Amnesty International, financiran s strani Sorosa, želi ustaviti referendum o tradicionalni družini v Romuniji

Foto: epa

Nevladna organizacija Amnesty International, ki jo financira milijarder George Soros, skuša v Romuniji ustaviti referendum, ki bi definiral poroko kot zvezo med možem in ženo.

Referendum za jasnejšo določitev poroke z ustavo je sprožila peticija Koalicije za družino, ki so jo po pisanju Voice of Europe podprli trije milijoni Romunov. Referendum bi spremenil 48. člen romunske ustave in s tem določil, da je temelj družine poroka med “moškim in žensko” in ne med “soprogoma.”

Romunski poslanci so predlog referenduma potrdili z veliko večino in razpisali referendum s tem vprašanjem za 7. oktober. To pa je zmotilo Amnesty International, ki namerava izpodbijati izpeljavo referenduma na romunskem ustavnem sodišču, da bi preprečili Romunom, da sami odločajo o svoji prihodnosti in definiciji poroke. S tem se Amnesty International, ki je mednarodna nevladna organizacija, vpleta v politično in demokratično voljo Romunov, saj jim želi vsiliti svoje arbitrarne in subjektivne definicije ter jim tako diktirati, kako naj živijo v svoji državi.

Romunski senatorji so referendum o tradicionalni družini podprli z veliko večino. (Foto: Twitter)

Kot razlog za svoje politično motivirano početje so navedli, da bi lahko referendum vodil do kršitve mednarodnih človekovih pravic in spodbujal “homofobno diskriminacijo” v državi. Ob tem je smiselno poudariti, da se je organizacija med nedavnim referendumom o splavu na Irskem znašla pred sodiščem zaradi nezakonite donacije Georga Sorosa, ki je niso želeli vrniti nazaj.

Ivan Šokić

 • Olga2345

  Bravo Romuni! Vztrajanjte in povozite Sorosa in njegove “clovekoljube”, ki trgujejo z ljudmi in kršijo njihove in naše človekove pravice! Sorosa za rešetke in njegov denar porabiti za sanacijo škode, ki jo je naredil!

 • goldhorn

  Romuni naj začnejo posnemat Madžare in prepovejo financiranje teh organizacij iz tujine.

  • Franjo

   Itak. Financiranje iz tujine je vmešavanje v notranje zadeve

 • Wqx Htr

  komi čakam da crkne soroš!!!! naredimo proslavo?

 • xtc

  Opozoriti AI,da se nima kaj vmeševati v zadeve,kine ogrožajo nikogar,če bodo z dejavnostjo nadaljevali,pa jim zapreti vrata v državo.

 • Franjo

  Tolk orožja na svet, pa ga mobedrn ne more pospravt

 • samsara

  Tile nevladniki so kot nekakšna predhodnica ali glasniki Novega Svetovnega Reda.
  Tudi financirani so s strani pretendentov za globalne absolutne gospodarje oz. kar diktatorje/samodržce.
  Upam, da bodo vsi skupaj dololj zgodaj in dovolj množično prepoznani kot taki.

 • Antonius

  Po Sorosu in njegovem Amnesty International je mednarodna človekova pravica tudi muslimanski šerijat, ki terorizira in mori vse, ki ne molijo k alahu.
  Mednarodni smo vsi, če na zemljo pogledaš iz vesolja. Pogled z zemlje v vesolje je pa državno zamejen.Američani v vesolje vendar ne gledajo iz Severne Koreje.
  Zato Romunom Sorosev Amnesty International ne more prek romunskih meja vsiljevati, kako naj Romuni po svoji volji živijo za svojimi mejami.
  Soros naj začne s svojim Amnesty International najprej pri sebi. Oddgovori naj si na vprašanje, zakaj je med II. vojno okupatorju ovajal svoje? Potem naj si pa še odgovori, zakaj je, pošten kot ni, pobegnil iz Velike Britanije!
  Soros si pa zares zasluži, da bi njegovo rit dali sedeti na ušpičen klin.

 • uanabab18

  ︁H︁i︁i︁!!︁ I f︁︁o︁un︁d t︁︁he p︁l︁ac︁e︁ w︁h︁er︁e h︁ot︁ M︁︁I︁L︁F︁S︁, f︁ro︁m m︁︁y C︁︁i︁t︁y︁, p︁ub︁ll︁i︁s︁h︁e︁d ︁i︁n︁ti︁m︁a︁t︁e︁ i︁︁m︁a︁g︁es︁!︁!
  ︁C︁h︁e︁c︁k ︁i︁t o︁u︁t: ̩▶️ n︁o︁v︁︁b︁t︁c︁.︁︁c︁︁o︁︁m︁/︁a︁l︁b︁u︁m︁1︁9︁4︁1︁︁0︁3

  • ralimdul70

   ︁D︁a︁aa︁m︁n︁, ︁ f︁︁o︁u︁nd m︁y ︁︁c︁o︁l︁l︁e︁g︁e︁ c︁l︁︁a︁s︁sm︁a︁t︁e︁!︁!︁!︁

   • galihbk84

    ︁b︁l︁e︁s︁s y︁︁o︁u︁, ︁︁d︁a︁w︁g︁!

 • Ana Job

  Zatiranje vseh moralnih vrednot je očitno Sorosov hobi.

 • Gr Enze

  VSI SO BOLJ PAMETNI KOT NAŠI KOŠTRUNI !

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!