Američanka kljub nosečnosti s svojim drugim otrokom vztraja, da je transseksualni moški

Foto: YouTube

Ženska vztraja, da je še vedno transseksualni moški, kljub temu, da je noseča in je prenehala jemati moške hormone. Kaci Sullivan iz ameriške zvezne države Wisconsin nosi svojega drugega otroka, in to le šest mesecev po tem, ko je prenehala jemati moške hormone in se je zapletla v spolni odnos s svojim 27-letnim fantom. 

Sullivanova ima tudi 5-letnega sina, ki ga je rodila preden je poskusila zaživeti kot moški. “Ko sem postala noseča s prvim otrokom, sem še bila v zanikanju svoje transseksualnosti”, je pojasnila. “Upala sem, da mi bo nosečnost pomagala k boljši povezanosti z ženskostjo in k odpravi nelagodja, ki sem ga čutila do svojega telesa, a se to ni zgodilo.”

Trdi, da je zdaj njena nosečnost bistveno boljša
“Po tem, ko sem se opredelila kot moški, je moje telo močno povezano s tem, kako se vidim in zaradi tega je moja nosečnost bistveno boljša,” je povedala 29-letna Sullivanova. “Všeč mi je opazovanje tega, kako dojenček raste v meni,” trdi umetnica Sullivanova, ki je ustvarila serijo video posnetkov o svoji nosečnosti z namenom, da bi tudi druge podučila o svojih izkušnjah. Vodi tudi skupino, imenovano The TransLiberation Arts Coalition, ki na svoji spletni navaja, da družba v povezavi z mediji negativno vpliva na transseksualce.

Foto: iStock

Leta 2013 je začela jemati testosteron
Sullivanova izpostavlja, da je bila vedno nezadovoljna s svojim ženskim telesom in dodaja, da do svojega 18. leta sploh ni poznala pomena transseksualnosti. Express poroča, da je imela otroka s svojim nekdanjim možem, medtem ko je leta 2011 živela kot ženska in se je nato po razvezi odločila, da zaživi kot moški. Maja 2013 je začela z jemanjem testosterona, kar je vplivalo na izoblikovanje njenega moškega videza, vključno z rastjo brade.

Sullivanova po navedbah Breitbarta ni prvi transseksualni moški, ki ima otroka. V Ekvadorju se je namreč moškemu in ženski, ki sta poskušala živeti kot pripadnika nasprotnega spola in se nista odločila za operacijo genitalij, septembra lani rodil popolnoma zdrav deček.

N. Ž.

 • Olga

  Ubogi otrok!

  • Zgornji

   JA, TOOOOOOOČNO TOOO !!! ! !!! SI MORAŠ ZAMISLITI KAJ BO IZ TEGA IZRODKA VEN PRILEZLO ??? !!! ??? IN , ČE ŽE BO PO DUŠI VSAJ MALO PODOBNO ČLOVEKU, PA BO NJENA POKVARJENA VZGOJA NAREDILA SVOJE , TAKO DA BO KASNEJE OTROK ZARES PREKAŠAL MAMO V DUŠEVNI PRIZADETOSTI . Žalostno …

   • mannuro

    ni rečeno! Lahko, da ko bo polnoletni in bo gledal to preseravanje, jo/ga/oneta poslal v 3pm in nikoli več hotel slišat za to zmedo. Imamo tudi takšne primerke, žal pa otrok vedno v taki “zvezi” stakne manjše ali hujše traume.

 • Caetano

  Pozor Trump je na vrhovnem sodišču dosegel pomembno zmago nad filoislamističnimi Obama/Clinton kadri v sodstvu in raznimi projihadističnimi ”človekoljubnimi” organizacijami. Upajmo, da zmaga tudi dokončno v jeseni!

  http://www.breitbart.com/big-government/2017/06/26/supreme-court-reinstates-trump-travel-ban-muslim-majority-countries/

  http://www.rtvslo.si/svet/zda-vrhovno-sodisce-delno-ugodilo-trumpu-glede-prepovedi-vstopa-muslimanov/426070

  • Morala

   Kaj se čaka EU?

  • Nata

   + + + + + + + + +

 • Airways

  Tej ženski bi odvzel opravilno sposobnost in jo vtaknil v norišnico. Diagnoza: Skisani možgani! Neozdravljivo bolna.

  • Zgornji

   AMENNNNNNN !!! ! !!!

  • mannuro

   Ja bingo, boljše nisi mogel zadet! Očitno preveč jogurta, v tej vročini, pa je vsekalo v glavo.

 • Zgornji

  UUUUUFFF, TIIII POKVARJEN SKRET TI BABJI !!! ! !!! BOLNICA FRANJA !!! ! !!! IZRODEK PEKLA, NE PA ČLOVEŠTVA. Žal.

 • mannuro

  Ti pesjaki imajo poln gobec svojih pravic, ampak na otrokove se požvižgajo.

 • tarantela

  Kisle kumarice.

 • FUCK COMMUNISM

  Kaj bolj odvratnega clovek bolj malokrat vidi… Ostudni so!

 • Nata

  Lepo vas prosim, no ?? Pa kakšen transseksualni moški ? Baba. . . . . . ki je jemala testosteron !! Čisto enostavno !!

  • Kratko, enostavno, resnično.

   • Nata

    Le zakaj se morajo vedno ” ven metat “?
    To je že en znak, da se pravzaprav zavedajo da nekaj pa le ne štima !Saj jaz verjamem, da marsikaj ni popolnoma odvisno od naše volje. Vendar pa ko enkrat ” ustrežeš ” svojim željam, se to samo še veča in raste. Skoraj tako, kot tista – več kot imaš, več želiš imeti.

 • PikaPolonica

  Men je to tko defektno stanje. Pa vedno otroc nasankajo. Verjamem, da bo ta otrok ko bo odrastel nekaj dobrega naredil za to človeštvo. Poskrbel bo, da bo imel normalno mamo in očeta.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!