Ameriški predsednik Trump se je odpovedal nazivu osebnosti leta revije Time

(Foto: Twitter/@TIME)

Ameriški predsednik Donald Trump je zavrnil priložnost, da bi ga Times vnovič imenoval za osebnost leta. Trump je namreč prek družbenega omrežja Twitter sporočil, da so mu uredniki revije ponudili možnost, da sodeluje. 

“Iz revije Time so sporočili, da bom verjetno imenovan za osebnost leta tako kot lani, vendar bi bilo pred tem nujno, da opravim intervju in veliko fotografiranje,” je zapisal Trump in dodal, da se je odločil, da bo tokrat vse preskočil in se zahvalil za sodelovanje.

Trump je bil lani imenovan za osebnost leta zaradi njegovega vpliva na družbo v ZDA, še pred inavguracijo, po tem, ko je zmagal na predsedniških volitvah in v tekmi premagal Hillary Clinton. Sicer je malo verjetno, da bi bil Trump vnovič imenovan za osebnost leta, ampak očitno je, da so ga želeli vključiti kot možnega kandidata dokler bi bil pripravljen opraviti intervju in fotografiranje.

N. Ž.

 • Spartan

  Trump!…thums up! Edino pravilno! Da bodo v tem levičarskem trobilu spet sral po njemu s takimi usranimi mračnjaškimi naslovnicami kot je bila lani. Če se malo pogleda po naslovnicah iz prejšnjih let (pred Trumpom), v tej reviji nisem zasledil takih zaničujočih in omalovažujočih naslovnic o predsedniku. Da ne govorimo o Obami, kjer so ga prikazovali kot S. Korejci svojega velikega vodjo. Skratka…najslajše je takšno “ameriško Mladino” prizadeti z ignoranco!

  • OrangeHitler

   Hahahaha.
   To, da se je v preteklosti sam “fotošopal” na naslovnice istega Time-a in te fake naslovnice obešal po svojih hotelih, sedaj verjetno ni važno.:)
   Medtem pa je še malce poglobil močvirje, ko je za zdravstvenega regulatorja določil človeka, ki je ravnokar končal lobiranje za eno od farmacevtskih multinacionalk. skratka MAGA

 • Olga_10

  Pri nas se je izkazalo, da so bili razni “čudeži” leta samo klopotci!

 • freedomfighter

  Kako ti je lahko vsec karakter cloveka ki rad zali in ponizuje hkrati pa je se skregan z vecino ljudmi in vsak ki karkoli rece proti njemu tudi tisti iz njegove administracije takoj zanj postanejo najhujse zlo in laznivci

  • Ana Job

   Se spomniš tiste pesmi “Express yourself” od Madonne? Trump me spominja nanjo, točno to naredi, kar mu šine v glavo in ne ozira se na nikogar, no morda na eno od ži*dovskih frakcij, ki so z Jeruzalemom pritisnile nanj že prvi dan predsedovanja.

   Takole ti povem, vsa politika je ena kurba, Slovenija je ujetnik političnih norcev in slabo bomo končali.

   • Hun

    Trump celo zivlenje serje z polno ritjo v zlato skolko…ni nc bolsi od Jankovica podobn karaktr

    • Ana Job

     Prav imaš, takšen človek, ne bo nikdar imel socialnega čuta za revnejši sloj.

 • totex39

  Trump je pameten, da ne naseda levičarjem, da bi se spet delali norca iz njega.

  • OrangeHitler

   Ni potrebno, ko pa dnevno dela norca iz samega sebe in ZDA. Danes je še malce poglobil “močvirje”, ko je za regulatorja zdravstvene/farmacevtske industrije določil človeka, ki je bil do nedavnega lobist za farmacevtskega giganta. Le kaj bi šlo lahko narobe?

 • Caetano

  Dobra poteza Trumpa! Time je itak navijal za filoislamistko Clintonovo.

 • Darth Vader

  po začetni evforiji predvsem ne-slovencev s slovenskim potnim listom o tem, kako je več milijard usd težak podjetnik Trump neumen :) smo počasi ugotovili, da se je ekipa Trump pripravljala več kot 30 let na tole……ubogi globalisti in uboga levica, tip jih bo poradiral kot črke na papirju

  • OrangeHitler

   Človek, ki v življenju ni prebral ene knjige in ki se je zlagal daleč največkrat v prvem letu mandata od vseh predsednikov v zgodovini ZDA, se je kao “pripravljal 30 let na tole” hahahahaha to med vsemi orgijami v Parizu, bankroti, fake univerzami in grabljenju za muce

 • OrangeHitler

  Trump ne potrebuje svoje slike na naslovnici Time-a, saj se je v preteklosti kar sam “fotošopiral” notri in jih v okvirjih razobesil po svojih hotelih, tako da to mu nebi prineslo posebnega zadovoljstva.
  Namesto tega je raje na čelo zdravstvenega regulatorja postavil nedavnega lobista farmacevtskih korporacij (Ely Lily denimo).

 • ogledalo

  Odpovedal? Saj mu ga še podelili niso! Menda se je ivan odpovedal Nobelovi nagradi za mir? Ker naj ne bi bilo etično?

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!