Ali prihaja Gaystapo?

Foto: 24kul

Paul Rosnick je 30-letni homoseksualec iz Amerike, ki piše pod psevdonimom, ker se boji sodobnega Gaystapa. Prepričan je, da je dovolj le trenutek objektivnega razmišljanja, da dojamemo, da je zveza dveh moških ali dveh žensk bistveno drugačna od zveze med moškim in žensko. “Zadnji čas je, da spoznamo to temeljno resnico in se nehamo pretvarjati, da so vsi odnosi enaki.”    

Homoseksualna “zakonska zveza” je postala realnost hitreje kot pomežiknemo z očesom. Nedavna anketa medijev Washington Post/ABC News je pokazala, da je podpora javnosti istospolnim “zakonskim zvezam” višja kot je bila kadarkoli prej, kar 61-odstotna. Zdi se, da je ta boj končan. Da so zagovorniki istospolne “zakonske zveze” zmagali. Od 30-letnega homoseksualca bi pričakovali, da bom ob tej novici navdušen. Konec koncev sem v letih, ko se ljudje običajno umirijo in poročijo. Nič na tem svetu si ne želim bolj kot postati oče in vzgajati otroke.  Kljub temu se ne veselim zmage istospolne “zakonske zveze”. Prepričan sem, da globoko v sebi vsak Američan, homoseksualec ali heteroseksualec, zaradi tega čuti izgubo.

Tako ne razmišljam samo jaz. Velika skrivnost LGBT skupnosti je, da obstaja veliko homoseksualcev in lezbijk, ki nasprotujejo istospolni “zakonski zvezi”, in še večje število tistih, ki so neopredeljeni. Vendar homoseksualcev, ki tako razmišljajo, ne slišite. Ne slišite jih zato, ker aktivisti za pravice homoseksualcev – večina jih je heteroseksualcev – zlobno ožigosajo vsakršno sled  individualizma v homoseksualni skupnosti. Prosil sem za objavo (tega članka) pod psevdonimom, pa ne zato, ker se bojim nadlegovanja krščanskih konservativcev, ampak zato, ker vem, da bom zaradi tega članka postal tarča Gaystapa.

Poroka je več kot le pogodba
Moja Parada ponosa se je začela v trenutku, ko sem spoznal, da argument v podporo istospolni “zakonski zvezi” temelji na predrzni laži: namreč, da so istospolna razmerja v svojem bistvu enaka heteroseksualnim razmerjem. Dovolj je trenutek objektivnega razmišljanja, da dojamemo, da je zveza dveh moških ali dveh žensk bistveno drugačen dogovor kot zveza med moškim in žensko. Zadnji čas je, da spoznamo to temeljno resnico in se nehamo pretvarjati, da so vsi odnosi enaki.

Zagovorniki istospolne “zakonske zveze” pogosto spregledajo to pomembno neenakost, ker nimajo temeljnega razumevanja, kaj zakon sploh je. Kot kaže je zakon za večino ljudi vendarle nekaj več kot le pogodba ljubezni. Dva človeka se zaljubita, se strinjata, da bosta skupaj (vsaj za nekaj časa) in svojo odločitev potrdita s podpisom.  Če je zakon res samo pogodba ljubezni, potem bi morala biti zakonska zveza omogočena tudi istospolnim parom. Konec koncev, sta se dva moška ali dve ženski, prav tako sposobni ljubiti med seboj kot moški in ženska. Takšno razumevanje zakonske zveze pušča veliko neodgovorjenih vprašanj. Zakaj se vlada čuti poklicano, da ureja zakonska razmerja, ne pa tudi druga medosebna razmerja kot je na primer prijateljstvo? Zakaj je v vsaki religiji zakon sveta in božanska institucija? Zagotovo mora biti zakonska zveza več kot le pogodba ljubezni.

Vlada ureja zakonsko razmerje zato, ker je pomen zakona v vzpostavitvi družine
Ljudje pozabljajo, da je spolna komplementarnost partnerjev bistvena značilnost zakonske zveze. Prav zaradi tega je zakon, zakon. Zakonsko zvezo pogosto pravilno obravnavamo kot institucijo, ki ima globoke korenine v verski oziroma religiozni tradiciji. Ampak ljudje včasih pozabijo, da je zakonska zveza tudi znanstveno utemeljena. Ko ima heteroseksualni par spolne odnose, se namreč lahko zgodi lahko biološka reakcij, katere rezultat je stvaritev novega življenja.

Vlada želi zagotoviti, da bodo nova življenja ustvarjena na odgovoren način. Ta sposobnost, za ustvarjanje novega življenja, je tisto, kar naredi zakon nekaj posebnega. Ne glede na to koliko se trudijo, istospolni pari ne bodo mogli ustvariti novega življenja. Če se vam zdi ta neenakost žaljiva, se pritožite materi naravi. Redefinicija zakonske zveze z vključitvijo istospolnih parov, reducira to nekoč plemenito institucijo na ušivo pogodbo ljubezni. To, da spreminjamo zakon, ki je temeljni kamen družbe, v nesmiseln anahronizem, družbi škodi.

Dober oče postavi otroke na prvo mesto
Ne samo, da istospolni pari ne morejo biološko sami ustvariti otrok, ampak jim tudi ne morejo zagotoviti optimalnega okolja za vzgojo. Tudi zame je bilo to spoznanje mučno. Vedno sem si želel biti oče. Vse bi dal za to, da bi lahko imel otroke.  Ampak prvo pravilo očetovstva je, da bo dober oče dal potrebe svojih otrok pred svoje lastne, in da vsak otrok potrebuje mamo in očeta. Pika. Nikoli si ne bi odpustil, da bi iztrgal otroka iz materinega naročja, da bi lahko živel svoje sebične sanje.

Po svoji zasnovi so istospolna razmerja takšna, da lahko otroci postanejo del tega okolja le, če jih odvzamejo enemu ali obema biološkima staršema in odraščajo v odsotnosti očeta ali/in mame. To se zdi nepošteno. Toliko o tem, kaj počnemo kot družba, ki daje prednost potrebam odraslih pred potrebami otrok. Socialno in zdravstveno varstvo ropa mlade, da plačuje za starejše. Osnovno zdravstveno zavarovanje zahteva od mladih in starih ljudi, da plačujejo zavarovanje za subvencioniranje stroškov zdravljenja starejših in bolnih. Naše šolstvo se več ukvarja z ohranjanjem učiteljev zadovoljnih, kot z izobraževanjem naših otrok.

A niso otroci trpeli že dovolj, da bi bilo življenje odraslih bolj udobno? Vsaj enkrat bi bilo lepo videti, da družba postavi potrebe otrok na prvo mesto. Vzgajajmo otroke v družinah, kjer bodo imeli oba, mamo in očeta. To smo jim dolžni.

V svojem bistvu je pomen zakonske zveze v vzpostavitvi in ohranjanju družin. Skozi tisočletja človeške civilizacije se tudi najbolj razsvetljeni umi niso domislili boljše alternative. Mi pa v lastnem precenjevanju mislimo, da smo našli boljšo rešitev. Američani morajo dojeti, da istospolna razmerja nikoli ne bodo enaka tradicionalni zakonski zvezi. Veste kaj? Jaz se s tem strinjam.

24kul.si

 • Najplemenitejši

  Kdor bere sveto pismo, lahko iz pravljic o Jezusu takoj razbere, kakšne spolne usmerjenosti je bil. Oženil se ni nikoli, imela pa je 12 mladih apostolov, ki jih je stalno poljubljal. Ker jim je stalno umival noge, je po vsej verjetnosti imel fetiš na noge. Njegov moto je bil “Ljubite se med seboj, kakor sem vas jaz ljubil”.

  • if

   Berite delo Kdo je Jezus? avtorja Vittoria Messorija.
   Potem pridite na svetlo.

  • Cyclopean

   Tudi tvoj idol na sliki ni veljal za ljubitelja čistoče in osebne higiene.

   • Anton

    ljudje ki so bili za časa svoje mladosti zlorabljeni znotraj same družbe, če ne še akr celo družine kot osnovne celice človeške družbe, so postali v kasnejšem obdobju svojega življenja psihopati, ker enostavno niso mogli več v svojem jazu zadržati ves svoj nakopičani bes, jezo, gnev, frustracijo, to so dejstva, potrjena, dokazana od strani stroke in ne rečem 2krat da tudi ta tip Che Guevara ni bil le en izmed zlorabljenih otročičev, ki so to svojo nakopičeno negativno energijo lansirali v okolico med ljudi.

    sarkazem press

  • Slovencsm

   Kaj ko bi enkrat komentiral tisto, na kar se spoznaš. ostalo pa raje pusti drugim , ker se tako smešiš, da je že kar hudo. Če bi Jezus bil pravljica, ne bi preživel do danes. Ljudje ga ne bi čutili v svojem srcu. In če bi vi socialisti imeli kaj pameti, bi se naslonili na njegove nauke, ker bi hitro ugotovili, da so zelo podobni tistim, ki jih vi zagovarjate. A kaj, ko mislite, da ste najpametnejši in da pred vami v zgodovini ni še nihče odkril tistega, kar mislite, da ste samo vi.
   Je pa res, da kar zagovarjate, še sami ne verjamete. zato pa je taka zmeda v vaših glavah.

  • Antonius

   V ponižnosti spoštuj tiste in vse, ki so te povzdignili najvišje, pomeni umivanje nog in poljub na nart noge. Papež je najvišji med krščanskimi verniki, ni pa večji od njih.
   Vaš Kučan je pa drugačna zgodba. Od Kučana položaj povzdignjenja na vrh ne zahteva ponižnega poljubljanja nog, povzdignenje od njega zahteva, da se ON se samo skloni v igrani ponižnosti, da mu nižji in podrejeni lažje zlezejo v rit.
   ———-
   Ne matrajte svoje uboge pameti, ker vam je usoda namenila drugačne naloge. Ubogati Kučana, ko od vas zahteva razgrajanje.

   • primsek

    In vi, piške janšistične, ostanite doma, kadar vas bodo klicali na razgrajanje pred sodišče ali na parado odpora z rdečo zvezdo : tako malo vas je, da ste bolj za vzorec, kakšna polpismena SLO in kakšna kmetavzarija obstaja izven urbanih naselij. da o militantnosti ne govorimo, žvižganje na koncertu in špikanje sodnic z dežnikom, pretepanje klošarjev. iznoriški šiptarski doktorant si s toliko podpore mobilizacije množic pač ne more privoščiti, shod pod domobranskim mobilizacijskim plakatom je bil višek Grimskove Sluzkove kariere

    • Antonius

     Hvala za priložnost, ki ste mi jo nespametno ponudili.
     Jaz pred krivosodje ne hodim zaradi Janše, jaz pridem tja protestirati proti krivosodju, ker si je dovolilo naložiti finančno kazen osem (8) mesecev mrtvemu svaku.
     Ljubljanskega SPL-ja se ni mogel znebiti, ker ga v hiši štirih strank po zakonu niti rabili niso.
     Pokojna sestra niti njegove priporočene pošte s sodišča ni mogla dvigniti, ker ni imela pooblastila pokojnega moža.

     Pa na Disqus se odpravite, da ne boste zahrbtno prikrit in konspirativen, kot, da ste še vedno v partizanih.

    • Mare Kranjc

     Partizanček smrdljiv, a ti pošljem naslov kam prideš, da se dobiva in ti razbijem ta lažniv izrojen komunističen gobec? Ali imaš toliko poguma, strahopetna levičarska pičkica? A se boš skril v grmovje, gošar smrdljiv?

     • Najplemenitejši

      Trstenjakova ulica 8, 1000 Ljubljana

    • tarantela

     Ti pa že zgodaj skrbiš za jezo desnih! Pa še vročina bo, sej jih bo kap, dej bod mal usmiljen!

   • Štalmajster

    Antonius imaš “fajn” sliko, ki je ………….. na las podobna moji.
    Pozanimaj se o resnični zgodovini tega izmečka s kubanko !
    https://www.youtube.com/results?search_query=churchill+bomber+Harris

  • Štalmajster

   Kaj če bi ti raje Toro, Talmud,…….. študiral,……. namesto da bereš ………. pravljice ! ;-)
   Stupid goy !

  • sprehajalec

   Koran je zate. Pa če se boš vrgel v luft nekje, verjemi, da nikomur ne bo žal…

  • Mare Kranjc

   Kdor bere tvojo gnojnico ve, da si čistokrvna komunistična gnida! Rajši umivam noge neznancem, kot pa da moram vsak dan lizati Kučanov šupak, tako kot ga ližeš ti! Zgleda, da se ti je že tolikokrat usral v ta lažniv umazan gobec, da je njegov drek nadomestil možgane, ki si jih imel v tej izrojeni levičarski glavi! Strahopetna anonimna levičarska pičkica!

  • Artur

   Izumitelji tvojega – vašega komunizma so vaši od vas tako cenjeni satanski apostoli .
   “Najplemenitejši” gojimi vseh dežel v peklu je še veliko prostora za vas.
   https://www.youtube.com/watch?v=xQBXcHdfrmA&t=6s
   https://www.youtube.com/watch?v=h3qaalTcuEQ&t=9s

  • Snorri Sturluson

   Ne beremo tega.

  • pajot

   Najnovejše raziskave kažejo,da je bil Jezus poročen. Z Marijo Magdaleno. V tistih časih je bilo nepojmljivo,da bi bil moški pri tridesetih samski.Če ne verjameš,si oglej leonardovo sliko Zadnja večerja. In še kaj preberi. ne samo Nedeljskega dnevnika.

   • Serikoza Drek

    Jezus je fukal boga

    • Serikoza Drek

     Bog je pedofil

     • Serikoza Drek

      Jezus boga spravil na kolena in prvič imel oralca

 • Novakec1

  Delo ste razvrednotili zdaj pa še normalni družino uničujete zblojenci

  • salma hayek

   Khm, da ni dela razvrednotil kapital? ali so ga gejevski aktivisti? in tudi Gorenak Piškotek je imel razmerje s Knezoškofom

   • Steiermark

    idiotski komentar, idiota – morda gejevskega aktivista, ki je nezadovoljen, ker vedno “dobi premalega”!

    • primsek

     Odkar si fasala analni čepek, ki so ga ukradli v franciji, nisi več normalna, Čita Štrovs. Od takrta ti je vse premalo, pa misliš, da so tudi naše rektalne sposobnosti neomejene

 • Štalmajster
 • AIRWAYS

  Ne, da prihaja ampak je že tu. V obliki raznih mirovnih inštitutov in sveta za sovražni govor itd. … Novodobni inkvizitorji nad normalnimi ljudmi. Skratka #sprevrženci, #mentalniBolniki, #mentalniInvalidi

 • Artur

  GOYIM LGBT LUFTWAFE RETARDS :https://www.youtube.com/watch?v=oPLL9UuNvpw

 • Gru

  ” Redefinicija zakonske zveze z vključitvijo istospolnih parov, reducira to nekoč plemenito institucijo na ušivo pogodbo ljubezni.”

  Usiva ljubezen , to lahko samo verski fanatik napise ;)

  • Štalmajster

   Mati narava se je tako odločila, da tisti geni, ki nimajo potomcev ………………. izumrejo! Torej, mati narava ne stavi le na ……… samo “veliko” ljubezen. ;-)

   Pa samo pomisli koliko “velike ljubezni” je najbrž prisotno v Indiji, Kosovem, Afriki …… da jih imajo “za izvoz”.

   https://www.youtube.com/results?search_query=dr+david+duke+white+genocide

  • šmentanamuha

   Če bi bil funkcionalno pismen, bi razumel, da ni napisal, da je ušiva ljubezen, ampak da je ušiva pogodba ljubezni.

 • rubec

  Jaz sem se zavedel da to ne bo šlo več šele potem ko je partner domov privlekel LG OLED televizor ki sem si ga vedno želel. Ampak ne roza barve.

  • MižekFiga

   Dokler ob fuzbalu piješ pir, je vse OK.
   Ampak LG … ni poceni!

  • indijanka

   Po moje nisi samo en majčken lezbičen :)

 • Domoljub in gej

  Ljubezen je ljubezen in ne izbira spolna… Kdor skuša selekcioniran in izbirat kdor lahko ljubi in kdor ne je sam nenaraven in hiba narave…

  • FRANC3

   Ne bluzi. Torej je ljubezen med teboj in psom tudi ljubezen. Potem se poroči s psom ali mačko, če je vseeno.

   • Domoljub in gej

    Ljubezen med isto vrsto je normalna, zakaj te vleče k psom!? Jaz na ljubezen s psom niti pomislim nisem…

    • antimur

     Normalna ljubezen je med moškim in žensko, ti pederajs, pri takšni starosti pa ti še ni jasno, kako se nadaljuje vrsta, kako prihajajo otroci na svet. Narava se ni zajebavala, ko je postavila takšen sistem. Neupoštevanje naravnih zakonitosti se vedno maščuje, narava vrača z dvojno porcijo.
     P.S.:Da vleče koga k psom, je pa levaška navada, si pozabil Baričevića, Kresalko, Senico…..

     • Donald J. Trump

      Ja narava se ni zajebavala, zato poznamo veliko primerov naravne homoseksualnosti med živalskimi vrstami: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_animals_displaying_homosexual_behavior

      In razloži mi, kako ne upoštevam naravne zakonitosti, če me “po naravi” ne privlači nasprotni spol????????? Kot da bi mi Bog dal svobodno voljo, nato pa me kaznoval ker si jo drznem uporabljati.

      Seveda ne pričakujem da boš karkoli razumel, si le povprečen bralec tega propagandnega portala stranke SDS.

     • antimur

      Ti visoko leteči kučanistični peder , malo se spusti na zemljo in ne letaj tako visoko, ker se zna zgoditi, da bo pristanek trši kot pričakuješ. Sicer so pa tudi zločinci in kriminalci iz narave, pa to še ne pomeni, da jih moramo zagovarjati in podpirati

     • Donald J. Trump

      Hahahahaha joj kako smo užaljeni, ko se še narava noče postaviti na našo stran, presmešno :))
      In prosim, namesto praznih groženj lahko napišeš kaj, kar ima dejansko smisla…
      Ti si ta, ki se zgovarja na naravo, ne jaz. Sem le dokazal, da je homosksualnost naravna, ti si pa takoj užaljen…

     • Serikoza Drek

      Pejt na Jakoba črta izzivljat seti Janez ne pusti

   • Steiermark

    Mislim, da so to storili že njegovi predniki in on je samo produkt te zmote narave, ki je dovolila križanje med “človekom” in opico!

   • Donald J. Trump

    Hahahahaha, točno take komentarje lahko pričakuješ od najbolj neumnih ljudi v Sloveniji, t.j. bralcev teh desničarskih svinjarij

 • primsek

  V katoliškem internatu, ki ga je vodil brat predzadnjega papeža Ratzingerja, so v spolne odnose prisilili 67 članov internatskega pevskega zbora. Gejevstvo je res na pohodu, celo v vrhu SDS so stari udbaški miličniški kadri nagnjeni v pederastijo, recimo Gorenak Piškotek

  • MižekFiga

   Obreži si ga, da ne boš imel tvojo malenkost preveč politično našpičeno.

   • šmentanamuha

    Boljše, da si ga odreže, itak ni za nobeno rabo.

  • Steiermark

   kdo je pa tebe prisilil oz posilil? Verjetno kar tvoji, komunistično pedofilski učitelji in politiki, zaradi katerih sedaj trpiš zaradi štokholmskega sindroma! Bedak na kubik!

   • Serikoza Drek

    Daj pedofilski časopis faso dukate svoje Pankrti ker se vam ne dvigne normalno pobiti vse pedofile duhovnw

 • tarantela

  He, če boste kr furt na furt usiljeval neko “pravoverno” zvezo dveh, ki se imata reda, bom zanalašč postala lezbijka!

  • Domoljub in gej

   Vsiljivi so že s tem moraliziranjem. Tisti, ki moralizirajo so po navadi največje nesnage in moralni izmečki…

  • Steiermark

   Mislim, da se s tem ne rabiš preveč truditi, če imaš že v sebi, pač imaš in boš nadaljevala, kot lezbijka!

 • Snorri Sturluson

  Zakaj gestapo zakaj ne NKVD?

 • antimur

  Da moramo pederstvo in lezbaštvo spraviti iz javnosti je povsem logično, če želijo naj se pederajsajo v zasebnosti, normalne državljane pa naj ne obremenjujejo s to njihovo ogabnostjo. Njihove navzgravžnosti bi pa morale daleč od spremembe vsake Ustave in zakonov, če veljajo zakoni in Ustava za nas, bo tudi za te degenerirance. Sicer pa mislim, da jih bomo morali s silo spraviti iz ulic in javnega življenja. Da ne bo dvojnega dela, bi morali to nesnago počistiti obenem s kučanisti in antislovenci.

  • Domoljub in gej

   Ti se kar preseli v en bunker sredi gozda… Te sanje kar opusti, ker homofobi oz prikri homosi postajate manjšina.

   • MižekFiga

    Kakšna velika nepremišljena napaka !!!!
    Koliko avtobusov pa nameravate aktivirati naslednje leto na Gay paradi v Berlinu? Še eden je poreveč!

  • Serikoza Drek

   Tebe in tebi podobne v jamo v javno

 • Snorri Sturluson

  Naše šolstvo se več ukvarja z ohranjanjem učiteljev zadovoljnih, kot z izobraževanjem naših otrok.

  • tarantela

   Se pa precej motiš! Malo spremljaj še druge medije, boš izvedel, koliko mladih osnovnošolcev, srednješolcev in študentov dosega izjemne uspehe v tekmovanju znanja in inovativnosti med mladino v svetu!!! Naše šolstvo je kar na visoki ravni v posredovanju znanja mladim!
   Pred kratkim je mlad slovenski kemik pokazal toliko znanja, da mu čestitajo tudi dr. kemije v svetu.

   • Snorri Sturluson

    Preberi članek.

   • MižekFiga

    To je rezultat staršev (za potomce) !!!

   • Goran Hvala

    Jah glede na pisanje nove je nase solstvo v podnu…se dobr da znajo govort ko koncajo srednjo solo…to pa pravjo zato ker je slovencina nizko ocenjena…sej koga pa briga za slovencino..sej jo tako uporabljas sam v mini sloveniji…drugje ti ne koristi..sam odvecni balast…

    • Steiermark

     res nemoreš skriti tvoje srbijansske primitivnosti in zabitosti, ko ponižuješ slovensko kulturo in slovenskega človeka, samo, da bi dokazal svojo srbsko superiornost… Pa, komu? Sebi enakim jugobedakom in neciviliziranim bizantincem!

     • Goran Hvala

      Hahaha…jaz pa srb…a zarad imena?…hahaha….hudo ejga..no pa srb naj bom…ce bos lazje zaspal…pokaz mi drzavo kjer ti slovenscina pride prav?…boli me k za srbe…ceprav ti verjetno skor bel koristi srbski kot slovenski jezik…ti sa pac dokazal slovensko zahojenost…kaj mislis da se vse okrog slovenije pa tistih 25tisoc kvadratov vrti al kaj…dej ne srackaj…povedal sem sam dejstvo…kdo pa danes se zeli ostati in delati v slo od mladih.?..

     • Serikoza Drek

      Pejt Janezu psojebcu Urši primcu pedofilije črtu jakobu

    • šmentanamuha

     Zdaj mi je povsem jasno, da si res en odvečen balast ti sam, balkanoid zahojeni.

   • Steiermark

    ja, predvsem dijakov škofijske gimnazije! Bedak zaluznjeni…..

 • tarantela

  Kr neki se bojite homoseksualcev, komunistov, socialistov, Srbov, Hrvatov, Arabcev Afričanov itd., ne mislim tipkat, gre v nedogled. Najbolš, de si nardite en rezervat, kjer boste čistokrvni belci in sploh. Se mi pa zdi, da vam bo dolgcajt.

 • .

  Mene ne moti, če se poročijo, glede vzgoje otrok pa je bolje, da ima otrok očeta in mamo.

  • MižekFiga

   Kar možijo (in ženijo) naj se, zakaj bi njim bilo bolje kot nam!

 • MižekFiga

  Konćno je Družina bolj pomembna od sem pa tja seksualnega razmetavanja.

 • Goran Hvala

  Baje da so otroc brez starsev za v cerkvene sirotisnice…tam je najbolj primerno okolje za njih…ker pac dva moska ali dve zenski sploh ne znajo vzgajat otroka…ker opazam da vsi pari moski/zenska vec kot odlicno opravljajo svoje delo…matr ste blesavi s takimi izjavamim…zdej mi boste dopovedal da en fotr in mati pa oba zapita pa brez sluzbe dost boljs vzgajata otroka kot nek gej par…hahaha…pac sociala nej opravlja svoje delo…ce se otroku godi krivica v smislu zlorabe in zanemarjanja se jim ga vzame pa naj bo to bilokaksen par…drugace pa ce so nekateri pripravljeni otroka vzgajat pa naj ga..mal boljs da v neki ustanovi odrasca…dej nehite ga srat no..

  • Steiermark

   gorane, izgleda, da so tebe že vzgajali, pedofilski vzgojitelji, v komunistični sirotišnici…… lepo je biti titov pionirček – ker ti možgančki odpovedo in ne veš več, kaj si oz. kdo si a, ne, ljubičice bijelo…..njee de de….

   • Donald J. Trump

    Tipični odgovor zahojenega homofoba. Grem staviti, da sploh nisi prebral, ampak si takoj začel s komunisti, pedofili in pionirčki…Tako kot vsi retardirani komentatorji tukaj.

   • Goran Hvala

    Z zadnjim stavkom pa poves da nimas vec kot 25let….se to sm ti prevec dal….smesko..

   • Serikoza Drek

    Ne Primc pa Janša pa patria Benedikt na črtu in Jakobu sta ga učila Urša na psih

  • Artur

   Zdej mi boste dopovedal dopovedal da en fotr in mati pa oba zapita pa brez sluzbe dost boljs vzgajata otroka kot nek gej par??!! Poznam nekaj znancev kjer glih oba starša nista bila zapita eden od eden očetov je bil pijanec mati kurba , pri drugemu je bil foter pijanec mati brez službe pri tretjemu je bila mati samohranilka foter jebiveter a zanimivo vsi ti znanci eden je moj prijatelj so povsem normalni ljudje brez večjih devijacij(saj kdo jih pa nima ) , vse je bilo odvisno od njihovega psiho mentalnega sklopa pač je njihova močna osebnost preveslala te njihove družinske travme nekateri pa jim pač podležejo . V Gaj nezdravem perverznem “vzgojnem” okolju otroci še v osebnostem razvoju in razvoju identitete šele doživljajo travme in to praviloma a ne toliko svojih v rosnih temveč še toliko bolj pozneje.

 • baubau

  Da,imeti pogum in priznati resnico-to je pot rešitve.

 • domovina mili dom

  Bolano.

 • Donald J. Trump

  Vedno lahko računam na ta portal za komične, paranoične in homofobne izpade bralstva, ki itak ne preberejo niti dveh stavkov.
  Za crknit smešno je, kako malo je potrebno, da povprečni bralci tega propagandnega portala zapadete v totalen delirij glede neobstoječih “groženj” vaše eksistence.
  Da ste se dali tako zlahka prepričati, da nam preti t.i. Gaystapo, kaže na popolno nepoznavanje teme ter žalostno razkriva brezhrbteničnost bralstva, saj jih taka benigna in za naš obstoj popolnoma trivialna stvar, nemudoma vrže iz tira.

 • Artur
 • Najplemenitejši

  LGBQ skupnosti predlagam, naj si izberejo novo geslo: Ljubite se med sebo, kakor sem vas jaz ljubil.
  Heteroseksualni Slovenci vas podpiramo!

  • Bozz

   Isto boš dejal za pedofilijo, incest in bestialstvo, samo da te zadosti dolgo masirajo.

 • Hribouc

  Nič ni slučajno in nič ni tako kristalno razvidno kot dogajanja zgoraj opisanega gibanja.

  Mavrica iz Fatime se vrti nezadržno.

 • dob

  Bohve če bombe iz takega tanka eksplodirčkajo.
  Klela mate, vi predrzni sovražniki LGBT-ja,
  a-bum, trala-la, bum ta-ta, ka-bumciga!

 • Adolf Hitler

  PROKLET SMRAD BUZERANTSKI!

 • Adolf Hitler

  SMRT BUZERANTOM!sloboda FAMILIJAM!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!