • Antišiptar

  A jbga, negroidne opice na stopnji neandertalcev ne bodo nikoli človeški. Sedaj, ko je evolucija kot teorija padla lahko ta izrojena bitja pač razumemo. Njihov razvoj bo vedno na stopnji negroidnih polciviliziranih opic. Al se med sabo tolčejo, ali pa jih kdo drug. Evropejce razumem, da tam doli samo še bolj drek mešajo. No, vsaj poberejo jim vse, da mi lahko bolje živimo. Vsaj ena korist za nekoga.

  • Cucurbita Pepo

   Evolucijska teorija pa že ni padla,… vi je ne razumete, ker se niste izobraževali

   • stajerc5

    Jaz bi se ze rad, samo ne vem v katerem vrtcu si vzgojitelj, da mi malo pomagas, vsaj do Magistra menjavanja plenic! Bo slo?

 • sanguis sacrum

  kdo bi si mislil da so opice tako pokvarjene..

 • KP

  Važno,da imajo kalašnikovke made in Yugoslavija. Kvaliteten komunistični izdelek. Res je bla nekaj boljšega,gnila Jugoslavija. Malo na pamet govorim,a skoraj gotovo jim je kdo hotel ustvarit komunistični raj,da so tako podivjali…

  • Matija

   Tile kalašnikovke niso made in YU. YU kalaši imajo drugače kopišček in na cevi imajo navoj. Ali za tromblonski nastavek drugače pa za kompenzator.

   • KP

    Ne bit tako zelo prepričan. Bilo je kar precej izpeljank. Tudi te,s katerimi sem imel jaz opravka,niso bile vse enake. Govotim o CZ ,ne o drugih kopijah…Kakorkoli,dejstvo je,da je bila Jugoslovanska mogoče celo najboljša in da jih je veliko odšlo na črno celino.

    • Matija

     Res da je bilo kar nekaj izpeljank ampak prepoznavni znak jugoslovanskih kalašnikov so bile 3 odprtine v kopiščku. Ja, govoriva o jugoslovanskih kopijah, ki so bile vse cz, natančneje cz m70, naprej pa še oznake kot so a, ab2,…..Te kalašnikovke na fotkah imajo dve in sploh glede na videz sem skoraj prepričan, da so ruske.

 • Jani Steiner

  Raj za mesečnika and Co.

 • večni srb

  Kaj pa je to novega med tistimi opicami?
  Čim več otrok rabijo, sicer jim bo zmanjkalo hrane, ampak posiljene ženske so itak neprestano noseče in rojevajo nerojene otroke dokler jim zdrži maternica.
  Za vojsko pa imajo denar, veterani nismo imeli takih dobrih oblek, med osamosvajanjem. Še avtomatov nam niso dali, čeprav je bila juga velik proizvajalec kvalitetnih kopij kalašnikov. Me res zanima kdo jim šiva otroške uniforme, morda azijske korporacije, ki izdelujejo ekrane za mobilne telefone, iz rude, ki jo kopljejo predvsem v Kongu. Verjetno je to tudi dežela, kjer imajo najmanj pametnih telefonov na prebivalca,otroci se očitno ne igrajo preko interneta.
  Takšni inkubatorji so dejansko prikaz resnične globalne utopije, kaj bi se zgodilo, če civilizacija razpade. Nedvomno so današnji zločini in grozote neprimerno hujši kot pred začetkom industrijske revolucije, ko se je svet ravnal še po naravnem pravu.

  Zanimivo je tudi, da na sedežih zahodnih korporacij nimajo takih problemov, ampak enostavno ni za vse in morajo razne privatne vaške milice pomagati kontrolirati prebivalstvo. Kongo vendar ni nobena divjina, nekomu ustreza, da se v rovtah ohranja pristna džungla.

 • xtc

  Ogradit in pustit ,da se pobijejo med sabo,vsako ladjo,ki rine z njimi v EU,pa vrnit nazaj v Afriko ali pa na dno Sredozemlja.
  Ah ja,Tietkova zapuščina v Afriki.

  • Goran Hvala

   ne bo slo…verjemi da prevec rabis tiszo kar imajo oni dol. …in ko bi jih ogradil in pustil se pravi bi tud tvoji idoli odsli in nebi vec kradli. .. pol pa kr naenkrar ne bi blo vec vsega tega luksuza kot ga uzivas danes. . bi mogl tud demokrati placat normalno ceno. ne pa podkupninco enmu svojemu nastavljenemu modelcku. pa nebi blo vec vse tak pocen…je zmerna cena ker polovico pokradejo. ..nam pa prodajo…se tolk hard se lahko delas da si pa ti ne verjamem da bi ti kar tak spremenil svoj zivljenski stil.. bi kmalu tulil.. pa mal drgac kot sedaj s polhno ritjo… :-). pol bi pa hmal spet v komunizmu zazivel.. ko bi ble trgovine prazne..al pa take cene da bi ti sam se gledal kaj bi kupu… :-) ..

   • slosin

    ne pametuj in ne kritiziraj kapitalizma, ker si tudi sam globoko v tem dreku…a si kej seznanjen z življenjem v južni afriki, kjer je mandela zrihtu, da imajo sedaj zumboti demokracijo v svojih rokah?

 • Cucurbita Pepo

  Krvave državljanske vojne so že desetletja realnost v Afriki. Večinoma gre za verske spopade med kristjani in muslimani.

  • stajerc5

   A bejz no! Kdo ti je pa to povedal?

  • Goran Hvala

   nimas kej… kolk zasebnih vojaskih milic je dol… amerosov in podobnih
   demokraticni modelov….pa zdruzeni narodi. spet ena organizacija demokraticnih zahodnjakov. vse kar delajo dol je kraja surovinc….drgac se pa po jajcih cohajo…

 • soc

  Pri poprečnem IQ precej pod 90 (po sprejetih standardih), pri življenju v tradiciji petnajstega stoletja (z drobnimi priboljški kot so ura, mobilni telefon, vžigalnik, televizija…), kaj pričakovati od teh ljudi? Preberite si danes članek polizobraženega ultralevaka – popotnika Jana Konečnika na MMC – belci – kolonialisti smo krivi za vse to, pa krščanstvo ! Kot bi bral Delo leta 1972…

  http://www.rtvslo.si/tureavanture/kje-je-jan/med-africani-ki-se-se-niso-otresli-bele-preteklosti/460175

  • Valter BraniSlav

   Kot bi bral Delo izpred 2 Ali 3 let ko so zaceli migranti vdirati v EU.
   Zakaj pa je potem JAR najbolj razvita Afriska drzava ce so bili belci tako slabi? So bili crni gospodarjio stalih Afriskih drzav slabsi od belcev?
   In koliko Africanom bo pomagal ta “dobrornik” ki pljuva po LASTNIH ljudeh?

  • Ma tale indoktrinirani kvazi novinar, ki se na naš račun potepa po svetu, nima pojma.
   Kenijci so v razvitosti in inteligenci svetlobna leta pred našimi levaki.
   Oni so kolonializem že zdavnaj preboleli in so sami več kot dovolj inovativni za svoje potrebe.
   https://www.youtube.com/watch?v=W27PnUuXR_A

  • slosin

   in te pičke, ki z veliko žlico zajemajo pridobitve kapitalizma, nam solijo pamet in tulijo, kako je Zahod kriv da Afriki ne more zadihat….Pred kratkim sem
   imel priliko poslušat te bedarije iz ust nekega dr…Pozabijo pa omenit, da so tudi oni v tem špilu…funkcionalno nepismeni…

 • KP

  Itak,da ja. Sploh Slovenci,ja,ki smo v zgodovini kolonializirali toliko držav,smo sedaj zato dolžni sprejeti en kup dvakratžgancev,pravijo voluharji-levuharji. Je pa zelo zanimivo,da se vse nedemokratične države nadenejo naziv demokratična. Demokratična republika Kongo.

  • stajerc5

   “nasi” jih imajo za vzgled! Pa kaj si ti mislil?

  • Valter BraniSlav

   “Demokraticna” vzhodna Nemcija, “Demokraticna” Republika Severna Koreja…
   Ali pa “hateroseksualni” Franci Danko ….

   • Steiermark

    “Demokratičen” je bil tudi tvoj pedofil in pederast, tovariš tito!

    • Jakob Kovač

     Ti si tako teslo da je vsak črnec super civiliziran napram tebi in take SDS norce bi naj volili vi ste pravi domobranski kvizlinški gnoj!

     • Steiermark

      Seveda je vsak subsaharski opičjak superciviiziran, tako kot vi rdeči ludožerski pedofilski oboževalci udbe in vašega vodilnega gnoja, kot je bil tito in kratkonoga podgana….. Vam manjka – titek namreč, in ker ga ni več tistega, ki bi vas “oskrboval” s svojim posušenim penisom, ste se iz obupa oklenili muslijev, ki ga vtaknejo najraje takšnim kot si ti, ki nimajo, niti spolne identiteete, ki si jo spreminjate poljubno, odvisno od dneva, kako se počutite, nimate ne morale ne inteligence ter vas na koncu, po uporabi zažgejo ali pa vržejo iz 10 nadstropja!

     • Jakob Kovač

      Pojdi pod hitro v Vojnik mogoče ti bodo še lahko pomagali,čeprav dvomim!

     • Steiermark

      Če še tebe niso uspeli “stacionirati”, kot extremnega paranoidnega primera, potem to pomeni, da imajo norišnico v Vojniku prenatrpano, z bivšimi in aktualnimi udbovci, kot si ti, potem za mene, da bi se prišla odpočit, še dolgo nebo prostora!

     • Jakob Kovač

      Ja udba ti jo vidiš povsod ,jaz je nisem nikoli videl kaj da bi šele bil njen član,če pa si ženska pa bog pomagaj tvojemu možu,pa verjetno da te nobeden noče,zato si postala extremistka!

     • Steiermark

      Če udbe nisi videl nikoli in nisi bil “njen član”, (udbovski ovaduhi niso bili neki “člani” …..), bo pa to, da “vidim povsod udbo, posledica tega, da sem ravnokar gledala seznam udbovskih ovaduhov, ki so zabeleženi na udba net in tam je kar nekaj takšnih tičev, kot si ti, z enakim imenom….

     • Jakob Kovač

      Mogoče si ti bil njen član jaz zagotovo ne ,kakor tudi nikoli član partije,verjetno si to ti bil,ker taki najbolj pljuvate po vsem kar ni SDS in hočete zopet enoumje pod vodstvom SDS-a nori ste!

     • Steiermark

      no, ja, vidim da je ta tema pretežka zate, demenca te daje, zato tudi takšni visokointeligentni zaključki o podpornikih SDS in norosti, ki pripada takim pokvekam, kot si ti in vsi tisti, ki ste enoumje – komunistično, s pederajzlom titom na čelu, tako vehementno podpirali in še podpirate, le da ste zamenjali “liderja”, za kratkonogega, ker razpadlemu stvoru pederajzlu titu, fizično nemorete več lesti v r….it, ste ga nadomestili z kratkonogo antislovensko in antidemokratično pritlehno podgano, ki vodi vse nitke in usmerja vaše čipe v glavi, iz ozadja! Še enkrat te bom podučila, da ni bilo članstva v udbi, da je tisto tožarjenje ali špecanje svojih sosedov, prijateljev, svojih sorodnikov, bilo problem “zavednosti in zavezanosti zločinskemu titovemu sistemu ter politična pripadnosti praznoglavih zlobnih kretenov in je potekalo tako, da so svoje “psičke” nagrajevali na različne načine, od postavljanja takšnih podgan na vodilna delovna mesta, za katera ni nobeden od nastavljenih imel potrebne izobrazbe ali sposobnosti, do tega, da so lezli navzgor po politični liniji in lestvici…. in še danes imamo takšne podganjeke na visokih mestih, v politiki, veliko plačanih in katerim je dovoljeno nadaljevanje ropanja slovenskega – brezpravnega življa! Priporočam ti, da preveriš seznam udbovskih kolaborantov, ki so ovajali svoje prijatelje, znance, sorodnike itd. , najverjetneje se boš našel med njimi, na seznamu….

     • Jakob Kovač

      Z takim norcem se ne mislim pogovarjat-tebi mogoče lahko,čeprav dvomim pomaga le psihjater!

     • Steiermark

      Zakaj se na tako agresiven način odzivaš proti vsakemu, ki ti postavi ogledalo, v katerem ti pa tvoja lastna pooba ni všeč…. Sicer pa kar se tiče pomoči psihiatra, se strinjam, da mi tako kot vsakemu normalnemu človeku lahko pomaga, huje je pri tebi, ki ti ni psihiater nemore več pomagati – pomaga ti lahko samo “presaditev glave, z možgani”, ki jih sedaj nimaš!

   • cosmosjasnovidec

    Zanimivo,da si se kar zatreskal v Dankota kateri ni buzerant in ne dosežeš pri njem ničesar zato ga pa tudi nenehno omenjaš saj si psihično bolan zaradi njega.
    Svojega psihiatra vprašaj za nasvet kako naprej,ker imaš živčni zlom.
    ————————————————————————
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec

    • Valter BraniSlav

     On ni buzi, njegov fant pa je ..

     • Steiermark

      Zakaj sodiš po sebi, če si ti buzi, tvoj-a “žena” transvestit , hčerke in zeti pa lezbijke in buzeranti, še ni nujno, da nekdo , ki ti ne odgovarja zaradi svojih zdravih pogledov na življenje, je to, za kar ga ti proglašaš! Sicer pa, ko tako z zagotovostjo serješ po g. Donkotu, še nam pa zaupaj, ali to veš iz “lastnih izkušenj” pri njemu ali se mu samo maščuješ s svojim nakladanjem in lažmi, ker te ne “šmirgla”?

   • slosin

    valter, spet te libido daje…uboga venezuelka…

 • stajerc5

  Ne vem, kaj vam je. Pri nas se v Nedeljo vstanes, popijes kavo, mogoce das se enega na zob- preventiva, da te nebi zob zabolel, gres k Sv, Masi, se srecas z prijatelji v prvi Dobri gostilni(ki jih je res vedno manj), gres domov na govejo zupco in na en telecji snicel z restanim krompirjem.
  Pri sedemkrat zganih pa zakoljes soseda, postrelis zaradi trupla- plena pol vasi, ga vrzes v lonec in reces: Mater, to pa je bila nasitna nedelja…
  To mi je povedal kolega, ki jim je iz lonca skocil………, montaze pa vseeno ni hotel koncati!

 • Valter BraniSlav

  Ivan Sokic pise na veliko o zlocinih Konga in SFRJ pa nikoli ni zivel ne v Kongu niti Titovi SFRJ
  Vecna slava JOSIPU BROZU TITU, NAJVECJEMU SINU NASIH NARODOV IN NARODNOSTI….

  • cosmosjasnovidec

   Imaš dobre spomine nanj saj nisi pozabil kolikokrat te je ta enonogi morilski pedofilski diktator nabrisal v rit.Očitno nisi pozabil kako si mu ga fafal in imaš še sedaj otožnost,ker se je prasec stegnil ti pa si ostal brez ene stranke.
   ————————————————————————
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec

   • Valter BraniSlav

    Ne tebe je fukal v rit s palico….potem pa se s polenom ti pa si stokal in vpil DRUZE TITO MI TI SE JEBEMO ..

  • slosin

   dej nehaj ga že srat, no! Zahval se gnili USA, kjer si menda obogatel….Najbrž ti je Edi svetoval, da greš v gnili kapitalizem, ker v socializmu nimaš šans….

   • Valter BraniSlav

    Ne Edo, on je bil pravoverni komunisti do konca, pac pa njegov brat Bojan.

 • Tipična Kongo podeželska “idila” …
  https://www.youtube.com/watch?v=0IHLRXi_VwE

 • stajerc5

  Kongo, hahahahaa!
  Yuga- Tito!
  Kongo- Lumumba!
  Veleje- veselica in kurbarija v Leskovskovi leseni vili!!!
  Lubcki moji, pojma nimate, to je bil samo eden od mnogih crnuhlnov, ki so nam kradli peneze.
  Slike imam v arhivu…

  • Hun

   ti si pa tiho kot pizda kimal z glavo..upal pa nc rect

 • Vrhovni sodnik

  24 nekdanjih poslancev zaprosilo za nadomestilo plače, največ jih je iz klopi SMC, luzerji

  • Steiermark

   Ja sedaj nebo mogli segati s svojimi dolgimi prsti, direktno v državno kaso, kot so to delali pod svojim vodjem in jo praznili – volilci so jih nagnali od korita in sedaj morajo mirčijevi poskrbeti za “novo rundo” podpirancev in dolgoprstnikov!

 • Steiermark

  To je pa zelo podobno grozodejstvom naših “osvoboditeljev”, boljševikov, ki so iste stvari počenjali, v času 2. sv. vojne in takoj po njej – po navodilih tita in revolucionarjev, ki so se te “umetnosti ” učili pri stalinu! Grozljivo, kako so si podobni ti psihopati, med sabo, kot da so bratje po zočinu….

  • cosmosjasnovidec

   Res je.In še zmeraj jim je ostalo v krvi porivanje svojih staršev oziroma se v družinah naskakujejo kar povprek.Sin poriva svojo mater,oče svojo hčer,brat sestri ter svoji stari nafuka pankrta,oče ga poriva v rit in usta in tako gre v krogu iz dne v dan,Parijo se med sabo kot podgane.
   In teh navad komunajzerji,čefutarji ter seveda levaki kateri jim sledijo ne bodo ovrgli ampak so čedalje večji ljubitelji črnuharske muslimanske ter ostale golazni.
   Od njih pričakujejo spolne usluge zato tudi ustanavljajo LGBT organizacije.
   ————————————————————————
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec

   • Valter BraniSlav

    In kdo poriva Cosmota?
    Je to Franci Danko ali Zgornji?
    Medtem ko ga porivajo si Cosmo scije na glavo.
    Vodomet vreden Nove24

    • Steiermark

     Za takšne tipe zblojene in zagovedne titove pionirčke, bi bilo navadno razsipavanje z scalnico, vkolikor bi tebi kdo “scal” v usta in na glavo – ti nisi vreden niti tega. Sicer pa pojdi na Bled in se malo razglej, da boš videl kakšnega alahovega toplovodarja, z štrlečo zadnjico – v pozi pripravljenosti, ki je vam zblojencem in zahojencem tako priljubljena in se dogovori z njim glede uporabe njegovega auspufa…..Ne bo te zavrnil, še posebaj, če mu poveš, da si titov pionirček, ter si nedolžnost izgubil prav od tita – oni vejo za tita, da je bil “največji” prasec in pedofil, tako kot oni….

   • Steiermark

    Podal si kristalno jasno podobo teh divjaških islamskih bitij, ki si ne zaslužijo ime človeka, zato naj tudi ostanejo tam, kjer so doma, ter si sami ustvarijo svoja bivališča – na drevesih in nadaljujejo s svojo “kulturo”! Rdečuhom pa priporočam, da ko že tako hudo pogrešajo takšne, ki bi jih “zadovoljili” v vseh potrebah, se poberejo k njim….

 • Zgornji

  MORA PRITI DO KONCA SVETA, DA SE TAKA GROZODEJSTVA KONČAJO !!! ! !!! TO GRE ŽE PREDALEČ ZDAJ VSESKUPAJ … !!! ! !!! KMALU SE BO ZAČELO …

 • Valter BraniSlav

  Vecna SLAVA Titu NAJVECJEMU sinu nasih narodov in narodnosti. .
  Amen…
  Na veke vekomaj AMEN.
  SLAVA TITU V VISAVAH.
  AMEN.

 • Valter BraniSlav

  Tako kot Jezusova je bila Tudi Titova mama Marija.
  VECNA SLAVA SPOMINU NA MARSALA TITA NASEGA NAJVECJEGA SINU NASIH NARODOV IN NARODNOSTI MARSALU TITU NAJVECJEMU SINU SLOVENSKE MATERE MARIJE JAVERSEK

 • Valter BraniSlav

  Oh ti moj Tito
  Kako te imamo vsi radi. .

 • WatsonForus

  in s tako miselnostjo prihajajo taki modeli v Evropo?

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!