Američanko v francoskem predmestju zabodel migrant, medtem ko je ta brezskrbno fotografirala okolico

Foto: iStock

Američanki se je med fotografiranjem v vzhodnem predmestju Pariza od zadaj približal migrant, ki je pred nedavnim prispel v Francijo, in jo večkrat zabodel.

Le Parisien poroča, da se je 52-letna ženska v četrtek popoldne sesedla po tem, ko jo je moški večkrat zabodel in ji prerezal arterijo. Kljub hitremu posredovanju reševalcev ženske niso mogli rešiti, saj je izgubila preveliko količino krvi.

Poslovodja bližnje trgovine je povedal, da je zaslišal glasen ženski jok in videl starejšega moškega z velikim nožem v rokah, ki je bil v odhodu iz prizorišča zločina. Napadalec je grozil mimoidočim in se nato spet vrnil na kraj, kjer je sejal smrt. Kmalu je po poročanju Breitbarta prispela tudi policija.

Foto: iStock

Morilec ob aretaciji v rokah držal okrvavljeni nož
Policisti pri izsleditvi napadalca tujega izvora niso imeli pretiranih težav, saj je bil blizu mesta zločina, v rokah pa je držal okrvavljeni nož. Aretirani je po umoru izrekel vrsto nepovezanih pripomb, razlog za napad pa je še vedno neznan. Moški napadalec je v Francijo prispel pred nedavnim in je živel v bližini.

Po navedbah Le Parisiena je bil smrtonosni napad na ameriško turistko nenaden in nasilen, zgodil pa se je v predmestju Montreuil, ki ima najvišji deležev prebivalcev s tujimi koreninami.

N. Ž.

 • Franc Novak 1979

  Tole je pa zelo nevarno za Parižane. Kaj, če bo Trump poklical oba rušilca, ki stza v Sredozemlju in bosta izstrelila kakih 60 manevrirnih raket na ta območje, ker gre smrt nedolžne Američanke. Tri, dv, ena ogenj na j zapove Trump in pokaže Francozom, da je življenje Američanke enakovredno, kot življenje otrok v Siriji.

  • stajerc5

   Kaj, ko bi ti z tvojo stevilcno “novakovo” druzino, sel raje tvoje (brez svinjine) cevapcice peci in nehal trosit oslarije po forumu!?

   • Franc Novak 1979

    Čevapčičev brez svinjine sploh ne more biti. Če so brez, so čufte, ki jih je tvoj Johan v čuzi jedel.

    • rubec

     Vaše sovraštvo do Johana je strah pred možno izgubo varnih službic tako da te kar razumem. Drugih pametnih razlogov jaz namreč ne vidim.

     • Franc Novak 1979

      Da ti bo jasno, Johan ali Cmerko ali pa še kdo drug mojega dela (nima službice) ne more ogrozit noben. Mogoče samo Trump ali Putin, če se jima skeglja in se začneta z nukicam obmetavat, potem bo tudi pri nas kaka “dol čofnila”, saj se v vojnah vedno najprej križišča zbombardira.

  • rubec

   Če bi ti Franc namesto tega kar si zapisal, povedal da regrat že cveti, bi bil dosti bližje poanti članka. Razmisli za v prihodnje.

   • Franc Novak 1979

    Zdaj vidim, da ste amerofili, torej ljubitelji morilcev. Regrat je cvetel že pred tremi tedni pri nas.

    • rubec

     Si ti letnik 1979 ko so amerikanci že imeli računalnik ali leta 9719 šele prideš ko bodo rusi že imeli svoje čevlje?

     • Franc Novak 1979

      Tudi če sem ta letnik, je nepomembno, kaj so Amerikanci imeli. če ne bi po WWII pokradli vsega znanja nacistične Nemčije, bi še danes vladal divji zahod. Sploh so pa prvi računalnik naredili Angleži. Upam, da bo Putin na provociranje NATO pakta poslal vojsko na Evropo, pa da te najdejo in sunejo v rit s čevlji, ki jih že imajo.

     • rubec

      Če kaj sovražim je zabit rusofil in neslana župa in to točno v trm vrstnem redu.

     • Franc Novak 1979

      1824: Anglež Charles Babbage zasnuje diferenčni stroj za računanje in avtomatično tiskanje matematičnih tabel.
      1936: Nemec Konrad Zuse prvi zasnuje računalnik, ki za računanje uporablja dvojiški številski sestav. Na osnovi tega delujejo tudi današnji računalniki.
      1946: Ameriška vojska izdela računalnik ENIAC, katerega osnovo predstavlja 18 tisoč elektronk.
      Sol so pa že prej “iznašli”. A ja, kdo neki je bil vodja ameriškega vesoljskega programa? Američan, Francoz, Kitajec, … v resnici pa je bil Werner von Braun, Nemec, za juho posoliti.

    • stajerc5

     V cefuriji cveti vedno najprej, predvsem bombe, nje!?

     • Franc Novak 1979

      Lepo se izražaš o Sloveniji. Upam, da bomb še ne bo, ampak % je že čez 7,5.

  • dež

   Če bi bil jaz kaj v sorodu z Američanko, bi se maščeval v razmerju 1:100. Tako, da bi bila tista dva rušilca navaden pičkin dim.

   • Franc Novak 1979

    Maš prav. Ampak jaz sem to napisal zato, ker je Trumpl brez vojne napovedi napadel mednarodno priznano državo, ker si je pač to po svoje nekaj zamislil. In da bi mu lahko to padlo na pamet, kar sem napisal, ne bi bilo nič čudnega. Upam, da ne bo ustrelil projektilov na Sovenijo, če mu Melanija da “šut-karto”.

  • dež

   Še to, verjamem da si izjemno vesel, ko vidiš kakšno tako fotko, kreten zarukan https://twitter.com/whois_John_Galt/status/850567348469760000

   • Franc Novak 1979
    • dež

     Neverjetno kakšno teslo si, da ne rečem kaj drugega. Kako se lahko norčuješ iz takšnih posnetkov ? https://twitter.com/ImNotMTurnbull/status/851303969481568256

     • Jadranko Plavić

      A to iz tistega otroka, ki so ga po plaži prestavljali, da je bil boljši posnetek? In kdo je krovec za multikulturalizem? Jaz prav gotovo ne, zato to kar nasvoje LGBTQ-jevce naslovi !!

     • dež

      Tisti otrok na plaži je sin voznika (švercerja) čolna, ki je zakrivil brodolom in številne utopljene. Očitno mu dol visi za svojega otroka.
      Sploh ni važno kdo je kriv za vse to sranje, iz prizorov iznakaženih trupel civilistov, pa naj gre za utopljene fantke, razpolovljena dekleta ali umrle v WTC, ki niso popolnoma nič krivi za to sranje, se nimaš kaj norčevati ali pisati ciničnih komentarjev. Ker je enostavno nespodobno.

     • Jadranko Plavić

      Pa še me zajebavaj, a ta rasa če se utopi, postane bela v obraz. Jaz sem videl tri utopljence, dva iz morja in eno iz jezera v Fiesi in so bili vsi čisto vijolični v obraz, zato ne verjamem slikam >”utopljencev” ki so beli v obraz, Še posebej, če gre za sina od mornarja. Tisti, ki so pa umrli v WTC, si lahko pa ameriška administracija pripiše na svoj morilski račun. Tako kot jih nič ne briga za otroke, poglejte videoposnetek Madeline Albright, kjer pove da je bilo vredno ubit 500.000 otrok v Iraku.

     • dež

      Jadranko, kaj naj ti rečem, priporočam občasen obisk pri psihiatru, pa srečno.

     • Jadranko Plavić

      Ob takih kot si ti, tega ne rabim. Zdaj pa povej, a si kdaj videl utopljenca? Ali pa kako letalska bomba ubije ranjence in zdravnike v Afganistanu? A si napisal odgovornim, tudi našemu vrhovnemu poveljniku, ker je Slovenija članica NATO, da naj obišče psihiatra?

 • Dragan Krstič

  na portalu reporter je komentar o muslimanih in islamu svetovnega popotnika in človeka, ki je zelo dolgo bival v muslimanskih državah, gospoda Gregorja Preaca. Že pred 2 letoma nas je opozarjal kaj čaka Evropo s prihodom te nasilne vere in njenih sledilcev. Prebite.

 • karlina

  Grozljivo in še enkrat grozljivo, kaj takšnega se lahko zgodi tudi v Sloveniji, če se migranti lahko svobodno sprehajajo, politiki EU naj bodo tisočkrat prekleti, ker so spustili v Evropo-ZVERI. Ali nam je tega treba bilo.

  • Ana Job

   Točno!!! +++++++++++++

 • Levicar nikoli!

  Govna je treba nacrtno zacet deportirat. Ce nocejo it, pa na silo. Ce pa se upira, pa sus med oci! DOST JE BLO!!!!!!

  • Spartan

   Se popolnoma strinjam z deportacijo. Ampak “papir prenese vse” (v tem primeru: “piksli prenesejo vse”), realnost je pa čisto nekja drugega. Razloži malo bolj, kako bi se izvedlo te masivne deportacije.
   Najprej je treba golazen polovit (jasno, pri tem je treba pazit na to, da se njihovih človekovih pravic ne krši), kar je že čisto na začetku svojevrsten varnostni izziv. Potem je potrebno te pošasti nekako pripravit za “vkrcanje” na neko transportno sredstvo. Vprašanje, kakšno transportno sredstvo bomo uporabili? Letalo? Si upaš biti prisoten na tem letalu (pa čeprav gre za vojaško letalo)? Mogoče avtobusni prevoz, vlak, ladja? Kako? Kako boš varno transportiral in nadziral vso to podivjano golazen med masovno deportacijo/transportacijo v njegovo izvorno državo? Če upoštevmo še dejstvo, da od večine sploh nimamo pravih splošnih podatkov (datum rojstva, ime-priimek, kraj rojstva).Si predstavljaš stroške vsega tega? Čim boš pa začel streljat to golazen je to začetek vojne v neki obliki.
   Lahko bi razpredal še naprej, ampak mislim, da je govor o masovnih deportacijah musličev žal le iluzija. Deportacija par sto ali tisoč musličev zame ni rešitev če jih imaš samo v Franciji in Nemčiji cca. 10 miljonov.

   • Dragan Krstič

    Kako jih bš deportiral nazaj? Kam? V katero državo? Musliči so prišliv Evropo brez dokumentov in kamor jih boš vrnil jih ne bodo sprejeli ker moraš dokazati da je njihov državljan.

    • McBobo

     Na tankerje, sami naj povedo, v katero državo hočejo, če ne se jih pelje na osvobojeno ozemlje. Recimo Sirijo do konca očistiti in osvoboditi ter zvoziti tja, potem se bodo pa že sami razkropili.

     Lažja možnost; uvesti smrtno kazen, prepovedati vse tuje religije razen domačih, ki so že od nekdaj na teritoriju EU. Vse pokristjanit ali jim dati možnost da postanejo ateisti. Za vsak najmanjši prekršek zapor in po prestani kazni izgon iz EU brez možnosti povratka.

     V vseh primerih čim manj birokracije oz. jo prirediti in narediti čim bolj efektivno.

   • pajot

    Začetek vojne je že. samo mi se tega še ne gremo. Oni pa.

 • Darth Vader

  to vi ne razumete :D tip je bil pod stresom, ker ni imel svoje mošeje zraven eifflovega stolpa….in islam je religija miru :)

 • črnaovca

  In večina bedakov v ostalih medijih poroča in se zgraža nad zastoji na Hrvaški meji zaradi poostrene kontole.

  • Lokomotivführer

   Ironija je kontrola sedaj, po pol milijona prosto vstopajočih. Namen šengena je bil preprečiti prav to, sedaj je malo pozno. Po drugi strani pa me zanima, kako je na drugih šengenskih mejah. Če je to samo pri nas, se je spet nekdo zaplaniral…

  • samsara

   Vsaka dimna bombica pride prav za odvračanje pozornosti javnosti od rezultatov levičarske destruktivne politike.

 • Caetano

  Še enkrat naj poudarim, da je bilo vse to napovedano. Jasmin Keserovič nam je spregovoril v razumljivem jeziku, podobno so spregovorili jihadisti Francozom, Nemcem, Angležem, Američanom, Švedom…

  https://www.youtube.com/watch?v=PJxW_kq1slk

  • Ana Job

   To džihadično svinjarijo, bi mogle tajne službe pričeti bolj dosledno čistiti.

   • Caetano

    Večinoma so jih pustili, da odhajajo v islamistične milice. Mi jih pustimo celo še danes! Po zaslugi Klemenčiča! Je garantirala S. Arabija in Katar, da je varno za nas v Evropi.

    • Ana Job

     Seveda je garantirala, saj je kupila Evropo in sem pošilja svoj beden gnoj. Že nekaj časa vodi evropsko politiko Saudska Arabija. Evroposlanci pa tam afne guncajo in se napajajo z denarjem,namesto, da pri sprejeli ukrepe v prid Evropejcev. Nikoli ne bi smeli spustiti Arabcev blizu. Polni so keša in pokupili so evropske politike, z Merklovo na čelu. Tej ženski vedno poudarjam, bi bilo potrebno še pravočasno odstraniti gobec od korita, ker je poglavitna krivka za razpad Evrope. Izjemno škodljivo in nevarno politiko se gre.

 • Demokrat

  Ameriski zet ga serje
  https://youtu.be/EXuV64hp4dk

 • Bozz

  Je že morala biti kakšna “ignorance is bliss, flower power” liberalka ali levičarka, ki zvečer gleda Pop tv, Rtv,… in verjame vse kar ji servirajo mainstream mediji. Informiran človek ne bi stopil v predmestje z najvišjim deležem prebivalstva tujih korenin. Ohlapno napisano, ampak vsem je jasno katere specifične tuje korenine so to. Žal je za svojo neumnost plačala najvišjo ceno.

  • bakreni žleb

   Država mora vzpostaviti in vzdrževati red na svojem teritoriju, ali pa država to ni! In za ta namen bodo potrebne proti takim delikventom ustrezne sankcije. Pri nas bo malo problem, dopovedati “miličnikom”, da zatiranje nasprotnikov oblasti in drugače mislečih še ni skrb za varnost državljanov, je le skrb za varovanje samodržcev”.

 • Morala

  Nič več potovanja po EU, nič več turistov!!

  • Dragan Krstič

   A nimaš dost muslimanskih turistov.

   • Morala

    Premalo :)

 • Ana Job

  ,, Je garantirala S. Arabija in Katar, da je varno za nas v Evropi.,,
  Caetano
  28 minut nazaj

  Seveda je garantirala, saj je S. Arabija kupila Evropo in sem pošilja svoj beden gnoj. Že nekaj časa vodi evropsko politiko Saudska Arabija. Evroposlanci pa tam afne guncajo in se napajajo z denarjem,namesto, da bi sprejeli ukrepe v prid Evropejcev. Nikoli ne bi smeli spustiti Arabcev blizu. Polni so keša in pokupili so evropske politike, z Merklovo na čelu. Tej ženski vedno poudarjam, bi bilo potrebno še pravočasno odstraniti gobec od korita, ker je poglavitna krivka za razpad Evrope. Izjemno škodljivo in nevarno politiko se gre.
  NORMALNO IN SMOTRNO JE, DA STAROSELCI ZAŠČITIJO SVOJE OGNJIŠČE PRED VDOROM TUJCEV! To velja že od pradavnine naprej in je logika. Kaj se grejo prekleti Evroposlanci??? Evropejci ne bomo riti nastavljali muslimanskim bednikom!!! Prijeli bomo za orožje in branili, kar je našega!!! Pa če je treba iti na vse ali nič!!!!

 • janez.pokoncni

  Prejšni petek je druga “žvau” v Marseillu, za katerega pravijo, da je najnevarnejše evropsko mesto, pred tremi njenimi otroki in ostalimi kupci zaklala žensko.
  Ameriški forumi so polni nasvetov o izogibanju Evropi.

 • Olga

  Evropa bo morala pokazati divjakom, ki ne prenesejo normalnega načina življenja, miru in svobode, vrata!

  • totex39

   Res je, samo kako to izpeljati, če ima Evropa same butlne, ki nas z temi migranti zavestno uničujejo.

   • McBobo

    Najprej bo treba z butlni obračunat. Za začetek cel parlament pripeljat na kraj dogodka in naj si ogledajo razmesarjena trupla. Potem pa naj jih še pomagajo pospravit v vreče in v mrtvašnico. Mogoče jim bo takrat prišlo, kaj so naredili?

 • Spartan

  Drugače pa, fantje in punce…v realnosti zgleda to takole (tokrat je bilo včeraj na Švedskem, kje bo naslednjič?):
  https://tinyurl.com/l34lpcp
  https://tinyurl.com/koeyk7p
  https://tinyurl.com/kr8pgfw

  Pravijo…daleč od oči, daleč od srca. Mislim, da je take stvari potrebno jasno videti od blizu na lastne oči. Mogoče bo počasi le prišlo do srca…

  • Igor Kavalar

   Sej pravim, tisti ki jih podpirajo imajo krvave roke. In račun bo treba plačat. Milosti bo toliko kot so jo dali.

 • Caesar

  ZDA so z napadom v Siriji podprli teroriste in Islamsko državo. Kaj lahko drugega pričakujejo?

  • garfi

   torej lahko koljejo po želji nedolžne ?

  • sprehajalec

   Ja, to daje pravico Sirijcem, da pobijajo kogar srečajo. Vsakega državljana iz držav Zveze Nato. Oni njih ne, oziroma jih morajo gostiti, Sirci pa nož pod rebra. Levičarski aktivisti, podaljšana roka Putina v Sloveniji, bi pa ploskala.

   • McBobo

    To ima EU v zahvalo, ker jim da hrano in streho nad glavo. Prokleta svojat nehvaležna podganarska. Uživajmo tale naš mir še kakšno leto ali mogoče nam bo uspelo dve leti, potem bo pa treba za orožje poprijeti, če bomo hoteli obstati na našem koščku zemlje.
    Močno pa tudi upam, da bomo končno naredili red s komunisti, LGBT sranjem in da se ukine sociala.

 • Antonius

  Evropska turistična ponudba, srečanje z nožem v živo. Likanje s tovornjakom je gratis.
  Takojšnje plačilo zdravniških uslug, obračunano s popustom.
  Modne dodatke priračunane k številu šivov, obračunamo posebej.
  Izkoristite priložnost, cene so konkurenčne.

 • sunday

  a jih že bomo začeli enkrat pobijati ali ne – nimamo več kaj čakati – takoj ko katerega zagledaš ga moraš na kakršenkoli način pokončati, če ne bo on tebe sigurno!!!

 • sprehajalec

  Sedaj naj pa Američani tožijo Francijo, ker ne more zagotoviti varnosti na svojem ozemlju. Svojci pa francosko vlado pred ameriškim sodiščem.

  Zunanje ministrstvo pa naj odsvetujejo odhod svojim državljanom tja.

  Samo tako bo pomagalo.

 • xtc

  Podobne primerke na licu mest TERMINIRAT:

  • Novakec1

   Kar je dvakrat zapečeno še enkrat v peč in dokonca zapečt

 • RATATA

  Brez veze dalat samomore doma.
  Kar v Francijo, te kuj zashtihajo.
  Al pa na Swerige, da te povozjo.

  • Rožle

   Maja…. pa še razmišlat ti ni treba kako bi se …

   • RATATA

    Nobena statistika ne vodi števila neuspešnih samomorov. Le uspešne.
    Pa še tisto se svojci zlažejo zaradi zavarovalnine.

 • Vrhovni sodnik

  Poslat jim Jelinčiča, da jim zaigra na puško mitraljez, ni druge, te stenice je treba potolčt.

  • RATATA

   Plemeniti bi jim titove doprsne kipe metal in grozil s starinskimi samokresi.

 • cosmosjasnovidec

  Razlog za napad pa je še vedno neznan,ker je pač imel psihične težave tako,da mu je pobijanje oproščeno saj je revež bil pod vplivom kamelotrajbaske islamske vere in mu lahko sodi smo njegov svinjak alah kateri pa trenutno nima časa,ker je zaradi prezaposlenosti trenutno nedosegljiv.
  Na svinjski farmi v Texasu trenutno naskakuje prašiče v rit in trenira za naskok na copatarja “jankoviča”ter ostale privržence kamelotrajbarjev kateri se pripravljajo na otvoritev tiste svinjske greznice katero imenujejo đamija.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!