Afriška kanibala v Parizu napadla moškega in mu pojedla del ušesa ter ustnico

Fotografija je simbolična (foto: epa)

V pariški četrti, večinsko poseljeni z migrantskim prebivalstvom, je policija aretirala tri migrante afriškega porekla zaradi napada na moškega, v katerem so mu odrezali nekatere dele telesa in jih pojedli. Po Italiji je to že drugi primer kanibalizma v Evropi.

Kanibalizem je dobil domovinsko pravico tudi v Franciji, kjer že dolga leta živijo največje skupine priseljencev iz Afrike. Tokrat so se afriški migranti spravili na nekega drugega Afričana in mu odrezali uho ter spodnjo ustnico, poroča francoski medij Le Parisien. Žrtvi napada se je uspelo braniti proti napadalcem do prihoda policije, ki je aretirala tri temnopolte Afričane.

V Franciji dnevno več kot 700 napadov
Do incidenta je prišlo v pariški soseski Clichy-sous-Bois, znani po t. i. no-go območjih in kjer so se že leta 2005 začeli množični protesti priseljencev zaradi smrti dveh fantov, ki sta bežala pred policijo, nato pa sta se skrila v transformator, kjer sta umrla zaradi električnega udara.

Zloglasna četrt Clichy-sous-Bois je tudi v zadnjem času prizorišče migrantskih nemirov, hkrati pa jo povezujejo s središčem islamskega radikalizma v Franciji. Nekatera območja so tako nevarna, da oblasti v teh delih odsvetujejo prosto gibanje. Splošno varnostno stanje pa je v Franciji tako dramatično, da se po uradnih podatkih zgodi več kot 700 napadov dnevno.

C. Š.

 • Janez

  Plevel je treba izkoreninit prej da se začne razraščat.Potem ni več mogoče.Zato je treba izgnati tja od koder so prišli vse ,ki niso prišli v Slovenijo z dovoljenjem.SLOVENCEV.Drugi (Čefurji,Srbi,Bosanci),Najmanj pa muslimani nimajo v Sloveniji kaj odpirati gobcev,če jim mi domorodci ne dovolimo.

 • samsara

  Evropa je s tem bogatejša in plemenitejša, porečejo psihopatski levičarji in njihovi še bolj psihopatski šefi globalisti.
  Vsiljivci iz tretjega sveta, ki nepovabljeni ilegalno derejo v Evropo, sejejo kaos, strah, stiske, uničenje… že imajo izdelan svoj značaj, podzavest in energijsko podstat. Prišleki večinoma predstavljajo najnižji socialni nivo v krajih od koder prihajajo. So neizobraženi in v veliki meri omejenega delovnega in socialnega potenciala. Nevoljni dela, saj le to nima nobene tradicije in veljave tam od koder bežijo. Vse kar so ustvarili tam od koder bežijo, prinašajo v sebi in uveljavljajo kjerkoli se ustalijo.
  Takšni so in nikoli ne bodo drugačni. Kdor je že kdaj poskušal kaj spremeniti pri sebi, odpravit kakšen svoj miselni ali čustveni vzorec, ki ga je bremenil dolga leta ve, kako težko je to. Za to so potrebni lasten uvid in prepoznanje, iskrenost do sebe in sposobnost samorefleksije, kar edino da zadostno mero volje in vztrajnosti, potrebne za spreminjanje sebe. Proces lahko traja leta in desetletja.
  Nič od tega ni prisotno na strani tujerodnih prislekov, ki takšni kot so, v civiliziranem svetu izpadejo divjaki.
  Nevoljni sprejemanja tuje kulture, religije, načina življenja… Zakaj le bi vse to sprejemali saj gre za način življenja krivovercev, kot nas oni dojemajo. Vedo tudi kako je potrebno tretirati krivoverce, kjerkoli in kadarkoli. K temu pa jih dokazano spodujajo tudji njihovi verski voditelji.

  • šmentanamuha

   Problem je v tem, ker so oni prepričani, da smo jih povabili.

  • samotoje

   Samo en droben popravek- ilegalni migranti od nikoder ne bežijo. Oni potujejo proti blaginji, ki so jo ustvarili drugi in jim, po njihovem prepričanju, pripada.

 • soc

  Deratizacija – zapliniti sosesko, od hiše do hiše, prej evakuirati ženske in dečke v rosnih letih. Slej ko prej bo to edina rešitev za Francoze v Parizu.

 • xtc

  Sanitarni odstrel to je rešitev.

  • domovina mili dom

   Najceneje.

 • Sadako

  Saj pravim, da bodo v Franciji nastali desni partizani in začeli gverilsko vojsko proti priseljencem.

 • Antonius

  Merklova z bruseljskimi kreteni so vsiljenim multikultijem k ponudbi na menu dodali še Evropejce. Fast food, samopostrežno, kar na ulici.
  Ne verjamem, da bi prašiči, teleta in govedo na volitvah volili tiste, ki jih v zrezke spreminjajo.
  Seveda so Evropejci zrezki na dveh nogah z volilno pravico.

 • domovina mili dom

  S sabo nositi račun iz restavracije, da si užival svinjo. Morda te to reši pred podivjanimi kanibali

  • Zgornji

   Dvomim, ker takim bedakom ni nič več važno …

 • Zgornji

  Ajjjjjjj, … Bolniki Zlobni Črnski !!!
  Nooo, naj pridejo do mojega bratranca, ki take je , Ampak, jih Najprej lepo popeče, zato, da nebi postal še bolj Krvoločen kot je že itak Preveč .
  Vendar, zgleda da premalo “izginjajo” v naši “črni luknji” , …
  Saj bi mu predlagal da naj jih začne prodajati kot “sveže migrantsko meso” , … Ampak, kaj, ko pa vem, da se bo potem prebivalstvo okrog mene začelo samo še Bolj Pokvarjati , če bodo žrli to pokvarjeno migrantsko smrdljivo meso …
  Torej, tu ni rešitve …
  Bo treba kako drugo pot ubrat , …
  Morda za kak “ribji futer” , ker na naših koncih je več ribogojnic, … samo da nebomo potem dobili še “nore ribe” , … :-/

  • Marija

   Samo potem bo tako kaznoval,kot da je ubil človeka. Meni je en policist rekel,če me kdo napade ,se jaz branim in ga poškodujem sam lahko jaz kaznovana ne napadalec. Tako imamo danes v Lepi Evropi. Saj v Nemčiji policija tudi ne sme poškodovati migranta.

   • Zgornji

    Saj ga skoraj nebo ubil, ker ga bo tako hitro pojedel, da se bo komaj uspel speči do konca … ;-)

 • Slovenec 33

  Ali veste, da je prav zaninivo videti na sliki, kako se ti opičjaki preoblečejo v ljudi in morda celo mislijo da so ljudje

  Slovenski pregovor pravi, da “obleka naredi človeka”, ampak v teh primerih je ta pregovor naredil izjemo.
  Bo treba natančno pogledati lovski zakon, kdaj v letu je zapora za lov na opičjake.

  • Burek Burecki

   A ti si kaj boljsi? Boh ti ni dal zdrave pameti… potrebno bi te bilo kastrirati, da ne razmnozujes taksnih imbicilov kot si ti…

   • Slovenec 33

    Kaj, se je še en kanibal ali pa levuh oglasil.
    Kolk vas je.
    Kolikor vem, človek ne je ljudi, razen izrodkov ki to počno seveda.
    Vzel sem si malo pesniške svobode in takim izrodkom rečem opičjaki, ki so na enakem nivoju kot pasje dojilje, garažni fukači psov in verski blazneži, ki so izvedli genocid nad slovenskimi rodoljubi in nas na to opominja nad 600 morišč po slovenski zemlji
    Ne vem, kaj naj bi Bog imel s tem, razen, da imaš ti kakšnega svojega.
    Saj še ni planet opic pri nas na Zemlji
    Ampak gremo pa v to smer in tudi s podporo takih kot si ti.

    • Marija

     Zakaj žališ opice one ne jejo svoje vrste niso kanibali.

 • karlina

  LEVI POLITIKI SO V EVROPO SPUSTILI ZVERI-KI SO LJUDOŽERCI, 100 LET ZA OPICAMI, HALOOOO IN MISLIJO, DA SE BODO INTEGRIRALI, PA NE SE HECAT IN DELATI NORCA IZ NAS, LJUBI JEZUS.

  • Saj vedo, da se ne bodo nikoli integrirali. Z njimi želijo pokončati tiste, ki so jim v napoto, ampak ne vedo, da ko bo “futra” zmanjkalo, bodo dobri tudi oni za “pod zob”.

 • cosmosjasnovidec

  V azilskih centrih in drugod bi tem kamelotrajbarskim muslimanskim glistam morali med hrano dajati strup za podgane in podobno.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

 • WatsonForus

  ma, sam metek u čelo , pa zagrebst!

 • Marija

  Ali lahko verjamete kakšne dodatne vrednosti smo si uvozili v Evropo.In mi jih imamo vsaki dan več. Bravo.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!