Assange: “CIA je najbolj nevarno-nekompetentna vohunska agencija na svetu!”

slikovni vir: http://www.epa.eu/webgate?SERIESDISPLAY=1&EVENT=WEBSHOP_SEARCH&SEARCHLANGUAGE=eng_usa&SEARCHMODE=NEW&SEARCHTXT1=julian+assange

Ustanovitelj WikiLeaksa – Julian Assange – je CIO opisal kot izjemno “nevarno in nekompetentno”, potem ko ga je ameriška agencija označila za “prijatelja teroristov”. Vojna besed se je začela, ko so pri RT-ju ameriški centralni obveščevalni agenciji zastavili vprašanje na tematiko njihovih junaških dejanj.

“Diktatorji in teroristi nimajo boljšega prijatelja od Juliana Assangeja,” je v e-sporočilu zapisal Heather Fritz Horniak, ki je pooblaščen za upravljanje Ciinih odnosov z javnostmi. Takšen odgovor je zagotovo podžgal Raya McGoverna, ki je trdil, da WikiLeaks krade in ponareja ruske prstne odtise.

Bi bil ruski heker lahko John Brennan?
“Če bi lahko stavil na to, bi se odločil, da je točno tako!” je na vprašanje RT-ja odgovoril McGovern. To bi lahko pomenilo, da so obtožbe proti Trumpu popolnoma neutemeljene. Brennanov naslednik – Mike Pompeo – je svoje dvome izrazil že aprila; takrat je predlagal, da bi morali WikiLeaks kazensko preganjati zaradi javne izdaje sicer zaupnih dokumentov ameriške organizacije.

In ko so za mnenje vprašali Assangea …
Assange ni preveč pazil na svoje besede, jasno je povedal, da je CIA po njegovem mnenju nevarna in nesposobna organizacija, ki je napadala teroriste, uničila demokracijo in spet uveljavila številna diktatorstva širom sveta. Žogo je vrnil Ciin Horniak, ki je namignil, da se je v ameriške volitve posredno ali neposredno vmešala tudi Rusija, čeprav se mu ne zdi čudno, da so takšna dejstva nekoliko pomešana.

Kaj pa dokazi?
Odgovorna urednica RT-ja – Margarita Simonyan – na trenutno stanje gleda objektivno: “CIA se ni potrudila, da bi za svoje trditve dostavila dokaze; zdaj pa so seveda presrečni, saj mediji sledijo njihovim govoricam. Prav to je razlog, da so ljudje prenehali zaupati medijem in so tako prisiljeni sami iskati nove vire informacij in analiz.”

S. E.

 • Viktorh

  “CIA je najbolj nevarno-nekompetentna vohunska agencija na svetu!”

  Ni je na svetu takšne, ki bi bila prijazna do…

  Drugače je bilo v jugi in je pri nas, ko nas udba varuje pred sovražnikom.

  • Olga

   Katerim?

   • Borut Stari

    Notranjim seveda. Seveda pa uporabljajo ciljno usmerjeni zločinski sistem.

  • Nata

   Viktorh. . . . . . . uporabi narekovaje

   • Viktorh

    …kje in zakaj?

    • Nata

     ” varuje pred sovražnikom ”
     oprosti no. . . . .

  • KIKI

   Notranjim in zunanjim? “Udba, udba, svugde oko nas….”

 • Demonkrat

  Zakon močnejšega je prinesel dosti slabicev na oblast

 • dr Janez Sveti

  CIA je ena najbogatejših organizacij na svetu (če ne celo najmočnejša), ki ustvarja krize, postavlja diktatorje in ustvarja teroriste za potrebe ameriškega kapitala. To je jasno že dolgo časa.
  DR janez Sveti kgb

  • sprehajalec

   Meni je jasno to vse, odkar je CIA organizirala Zimsko kulturniško / trenerkarsko vstajo in vrgla iz oblasti Ivana Janeza…

   • dr Janez Sveti

    To ne vem.
    DR Janez Sveti tiran

  • FORT WORTH

   Rusofilni bullshit.

   • dr Janez Sveti

    Nisem noben rusofil. Vem pa kaj je ameriška “demokracija”. Soros in Cia sta lep primer. Da ne omenjam vojn, ki so jih ustvarili po vsem Bližnjem vzhodu. Če boš pošten in če ti bo tvoj razum dovolil pogledat iza plota, boš priznal, da tako je in si jaz nič ne izmišljam. Ko za božjo voljo verjame, da so Američani pomagali Albancem na Kosovu iz dobrote? Kdo verjame, da so pomagali Bosancem zaradi dobrote??
    DR Janez SVti genij

    • FORT WORTH

     In ti primerjas CIO z Madzarom Sorosom,ki je uspel v ZDA v zahvalo pa nagaja in dela kaos ??
     Za kaj takega moras biti popolnoma prismuknjen.
     Tudi pojma nimas,kaj pises.
     Tebi je edino vodilo ocrniti ZDA.
     Ne vem zakaj. Lahko si pa mislim…
     Nesposobnez je vedno nevoscljiv tistemu,ki ima kaj pokazati.

     • dr Janez Sveti

      Moj osebni uspeh je zelo podoben “ameriškim sanjam” in zato se zelo motiš. Njihov način, pošteno delo, majhni davki in svoboda nošenja orožja, pa da ne omenjam svete pravice do zasebne lastnine so mi zelo ljube. Ni pa mi všeč korporacijsko nasilje in vpletanje v tuje zadeve, ter vojne, ki jih vodijo po celem svetu. O meni pa ti bolj da ne razmišljaš, ker nikoli ne boš doumel mojega genialnega uma. Raje razmisli, zakaj si nesrečen in neuspešen.
      DR janez SVeti genij

    • FORT WORTH

     Ti bom napisal v tvojem jeziku,da bos razumel,kar velja zate.
     Ide seljak sa sela ali selo iz seljaka nikad.

     • dr Janez Sveti

      A lahko razložiš?
      Dr Janez Sveti genij

 • Olga

  Torej, Trump ima prav!

 • FeriSS.H

  Bistvena razlika med CIA in FSB je da je prva povsem v službi Ameriškega DEEP STATE-a, in ne države, kjer vse vzvode oblasti ima čvrsto v rokah Židovska Oligarhija. To ni fikcija, ni povzemanje “podatkov” iz preštevilnih “expertnih” blogov in YouTube kanalov, je GOLO DEJSTVO ki bazira na povsem dostopnih imenih ki na principu NEPOTIZMA (Židovskega) zasedajo vse veje oblasti.

  Ruski FSB je vsaj v službi države ki jo pač predstavlja predsednik (trenutno Putin) in ne v službi IZKLJUČNO zasebne SIVE NADOBLASTNE veje oblasti kot je to v od Židovske Mafije pograbljeni Ameriki.

  Današnja Ameriška “demokracija” je farsa od Demokracije in Ameriška ljudska pravljica FREEDOM je navaden OLIGARHIJSKI GREEDOM (pohlep). Navidezna Demokracija + Svoboščine so sprejemljive vse dokler tudi državljani imajo nekaj od tega in Američani so to v glavnem imeli vse do 9/11. Bush (W), ali bolje rečeno klika okoli njega, Korporacije + Juden Mafija, so Ameriko po hitrem postopku spremenili v Sovjet-USA. Po Bush-katastrofi je prišlo še perfidno ponižanje Tradicionalnih Euro-Američanov s Črnim POTUS-om, Kenijskim Muslimanom Husseinom.

  Podoben vzorec destrukcije in ponižanja Evropskih Nacij nam vsiljuje Ameriška Juden Mafija s tem “Multikulturalizmom”, ki sploh ni to ampak navadna primitivno-ordinerska De-Kulturalizacija Evrope

  Ko Assange PRAVI – “CIA je najbolj nevarno-nekompetentna vohunska agencija na svetu” – se moti, niso nekompetentni so NEVARNO-KOMPETENTNI, ker če nebi bili, bi jih njihovi gospodarji že prevetrili in naredili kompetentne. Kompetentnost ni objektiven pojem, ker oceno kompetentnosti vedno daje LASTNIK. CIA je torej LASTNIŠKA Agencija ki počne točno to kar LASTNIKI od nje pričakujejo.

  Židovska Mafija se tam poleg ožemanja ljudstva dobesedno dela še norca iz ostankov Euro-Amerike ko so im za “cesarja” postavili Negroidnega Muslimana, ta pa je potem postavil še Konvertiranega Muslimana Brenana za direktorja CIA. Kakšen koncept ima ta AshkeNAZIstična Kabala s implantiranjem še določenega Muslimanskega bloka (Muslim Brotherhood) v sistem pa priznam da nimam pojma.

  Nepričakovana Trump zmaga je očitno dvignila pritisk celotnem konglomeratu oblasti, ker norijo in penijo da so videti kot navadni idioti, še posebej zdaj s tem impeachment-om ki nima ne repa ne glave. Zdaj bomo imeli priliko videti zlokobno kompetentnost LASTNIŠKIH agencij Oligarhije – CIA + FBI – s čem vse in kako bodo to vlačili iz AshkeNAZIstičnih Satanskih kleti.

  • vsemojebabe

   Nakladaš. Ne veš kaj je to kompetentnost. V mnogočem se strinjam, vendar preveč nakladaš.

   • šmentanamuha

    Brez skrbi, FeriSS ve, kaj govori.

  • soc

   Sorry, kolega, tole je pa res že v Main Kampf stilu. Svoje mnenje o Židih kot ljudeh sem tule že zdavnaj zapisal, a to, kar jim pripisujete ti in očitno tvoji plusarji, je pa natanko analogno teorijam zarote 9/11, Rockwell, da ne omenjam vampirjev in Marsovcev nekje med nami. Cum grano salis, lepo prosim.

   Resda pa je v Izrael hodila po pomoč in orožje naša kontinuiteta z zlobnim murgeljškratom na čelu, ne SDS, zato morda tako strumno soglasje. Ljudje Božji, pamet v roke, če pristajate na take pravljice ste enaki tistim, ki verjamejo v Dražgoše in veličastno NOB. Osvobodite razum wannabe religij!

   • FeriSS.H

    Če nečesa ne veš ali pa nočeš vedeti je to tvoj problem
    Če nekaj veš pa skušaš to zanikati je tudi tvoj problem
    Če pa trdiš da jaz pretiravam v “Main Kampf stilu” – potem pa bodi ljubezniv in nam vsem tu razkrij kje to jaz pretiravam. Namreč “kolega”, če slučajno nisi prebral pozorno tega stavka že na samem začetku – “TO NI FIKCIJA, NI POVZEMANJE “PODATKOV” IZ PREŠTEVILNIH “EXPERTNIH” BLOGOV IN YOUTUBE KANALOV, JE GOLO DEJSTVO KI BAZIRA NA POVSEM DOSTOPNIH IMENIH KI NA PRINCIPU NEPOTIZMA (ŽIDOVSKEGA) ZASEDAJO VSE VEJE OBLASTI”

    Domnevam da Angleščino obvladaš, obišči URADNE strani US GOV, kjer boš lahko do mile volje brskal po resorjih Ameriške Administracije, že od nastanka USA do današnjih dni. Tudi poglej malo o FED-u, Wall Street-u, SPLC, ADL, AIPAC in t.d. praktično v nedogled. Če slučajno ne zmoreš takoj prepoznati Židovskih imen, pa navzkrižno preverjaj drugod, po Wikipediji na primer, pod EARLY LIFE vsakega od najdenih imen.

    Če se ne znajdeš v temu pa povej, ti bom nakazal URADNE smernice, nobenih conspiracy blogov, ali YT channels.

    Ne poslužuj se bebastih negiranj kar na pamet, kot je tale z nekimi babami na primer bleknil, samo da je nekaj skašljal. Takim v glavnem niti ne odgovarjam ker so brez vezniki.

    • soc

     Če želiš replicirat s stališča bolj razgledanega, izkušenega in pametnejšega, si mislim svoje. Pa nič zato. BTW, garantiram ti, da se bova v angleščini težko primerjala, če slučajno nisi ex-pat ali diplomant Harvarda. Pa kot vidim nisi dr. Jaklič…

     K tvojim argumentom, židovskim imenom, bi zgolj dodal nekaj kratkih misli.

     Moj stari stric, klen Slovenec in akademik kot vsi njegovi bratje, je poimenoval sina David. Žena ni imela kapljice židovske krvi. V mojem svaštvu, alergičnem na vse židovsko, imajo hčer Saro. Je bil Janez Bleiweis Žid? Ločiš Darka Štrajna od drugih po imenu ali po levičarski utrganosti?

     Židovskih posameznikov, ki so zaznamovali zgodovino človeške misli, umetnosti in znanosti je, kot gotovo veš, za vsaj desetiški razred več glede na njihovo populacijo kot recimo Nemcev, Rusov, Francozov, Angležev… Če ti je všeč ali ne. V sodobni znanosti sploh ni primerjave z drugimi, tako v tehničnih kot humanističnih vedah. Je torej čudno, da jih je na ključnih mestih v US administraciji stokrat več kot Slovencev n-te generacije?

     Ključno za umevanje je pa slednje. Ameriški Žid v prvi vrsti živi za ZDA. Ne za Izrael ali globalno židovstvo. Če tega ne bi uspešno dokazali v stopetdesetih letih velikih ZDA, jih tam ne bilo več kaj prida, tako kot v Nemčiji, Ukrajini, na Poljskem… Juliusa in Ethel Rosenberg, izdajalca atomske bombe Sovjetom, so izsledili Židje v času, ko je Sovjetska zveza izdatno podpirala židovsko državo.

     Toliko sem ti nadrobil zgolj v razmislek. Ljudje smo različni, različnih znanj, prepričanj. In interesov. Jaz sem pač čisti kartezijanec. In seveda nacionalist kot ti. Nikakor ne mislim oporekati mnenju o povezavah bogatih in vplivnih židovskih posameznikov v interesu, ki ga ne doumem. A ostajam pri izjavi, da gre pri tvojem uvodnem razmišljanju za Male zelene in Svizce, ki zavijajo čokolado. Brez zamere in živjo.

     • FeriSS.H

      Če je bil moj komentar v (po tvoje) “Main Kampf stilu”, je pa tvoj odgovor v neke vrste “Mein Flanf stilu”. Nikoli ne moreš vedeti kako ti bo nekdo odgovoril, a tale tvoj je tako deplasiran da bi bilo bolje sploh ne reagirati na tak ping-pong flanc, a moram zaradi tega ker lahko tudi kdo drug bere tole “korespondenco”.

      Namreč tvoj odgovor je v duhu tegale – Jaz te vprašam koliko je ura na primer, ti pa odgovoriš z – Hvala Ne Kadim.

      Ker pa še vedno ni jasno ali RES NE VEŠ ničesar na to tematiko, ali pa NAMERNO ESKIVIRAŠ in se zatekaš k precej ponesrečeni apologetiki z nekaj po snobovsko zgrešenih insertov. Možno je tudi da enostavno nisi razumel kar sem ti napisal, pa ne mislim zdaj zaradi neumnosti, bolj zaradi nekega ignorantskega napuha ki ga je zaslediti v odtenkih tvojih stavkov.

      Vem da ti ni jasno o čem govorim, zato bom bolj natančen z nekaj ad hoc primerov –

      PRVI PRIMER – “S pozicije navzdol? Če želiš replicirati s stališča bolj razgledanega, izkušenega in pametnejšega, si mislim svoje” – Da mi je vedeti kako ti je “uspelo uganiti” da je prav to moja pozicija – ???

      DRUGI PRIMER – “garantiram ti le, da se bova v angleščini težko primerjala, če slučajno nisi ex-pat ali diplomant Harvarda” – Tokrat malo več napuha, namesto da bi se osredotočil na vsebino se šopiriš s svojim perjem kot izzvani pav.

      POTEM PA ŠE TOLE -” Harvard in dr. Jaklič” … spet nekaj brezzvezne vzvišenosti … a kaj češ … geni geni kameni (bi rekel Thompson)

      S tvojo “težko primerljivo Angleščino” bi bilo precej bolj smiselno da jo uporabiš tam kjer sem ti namignil, pri tem pa pustiš svojega strica, akademike, brate in drugo svojat ki nima nobene zveze s tem kar sem jaz navedel v komentarju.

      TEBI – “Ključno za umevanje je pa slednje” – Ameriški Žid v prvi vrsti živi za LASTNO ŽIDOVSTVO in ZA ISRAEL. Skozi tisočletja so se ob praznovanjih, preden so “dobili” Israel, poslavljali z – “Naslednje Leto v Yerushalayim-u”, in AIPAC je tudi najbolj izraziti dokaz kje sta zvestoba in srce Ameriških Židov tudi danes.

      DA TE MALCE PARAFRAZIRAM – V svoji zaključni izjavi si sam kot neki Mali Zeleni Svizec, ki pri tem ne zna niti odvijati čokolado … pa resnično brez zamere …

     • soc

      OK, sva si svoje povedala. Žal natanko ustrezaš kalupu omejenega in agresivnega “skrajnega desničarja”, kot ga prikazujejo murgelski (in drugi levi) mediji. Škoda. Zbogom. Tokrat povedano boš verjetno vendarle dojel.

     • FeriSS.H

      Rabiš robček mogoče … ??

  • Adolf Hitler
   • FeriSS.H

    Sehr geehrter Adi,

    YT je vir dobrih in avtentičnih informacij, in enako je prepojen z DEZINFORMACIJAMI. Informacijo najlažje razveljaviš z dezinformacijo in prav zaradi tega se mora dodatno in navzkrižno primerjati vse mogoče vire. Wikipedio na primer izjemno inteligentno in efikasno kontrolira prava armada expertov stacioniranih v Izraelu.

    V tem videu dva – ČRNA !!! – intervjuvata ljudi na ulici in nam “razkrivata” da CIA vodijo Jezuiti.

    Hmmm … vse je možno (tudi Frankenstein je Jezuit), a v pretežno Protestantski Ameriki da bi Jezuiti DOMINIRALI v CIA je bolj neverjetno kot verjetno, sploh ko PRAVO OBLAST v US imajo AshkeNAZI Juden.

    Enigmatike in nasprotij na to temo je ogromno. Prvo nasprotje je da so Židje postavili v WH Črnega Muslimana in ga takoj obkrožili z dva njihova “lutkarja” – Axelrod in Rahm, potem pa ta za direktorja CIA postavi Brennana ki bi naj bil Muslimanski konvertit – https://cofda.wordpress.com/2015/08/26/cia-director-john-brennan-is-a-muslim-convert/ – Indici so da je to možno, POTUS je Musliman, za njegovega mandata se Amerika odpira Muslimanom, Obambo se pokloni Saudskemu kralju toliko da mu je še jajca povohal.

    Jezuit Frankenstein pa se obrača k Islamu, naklada o unifikaciji ver ter javno zagovarja Tretje Svetovno “imigracijo” v Evropo. Iz vseh teh nasprotij ni glih easy job izvlačit zaključke, in je pri temu za iskati neko logiko. Pa tudi logike so si pogosto v laseh

 • vsemojebabe

  Vse čestitke žvižgačem kot je Assange, brez njih se ne bi nikoli prebudili iz more.

 • althar

  Drži.

 • David Lokatos

  Jenza Janso na povelsjtvo SLOVENIJE in Sova postane 1 agencja na SVETU!!!!

 • PikaPolonica

  Ta hujši kriminal gre čez CIA. Npr. glavni pri tihotapljenju drog, orožja,…to oni vse dopuščajo.

  • sprehajalec

   Kaj pa tisti, ki jih lovijo na meji, kakor prikazujejo oddaje? Pa izročitev escobarja?

   Pesek v oči lačnemu ameriškemu proletarcu?

 • Hun

  CIA se je učila od UDBE

 • Olga

  Soros s komunistično zločinsko falango, katere del je tudi Kućan, poskuša zrušiti tudi Ameriški demokracijo, ki je v tem trenutku garant svobode v svetu!! Zato pa taka gonja proti Trumpu, proti katoliški cerkvi in proti razumnikom, ki razmišljajo drugače!

 • KIKI

  Assange ne pozna UDBE ! Ko jo bo spoznal, bo imel dela za 3/4 stoletja!
  Ajde Julien, na delo!!!

 • dvanajstzvezdic

  Točno to kar je napisala Margarita Simonyan. Posebej to velja za medije. Danes ne moreš zaupati in verjeti nobenemu mediju. Cilj medijev ni prikazovati resnico ali jo iskati ampak ustvarjati neko fikcijo in potem manipulirati s to fikcijo. Fake news so na vsakem koraku v vsakem mediju. Tudi tale Nova24 pogostokrat ni daleč od ostalih main-strema medijev.
  Glavni problem naših pogonskih medijev (od rtv, pop in ostalih) pa je da veliko zamolčijo. Potem se ustvari vakum za fake news.

 • fmg9

  No, neke merilke pri uspešnosti intel agencij obstajajo… Lestvica top 10 se vsako leto spreminja:
  http://bestreviewof.com/top-10-best-intelligence-agencies-in-the-world-2015/

 • rrrrr

  Če je CIA je najbolj nevarno-nekompetentna vohunska agencija na svetu, je Kučanova Udba najbolj nekompetentna vohunska agencija v Sloveniji. Vsaj v naslabšem smo primerljivi z ZDA.
  Sicer pa, med nami povedano, mi pri J. Assangeu gorijo kar tri alarmne rdeče diode od petih: mu je piščalko in note kupil Soros?

 • Jana Belšak

  Svobodo govora za novinarja Juliana Assange in pevca Marka Perkovića -Thompsona.
  Nujno, ker drugače kmalu ne bo več niti svobode misli.

 • Tukaj gre za osnovne pojme: ilu.m.in.ati, Bil.de.nber.gi in druge zločinske organizacije. Ker je a merika že nekaj časa glavni sedež teh združb, so tem ciljem namenjene tudi te zločinske tajne službe…govorice o razpečavanju narkotikov zelo verjetno niso zlagane in vse te male mafije so samo podrejene glavni mafiji, ki jo lahko poimenujemo ilu.mi.n.ati Na spletu stalno delajo iskalniki določenih pojmov in na osnovi najdenih podatkov…. se išče .. Kar se tiče komunizma je bil v veliki večini pod pokrovitelstvom že omenjenih botrov. Stvari so daleč od tega da bi bile naključne. Gre tudi za podpiranje in vzpodbujnja večih polov, da nazadnje lahko pride tudi do pravega spopada.

 • Adolf Hitler

  CIA catholic in action

  • FeriSS.H

   Sehr geehrter Adi,

   YT je vir dobrih in avtentičnih informacij, in enako je prepojen z DEZINFORMACIJAMI. Informacijo najlažje razveljaviš z dezinformacijo in prav zaradi tega se mora dodatno in navzkrižno primerjati vse mogoče vire. Wikipedio na primer izjemno inteligentno in efikasno kontrolira prava armada expertov stacioniranih v Izraelu.

   Glede tvojega linka sem ti repliciral tam z bolj konkretnim odgovorom

 • dr Janez Sveti

  Kdaj je bilo Kosovo v zgodovini Albansko? A niso ZDA že sto let nenehno v vojni z nekom? Ti si podpornik ZDA, kakor so bili pred 2.SV vsi “intelektualci” tvojega kova podporniki Velikega Rajha. Jaz pač ne maram, da se neka velika država vtika v vsak košček sveta, če se le tam kaj dogaja, kar njim ni všeč. To se mi ne zdi prav, kakor se ne zdi vsem pametnim Američanom . Rednecki, ki so tvoj rang..no oni so vedno za kakšno vojno.
  De Janez Sveti general genijev

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!