Absurd švedskega sodišča: Armenski posiljevalec brez državljanstva ostaja v državi, ker sodnik ni zahteval izgona

Friatider.se

Armenski posiljevalec ostaja na Švedskem, ker sodnik, ko ga je obsodil na dve leti in pol zaporne kazni, ni formalno zahteval izgona iz države. Stari znanec policije je posilil okrevajočo bolnico za rakom maternice, ker naj bi ga ta užalila, ko je zavrnila njegov “poslovni predlog.”

Švedsko sodišče je armenskega migranta, ki je posilil ravno operirano bolnico za rakom maternice, obsodilo na samo dve leti in pol zaporne kazni ter 11.600 evrov odškodnine. Migrant bo tako tudi po izteku zaporne kazni lahko ostal na Švedskem, poroča spletni portal Voice of Europe, saj sodnik ni formalno zahteval izgona iz države. Obsojeni posiljevalec je stari znanec policije, ki je že bil obsojen zaradi zlorabljanja drugih žensk, nasilja, nezakonite vožnje, nezakonitega pridržanja ter groženj.

Armenski migrant naj bi prišel do vhodnih vrat ženske, ki je ravno prestala operacijo materničnega vratu. Ko je zavrnila njegov poslovni predlog in zaprla vrata, se je razjezil, vdrl v stanovanje ter ji povedal, da “ni bil še nikoli v življenju tako užaljen” in da on “ni nek švedski moški ali fant, ki bi mirno sprejel kaj takega.” Žensko je napadel ter posilil navkljub njenim prošnjam, naj jo pusti pri miru, da njen otrok spi v sosednji sobi in da je ravno prestala operacijo materničnega vratu. Posiljena ženska naj bi se nehala upirati zaradi strahu za svoje življenje in življenje svojega otroka.

Foto: Youtube (slika je simbolična)

Švedsko sodišče raje ščiti kriminalce, kakor pa nedolžne švedske državljane
Grozljivo je pomisliti, da je švedskemu sodnemu sistemu več do raznoraznih kriminalcev, ki niso niti švedski državljani, kakor pa do lasnih državljanov, ki bi jih po vseh pravicah in dolžnostih morali ščititi pred takimi grozodejstvi.

Ivan Šokić

 • mona lisa

  Take sodnike bi trebalo strogo kaznovat in nikoli več opravljat poklica v sodstvu ali državni službi. samo pometa še ceste lahko. Posiljevalskega migranta pa kastrirat in izgnat. Kaznovat po njihovem šeriatskem pravu.

 • if

  V normalni državi bi tak sodnik in posiljevalec sedela v zaporu.
  Švedska ni normalna država!

 • Dragan

  A je sodnik na Bavconovi PF študiral?

 • bojan

  Švedi take posiljevalce rabijo, to veš že po tem ko se mu zakriva oči

 • Zgornji

  Vsak narod ki se Pokvari, potrebuje takšnole migrantsko mohamedansko kazen … Žal.

 • samsara

  Podobno kot oni Eritrejec, ki je v LJ zaštihal enega njegovega znanca, menda Slovenca.
  Nihče mu očitno v tej državi nič ne more, saj kot je tu pisalo, je bil vpleten v preteklih letih v številna kazniva dejanja. Seveda bi bilo povsem drugače, če bi bil samo Slovencec, živeč v Sloveniji.

 • xtc

  Najprej skopiti p***** na suho in v izgon za njim pa v izgon še sodnika,ki mu je treba vzeti še državljanstvo.

 • Sadako

  Me prav zanima, kaj bi naredil Putin, če bi nekdo prišel v njegovo Rusijo in posilil Rusinjo ali kitajski komunisti, če bi prišel kdo na Kitajsko in posilil Kitajko?

 • Olga_10

  Ženske, oborožite se!

 • cosmosjasnovidec

  Če bi Švedi bili normalni bi mu nekdo že zdavnaj odstrelil jajca ali pa ga fental v zaporu.
  Tako pa sploh niso vredni komentiranja o njih.Naj jih kamelotrajbarji posiljujejo še v usta so si sami krivi.
  Vsakega kateri naredi tako svinjarijo bi nekdo pač moral na skrivaj počiti in bi počasi kamelotrajbarji pričeli razmišljati kaj počnejo.

 • Novakec1

  Sta v žlahti.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!